Hemma!

Hos mor och far, och lillsyster!
Mysigt värre och alla julklappar är färdiga. Nu firar vi jul!
image206image206

Jag är gravid!

...inte jag då. Men de här töserna!


image203

Britneys lillasyster - 16 år!


image204

Miss perfect!


image205

Lily Allen

War is over

Så sant som jag skriver. Äntligen är helvetet och kriget över. Äntligen kan jag fungera som en vanlig människa. Äntligen är skolan slut och jag kan äntligen ta jullov. Min lilla julgran lyser så fint och min första julklapp ligger under den. Den fick jag av mina snygga och underbara vän S. Konstigt att jag aldrig nämt henne faktiskt för hon är nämligen min enda riktiga vän här sthlm. För falska fittor finns det gott om. Ursäkta språket. Iallafall idag frågade en Johan i min klass chans på mig. Japp, han skrev en lapp där det stod:

Får jag chans på dej?
()Ja
()Nej
()Sieg Heil

Jag kryssade för alternativ ja samt Sieg Heil. Inga konstigheter där.

Nu vill jag sova.


Time Out!

Jag gör en Mona Sahlin och tar lite timeout om det är ok? Har nämligen skadat min högra hand - 3 stygn. Say no more.
Tack syster som rusade hit. Tack Gud för att jag bor granne med Huddinge sjukhus och bara behövde springa över gatan.
Tack för mig.

when you take a diet way to far - 2

image200

Innan


image202

Nu

Det här behöver jag verkligen

Till alla er som inte vet vad ni ska ge mig i julklapp.image194Dermalogica special cleansing gel.

image195Skinnhandskar - valfri färg.
image196 Strumpbyxor - ribbade.
image197 Kanebo - nyans 204image198 Lancome Hypnose - svart
image199Pincett


I want Hermes

Efter gårdagens torgtal strövade jag runt på NK med F och A. Kollade in eventuella julklappar men värmde fötterna mest. F trippade in i Hermes butiken för att lämna in ett repat armband. Jag såg allmänt disträ ut när jag tittade mig omkring i den lilla affären och det slog mig inte förrens fem minuter senare att det var den Hermes butiken vi var inne i. Min blick fastnade framför en drös med Hermes scarfar och eftersom jag den senaste tiden betat av en del skönlitteratur där alla burit Hermes hit och dit, blev jag helt till mig. Jag praktiskt taget småjoggade fram till de och hack i häl kom butiksbiträdet. Jag var helt facinerad av dessa små scarfar, med färgglada mönster som är så eftertraktade bland eliten. 

 - VIll du titta på någon speciell?
- Eh, va? Eh, nej, Eh, jag tittar efter en julklapp.
- Okej, till någon speciell?

- Ehm, (panik,panik) Jo, mamma.
(Varför sa jag så? Varför?)
- Aa, okej. Har hon dina färger?
- Ja det kan man säga.
- Då skulle jag rekommendera dessa tre.

Framför mig ligger nu tre dösnygga scarfar i bruna nyanser. Oj, oj, Oj. Om jag ändå hade haft råd att säga.
"ja, men dem här var kalasbra. Jag tar alla tre, det är lika bra eller hur?" Istället sa jag,
"Hmm, hmm, hmm... mm jag får tänka lite på det."  Jag fingrade försiktigt på en av dem och fick syn på prislappen. - 2 600:- Mitt CSN bidrag är på ca 2 500:- , YES - it`s a wonderful world!

- Jo men dem här var jättefina. Jag får höra med min syster så att vi inte köper samma scarf vill säga. Men dem ligger på 2 600: - som vanligt eller, sa jag och försökte låta världsvan.
- Ja precis, sa den trevliga tjejen och stoppade snabbt undan scarfarna.

Vem försökte jag lura. Tjejen såg på mitt likbleka ansikte och på min billiga jacka att jag varken hade råd eller hjärta att pröjsa tre lax för en scarf. Min hyra är ju för fan på 3 000: -, Jag undrar faktiskt om jag någonsin kommer att kunna lägga så stora summor på materiella ting. Jag undrar det.

image191

image192

Bedtime

Lyssnar på "Hallelujah" och bestämer mig för att nu är det nog för idag.
Gnatt på er.
image190
A`la Winehouse

Nästa - Östermalmstorg

Imorgon 11.00 står vi på Östermalmstorg och skriker. Japp, sant. Alla får tre till fyra minuter på sig att hålla sitt "torgtal", Tanken är att fånga uppmärksamhet samt nå ut med ett budskap. Ja, jag gjorde det ganska lätt för mig. Där det är fet stil är det tänkt att jag ska skrika extra högt. Säg lycka till nu!
Damer och herrar! Ungdomar och barn!

Jag ber om er uppmärksamhet så att jag i sin tur göra er uppmärksamma på en oerhört viktig fråga.

En fråga som berör oss alla. För är vi är alla människor. Oavsett hudfärg, status eller religion så är vi av samma sort - människor. Med makten att förändra. Att göra en skillnad. Mina vänner. Jag talar om alla de 8 400 hemlösa personer i Sverige. Jag talar framför allt om de 3 400 hemlösa här i STHLM. Jag talar om de personer som är ensamma i jul. Om de som hoppas på att överleva den kalla vintern då vi andra hoppas på hårda paket och snö till julafton. Det är hög tid att stanna upp i julstressen och se till din nästa. Gör något för en hemlös i jul. Bjud på mat under julhelgen. Bjud in någon för bad och rena kläder. Tänk på hur en liten gest kan betyda världen för någon annan. Någon som skulle kunna vara du själv. För efter allt så är framtiden aldrig säkrad för någon. Det skulle kunna vara du själv eller din avkomma som sover på en papperskartong en iskall dag och drar en tunn filt över sig för att mildra den hårda vinterkylan. Julen en tid då man rår om nära och kära men faktum är att julen kan även vara den värsta årstiden för en hemlös. Julen är årstiden som gör en hemlös extra medveten om den dystra och framför allt ensamma tillvaro. Låt denna jul vara den jul då du gjorde en skillnad för någon. Gör en god gärning för en hemlös och gör en stor skillnad i en människas liv. TACK!


Jag donerar - allt!

Kom precis på att jag gett bort alla mina organ. Så den dagen då mitt hjärta slutar slå, den dagen sliter ett par gummihandskar ut mitt hjärta. Hjärtat kommer antingen placeras i en annan människa eller användas till forskning. Personligen hoppas jag på den förstnämnda. Inte så trevligt om dem bara gör ett onödigt och misslyckat experiment på mitt hjärta och sedan hamnar i en papperskorg. Mitt hjärta är ett väldigt gott hjärta. Faktiskt. Det är inte bara mitt hjärta kommer att slitas ur min kropp. Alla organ. 
Oj, när fan gick jag med på detta?

All I want for christmas...

...is you!
image186

And this...
image187

And this to...
image188
And thiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis.....and that`s all.
image189

I min mans famn

Ja då är det dags för kudden där den underbara redan ligger så fint. Jag ska smyga ner under täcket jag med och stirra på hans ryggtavla tills jag blir sömnig. Då trycker jag näsan mot huden och försöker andas in hans doft för att få med mig den in i min dröm. Genast börjar han skruva på sig, vänder sig om, slår armarna runt min midja och drar mig nära honom. Oftast gör han detta i sömne och drar i mig jävligt hårt så jag hamnar i en konstig position. Med näsan upptryckt mot hans bröstkorg. Eller ansiktet mellan kudden och hans kind (svårt att andas här). Eller höger arm under min egen kropp och vänster ben under hans (stor risk för kramp) Jag brukar ligga kvar ett par minuter för att inte väcka honom. Intalar mig själv att jag visst kan sova så här, inga problems. Det är ju så romantiskt att känna närhet under nattens gång, dock inte så bekvämt men va fan. Så håller jag andan, lite till, lite lite.. nä va fan. "Hörru du flyttar lite på dig va". Så var det slut på romantiken.
HAHA, jävligt passande bild.
image185

On the gym

 - med håriga ben. Ibland leker livet!

vänd kappan efter vinden

Jag är i ett stort behov av en kappa och har varit sedan jag tillsammans med min familj landade på svensk mark. Konstigt nog har jag lyckats undvika köpet varje år men först nu har jag insett vikten av att ha en snygg kappa i garderoben. En snygg outfit kan förstöras med omedelvar verkan av en ful jacka. Var och provade ett par varianter i stan men funderar på att leta vidare i morgon.


image181

H&M kostar runt 650:- men finns nu på rea 250:-

image183

H&M - rea, 250:-


image184

Zara - ca 1 200: -

Ibland så..

Ibland så blir man glad av såna här bilder. Då förstår man att dem inte är mer än människor. Av kött och blod... och fett.

image179

image180

OBS - hon kramar om en man. Alltså spelar hennes extra kilon ingen som helst roll. Han har säkert inte ens märkt att hon lagt på sig lite.

I had a dream

Slumrade där till en liten stund och drömde att jag var på smällen. Hade en liten sött kula och åt som om jag skulle hängas dagen efter, surprise. Iallafall mitt i drömmen så bryter jag ihop. Totalt. Gråter och gråter som ett litet barn och menar att "jag kommer aldrig få tillbaka min vältränade kropp" och "jag vill inte bli tjock". Alltså har ni hört vilket ytligt uttalande. När man är gravid så är det väl tänkt att man sväva på rosa moln så varför i hela friden bekymrade jag mig om min kropp i min dröm. Vilken ytlig människa jag är. FY.

Mingel och shopping

Jo jag hade en plats på Sneakersnstuff igårkväll tillsammans med Veckorevyn. com. Jävligt trevliga tjejer och härlig skumpa till mig som drack den som en annan dricker Fanta. Blues var där. Ja ni vet den där svenska rapparen som var så duktig. Faktum är att jag kan alla hans texter och skulle kunna rabbla dem i sömne så när han stod framför mig slog hundra tankar mig. Alternativ A. Rusa fram, krama om honom och viska med gråten i halsen - du är min idol. Alternativ B. Mingla lite, "råka" hamna brevid honom och börja diskutera svensk hiphop vilket senare utvecklas till att jag hänger med till studion och får höra lite nytt material. Eventuellt spelar in en singel tillsammans. Alternativ C. Låtsas att det regnar. Jag valde C men kastade ändå några förstulna blickar mot honom. Min vän  var en trogen vän och tog kort på mig och Ebba trots att det var en aning svårt eftersom jag precis innan jag fått syn på Ebba lagt min väska, mitt glas och min stolthet över hennes arm. Enligt K såg jag ut som jag träffat på Jesus Kristus när jag småpratade med Ebba. Den fyndigaste kommentaren jag kläckte ur mig var ändå "Vad lång du är i verkligheten" Haha, som att när vi inte minglar på Sneakersnstuff så befinner vi oss i en diffust och konstig dröm, haha. Varpå Ebba svarade, "Ja, jo kanske det" Ja vad skulle hon säga. Hon är ju lång. Vad finns det liksom att diskutera. Enligt  K så tänkte Ebba "loooseeer" men det örat vill jag inte lyssna på.
Ok här kommer min outfit + en lite bonusbild.
image177


image178

Haha vad glad jag är!

Konsten att kämpa vidare

Jag har länge haft känslan av att allt jag gör gör jag i ett rasande tempo. Jag liksom springer fram. Dag efter dag passerar i samma hektiska tempo. Jag stannar oftas upp denna karusell. Jag säger "hold it" och försöker hämta andan för det går så jävla fort. Jag hinner inte leva. Men jag hinner bara ta ett andetag innan jag är på igen.  Jag ser samma mönster i nästan alla stockholmare och de gånger då det snurrast som fortast har jag tröstat mig med att jag numera är en riktigt storstadtjej. Jag har nog gått in i vägen när det gäller allt. Städning, matlagning, träning, plugg och jobb. Att inte ha varit hemma på tre månader har förmodligen också satt sina spår.  Lågan i mig har sakta börjat avta. Jag längtar konstigt nog efter julen. Kanske den lyser upp min tillvaro lite. Missförstå inte. Jag är icke en olycklig människa. Jag lever min dröm här uppe. Det är bara det att det går så jävla fort. Stress, stress, stress. Men så kommer de små små stunderna då man får en viss belöning för mödan. En komplimang. En chokladask. En kram. Allt det här fick jag idag. Av tre olika personer. Och bara sådär så tändes lågan i mig igen. Ny energi hämtades och jag är redo att kämpa vidare.

Nu kör vi.

Snart är det helg - igen!

shit shit shit. Idag är det är speciell dag. Kan inte berätta mer än så MEN jag kanske berättar ikväll.
 Nu ska jag till skolan!

Nu gråter jag

Jag hade missat Amanda Jenssens - Hallelujah! Gör fan inte det. Jag grät. Och jag tror inte ens jag gillar Amanda. Men jag gillar henne fan mer än Marie. Eller vad vet jag. Jag följer inte ens idol.
Men snälla "you tuba"  henne!

Well I've heard there was a secret chord
That David played, and he pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?
Well, it goes like this, the fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well your faith was strong, but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty in the moonlight overthrew you
And she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne, and she cut your hair
And from your lips you drew the hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah
image176

Strålande jul!

Åh! Det var så himla länge sen jag kände så här. Julstämning. Den försvann ungefär när jag fick reda på att tomten var en bluff. Då pratar jag om all förväntan och hur jag plågade mig genom julkalendern för att komma till den 24:e. Allt det där försvann ungefär när man fick könshår. Men under hela min tonår förblev julen min favoritårstid. Jag var Lucia typ varje år och det var underbart att se hur mamma pyntade så fint. Sen växte jag upp och såg sanningen. Julen är en hemsk tid då man slösar onödiga pengar på en massa prylar som man ger till människor som i sin tur sällan anstränger sig lika mycket tillbaka. Och så satt man där på julafton med ett par strumpor och inpackning och tackade så hjärtligt. Alla jävlar tomtar kunde dra åt helvete och julbordet var så jävla överskattat. Men i år. I år känner jag en viss julstämning. Visst luktar det speciellt på julen? och det är ju så mysigt med alla ljus. Min man inskaffade en liten julgran som vi pyntade så fint när mor var här. Jag var så glad att jag klappade med händerna och hoppade jämfota precis som jag gör när det vankas kladdkaka. Det bästa är ändå att snart får jag vila. Ta jullov, åka hem till mor och far och bara finnas.
Jag ska fan köpa en sexig röd klänning till julafton kom jag på nu.
Inte nåt sånt här då.

image175

Kan någon ge mig...

Jag har önskat mig den i flera jular. En gång var det nära att jag fick den. Men sen blev det inte så. Jag hoppas på att i år jävlar ska den ligga under granen. Snälla?

image173

Ikväll suger livet hårt

image171