I fredes..

Tyvärr så får ni ingen bild på mig och min vän Sandy för hon måste dricka vodka innan hon ställer upp på kort men här är iallafall en annan söt tjej. Cadi! Coolt namn va?

image303

Julia!

Ring mig!

eller jag ringer dig imorgon kväll....

Bajsa

skrev ett inlägg. Och det försvann.

Vad fan ska jag ha på mig?

På fredag? Ska ut och käka med ett par tjejer och behöver verkligen veta ganska omgående vad jag ska dra över huvudet. Klänning? Måste man inte fortfarande ha leggins under då? Jag har inga bra klänningar till leggins, eller skor. Och gå med benen bara är väl inte aktuellt ännu? Man är väl ingen solgalen svensk heller. Och byxor? Nej jag är så trött på byxor. Jag piffar upp mig ganska bra till vardags så jag ser bara ut som att jag ska till skolan och jag går i byxor. Kanske ska dra en sväng till stan imorgon? Som på den gamla goda tiden (då jag hade en inkomst) Då var det aldrig snack om saken. Vankades det utgång var det en självklarhet att köpa en helt ny outfit och ibland även skor till kvällen. Shit, man spydde även ner och tappade ibland bort diverse (nya) klädesplagg och inte fan brydde man sig om det.

Duktiga jag

Lagade god mat igår - lasagne. För många kanske det inte är någon större bedrift. Men för mig. Jag blir så galet stolt över mig själv när jag lyckas med maträtter. Riktiga maträtter då och inte makaroner och köttbullar, spagetti och köttfärssås, potatis och kött, ja ni fattar. Såna maträtter är jävligt svåra att misslyckas men däremot när man måste få ihop en "helhet" är lite mer av en utmaning. Som tur har jag kära mami som guidar mig via telefon. Bjöd Karla på god lasagne och så satt hon här med sin stora mage och diskuterade pojknamn. Så mysigt! Nu har jag precis varit ute och sprungit en runda och tänkte hoppa in i duschen. Måste bara visa en sjukt snygg tjej.


image302

Ångest Ångest Ångest

Jaha, and here we go again. Ångest över det fina vädret. Kan man tänka sig. Varför? Jo, eftersom jag känner för att ligga på en gräsmatta med nån skön kompis brevid och snackat skit. Eventuellt röka en cigg ehm, ta en glass och bara njuta a det fina fina vädret. Istället sitter jag här i min skitiga lya och bloggar. Jaa, och varför känner jag så här. Jo för att jag är bosatt i fucking Svenneland där man måste ta vara på varje soliga dag som om den vore den sista. Och guess what, det kan mycket väl vara en sista eftersom man aldrig vet när SNÖN KOMMER IGEN. Okej, ska sätta  på "4 min" med Justin och Madonna på full patte och städa skiten, laga mat och sen möta min numera gravida kompis Karla.  Yes, så gör vi. Alltså jag har galet med bilder att lägga upp men olyckligtvis har min tumme fastnat mellan mina två skinkor och jag får fan inte ut den. Tips?

PluggPrissi

Sitter i biblan sedan några timmar tillbaka och pluggar med en vän. Duktigt?
Ursäkta gårdagen. Det är bra lustigt hur man på fem röda lyckas bli 15 bast igen. Tur att min underbara sötaste Babybooooo finns. Idag jävlar ska jag shoppa! Kosta vad det kosta vill!
YALLA!

Kvällens tankar

Trots att jag gillar det faktum att jag har en del besökare så skrämmer det mig. Vilka är ni och av vilken anledning läser ni min blogg? Det känns som om jag glömt anledningen till varför jag startade den. Finner mig själv radera vissa inlägg eftersom någon kan ta illa upp, chockas svårt eller i vissa fall känna skadeglädje. Jag borde inte tänka så här. Fan om man skulle starta upp hela skiten och vara anonym och verkligen skriva det som händer och känns. Färgen på min avföring, dagens ångestattack, j a g h a r s v å r t a t t a n d a s - typ.

FAN VAD JAG HATAR ATT DU FÖRSTÖRDE MINA NERVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


slå mig

Fokusera Priscilla. Sluta läsa pissiga äckliga modebloggar och sätt igång med pluggandet din lata lilla fan.


Vilken dag!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

MIn lillasyster

Grattis Grattis Grattis Grattis
DU ÄR BÄST!

Ingen protest
( hälsar min man)


Åh Håkan!

"Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig". Åh sitter och lyssnar på Håkan och får en drös med blandade känslor över mig. Jag var aldrig en typisk "Håkanlover" och kämpade emot grupptrycket bäst jag kunde. Men jag föll nog ändå. Fan den där kvällen på Balders Hage då Håkan hade spelning. Det där är nog den mest tragiska kvällen jag upplevt. Men ändå kan jag inte att minnas den med kärlek. Hade en par sönderklippta jeans, vit skjorta och slips. Slips, kan ni tänka er. Full som ett ägg men ändå sjöng jag med i "Vi är förlorare, vi två, sen var 17 år" och "vi är inte såna som i slutet får varandra" och jag visste redan då att det var bara ren fakta i Håkans ord. Kanske därför jag grät.


Muchas gracias älskling!

Samtal mellan min man och mig i en affär.

- Haha, haha, ha ha ha vilken ful tröja, titta!
- Menar du allvar?
- Ja men titta, skitful verkligen.
- Jag har en sån
- Ha ha.. va, nä, va nä det har du inte.
- Jo.
- Nä.
- Jag vet väl vad jag äger.
-  Men du gumman, ska vi dra och käka nåt eller?

Jävla invandrare!

Fan vad jag hatar invandrarbrudar som inte kan bete sig. Som tror att bara för att man är kurd eller zigenare och inte har ett land kan man uppföra sig precis som man vill. Så här gör vi i Turkiet/ Colombia/Syrien och då gör vi så i Sverige. Nä, man pratar inte om vad man ska äta senare när man befinner sig på ett pilates pass. Man skrattar inte och man håller för fan käften under hela passet. Man stänger av sin telefon innan passet börjar och om det nu skulle börja vibrera ställer man sig inte och snackar mitt i salen, högt, under passet. Vi är för fan i Sverige idioter. Världens mest fyrkantigaste land. Här trängs man inte i kön utan det finns ett biljettsystem som faktiskt fungerar och respekteras av de svenska medborgarna. Här prutar man inte på priset utan betalar snällt vad som står på prislappen, inte en krona mer eller mindre. Här skriker man inte inne i ett apotek, bibliotek, sjukhus och andra offentliga platser. Och man är definitivt tyst när man är på ett pilatespass. Varför förstår inte människor. Det är som jag skulle klä mig som en trashig hora med för mycket smink och käka vindruvor direkt från fruktståndet och hävda att så gör man i Chile. Anpassa er era jävla håriga grottmänniskor.


Thank God

Tack Gud för att denna dagen är över. Önskar att jag kunde sjunga som Annie "Tomorow tomorow I love ya tomorow", men det blir ganska tröttsamt i längden. Jag. Orkar. Inte. Mer.

Visst ska du få läsa Rosings blogg Sandy!
http://www.hanky.se/LindaRosing/

Det är ju inte tillåtet enligt min tro att sparka på människor som redan ligger därför väljer jag att inte kommentera bloggen.

Godnatt.


OMG

Är det bara jag som missat att Linda Rosing har börjat blogga?

Helvetes Jävla shit

Skoja inte att jag är på dåligt humör idag. Har redan tjafsat med min man över absolut ingenting. Och han sa att jag kan ringa när jag slutat tjura varpå jag svarar "m, vi hörs kanske nån dag". Herregud, vem är jag?  Jag är en jävla kärring. Eller jag har blivit det. Surar över allt och ingenting. Va fan, kan inte nån smälla till mig?. Jag är helt antistress nu förtiden men försätter mig i stressade situationer ständigt som gör mig tjurig. Bara nu så blir fikan en timme försenad vilket gör att jag blir stressad till mitt jobb. Istället för att ställa in fikan så kommer jagatt genomföra den, trots att den redan nu bara är ett irriterande moment som gör mig surast i världen. Efter jobbet blir det åter stress, stress för då ska jag köra in till Kista och träffa Lillasyster. Även detta inslag gör mig jävligt sur. Så nu sitter jag här och surar och surar och surar. Jävla helvete nu knackade nån på dörren också. Fan heller att jag öppnar. Fuck off liksom.
Vad fan händer med den spontana ( okej, spontan är väl att ta i) men pigga Priscilla. Jo hon gick in i väggen och blev sur.

Fika och träning

Kan denna veckan gå lite snabbare eller? Är det bara tisdag? - jag orkar ju inte! Träffade S och T igår och det var ju verkligen inte igår som vi tre sågs. Så nu har S styrt upp någon slags utgång till helgen. Jag viskade till T, "Jag vägrar hänga på söder. Jag vill för fan till Stureplan god damn it" För S är ju en liten söderråtta. Hänger jämt på medborgarplatsen och umgås med människor som spelar gitarr. Offentligt. Utan att få betalt alltså. Iallafall så var det jäkligt trevligt att träffas. Idag blir det fika med Syrran och sen träffa Lillasyster en sväng som är här med skolan. Och så träning. Självklart träning/jobb. Kan veckan jalla på lite nu eller?

image301
En jävligt trevlig dag med Lillasyster och Steffy.  Shopping + brownie med glass på en trappa nånstans.

Kärlek

Fick ett sms igårkväll som gjorde att jag faktiskt grät en skvätt. Precis när man som mest behöver det.

"Improviserad kärlek till dig från mig. Du är finast Priscilla. Du är bäst. Puss."

Från min bästa vän Julia naturligtvis.

Vår!

Nu måste den vara här. Våren alltså. Annars får jag frysa i mina pumps helt enkelt. Mannen och jag käkade på en restaurang igår. Ni vet så där "ät tills du spricker"  för en viss summa pengar. Och jämt tänker man att nu fan ska jag käka för kung och fosterland. Men efter en portion får man nästan trycka i sig den andra och ge upp helt enkelt. När vi var hemma stod min mage rakt ut och det kändes som att jag inte skulle behöva äta mer denna helg. Men nu är jag hungrig igen. Desstom visade jag halva min rumpa för alla när jag gick till jobbet i morse. Har för stora byxor på mig och de halkar ner så fort jag tar ett djupt andetag. Sexigt.

Kan någon mata mig?

So you think you can dance

Har ni sett den där långhåriga dansaren som ser ut som en latino  -  Mario! Han som troligtvis kommer få en plats i tävlingen. Han som även varit med i Floorfiller för ett par år sedan och kom tvåa där. Ja han. Alltså jag var ju lite småbesatt av honom när han var på tv varje vardag klockan 19.30 på trean. Delvis för hans dans men mest för att han är chilenare och jag bara älskar duktiga chilenare. De får min chilenska hjärta att banka av stolthet. Iallafall så brukar jag få som jag vill och jag fick givetvis kontakt med honom. Vi snackade lite och sågs vid ett tillfälle. Men aboslut ingen baktanke för min del. Herregud, han var ju Floorfiller - Mario. Glömmer aldrig när vi satt i Kungshallarna och hela jävla floorfiller - gänget kom in. Alla samlades runt oss, hejjade och skojade, Och alla, alla jag menar verkligen alla stannade upp och tittade på oss. Snacka om att vara i centrum. Till och med kassörskan på fiket som vi satt i dreglade bakom disken. "Kolla, de är Mario från floorfiller" "TItta,titta floorfiller killarna". Tänkt er mig i all denna uppståndelse. Jag var i 7th heaven. Iallafall så tog jag och Mario en massa bilder med min mobil dock fick min man ett mindre utbrott och RADERADE allt. Alla bilder och videos. Jaha, så kan det vara tänkte jag. Men whatever eller hur. Vem minns Floorfiller- Mario nu? Nej men nu blir han istället So you think you can dance - Mario och alla spår av vårt förflutna förblir raderade. FECK FECK FECK!

image299

Skynda er att läsa detta inlägg. Innan det blir raderat av en viss person även kallad min man.

Äntligen Friday

Fan vilken lång vecka. Det känns som jag kryper baklänges och allt går så lååångsaamt. Min lägenhet förblir ostädad och det är snart bud på att flytta in i soprummet istället. Men städa då din lata jävel. Ja men snart, jag ska. Det är bara det att jag vet hur lång tid det kommer ta att städa så jag struntar hellre i det. Emma när kommer du och hälsar på mig?

Det här med kärlek!

Har snackat med två tjejer i skolan i dag om deras kärleksrelationer. De är båda muslimer, söta och en aning försvenskade. Och så har de båda träffat fel sorts kille. En icke muslim. Så vad kan man säga till såna här tjejer. "Gå mot din familj, skit i det, kämpa för kärleken". Nej, så kan jag inte säga. Jag vet ju själv hur viktigt familjens åsikt är. Alla ord känns överflödiga. Alla vet ju dessutom hur hårt vissa muslimer brukar hålla på sånt här. Tjejerna är så fruktansvärt övertygade att det inte funkar i praktiken med en icke muslimsk partner så det finns överhuvudtaget ingen kämparglöd i deras historia. Men det går ändå att tyda att om nu killen skulle satsa helhjärtat så skulle flickorna ändå kunna övertyga sin familj. Tack Gode Gud för att jag inte är muslim, tänkte jag på hemvägen. Men sen kom jag på att även min familj hade svårt att acceptera min nuvarande man. Mamma har jämt sagt "Priscilla, ingen chilenare snälla. Han kommer bara slå dig och absolut, absolut ingen muslim och helst ingen svart man". Ehm rasister?  De har jämt haft drömmen att jag skulle komma hem med en reko svensk kille med en läkarutbildning i bagaget. Min man accepterades så småningom. Naturligtvis, man kan inget annat än älska den mannen. Men jag vet att mina föräldrar aldrig i livet skulle acceptera en muslimsk man. Aldrig. Never. Nicht. Alltså sitter jag i precis samma båt som mina vänner. Ingen makt att kunna välja och vraka bland män. Fast det har jag gjort ändå. Jag har dejtat svenskar, muslimer, kristna och ateister. Same shit different taste...Eller hur var det nu?

I want candy

image298modeakuten.se


Onsdagar

Vilket härligt väder, va? Jag vill bara ta tåget in till stan och köpa mig ett par snygga jeans och ströva runt och vara glad. Tyvärr händer inte detta idag eftersom onsdagar jobbar jag. Men jag bara ber att vädret ska hålla i sig för annars ansvarar inte jag för min psykiska hälsa längre. Inatt drömde jag att hela min familj blev kidnappade. Plötsligt öppnades en dörr och jag tog tag i närmaste familjemedlemmar och sprang ut i friheten. Gissa vilka jag fick med mig? Pappa och Steffy. Kvar blev min man, mamma, bror, kusiner m.m. Hur tyder man detta? "Jag dååååå?", skriker Lillasyster när hon läser detta. Du var inte med i drömmen. Du var nog med Ville. Å just det. Jag var även höggravid i min dröm, men kunde ändå springa jävligt fort. Någon drömtydare där ute?