Jag lever

Men det är knappt. Det känns som om en sumo sitter på mitt bröst och feber kommer och går. Så här sjuk har jag inte varit sen sommaren - 92 och fick inte bada på hela sommarlovet. Jag brukar faktiskt längta efter att bli lite sjuk. Få en giltlig orsak till att ligga under täcket och tycka synd om sig själv. Men det får jag käka upp nu. Jag kan inte andas.  Just det i fredes såg jag och min man "Ps I love you" trots att han hellre ville se "Jumper". Filmen var så bra. Jag var extra känslig på grund av febern och grät hela tiden. Hillary Swank är sjukt vacker och har galet snygg kropp. Även om hon är liiite för smal. Men ändå, när hon ler så smällter jag. Min man tycker också att hon är snygg. Jag som brukar se rött när sådana utalanden görs blev jätteglad över att han har så bra smak. Jag kan tänka mig att Hillary inte platsar inom ramen för vad man kallar perfektion, men det är just det som gör henne så fin.
image274

Okej då, sen spelar det lite roll att han tyckte hon påminde om mig. Speciellt i profil! Håller ni med?
image275

Vi gör så här

Fredag

08.00 - Springa
09.00 - 14. 00 - Skriva en hemtenta
14.30 - Fika med Tove
15.00 - Lämna in tentan.
15.05 - DÖ AV TRISTESS SAMT SÖMNBRIST!

Sen? Kanske bio med min man (om vi blir vänner)  eller vin med Natta (om jag och min man fortfarande är ovänner) eller dö i min säng som en bitterfitta.


Nu? SOVA!


I`ll never get over this!

Det finns saker på denna jord som jag aldrig kommer kunna acceptera. Krig, svält och fascism är några.
Även detta par finns med på listan.

image273

En fråga?

Jag undrar om det är någon som vet vilken tid den här så kallade hemtentan skulle vara inne imorgon?
För jag har nämligen inte börjat än.


image272

The Nanny

Nu ger jag upp. Får plugga ikväll istället. Ska krypa ner under en filt och titta på min favorit "The Nanny". Det är många som tycker hon är tråkig och gapig. Gapig är hon men fan så rolig. Jag kan titta på samma avsnitt om och om igen. Tycker att hon är så jävla klockren. En viss Kathy Green påstod vid ett tillfälle att jag var en blandning mellan Jennifer Lopez och The Nanny. Hm, konstig mix tycker jag men väljer ändå att ta det som en komplimang!


image271

Kom hem

Borde plugga men kan verkligen inte koncentrera mig. Sitter och tittar på klockan istället. Längtar tills min man kommer hem. Kom Hem Nu. Jag är lite ledsen över en grej. Eller inte ledsen kanske, mest orolig. Men jag behåller det för mig själv än så länge.


Shakira, Shakira

Nu släpper hon en doft!
Yes.

image269

Ljuvliga Julia

Jahopp. Lyssnar på Detektivbyrån och saknar min alldeles underbara Julia. Hon kom och försvann. Det var så länge sen jag skrattade som vi gjorde igår. Vi drack te och jag la fram mitt råsocker, som jag förresten inbillar mig är nyttigt socker (it´s not). Efter ett tag så kan jag inte låta bli att doppa teskeden i sockerburken och slickar av sockret. Jag vet, disgusting, men så har jag även ett så kallat beroende. Julia följer mina rörelser och jag tänker, fan nu tycker säkert Julia att jag är äcklig som äter socker men skit samma, för det är precis så jag kan vara framför Julia. Jag kan vara mig själv och göra äckliga grejer som Julia bara skrattar åt. Men mitt i samtalet så fyller Julia sin tesked med socker och slänger in den i munnen. "Fan, vad gott det här är". Haha, och hon gjorde inte bara det en gång utan placerade burken mellan sina ben och käkade socker som om det inte fanns en morgondag. Så jävla ljuvlig är hon. Jag älskar dig Julia.

image268

Dagens bild

image267

Oh my God!

Marlena har precis avslöjat att hon är mördaren för John och nu precis i denna stund stack hon kniven i honom.

Okej, stryck den första meningen. Det jag skulle berätta var det samtal som utspelade sig på min arbetsplats när Sandy jobbade.

- Hej jag vill träna här
- Okej, här är priserna
- Jag har inte råd
- Okej?
- Jag kan klippa ditt hår om jag får billigare kort
- EH va?
- Ja jag är frisör.


Alltså så här gör man väl inte i Sweden? 
Tjejen var självklart invandrare. Det är ju bara en blattebrud som har stake nog att våga sig på nåt sånt här. Återigen -  i SVERIGE.  I vilket fall som helst så förhandlade Sandy sig till två klippningar och en färgning - till mig! My Darling is so sweet.

Nähe. Nu vaknade Marlena till och hon stod tydligen och hallucinerade hela förra scenen. Never mind.

Vackra kvinna!

Jag kan inte annat än älska Kate Beckinsale.


image266

Fan va skönt!

Precis kommit hem från en joggingtur på ca 40 minuter. Var uppe och hoppa (nåja hoppa gjorde jag kanske inte) redan vid åtta och nu har jag käkat frulle och även duschat. Så duktig jag är! Idag ska jag jävlar ta tag i min hemtenta som ska vara inlämnad på fredag, och som vanligt har jag inte börjat. Men det har varit fullt upp faktiskt. Sjukhusbesök och mycket jobb. Julia kom inte igår för hon ville tydligen hellre hänga med en bebis (!) Okej att det är hennes brorsson men jag menar hon kan ju omöjligt ha roligare med honom än med mig. Idag kommer hon troligtvis. Visst är det vår i luften?. Det är så jäkla härligt och känns i hela kroppen.

Jag önskar att saker och ting var annorlunda. Tro mig det gör jag. Men du och jag går inte ihop.Vi måste sluta ses och denna gången menar jag allvar.
image265

Hejdå Kladdis - love of my life!

Dagens bild

image264

Tisdag

Jag är praktiskt taget död. Körde dubbelpass igår och även om jag kände mig stolt och stark då så är jag inte fullt så kaxig idag. Idag är det en ganska hektisk dag, precis som vanligt. Tänkte städa i ett rasande tempo. Sedan åka till sjukhuset för besök och sen jobba. Någon gång här imellan är det meningen att jag ska få storfrämmat - Julia. Min underbara sockersöta Julia kommer hit. Dock har jag redan dåligt samvete över att jag inte kommer kunna vara med henne speciell mycket på grund av jobb. Jag får vara extra rolig på kvällarna. Är ni sugna på att banta så följ denna blogg - lisboll.blogg.se

Igår satt jag förresten i sjukhuskyrkan och tänkte på allt och alla. Vid ingången fanns en tjock bok där alla skriver ner sina känslor, hopp och böner. Jag tittade igenom den och det gick ärligt talat rysningar genom min kropp i flera omgångar när jag mötes av så många människors ärliga tankar. Vissa hade förlorat sitt barn eller partner, andra ville be om kraft och styrka för att överleva en svår sjukdom. Det fanns även de som tackade för ett lyckat ingrepp eller besök.
En bok fylld av sorg, saknad, hopp och kärlek.

Do you remember?

Kommer ni ihåg när jag föreslog Ebba von Sydow och Adam tensta som ett roligt par?
Yes, I´m must be synsk för kolla vilka som posar här.

image263
Bild: www.veckorevyn.com

Tänker på dig...

gumman min. Nu ligger du bland vita lakan och äcklig sjukhuslukt. Jag önskar att jag kunde sitta på en stol brevid din bädd, hålla din hand och viska var inte rädd. Du och jag har alltid varandra. Så kommer det alltid vara. För vad gör det om vi varken delar efternamn eller DNA. Vi delar samma kärlek till varandra. Det är viktigast, tycker jag. Imorgon när du vaknar står jag vid din sida. Håller din hand, pussar din kind och säger "te amo hermanita mia".



M


sådär ja!

Om drygt två timmar sitter jag på tåget hem igen. Får jättedåligt samvete över att lämna lillasyster här. Mamma är ju bortrest och Pappa jobbar kväll hela veckan. Hennes pojkvän är dessutom och åker skidor och så är det sportlov. Stackarn. Jag själv har en hemtenta att skriva men inga bestämda föreläsningar, desto mer jobb. Aldrig kan man vila. Vill bara packa ner henne i väskan och ta med henne. Men hon vill inte lämna lille papi ensam. Jag gick den traditionella turen inne i vår matkällare igårkväll. Då går jag där inne och samlar på mig saker som jag tycker hör hemma hos mig i Sthlm än i en matkällare i Osby. Olivolja, Ajax badrumsrengöring, bröd och annat smått och gott. Have a nice Söndag!


Spain 07

image261

image262

Drunk?


Jag är hemma i Osby och hittar en massa roliga gamla bilder. Vissa suckar man åt andra vill man bara tillbaka till. Denna kväll har jag blandade känslor för. Lillasyster håller nog med.

Mycket Upprörd på alla hjärtans dag

"Hej älskling! Grattis på alla hjärtans dag. Du är bäst - ingen protest"

Jag undrar hur många hjärnceller som gick åt att formulera denna fina "poesi".

Nu är vi ovänner!


bingo!

Du är väldigt vacker människa, varför tar du inte vara på det? efter att ha läst lite i din blogg som jag funnit helt av slump märker jag att du lider av ganska så dåligt självförtroende, WHY??? du tränar, har tydligen värsta kroppen, värsta facet, värsta håret, var bara glad!!!
Lycka till med allt tjejen :))

Det är ju för fan det här det handlar om! Hela bloggen, mitt liv, allt. Varför är jag inte bara glad? Jag tror inte det beror på ett jättedåligt självförtroende, Jag vågar nog påstå det eftersom även jag ställer frågan "WHY???" till mig själv så många gånger när jag gnäller och har mig. Jag tror bara jag har dålig självkänsla. Skillnaden? Jag vet att ser bra ut! (bra självfötroende) men jag tycker inte jag är speciellt snygg när jag jämför mig med andra (dålig självkänsla). Jag blir jämt förvånad när jag lyckas med skolarbeten eller andra ting i livet. Trots att jag vet att jag är smart och kan massor. Jag blir helt snurrig när jag tänker på detta och tro mig, tänker det gör jag. Det vore en dröm för mig att gå runt i livet och tänka "Fyfan vad snygg jag är! Akta er, här kommer Priscilla and  she´s looking fucking good"  men det gör jag inte. Jag tror aldrig jag kommer att kunna skryta med ett gott självförtroende och en god självkänsla. Diverse faktorer och incidenter i livet har kanske bidragit till detta eller så bara föddes jag så. Tack för din komplimang. Jag blir mycket glad av fina ord.

Jag har mens

Precis när jag övervägde att amputera bort min hjärna så kände jag hur det brast någonstans i mitt inre. Det brast inte bara någonstans i mitt inre utan det brast överallt. Jag nästan grät och alla pusselbitar föll på plats, typ halleujah moment. Aha jag är ingen bitch jag hade bara PMS. Det lustiga är att jag aldrig varit en mens människa men nu helt plötsligt är jag det. Min man kom hem med tre röda rosor eftersom jag tydligen har varit riktigt jävla jobbig och bråkat med honom ett par dagar. Älskar att det är han som får komma med rosor. Något som gjorde mig jävligt upprörd är att när han skrev kortet till rosorna. "Älskling, jag älskar ju dig. Förlåt att vi tjafsade igår. Jag kommer älska dig i all evighet" så stod tjejen i disken och läste. Tydligen kunde bruden spanska och sa "aha, du har inte varit snäll! hihi" Bajsa på dig människa. Har inte folk tystnadsplikt på sina arbetsplatser längre. Jag är mycket upprörd just nu bara jag tänker på det. I alla fall så drabbades jag av årets mensverk. Har ni varit med om det?. Det känns som om du måste bajsa. Mycket. Hela tiden. Fast värre. Typ. Men efter jobbet så var jag och min man så busiga att vi gick på bio. På en tisdag. Haha, vi såg Juno. Bra film. Fast kunde gott hyrt den. Åh, och den där filmen "ps I love you" alltså jag måste se den. Jag grät till trailern. På allvar.
Nu, krypa ner brevid min man som är sååå glad över att hans tjej inte är manodepressiv utan bara blöder en gång i månaden.

Varför?

Ska jämt Beyonce utmärka sig lite mer än alla andra. Jaa, men vi vet att du har en stor rumpa. Big deal, det har jag med och hela min familj förutom pappa. Vad är grejen liksom?
image259

Till alla läsare

Var jävligt glada för att ni inte är med mig j u s t  n u

Det här var ingen bra dag

Alls. Jag är på ett jävla humör. Misstänker att det snart ligger nåt rött i trosorna eller så bara är det en sån här dag. Klarar inte av att möta min spegelbild. Vill bara ligga under täcket och snyfta år absolut ingenting. Men istället får jag traska iväg till min arbetsplats. Jävla skit. Något som är tröstande är att jag igår hittade en liten bild på Jessica Alba där hon faktiskt påminde om mig, om jag får säga det själv. Jag visade bilden för min man som höll med så jag satte upp den vid min spegel i hopp att den ska göra mig på ett bättre humör.  Fungerar det ? Nja, inte än så länge.

Ge mig en dag till, snälla?

Jag orkar inte. Måndag igen. Och ännu en vecka att kämpa sig igenom. Helgen var god, men den gick för snabbt och plötsligt ringde klockan och det var dags att ta tag i sitt liv. En dag till hade varit pefekt. Jag har ångest idag, märks det?

Läsning på g

Inatt blir det till att läsa. Nu är det dags att mina bokslukar talanger presterar max. Jag ska läsa 400 sidor studentlitteratur fram till 9 på morgonen. Jag tror inte jag fixar det men jag ger det en ärlig chans. Tog beslutet när jag såg hur mycket boken kostade. Lekte med tanken att läsa den utan att öppna den helt. Alltså bara öppna den lite och läsa med näsan mellan bokpärmarna. Varför? För att kunna lämna tillbaka den sen självklart. Så nu sitter jag här med daglånet. Ska som sagt vara inne imorgon klockan nio. Jag tycker själva utmaningen inte är om jag hinner läsa boken utan om den verkligen är inlämnad imorgon bitti. Godnatt !

Blonda Bella

HAHA. Läste metro igår och såg en liten blondin som bloggar - blondinbella!
Älskar att hon skriver "Satsträning" istället för att använda sig av ordet träning som oss andra dödliga. HAHA. Som att Satsträna skulle vara något annorlunda än att bara träna. Ja, skillnaden är väl att träningen just pågår på Sats. Men va fan. Träning som träning eller? Jaha, men då ska jag gå och FItnessträna. Och Lillasyster du kan väl dra och OsbyAktivCenterträna.

Fan va jag är arg nu

Jag är arg på allt och alla.
FUCK!

Intellektuell, jag?

Eftersom jag läser till ett yrke som kräver att jag ska vara rejält insatt i det mesta som är aktuellt slog jag därför på tvåan i morse istället för Oprah. (Hade redan sett det Oprah avsnittet). Just nu är det en kostymnisse som talar i Sveriges riksdag. Jag har på det i bakgrunden medans jag gör annat. Hoppas lite menningsfull information hamnar innanför pannbenet. Gud vad jag vill åka härrifrån nu. Till ett varmt och härligt land. Jag kommer nog alltid ha en förkärlek till Turkiet. Där har hänt så mycket fint så jag skulle verkligen inte tacka nej till en vecka där. Turkiet är ett land som verkligen bjuder på det mesta. Härligt klimat, trevliga människor, god mat - you name it. Sista gången vi var där trodde jag på allvar att jag skulle avlida på planet dit. Jag har jämt en massa dödsångest och det kombinerat med en släng av flygrädsla blir inte den bästa blandningen Jag fick verkligen möta mina värsta fördomar när vi var på väg in i flygplanet. Det första jag ser är en stor turkisk flagga. Bara där blev jag kallsvettig och när jag såg personalen ville jag knappt kliva på planet. Men det är så här, vi har ju alla fördomar inte sant? Araber är hustrumisshandlare. Svenskar är pedofiler. Chilenare röker gräs. Ryssar tillhör maffian, med mera. Alla folkgrupper får på ett eller annat sätt möta människors fördomar. Jag har zero förtroende för turkar upp i luften. Det har ju hänt en del som gör att jag känner så här. Men så kan jag även känna inför även inför andra folkgrupper inte minst min egen. Personligen föredrar jag en europisk läkare som opererar mig än en chilensk.  Även svensk sjukvård har jag förtroende för. En arabisk läkare eller amerikansk skulle jag också gå med på. Men inte en chilenare. Not.  Dags att byta kanal.

Så här såg piloterna ut , ungefär.
image256

image257

Onsdagens djupa samtal

Sandra säger:

asså kollar på youtube på våra bästa år, Då kommr John dö. De lustiga e att alla som har dött

Sandra säger:

LEVER

Sandra säger:

abe, tony typ alla

pelusita säger:

MEN SLUUUUUUUUUUUTA

Sandra säger:

jupp

pelusita säger:

DU AVSLÖJAR ALLT

Sandra säger:

helt knasigt

pelusita säger:

men vart är alla som har dött då?

pelusita säger:

vart är dem nu?

Sandra säger:

ja precis.. så de verkar som om de e nån som drömmer

Sandra säger:

nu

Sandra säger:

för alla kommer ju tillbaka

pelusita säger:

Marlena då?

Sandra säger:

marlena hon lever...belle är utbytt mot nån äldre

pelusita säger:

aha okej, shit!


nasty

Finns det något värre än när du skrattar till inför folk och det helt oväntat kommer en liten tsunami med snor från borren?

Dagens bild - saknar lillasyster

image255
Penelope & Monica Cruz

Dags för Spöke

Äcklig tisdag. Från nattlinne till jobbarkläder till nattlinne igen. Men nu är jag här och jag är ren, alltså nyduschad. Ska titta på Ghost och dicka mitt varma vita te. Imorgon ska jag upp och hoppa tidigt för att möta en klasskamrat så vi kan skriva ihop vårt PM. Klasskamraten är oehört fokuserad, motiverad och allt annat som slutar på -erad. Som att skriva ett PM med sin mamma med andra ord.

image254

Sexigt?

Såg precis musikvideon till Timberlands nya låt - scream med Kerry Hilson och Nicole Schailfjpöwgn eller vad hon heter. Alltså jag förstår inte men är det meningen att brudarna ska vara sexiga när dem står och porrar sig i rånarluva? Ehm, okej att jag är av samma kön som töserna och inte tänker som en penis men jag måste verkligen ifrågasätta detta. Det ser ut som att tjejerna ska utföra ett (misslyckat) värdetransportsrån eller har en tredje gradens brännskador över sitt ansikte och därför måste bära denna fula luva. Jag hoppas verkligen inte att någon av modeikonerna hakar på detta och inför en trend. "Rånarluva - sommaren 2008!"  NoNOnO- jag skulle inte passa i den, alls!

image253

Men tjäna!

Yesterday var det besöksrekord på denna lilla blogg. Det tycker jag är kul. Men nu ska jag inte göra någonting annat än plugga i två timmar. Detta är dagen då jag skrev färdigt mitt PM!  I can do it!

Jag funderar starkt på om denna bild är manipulerad på något sätt. Jag tror nästan det!
image252

Jag har ett allvarligt problem

Det verkar inte koppla i min hjärna. Jag ska skriva ett PM och det ska in idag. Jag har fortfarande inte börjat. Vad är mitt problem? Budskapet verkar ju inte nå min hjärna eftersom jag inte börjat än. Hjälp.


Redan måndag?

Jag är uppe med tuppen. Nåja, nästan i allafall. Men jag börjar faktiskt inte förrens 13. 00 så vad ska jag göra nu då? Alternativ;
Städa ( blev inte rikigt klar igår)
Plugga (Kan jag göra senare, finns tid till det)
Träna (Gjorde inte det igår)
Äta (är inte hungrig)
Panta burkar (Need to)
Slänga sopor (kan jag göra på väg till skolan)

mm, svåra i-landsproblem på en måndag.

Film,film,film

Något som är jävligt roligt när jag och my man glor på en rulle är att han verkar tro att jag spelar den kvinnliga huvudrollen. Så om tjejen i filmen får för sig att vara otrogen eller elak mot sin man då blir min man i sin tur väldigt upprörd och sur. PÅ MIG. Som när Carrie var otrogen mot Aidan med Big. Då plötsligt blängde han på mig från andra sidan rummet. Jag tycker det är skitkul och börjar skratta men då vägrar han snacka med mig.Hallååå, det är inte jag som otrogen dessutom är det inte på rikigt. De är skådisar, remember (!). Haha, precis nu sitter han och muttrar för att tjejen i filmen är lite väl slampig av sig. Snart får väl jag nåt i huvet för det.

image250
Dessa scener gjorde min man galen

image251
Men jag håller med honom. Det borde blivit Carrie & Aidan.

Gina Tricot

Vi skulle ju shoppat lite igår. Lite blev det. Dock aboslut inte allt jag verkligen behöver. Jag blir så trött på att jämt vara så fatiig. Fan jag vet att jag gnäller nu men alltså det är verkligen en pina att behöva bortse från saker som man verkligen behöver. Denna månad struntade jag inte i att köpa mat och då måste jag istället skita i foundation, bh, mascara, väska och allt annat fint jag behöver. Jag var iallafall en sväng inom Gina Tricot som har den värsta musiken ever. En jävla massa dunk, dunk, dunk följt av en keyboard och lite trupet på det. Jag blir helt skadad av att gå i den där affären. Men iallafall så hittade jag en jättefin och söt kjol men som vanligt fanns den inte i min storlek. Jag såg att en skyltdocka hade den på sig så jag vände och vred på dockan tills jag lyckades på syn på storleken - xs. Yes, tänkte jag och frågade en tjej om man fick plocka ner den. "Nej det får du inte. Men ställ dig på en lista så kanske vi ringer dig när det är dags att klä om dockan" Öh, menar hon allvar, tänkte jag men skrev snällt upp mitt namn och telefonnummer på en lapp.

Idag är det söndag. Alltså är det dagen då jag är duktig och ska därför tvätta. Ska även skriva ett PM idag samt jobba och träna, hoppas jag.


Äntligen Lördag

Sådär. Nu har jag nästan arbetat klart för idag. På schemat står shopping följt av bio. Jag vill se "Juno" men är rädd för att det ska vara en fjortisfilm. Inte för att jag har några som helst problem med att titta på fjortisfilmer, tvärtom, men det känns elakt och dra med sin manliga man på sånt. Stackaren har redan fått utstå en hel del såna biobesök. Men och andra sidan har även jag fått stå ut med en hel del mördande och blod på bioduken. Idag vill jag även äta sushi. Det var för länge sen sist. Hoppas alla där ute i får en bra lördag.

Stand by your woman

image249

YES - ELLE-galan idag!

Ja då ligger man här igen. I en gammal t-shirt och smutsigt hår. I min säng med datorn över min kropp. Alla som är något ska gå på årets stora modefest, ELLE-galan. Jag pallar inte dra dit. Alltså jag är bjuden och så men jag pallar bara inte... Haha, in my dreams. Jaha, vad ska vi andra dödliga göra? Ignorera febern och följa med Sandy? Eller ligga kvar i exakt samma ställning och sucka?