Hata torsdagar

Så tråkig dag. Man är slut efter veckan. Längtar efter helgen. Inget bra på tv. Kallt som fan ute.
SUCK!

Bortskämda lillasyster

Jag är ju lite vad man kallar min lillasysters högra hand. På gott och ont. Ibland får jag för mig att lillasyster nog allt är lite bortskämd med det där och förväntar sig lite för mycket av mig. Okej då, jag får skylla mig själv eftersom jag praktiskt taget uppfostrade lillasyster är det inte så konstigt att det är mig hon vänder sig till när världen tycks rasa. Jag tycker att jag har lyckats ganska bra faktiskt. Jag har kunnat besvara frågor som "varför är himlen blå?" och "varför gillar vi inte moderaterna?". Jag skällt ut småbarn som mobbat henne och lånat ut min garderob i ca 15 år. Men ibland så känner jag att hon liksom tror på fullaste allvar att jag kan fixa allt. Som när hon tycker att klänningen sitter för tajt. Då blir hon gnällig och skriker "Priscilla, jag är tjooooock". Jag rusar fram med olika förslag på dieter eller föreslår en annan klänning. Men hon bara tittar på mig med sina sorgsna ögon och skakar på huvudet. Jag tar till mitt sista alternativ och kör med pepptalk "Du är visst fin i klänningen Du är inte alls tjock. ", fast jag hatar att prata så här, för varken lillasyster eller jag går på den. Men nej inget funkar. Det är här jag inte riktigt förstår vad hon förväntar sig av mig. Att jag ska springa och hämta en dammsugare och fettsuga henne på plats? Att jag ska dra fram med en mirakelkur där man tappar halva röven på fem röda. Att jag ska byta ut våra tjockis-gener?. Sanningen är att jag mer än allt annat vill hjälpa henne. Men ibland kan jag inte. Ibland får man helt enkelt säga "Nej, jag vet faktiskt inte vad du ska göra, tyvärr". Det är ännu värre nu när jag inte bor hemma. För då är det svårare för mig att hjälpa henne med den stora frågan - what to wear?. För så gör hon alltid. Lägger sig brevid mig och säger "Vad ska jag ha på mig imorgon" och så får jag börja dra igenom både hennes, min och ibland mammas garderob och komma på nya och fräscha kombinationer. Över telefonen är det inte så lätt. Men tacka Gud för internet säger jag bara. När lillasyster vill ha hjälp med ögonbrynen är det så här det går till now days.

image248

Jag är snygg

Det är inte ofta jag kan titta på en bild och kontatera att jag ser bra ut. Tvärtom, stirrar jag tillräckligt länge så blir jag bara fulare och måste sluta titta innan jag drar på mig ett tiotal komplex. Men jag har en bild. En bild där jag faktiskt tycker att jag är söt. Håret ligger bra. Jag har inte mat runt munnen trots att jag äter och jag har skippat "I want you! Do you want me?" - blicken som jag ofta kör med när alkohol finns med i bilden. Flickan på bilden är så söt att jag knappt kan fatta att det är jag.

image247
Eller huuuur?

Dagens bild

image245

Inatt jag drömde någonting...

... jag aldrig drömt förut. Jag drömde jag var bästis med Elin Kling och alla krig var slut.

image244

www.collective.se


Jo visst drömde jag om henne. Hon var på besök hemma hos mig i Osby och hela familjen behandlade henne som om påven var på besök. Det mest irriterande med hela drömen var att jag inte hittade en fungerande kamera för ta en bild på mig och Elin. Vilken påminner mig om att jag måste fixa mammas kamera. BU!

Don´t buy this

Den senaste sorten inom detta märket suger balle. Schampot torkar ut håret och traslar till det rejält. Och balsamet klarar inte på långa vägar att reda ut det. Så köp ej. Förpackningarna är rosa och väldigt tilltalande så jag varnar er.
image243

SMÄRTA

Jag tittar på Oprah. Ska placera my hump på golvet. Håller i en tekopp i ena handen. Ögonen fastklistrade på rutan, självklart. Rumpan slår i bordskanten på väg ner och när jag landar skriker jag för kung och fosterland. Någon knackar på dörren och jag kryper ner under täcket.

The End!

I fucking hate you!

Fan va jag hatar människor som säger "Va?" fast de hört vad man sagt.

- Vart köpte du den här?
- Va?
- Var köpte du den här?
- Aha, på H&M

Alltså hon hörde ju vad jag sa. Hon vill bara ha lite tid att tänka för att komma på vart hon köpte den.

- Men är ni vänner igen då?
- Va?
- Är ni vänner igen?
- Ehm, ja alltså vi pratar ju men...


JÄVLA SKIT! Hon hööööörde. Hon vill bara inte säga att de är vänner igen.

Ibland så blir jag tyst när folk säger "Va?" Väntar man tillräckligt länge så svarar människan på frågan utan att du upprepat den.

- Men har du berättat för din kille?
- Va?
....... (tystnad)
- Nej jag har inte berättat än, men jag....

In my skinny jeans

Jag envisas jämt med att bära mina för tajta jeans. Trots att jag vet att helgen var allt annat en nyttig så drar jag lik förbannat på mig dem jävla jeansen ändå. Jag förstår inte vad det är jag missar. Tror jag på fullaste allvar att jag under natten till måndag gått ner fem kilo. Eller att min rumpa ska bli mindre genom att pressa ner den i ett par för små jeans. Aja, jag kan iallafall sitta när jag skriver detta. Jag vägrar knäppa upp översta knappen. Lite stolthet har jag i kroppen. Jag är väldigt trött idag. Anteckna!

image241

Det är dags att vara tacksam

Jag ska snart, snart sova. Måste bara berätta för alla att jag är så lyckligt lottad. Fast jag då och då känner att jag inte hinner med mitt liv här uppe så gör jag nog det ändå. Mitt liv händer ju precis när jag sitter och reflekterar över sånt här. Faktum är att jag har en sådan underbar familj. Vi fyra är så sammansvetsade som det bara går att bli och vi kan powerwalka över lik för varandras skull. Jag älskar att jag hittat en kille som älskar mig över allt. Det räcker bara att titta in i hans fina ögon och konstatera att han där uppe verkligen gillar mig. Jag är glad att jag har en snygg och fin vän som Sandy och ett jobb som passar mig perfekt. Jag är överlycklig över att jag har fjortisarna Solle och Steffy i mitt liv som tillför mängder av skvaller in i mitt liv. Jag är dessutom ytters tacksam över mina partydjur till kusiner. Fast jag inte träffar M så mycket  vet jag att hon finns här i stora staden och vakar över mig. Min lillasyster är ju typ det allra bästa jag har. Min stolthet. Mitt allt. Ja och plugget funkar och resten fixar väl sig med tiden. Eller hur?

Det gäller att passa på nu när man tänker och känner så här. Imorgon suger livet förmodligen igen.
Godnatt.

image240

Redo för en ny vecka

Nu har vi varit jätteduktiga här hemma. Mannen och jag tog en lång sovmorgon och traskade sedan ut i den fina solen för en promenad. Våra käftar går i ett hela tiden. Ibland förstår jag inte hur vi fortfarande har så himla mycket att prata om jämt, vi har ändå varit tillsammans i snart tre år. Nångång borde man få ont om samtalsämnen. Efter en timmes powerwalk handlade vi lite och satte igång med storstädningen. Nu är det rent här vill jag lova och snart är den nya veckan här. Hoppas på en bra. Dags för pilates och sen en söndagsfilm.
Igår såg jag I am Legend på bio. Jaa, Will är det ju ingen fel på. 
 

image239

Svartskallar är fula

Jag lider av blondinsyndromet. Det är verkligen som de säger - Once you go blond... eller nej det där hittade jag nog på. Nej men ärligt talat. Har du en gång varit ljushårig och trivts med det är det svårt att gå tillbaka till sitt vanliga mörka jag. Blondiner har fan mer roligare. Speciellt om du är en snygg blondin. Är du ful spelar det ingen roll om du är blond, mörk eller skallig då är du bara ful. Tanken är att jag ska bli mörk nu snart. Fan va det känns tråk. Så jävla tråk. När jag glor på kändisar och då snackar jag om Beyonce, Alba, Tyra och såna. Då tycker jag jämt de är så mycket sötare i ljust hår, Inte jätteblont utan bara ljusare. Kontrasten som uppstår på oss blattar är så fin. Vara gyllenbrun, mörka ögon, fylliga läppar och en lagon ljust svall - Sweeet. Fan jag ska bli brunett och det känns inte det minsta roligt.

image235
NOT NICE

image236
NICE

image237
NOT

image238
YES

Scary shit!

Alltså förlåt, jag vet att dem är ikoner och grejer men jag kan inte hjälpa att tycka de är läskiga de här brudarna. Att de är tvillingar gör inte saken bättre. Det finns två små monster alltså. Usch jag vet inte kan inte peka på det. Men de ser ut som två små troll. Smala, stora ögon, putande läppar och för stora kläder. Jag vet inte. Jag kan inte se skönheten.

image233



image234

Det var en gång ...

...en pojke. Han skulle kissa och eventuellt bajsa så han satte sig på toastolen. Tänkte inte på att kanske satt han lite för nära toasitsen utan utförde sina behov i all hast. Plötsligt kände han hur det blev blött. Han snoppe vilade på toasitsen och pisset rann rakt ner på byxor och golv.

Detta är en sann historia.
Jag är den som fick hämta rena byxor åt pojken.

Historian har inget att göra med min nuvarande man. Mitt ex däremot.

Go Brittan!

Lyssna på Britneys nya singel Toysoldier, såå skön! Lillasyster vill att vi ska trycka upp en t-shirt med texten -
I love you Britney
- anyway

Jag kan inte hata henne fast hon är ett vrak.

image232

Skoldags

Nu ska jag springa iväg till skolan. Har mammas stora gråa tröja från 80-talet på mig och I look fine.
Hejdå alla barn!

Låt mig presentera - min familj!

image231


Den här tavlan hänger i mina föräldrars sovrum. Bilden togs på deras 12:e bröllopsdag. Känns som igår för jag minns hur jag och lillasyster vinkade av dem. Jag älskar denna bild av mina vackra päron. Mamma är så fin i sitt krull och ser ni hur pappa håller sin hand på hennes axel och liksom böjer på pekfingret. Detta är så typiskt pappa. Han ska jämt göra något som irriterar mamma i all framtid, Längst ner till vänster ser ni mig i mitt esse. Tror bestämt jag skulle till Granada när bilden togs och om jag minns rätt var det en lyckad kväll - vi plankade in och blev fulla på sprit vi hittat i buskarna. Sen ser ni storebror A. Visst är han lik Sylvester Stallone - Rocky? Vi kallade honom Rocky när vi var små för vi trodde på allvar att det var han. Jag lurade i lillasyster att det  var han som fick stryck av Dolf Lundgren och grabbarna. Fan va hon grät - lovely! Och längst till höger lillayster 15 tror jag hon fyllde och tjocka ögonbryn hade hon.
Nu ska jag sova!
 

Latina 4-life

Tycker det är jävligt synd att Jaslene vann Top Model och därmed representerar alla latinas. Hon är ju inte latina någonstans. Möjligtvis hennes bitchiga personlighet. Men annars not.
image229

image230
 Alla vet ju att en latina ser ut så här.


Dear mama

Jag botade min urinvägsinfektion på ett par timmar. Thank God. Men enligt mamma lever ett litet virus kvar i min urinblåsa som bara väntar på att få sätta igång igen. Ibland är mamma en sådan funsucker. Man kan vara superglad och så pratar man med henne och hon är på det där jävla humöret då ingenting passar.

- Jag måste städa
- Du är så jävla slarvig
- Ja men jag ska städa imorgon.
- Du ska alltid göra allt imorgon men det blir aldrig gjort.
- Du har rätt, jag ska göra det ikväll istället.
- Äsch, man kan väl inte städa på kvällen. Då ser man inte vart det är smutsigt.
- Okej?
- Aha, ska du inte säga nåt mer kan vi ju lägga på. Ring mig när du har nåt vettigt att säga.
- .....

Okej nu lät hon som värsta bitchen. Det är faktiskt väldigt sällsynt att hon ringer mig när hon är på detta humöret. Stackars lillasyster som får ett himla jobb med att undvika henne. Men låter det så här , "Hej Priscilla, hur är det med dig?" när hon ringer, aj aj aj då fan vet man att det är illa. Till skillnad från "Hola min dotter, hur mår du min lilla gumman?". Snart åker min lilla mamma till Chile i sex veckor. Fan vad jag kommer att sakna henne.
 
Fina fina mamma.

Kom inte hit!

Fan, nu är det nån som står och knackar på dörren. Men stick. Jag vägrar öppna. Man vet ju inte vem det är. Fan nu måste jag krypa ner under täcket igen.

Morning

Nu ska jag dra iväg för att träna och sola. Jag ser ut som ett spöke, på riktigt. En del verkar tro att bara för att man är blatte behöver man inte sola. "Men du är ju redan brun, året om" Jo visst är jag lite brunare än era bleka nunor men speciellt på vintern jag får en ful gul/grå hudfärg. Not sexy. Fan det här med Heath Ledger är verkligen sorgligt. De verkade tro att dödsfallet handlade om heroin till en början men nu visar det sig att det var en olycka med sömnpiller. Tänk han ville säkert bara ta en tupplur innan massören skulle komma, och sen vaknade han aldrig mer. Usch.

Perfekt!

Yes. Jag har redan börjat mitt nya jag. Ägnade nästan en hel timme i duschen åt att lägga en hårinpackning, raka benen, skrubbade kroppen med Body shop grejer och sen torrborstade jag mig. Innan duschen färgade jag min utväxt och fick hjälp av min man som stod och skrek hela tiden. Han var skitsur och sa "detta är tjejgrejer, vill inte, vill inte göra detta bara så du vet". Men herregud du blir inte omanligare för att du hjälper mig att färga min utväxt, påpekade jag. Men han vägrade inse och utförde istället arbetet i 110 för att det skulle gå snabbare och han inte skulle förvandlas till en homosexuell. Färg for åt alla håll och jag försökte torka bort samtidigt som han tryckte ner mitt huvud för att komma åt. Shit, vilken människa alltså. Aja, hur som haver är jag len som en bebis rumpa. Jag skymtar ett litet diskberg på min högra sida men den tar jag nån annan dag. Går ju inte att bli perfekt över en dag. Sleep gott!

Han är död!

Fan, jag blir så chockad när sånt här händer. Visst människor dör hit och dit hela tiden. Men man tror på något sjukt sätt att våra kändisar är odödliga. Bara 28 år gammal och nu är han död. Heath Ledger finns inte mer. Kanske ska beklaga sorgen Jennie? Du gillade väl honom ett tag. So sad. Rest in peace.
.
image228

Live från min säng

Så där ja. Nu har man fixat med sladdarna så att jag kan ligga med min bärbara i sängen istället för att sitta på en stol två meter bort. Älskar när man verkligen lägger ner en massa tid och själ för att göra det mer bekvämt för sig. Det kallar jag nödvändigt arbete. Mitt schema denna termin är sååå awesome. Två föreläsningar i veckan ungefär men i för sig fler inlämningar, men det gör inget. Förra terminen var en pina speciellt de sista veckorna. Men nu ser jag fram emot den nya kursen, ska bli intressant. Eftersom mitt schema är kalas ska jag satsa desto mer på andra saker som är minst lika viktiga. Mig själv till exempel. Jag ska färga mitt hår snart och det måste ske med omedelbar verkan. Min lägenhet ska inte förväxlas med en soptipp. Min träning måste komma igång och det ska inte kännas som om jag ska ut i kriget när jag går till gymet. Jag ska dock försöka att inte bli en "våra bästa år - tittare" (stor risk här). Börja laga mat till mig själv. Inte låta tvätten växa till ett berg. Noppa ögonbrynen oftare. Framför allt vill jag spendera mer tid med de människor jag älskar och som älskar mig. Nu ska jag jobba lite. Haha, Lucas och Sami verkar få till det nu.

Dagens bild

image227

Första skoldagen

Tillbaka i min gamla klass med bekanta ansikten. Det fanns dock ett par nya studenter. En av de var - Tage 75. 
Tage vet inte vad han vill bli när han blir stor. Så söt, visst?
Nu ska jag mysa lite med älskling.
Godnatt!


Kyss Johanna Nu!

image225
How cute?
image226
En lyxigare variant än cocoo.se armandet.


kyssjohanna.se


Jag är...

...kissnödig

No No No

Jag har lagat mat och nu ska jag springa ner och köpa tranbärssaft. Jag vågar knappt skriva ordet av rädsla att det ska bli värre men det känns som att en... urinvägsinfektion är på intåg.
image224

Upprörd!

Mer upprörd. Jag blir hemskt besviken när jag ser detta perfekt face på Adriana Lima. Varför i hela världen välsignades inte jag med ett par blåa ögon. Jag skulle vara mycket snyggare. WHYY?


image223

Jag försov mig

Började tio och vaknade halv tio. Perfect start. När man försover sig på detta vis så finns det endast två prioriteringar. Klä på sig och borsta tänderna. Det var precis vad jag gjorde. Jag glömde bh, väskan och salen vi skulle vara i. Men jag hann jävlar. Jag såg ut som ett spöke men det kan inte hjälpas. Nu är jag här igen. I mitt lilla hus i mitt stora Stockholm. Det känns konstigt. Allt som jag inte hann ta tag i innan jag sprang hem till Osby ligger kvar och väntar. Förra veckan pausade jag hela mitt liv och brydde mig bara om mig och min familj. Men nu är det dags att sätta igång på riktigt.

Fan va jag är upprörd just nu. På en viss affär i Osby. Den enda parfymaffär som finns, alltså har man inget val än att gå dit när man vill lukta gott. Inte nog med att affären är lika stor som min lägenhet - 23 kvm, så är tanterna som jobbar i den inget att leka med. Skrynkliga, spacklade upp till tänderna och de överdoserar kärringparfym. Dessutom är de så jävla otrevliga. Det är kul att leka kurragömma med pantertanterna. Du går in i affären, svarar artigt  "nej, jag tittar bara lite" och ställer dig på den sidan av affären där de inte står. Vänta tio sekunder och tanten står på din sida och "jobbar". Då springer du över på andra sidan och väntar in henne då hon plötsligt kommer på att hon har massor av viktigt att göra just på den sidan också. Så här höll vi på när vi var små och drev dem till vansinne. Att vi var blattar gjorde säkerligen inte saken bättre. Vid ett tillfälle slängde de ut oss. Jävla bitches alltså. Iallafall så har jag ett presentkort i denna affär och självklart består utbudet av kärringparfymer. Inte nog med att de är rasister, de är dessutom inkompetenta eftersom att beställa en parfym är tydligen en extremt svår uppgift. FUCK. Varje gång jag är inne suckas det "jaha, är det du som vi ha den doften. jaja, du får vänta bla blabla" FUCK!

Jag är medveten om att nu kommer en och en annan Osbybo rynka på pannan, men det skiter jag i. Skaffa ett KICKS och bojkkotta Fleurette för helvete.

Tävling!

Kommentera och vinn ett armband från cooco.se
image222


M?

Har du några planer på att ringa mig och fråga hur det gick?

Jag ska jävlar skicka iväg den meningen i ett sms. NU

Jag som jämt klagar!

Jag klagar ju jämt på människor. Det kan ingen missat. Men faktum är att när man går igenom en kris så ställer verkligen människor upp. Människor är goda. Sen finns det klart de som gör det bättre än andra. Men jag ska inte klaga. Tack alla ni som visat att ni bryr er. Framför allt tack till er som jag aldrig i livet trodde skulle ställa upp, men gjorde det. Jag är trots allt inte ensam. Där ser man.

image214

Vem vinner i längden?

En gång för länge sen sa en läkare;

- Självklart kan du hålla på så här ett helt liv. Absolut. Man kan vänja sig vid sin ätstörning och så småningom betrakta den som normal - göra den till en livstil. Synd bara att du kanske aldrig kommer att kunna få barn. Men mirakel sker, off course. Om du nu får barn så blir den garanterat grovt handikappad eller cp- skadad. Japp, så är det. Samma tid nästa vecka?

image213


Fuck Cancer

image212


Så snurrig är jag

...det är inte ens söndag imorgon.

Den här går ut till er alla!

Alla ni som är här och vänder. Ni som läser och förundras. Nu som läser och suckar. Ni som vet vem jag är.
11.20 imorgon söndag, så gäller det att ni ber för mig!
Jag bryr mig inte vem ni ber till. Buddha, Gud, Heliga Birgitta, en sten. Men ni måste be. Detta är gäller liv ovh död. Boktavligt talat.

Home again

Nu är jag där jag borde vara.
Jag befinner ändå mellan hopp och förtvivlan.
Men nu är jag i allafall hemma.

SNÄLLA?


Min bön

Jag har inte pratat med jättemånga om det som händer.
Någon jag undvikt att prata om det med är han där uppe.
Men idag brast det. På väg till jobbet.
Människor vände sig om och kollade efter den märkliga flickan.
Hon som pratar med sig själv och gråter samtidigt.
Jag bad till Gud. Eller rättare sagt. Jag skrek ut en bön.
Jag förhandlade och debatterade.
Jag vet att han hörde mig.
Nu är det upp till honom.

NU ÄR DET UPP TILL DIG!


Jag städar!

Hemskt konstigt. Känns som om allt jag rör vid måste jag röra en extra gång. I fall att jag inte kommer hit på ett bra tag. Som att jag bara lever här på låtsas. Jag skriver väldigt flummigt jag vet. Men så är det just nu

PUNKT

Jag vill vakna upp

Detta är en mardröm. Så tänker jag hela tiden. Jag vill bara vakna upp ur denna långa äckliga mardröm.
Jag hoppas att vi en dag sitter och skrattar åt detta vid middagsbordet.




 

VÄCK MIG FÖR HELVETE!

En sån karl

Elin kling, Elin Lanto, Anna Hibbs och Sofie Fahrman är alla väldans snygga tjejer med koll på vad som är hit och shit. De är lite vad jag kallar "miss perfect". Smala, blonda och ägarinnor till stora garderober. Man undrar ju självklart vilka män som får äran att vakna upp brevid en sån här tjej. Hålla hennes hand på väg hem från Stureplan och bära hennes NK påsar. Vilken man kan leva upp till kraven som en kräsen miss perfekt kan tänkas ha. Jo det ska jag berätta. Killarna är minst lika perfekta som töserna. Vältränade med vågigt bakåtslick och en intensiv blick som säger mer än tusen ord. Perfekta paret helt enkelt. Men fan så tråkigt. I mina ögon skulle Elin Kling va en mycket intressantare människa om hennes man var lite lönnfet. Då hade man kunnat lista ut att bakom Elins perfekta fasad finns en riktig människa som i slutet av sin arbetsdag inte bryr sig så mycket om utseendet. Då skulle man förstå att Elin faktiskt älskar en man som har svårt för att säga nej till godis men som får henne att skratta hysteriskt. Varför ska alla vara så jävla bajsnödiga och skaffa sig felfria pojkvänner för. Visst skulle till exempel Ebba von Sydow och Adam Tensta vara ett jävligt roligt och fint par. Något som bryter ett mönster för en gångs skull. Som söta F i min klass. Hon har självklart en väldigt fager man. Så fager att när jag och lillasyster såg ett foto på honom höll vi en tyst minut för den manliga skönheten. Sen utbrast lillasyster.

-Ja, han ser bra ut. Men såna perfekta killar har jämt en skum personlighet. Som jättedålig humor!
- Ja eller så bajsar han på offentliga platser när han är full.
- Eller så gillar han "kiss och bajs sex".


Detta är inga avundsjuka ord. Jag är mer än nöjd med min man och i mina ögon är han perfekt. Men jag vågar påstå att it - tjejerna skulle vara så mycket lyckligare med en "vatos loco" vid sin sida. Om inte annat har man jävligt roligt.

samtal med pensionär

- Jaha, finns det priser för pensionärer?
- Hm, jo du får medlemskapet gratis.
- Aha ingår du i priset? För du var ju jävligt snygg att titta på, det tycker jag.
- Jaha, oh tack!
(fnittrar hysterisk)
- Ja det tycker jag.

Nu ler jag trevligt och upptäcker att han tittar fundersamt på mitt bröst. Aha, den lilla snälla gubben vill se vad jag heter. Jag har nämligen ett "Carrie - halsband", fast med mitt eget namn klart.

- Priscilla heter jag.
- Vilket fint namn och vilken fin urringning du har där. Önskar man kunde titta ner lite. Det gillar jag.
- Öhhh???????
- Hejdå med dig.

Kaffe på jobbet!

Jag var kaxig nog att ta sovmorgon idag. Det är scary hur mycket jag tänker på nätterna. Vid fem på morgonen brukar jag ge upp och då har jag gått igenom alla tänkbara scenarium som eventuellt skulle kunna uppstå. Mellan alla tankar rinner självklart flodar med tårar. Jag har inte gråtit så här mycket sen 2001 och det avslöjades hur F varit otrogen med ett par tjejer. Varför grät jag då? Så jävla onödigt. Nu sitter jag på jobbet. Min chef hämtade kaffe och en kaka för att pigga upp mig. Han lyckades dessutom lugna ner mig lite och ge mig städuppgifter.

Vad ska jag tänka på nu?


En fredag som denna

Mina tankar är för långt borta.
image210

Mitt hjärta gör ont

Nu har jag gråtit som aldrig förr och jag gråter fortfarande. Hur går jag vidare nu, frågar jag mig hela tiden? Kan jag städa imorgon eller springa på löpbandet som ingenting hade hänt? Hur gör man nu? Håller modet och hoppet uppe. Väntar på bättre nyheter och tider. Eller kryper ner under täcket och gråter som om hjärtat ska gå itu.
Herre min Gud. Hjälp!


Dagens bild

image209

När man är liten tror man att...

Benet ramlar av när man bryter det
Alla som jobbar på en bank är rika människor
Alla som jobbar på systemet är alkolister
Man har bara ett hål där nere, där både barn, kiss, bajs och fisar kommer ut
Tomten och Gud sammarbetar
Det räcker med att borsta framtänderna

image208


Om man tittar tillbaka till ett av mina första inlägg, välkomnar jag en liten Priscilla till världen. Se så stor och söt hon är. Och se vad brun jag är.

Nya tag!

Jag ska bli bättre på detta. Jag lovar.
Igår visade Lillasyrran lite bilder som en viss Nisse snickrar ihop. En jävligt kreativ jävel den där Nisse. Han får ihop fantastiska ting på paint och andra program som jag inte kan stava till. Idag satt min man och försökte sig på en liknande karriär.

- Titta älskling! Jag kan oxå så som Nisse.


image207

- Älskling? Har du tre ben eller är det där din snopp?

Djupt!

Jag har varit djup, jo visst! När alla andra hade lite för mycket kajal, lite för många converse och lite för mycket kommunist fasoner för sig. Då satt jag i stringtrosor, högklackat och läppglans och var lika djup som dem djupare än djupast. Djup. Sjup. Kjup.

Vart tog all djuphet vägen undrar jag ikväll.
Jag tror den försvann med puberteten kanske. Eller så finns den i mig där somewhere.


Some More. Jag verkligen blottar mig här. This is some very deep shit.
Deep, djeep,Kjeep.
Jag förstår dock inte varför jag hade vissa svårigheter med att sätta stor bokstav efter punkt under min djupa period. Men det hörde väl till. Var man djup sket man i alla såna regler. Bajsa på gränser så att säga.




låt mig krypa upp i din famn, blunda och känna hur dina fingrar rotar sig in mitt hår.
Dina händer som annars är riktiga kill-händer, stora, starka och grova, blir så mjuka och försiktiga när du smeker mitt hår, min kind, min arm.
j a g v i l l a l l t i d v a r a m e d d i g

jag har aldrig upplevet sådan närhet med någon. Att känna att vi blir ett i sömnen när du lägger dina armar runt min midja och drar mig mot din kropp. jag kan trots att jag sover le åt hur dina andetag känns mot min nacke och när du emellan andetagen trycker dina läppar mot min kropp blir jag din.
d i n f ö r e vi g t

du håller mig i din famn, och jag undrar varför jag inte alltid varit din.det är ju här jag hör hemma. det är han från ovan som har bestämt det. jag vill möta din blick och spegla mig i den. den är bättre än alla speglar i världen. I din blick ser jag inga brister eller fel. I din blick är jag perfekt. Underbarast.Vackrast.Bäst.
j a g ä l s k a r d i g

En gång var jag djup

En kille bad mig visa upp min djupa sida. Här är den...


Kom hit, lägg dig brevid mig
för när dina armar är runt mig tappar jag mina muskler

och alla telefonsamtal
och alla biljetter
och alla delade andetag
och all sorg
och all saknad
gör att jag ler när jag somnar.
för att dina händer har redan varit överallt och ingenstans och när det inte längre finns några ord så får vi komma på nya. Du har döpt alla stjärnor efter mig och dajmtårtan kommer alltid vara speciell. För vi ljög om vår kärlek i början för att sedan skrika ut om den. I lagom doser förstås. Jag har lärt mig genom den hårda vägen att i en ring ryms aldrig några känslor men att i blickar får de plats och du kommer alltid köpa hem mjölk när jag har glömt, andas längst min ryggrad när klockan sover, skratta åt dåliga skämt och trösta när jag inte ler.
Jag kommer aldrig kunna städa bort dina fingeravtryck från min kropp.Det är dem som gör den vacker. Vi skapade en egen värld. Där cigaretter och vodka hade en central plats. Men under fyllan, nikotin och soliga dagar fanns två vilsna blattar som hade Stockholms himmel i fickan.


Banta mera

Snart åker jag hem till Stockholm. Här i Osby har jag inte gjort allt för mycket. SOm vanligt vill säga. Jag kan inte fatta att jag verkligen bodde här. Va fan gjorde jag om dagarna i 20 år. Stockholm lockar ändå inte där väntar alla måste. Den jävla blåa IKEA påsen full med tvätten som jag inte hann med. Smutsigt golv och obäddad säng. Usch, ett nytt år. Jag hoppas verkligen att det blir ett bra år. Lite jobbigt på nyårsnatten då vi skulle avslöja våra löften. Precis som alla andra tjejer på denna planet så är alltid nyårslöfte nummer ett - Gå ner i vikt! Bli snygg och smal Börja träna!. Fast det inte är många som erkänner det. Det känns klart lite skamset och tröttsamt att år efter år efter år lova och lova och lova. Så jag hittade på ett - Att njuta av livet mer. Festa och ta vara på min ungdom. Jag såg på min mans min att mitt löfte inte var så uppskattat men han behöver inte oroa sig för det är fan inte nån risk att jag hinner njuta av någonting. Iallafall så utbrast min snygga kusin S att hon minsann tänker bli smal och genast hakade fem pers på löftet och menade att. "Jaaaa joo jag med". Inklusive my man. S är en pingla som jag tycker verkligen tar tag i saker och ting. Hon pratade allvar med mig en dag och sa "Prissi, jag vill gå ner i vikt" och jag sa absolut inte "Du är fin som du är" för det vet hon att hon är. Hon är jävligt fin. Men vi behöver alla gå ner ett par kilo, det är ingen hemlighet. Och istället för att sitta hemma och tänka att nästa år ska jag ta tag i det, gör S slag i saken och verkligen satsa på att gå ner i vikt. Jag uppmuntrar inte till anorexi däremot finns det ingen bättre känsla än att känna att man har kontroll över sitt liv. Tacka nej till en och annan godbit och få belöningen när man tittar sig i speglen. Goo S! Du fixar det och du kommer vara så nöjd!


Oh shit

min bästis M har förlovat sig!
PÅ RIKTIGT! På tolvslaget och innan tolvslaget var hon singel. Livet är bra märkligt!