Me Like Posh

Det måste jag medge. Viktoria Beckham är en kvinna att älska. Hon är en klippa som har stått ut med Davids otrohet, levt på endast jordgubbar, levt på endast räkor, tryckt ut tre barn och går jämt i världens high heels. All creed till henne. Minns ni henne från Spice Girls tiden. När det var dags att imitera så var det alltid ett himla jobb med att hitta någon som ville vara Viktoria. Jag var jämt Mel B eller Mel C så jag behövde inte oroa mig men det var jämt en massa tårar inblandade när Viktoria skulle utses. Viktoria var den smala, sura som inte kunde sjunga. Mja, hon är väl fortfarande smal, sur och tondöv men nu är hon ju faktiskt en modeikon. And I Love her. Nu plötsligt är ju Posh huvudpersonen i den kommande Spice Girls comebacken.
SÅ JÄKLA BRA, min blick fastnar inte en sekund på David när jag tittar på bilden. It`s all about her, her, her.

image60

Jag vet, jag vet

Jag har varit inte bara jättedålig på att uppdatera. Jag suger på det. Jag vet inte vad jag ska skylla på. Världens sämsta jobb? Den svenska sommaren? Det faktum att jag befinner mig i Osby? SKulle tro att det är en mix av allt vilket har resulterat i en torka på bloggen. På tal om torka. Jag var i Turkiet i en vecka och det var ju underbart måste jag medge. Tänk er, jag och min älskade. 45 grader, solstol och bikini. Take me back. Det enda tråkiga är väl att jag inte har några bilder att visa. Det finns alltså inga bildbevis på resan. Den har alltså i princip aldrig inträffat.
- Jaha, nu har vi ingen kamera med oss.
- Förlåt
- Hur fan kunde du glömma att titta efter om den fungerade. Du kunde tittat efter dagen innan så kunde jag tagit med mammas ju.
- Förlåt
- Och så glömde du vårt sista alternativ, videokameran.
- Förlåt
- Fyfan alltså, jag hade hellre glömt bikinin och biljetterna. Detta suger. Vi åker på semester och kommer aldrig kunna visa några bilder från den.
- Det finns engångskameror.
- Engångskam.... Du är ju inte klok! Jag kommer aldrig fastna på bilden. Aaaah, hur kunde du glömma.
- Förlåt

Hursom köpte vi en engångskamera (!) och vi behandlade den som om den vore ett kilo kokain. Vid middagar tjafsades det smått om vem som skulle ta bilden och så fort bilden togs åkte kameran snabbt som attan ner i fickan. "Okej, ingen tittar nu, fram med den" "Okej, nu kollar alla där borta hit, göm kameran för helvete"
Så kan det gå.

Ingen älskar de galna

Bröllop/dop - dagen är ett minne blott. Kvar finns mina lockar och en jävla massa matrester. Stämningen var laddad. Ett tag trodde jag brudparet skulle skära kniven genom rummet istället för i tårtan. Många kära och mindre kära återsenden. Min 150:- klänning var en hit. Me and Baby + familj var lätt snyggast. En tjej vars namn inte är värt att nämna gjorde en liten galen "scen" vid midnatt. Men det var bara en tidsfråga innan något sådant skulle inträffa. Det är liksom lite a hennes grej, att förstöra för andra vill säga.
Jag är en deprimerad son of a bitch. Har inte gjort annat än slöat, glott på tv, sovit och ätit. Det sistnämnda är förmodligen det jag gjort mest. Ve och fasa.
Jag undrar om det blir någon resa till varmare grader än detta. Sveriges sommar suger och kommer alltid att göra.