Bulle i ugnen

Idag känner jag för att vara gravid. Gå runt med en liten människa i min kropp. Klappa ömt på magen och prata strunt med min avkomma. Äta massor av skit med gott samvete eftersom jag "äter för två". Göra min man den lyckligaste man på denna gjord. Idag känner jag mig som att jag är gravid, men det beror på mensen. När jag väl har en liten plutt i magen vill jag ta såna här fina bilder.

image169
image170

I`m so sexy

Ibland brukar min man be mig dansa lite för honom. Okej, inte som ni nu tror att jag menar, så menar jag absolut inte. Utan bara dansa till en skön låt. Det brukar vara jag som tar första steget. Jag hör en bra låt och jag skuttar upp och låtsas att jag är med i en musikvideo. Ni vet, håller en låtsas mikrofon, blundar och slänger med håret. Efter en halv minut slutar jag upp med dumheterna men ibland ber min man mig forsätta. Då gör jag det. Han tittar väldigt koncentrerat på mig, med ett litet litet leende och tills slut kan han inte hålla sig utan rusar fram och kramar om mig tills jag inte kan andas. Igår hände detta. Ett antal gånger. Jag gjorde min vanliga lilla show och slutade tvärt. Som vanligt bad han mig fortsätta och jag kråmade mig, rullade med höfterna lite och slängde med håret åt sidorna. Min man tittade allvarligt på mig, gapflabbade, drog ner mig i sängen och kramade. Samma procedur upprepade sig ett flertal gånger.

- Va fan är det som är så jävla roligt
- Jo men gör det en gång till bara.
- Men varför?
- Du är så söt!
- Hur menar du då!
- Du ser ut som en liten femåring som leker stor. Så söt, så söt.. kom hit så får jag pussa på dig.
- Ser jag ut att vara
fem år?
- Ja, alltså så där gullig som en femåring kan vara när den kletat på mammas läppstift och dansar framför spegeln.


Okeeey, ingen lapdance här inte!

image168

Apologize

Vill bara att alla ska anteckna att jag är mäkta trött på denna låt. Den spelas oavbrutet. Den var helt okej de hundra första gångerna man hörde den. Nu är den är plåga. Det kryper i mig varje gång han river av ett "Tooo lateeeee" och Timberlands "Ey, Ey, Ey" står mig upp i halsen.

Oh mother!

Min mamma kommer till huvudstaden för att hälsa på sin favoritdotter. No offence lillasyster. Har aldrig någonsin i mitt 22-åriga liv saknat denna kvinna så. Svårt att tro att jag för ett par år sedan knappt kunde vistas i samma rum som henne. Hon var fiende nummer ett. En riktig "fun -sucker" som förstörde allt roligt. Ett tag trodde jag på allvar att hennes mission här i livet var att göra mitt liv till ett helevet. Hon lyckades ganska bra får jag nog säga. Fast jag gjorde nog hennes liv till en plåga jag med. Nu är det andra balls som gäller. Jag bara längtar tills hon är här.

Gamla tider

Ibland när jag tittar igenom gamla bilder och möter en sån här. Då tänker jag - Vem är jag?,och hur tänkte jag där.
What`s up med porr-sminket? What`s up med utväxten. Varför var jag så fet? Och varför i hela friden tror jag att jag är snygg! För det ser man ju att jag tycker. "Här är jag. Kom och ta mig. Om du kan!"
Som sagt - Vem är jag?
image167

Las Primas

Jag och min kusin Solange on La Isla!

image166

Look At Me

Okey! Jag färgar håret mörkt om jag får se ut som henne!image165

No way Bitch!

Jag längtar verkligen efter den dagen då jag äger en orginal designväska. Designkläder bryr jag mig inte så mycket. Men att hänga en riktigt dyr läcker väska över armen borde vara varje kvinnas rättighet. Men det finns undentag - självklart. Hur dyra och eftertraktade de än må vara. Inte en chans att en av dessa hänger med mig ut genom dörren.

image162
image163
image164

Nice Bag Bitch!

image158image159image161image154

Äntligen helg

Ja jävlar vad veckan gick snabbt. Det känns som om det var igår som det var måndag. Well, I dont mind. Fast jag tycker att helger brukar vara minst lika utmattande som veckodagarna. Min helg ser ut ungefär så här.
Idag: Städa my home. Träna. Köpa en bok. Hälsa på svärmor och käka chilenska piroger.
Imorgon: Jobba hela jävla dan.
Söndag: Ingen aning. Men så klart jobb på kvällen.
Nu är vi här igen. Jag måste göra något åt mitt huvud. Jag ser ut som fan i håret. Funderar på att bli brunett men fan va tråkigt. Jag hatar att vara hel mörk. Jag försvinner in i den arabiska världen då. Men något måste göras.
Här är min outfit från igår. Inte illa med tanke på att alla plagg är från 94 typ.
Ungefär så glad som jag ser ut på bilden kände jag mig faktiskt igår. Klockan var nio. Det var dags för ett seminarium i argumentation och min grupp hade missuppfattat uppgiften.  GREEAT!
image153

Idag heter jag Lila!

Precis som min lilla mor heter. Och precis som Lila så har jag under ett långt telefonsamtal sysselsatt mig med saker som man absolut aldrig tar sig tiden att fixa och dona med. Till exempel att rensa kylskåpet och dessutom sätta sig ner på huk, med en diskborte och trasa få bort allt smuts och gammalt äckligt skit som bosatt sig i kylskåpet. Lila gör alltid sånt när man pratar i telefon med henne. Jävligt störigt om man sitter andra sidan luren. Jag hör jämt en massa disk, kastruller och lådor som öppnas. Inte nog med det så tappar hon tråden titt som tätt. "Ja och så sa hon.... jaha, hääär ligger den här borsten jag letat efter.... mmm jo hon sa att...eh.. eh... eh.. vart fan la jag påsen.. där är den! Jo just det hon sa att.... vill du bara vänta lite så ska jag bara lyfta en grej.... så! Jooo, ehm, ehm.... vart va jag nu!?"
IRRITERANDE! - men jag förstår varför hon gör det. Inte nog med att man fick ett långt och givande samtal avklarat jag har även varit duktig och städat. Allt på samma gång.

LOVELY!

Jag saknar min mamma - Lila.
som fan.
.. pappa också.

image152

Jag skyddar mig

Jag har en liten lila sak i min ficka. De dagar jag tar mig hem på kvällskvisten och det är mörkt som i en säck då vilar den i min hand. Poängen med detta är att den dagen  någon får för sig att de vill skada mig så ska jag trycka på min lilla lila sak och ett högt larm ska höras över hela Sweden. Larmet ska antingen skrämma slag på förrövaren eller så ska larmet uppmärksamma andra människor i min närhet. Jag tror att Lucia i Bolivia skulle höra alarmet. Så högt piper den lilla jäveln. A i min klass går jämt med pepparspray i fickan. Är det lagligt förresten? F berättade att hon ibland har nyklarna i ett grepp så att hon eventuellt kan trycka ut någons öga. F berättade även att hon hade en vän som jämt klädde ut sig när hon skulle cykla hem på kvällarna. Hon tog på sig lager efter lager av kläder, en ful mössa och inte nog med det så gjorde hon apfula grimaser hela vägen hem. Så att ingen skulle överhuvudtaget överväga att våldta eller närma sig henne. Haha. Kul tycker jag.


Me & Carlos

Min man och jag om 10 år
Look a Like?
image148
image147

VILL INTE!

Vill inte tvätta 100 kilo smutstvätt.
Vill inte gå upp a las 07.00
Vill inte. Vill inte.


- måste.

Dagens föreläsare

Jo, vi har ju haft en bok då under hela kursens gång. Konsten att tala - Lennart Hellspong. Den har blivit lite som en Bibel är för en präst. Alla uppsatser, grupparbeten, tentor och seminarium har utgått från den boken. Det har gått så långt att vi citerar honom i sömnen. Vid diskutioner hänvisar man till boken och ser den som det enda rätta. Sanningen. Hellspong, Lennart Hellspong. Dagens föreläsare var en liten mysfarbror. Jag satt och fantiserade om att han var min morfar och jag kom hem med mina Werthers Orginal. Sen satt vi där och käkade kola och han luktade precis som en morfar gör. Gammalt och unket. Jag har aldrig haft en morfar, ok - alla får väl fantisera???? Iallafall så avbröts mina drömmar av att han citerade Hellspong hela jävla tiden. I för sig är det inget ovanligt bland föreläsare men detta var lite väl.

- Psst, hörru! Vem fan är morfar?
- Va?
- Han där framme?
- Aha. Det är Lennart Hellspong.
- Vasaru?
- Hellspong, Lennart Hellspong.


Det här är betyder absolut nada för en stockholmare som är vana att springa på författare och skådisar titt som tätt. Men jag talar som en osbybo. Plötsligt var han inte min morfar längre. He is Lennart fucking Hellspong.
Jag var sååååå nära att be honom signera min bok.

Jag ber om ursäkt

Det är ju för fan mitt fel. Jag har alltid varit lite av en special människa. Ni vet en sån där som har lite underliga fasoner för sig. Lillasyster får till exempel aldrig läsa en nyinköpt tidning om inte jag läst den först. Sånt brukar man växa ifrån. Inte jag. När jag går till sängs så lägger jag min högra fot över den vänstra sen viftar jag med den högra i  km/h och känner mig otroligt avslappnad. När jag hamnar framför en stor folkmassa inspekterar jag deras klädsel och väljer ett plagg från varje mänska som jag skulle vilja ta med mig hem. Likadant gör jag när jag bläddrar i diverse klädeskataloger.  Jag pressar mig själv ett välja ett plagg från varje sida. Ibland är det en plåga. Speciellt när det absolut inte finns något snygg på just den sidan. Då brukar jag ta det som jag kan eventuellt ge bort till någon som present. Något sneppet värre är när det finns två snygga alternativ. Då våndas jag och när katalogen nått sin sista sida öppnar jag upp den igen och börjar om. Denna gång får jag välja två plagg från varje sida. Inte så att jag har tvångstankar, nä. Mer som en tradition eller brist på fantasi. Jag har alltid gjort så. Som barn gjorde jag det för att vår ekonomi var så dålig och jag låtsade att jag var en rik prinsessa och min elaka mor - drottningen tvingade mig välja minst ett plagg. Ja ni ser. Människor växer ifrån sådan. Inte jag. Visst får ni lust att smälla en kastrull över mitt huvud, ruska om mig hårt och skrika i örat - Är du retard? Det är mitt fel att jag inte kan behålla mina vänner. Varför tror ni vi växer ifrån varandra? Jo för att jag är ett missanpassat freak som inte kan umgås för mycket med samma person och slutar svara i telefon. Varför tror ni vi förlorar kontakten? Jo, för att jag lovar att ringa och aldrig gör det. Som dotter gör jag misstag.Som vän. Som storasyster. Som flickvän.Jag är en egoistisk person som bara vill ha och ha och ha och ha. Det här är ärligt. För det mesta ser jag en underbar person i spegel. Men ibland så blir min syn skarpare och då ser jag den jag verkligen är. En dålig jävla människa.

När döden knackar på dörren

Så vill ingen öppna. Sorgligt nog skiter döden i att den inte är välkommen och tar sig in ändå. I kväll har jag svårt att somna. Tänker på mina små föräldrar. Det kommer komma en dag då de inte längre kommer finnas kvar på denna jord. Jag vill inte ens tänka på det för det gör så ont i bröstet. Mina tankar går till en god, god, god vän.
Min vän, jag beklagar din sorg.
image145

Snart börjar mitt nya liv

Jag är inne i en jävla svacka. Dock inte psykiskt denna gång. Mer fysisk. Kanske beror det på att jag har gett mig på de där jävla p -pillerna igen. Känns som om jag sitter inne i en kropp som jag inte längre kan identifiera mig med. Den är ful, fet och ja....äcklig. Jag lovar på hedersord att jag svällt upp. Jag ser ut som en val och tål inte att någon lägger ett finger på mig. Jag har till och med svårt att dra på och av mig kläder eftersom jag helst av allt inte vill komma i kontakt med min hud. Jag mår illa jämt. Känns som om jag är ombord på värsta Silja Line och inte nog med det är jag en argbigga titt som tätt. Fast det sistnämda är nog ingen nyhet. Jag känner mig så ful just nu. Jag har inte noppat ögonbrynen på hela veckan så påminner om Frida Kahlo. Det värsta är nog att min man inte slutar att säga "åhh, hon är så fiiin" "Va söt den här lilla tjejen är" "Du är så himla fin, så fin, finfinfifn..." AHHHH. Sluta. Jag klarar inte det nu. Inte nu när jag är ful som stryk. Imorgon ska jag iallafall ta tag i detta. Jag måste sluta äta som en oxe också. This can´t be good. Jag skyller på p -piller men även på att jag inte har en krona på kontot. Hela helgen har jag tillbringar hos min mans snälla päron som har feedat oss. Jag har slut på toapapper, så min man snodde ett par rullar. Mitt hairspray är slut, och det är ju som att leva utan rakhyvel, alltså dödsdömt. Ja självklart har jag ingen rakhyvel heller och den sista tadkrämen tog precis slut. Alltså jag menar allvar. När jag skriker "Hallå" in i mitt kyskåp så svarar den inte helt oväntat "Hallå, hallå, hallå" tillbaka. Men snart, på torsdag, ska det här eländet vara över. Det första som ska läggas i min kundvagn är hårfärg, hårspray och rakhyvlar.

GIVE ME
image144

Vad ska vi göra idag?

Vaknade vid nio av att min man skrek "hungrig" så jag knådade ihop ett par scones och gjorde han glad. Jag vet alla feministfittor rasar just nu men jag älskar att vara hans lilla hemmafru. Laga god mat till honom. Bre en macka till honom. Klia hans rygg. Vika hans kläder och lägga dem prydligt på en stol. Fast ibland pallar jag ingenting och då blir han automatiskt min butler. Nu vet jag absolut inte vad jag ska syssla med. Det enda jag vet med säkerhet är att jag hatar mina ögonbryn och p-piller. Hejdå alla barn.

Jag vill inte ha några vänner

Jag har i ett tidigare nämnt det här med att jag har svårt för att ha vänner. Inte så att jag är en osocial person, tvärtom skulle jag vilja säga. Jag kan bara inte behålla mina vänner. Därför vill jag inte ha några. I Osby var detta min egen lilla visa. Jag levde i min bubbla där mamma, pappa, lillasyster och pojkvän fick plats och thats about it! Inte så att jag var mobbad, tvärtom. På lördagar brukade jag få mer än två förslag på diverse festaktiviteter. Men jag avstod mer än gärna. Det gick så långt att jag glömde bort hur man gör. När jag mot alla odds väl träffade en vän längtade jag bara hem till mitt trygga bo. Jag hade verkligen tappat den där sociala biten helt. I Stockholm blev det andra bullar. Ny klass. Nya vänner. Nytt liv. Jag lärde känna två underbara varelser som jag började umgås med. Jag kunde inte låta bli att öppna dörren till mitt hjärta och låta dem stiga in. Idag förstår jag mig själv bättre. Jag förstår varför jag inte vill ha några vänner. Varför ska jag ha det? Varför ska jag ge en liten bit av mitt hjärta till en främling? Varför ska jag försumma pojkvän, familj och min tid för att vara en bra vän? Varför? Dem försvinner ju bara sen. Man tappar kontakten. Man växer ifrån varandra. Man trampar på varandras känslor. Och så var sagan slut! Du går vidare och inleder nya vänskapsrelationer. Men jag säger det. Bli för helvete inte kompis med någon. Det där är min last (förutom kladdkaka). Jag blir kär i människor och anstränger mig till det absolut yttersta för att vara den bästa vän någonsin. Vet ni varför jag gör det? Nej, det vet ni inte och många har faktiskt ställt frågan. "Varför är du så jävla snäll och varför begär du inget i gengäld?". Ikväll ska jag berätta varför. Självklart vill jag ha något i gengäld. Men självklart vill jag ha det, så fungerar människan. Jag vill ha livslång vänskap i gengäld. Jag vill ha en vän för livet. Men det får jag aldrig. Jag hade ju lärt mig det där en gång för länge sen. Men jag glömde. Idag är A från min klass min nya kompis. Och jag märker redan nu hur jag stänger henne ute. Jag vill inte komma henne för nära. Varför ska jag göra det. Om två månader skills vi åt. Vi tappar kontakten - så var sagan slut. Och ännu en liten bit saknas av mitt hjärta.

image143

I`m back, Bitches

Samtal med min lärare.
Dag: Torsdag.
Tid: 15,45.
Hårdag: Dålig.

- Hej hej, nu är jag här. Här är hemtentan. Jag lyckades äntligen skriva ut den.
- Jahajajajajaja
- Ja, men här är den. Jag har med mig lite andra inlämningsuppgifter till dig också.
- Vad har du för parfym?
- Ehm, Burberry heter den.
. Jahajajaja, burberry, jajajaja
- Mmm.
- Ja, Priscilla vad ska jag säga om dig. Du är en av de bästa eleverna i klassen. Du levererar alltid till hundra procent och du har en jävla disciplin på dig. Dina framföranden och inlämningar har varit nästintill perfekta. Ja, fortsätt så.
- .................
- Ja, vi ses på måndag då, stäng dörren efter dig är du snäll!
- .................

Nu ska jag baka en kladdkaka!
För det är jag värd!

Hemtentan är äntligen klar

Fast den är fan inte bra. Lite högstadie-feeling över den faktiskt. Jag kan nog mycket bättre än vad jag hittills åstadkommit. Aja, vad gör det om hundra år, eller hur? Inte får jag vila utan nu sitter jag och skriver ett festtal. Japp, ett festtal skall presenteras imorgon. Jag befinner mig därför just nu på Lillasysters bröllop. Jag är sjukt snygg, självklart och ska precis slå med en sked mot champanjeglaset för att utbringa en skål. Föreställ er detta scenarium. Här kommer talet.

Dagen du föddes var jag den gladaste flicka på denna stora jord.

Jag längtade efter dig i fem år och de nio månader då du endast var en stor bula på mammas mage var olidliga.

Dagen du föddes var jag inte bara överlycklig över att du hade anlänt utan även lycksalig över att du var av det kvinnliga könet.

Du skulle bli min bästa vän.

Min vapendragare.

Min medbrottsling,

Min lillasyster.

Den första tanken som slog mig när jag såg dig ligga invirad i en rosa filt med ett dussin nallebjörnar runt dig var, "Fyfan vilken ful unge".

Jag inte bara tänkte det. Jag sa det högt. Till mina föräldrars förfäran. Fast jag tror mig veta att även de tänkte samma sak. Mellan alla tårar som föll skrek jag "Hon är skitful och dessutom skitliten, hur fan ska vi kunna leka kurragömma?".

Ja, tider förändras, inte sant. Inte nog med att du växte upp och blev en utomordentlig jävel på att hitta gömställen.

Du är nu även den vackraste brud som funnits i historien. Det finns inga ord för hur otroligt stolt jag är över att du är min syster.

Vi har stöttat och älskat varandra i sjukdom och hälsa, rikedom och fattigdom ja till och med i de tider då vi haft idioter och dårar till pojkvänner.

Tillsammans har vi hjälpt varandra över alla de hinder som kommit i vår väg och de gånger jag fallit och haft svårt att resa mig upp har du har likt en envis åsna släpat mig vidare i livet.

Det är en ära att vara din syster och jag kommer vara Gud evigt tacksam för den fula ungen han skickade ner till mig.

Skål älskade syster.

Jag önskar dig och din make all lycka i världen.

TE AMO


Nå? Vad tycks`?


Panta mera

Jag är i full gång med min hemtenta. Imorgon ska den in och jag ska sitta här hela natten om det behövs. Det är himla jobbigt att jag studerar som bäst under press. Inte minst för min lilla hjärna som får jobbar under högtryck i flera timmar. En cigg på detta hade inte varit helt fel. Nej nu ska jag ner till affären, panta lite burkar och köpa hem lite smör. Jaha, vi ses då.
image142

Jaha du Viktor!

Då var allt löst då eller?. Det glädjer mig. Jag hoppas att du inte hoppar på Lillasysters hjärta mer för då fan sliter jag ut ditt med mina bara händer och hoppar på det jämfota tills det sprutar blod överallt och ditt hjärta inte längre existerar. Men bara så du vet så är du och jag inte okej. Inte du och min man heller, för det bestämer jag att ni inte är. Om vi ses så vet jag faktiskt inte om jag hälsar. Ja, så är det.

Jag borde inte skriva här

...för att jag har en hemtenta som ska vara inne på torsdag. Duktiga jag har precis läst igenom den. Duktiga jag funderar på att sitta hela natten lång och slita. Duktiga jag har haft den här tentan i över en månad och sätter igång nu. Men jag måste bara berätta. Jag befinner mig i en ekonomisk kris. Jag har inte ens råd med mjölk. Ja, så är det. Men tyck för all del inte synd om mig. Alla bidrag är däremot välkomna. Ja just det, jag lämnade tillbaka stövlarna. Förlåt till er som tyckte jag skulle behålla. Men de var på tok för dyra för mig. Det kändes inte okej. Dessutom var klacken lite för hög och jag misstänkte att de skulle bli partyskor. Istället bytte jag till mig en lite billigare variant, med lägre klack men enda samma stuk på dem. Jag ska lägga upp bilden på dem snart. Måste bara lämna in hemtentan först. Adjö.

Efter regn kommer sol, sen kommer regn igen.

Jag vet att jag vid ett tillfälle i denna blogg antydde att jag inte tyckte om min nuvarande klass. I take it back, I love them. Efter våra examinationstal märkte jag hur nära vi kommit varandra, allihop. Ett ex-tal gick ut på att hålla ett tal på åtta minuter inför en stor folkmassa. När man gick fram till scenen för att inta plats var man så jävla nervös att man hade kunnat skita på sig utan att märka det. Men allt stöd man fick från sina kurskamrater vart guld värt. Och när de stod där framme och talade så fint kände man stolhet för att man är en del av en klass med så begåvade människor. Nu ska vi splittras. Ja, så sant som ni läser. En inkompeten idiot har delat upp vår grupp och sammanfört oss med ett gäng inkompetenta jävlar. Snipp snapp snut - så var sagan slut. Precis som när jag slutade i min klass i Växjö. Jag minns när jag började där. Till en början mådde jag så psykiskt dåligt över att inte en jävel i klassen sminkade sig förutom Kajsa och jag, När Kajsa hoppade av visste jag varken in eller ut. Jag var så olik alla andra och jag saknade mitt liv i Kalmar så hemskt mycket, fast när jag bodde i Kalmar mådde jag ganska dåligt kom jag på nu. Hur som haver så bestämde jag mig för att bara ta en dag i taget och ge det en chans. Jag blev kär i hela min klass. Jag var en av dem och jag trivdes som fisk i water. Så kom jag in i Stockholm och var tvungen att avsluta mina studier där för att påbörja nya här. Vi splittrades. Än idag minns jag mina friends i Växjö. Och min fina, fina lärare Fredrik som är Sveriges bästa journalist. Snart åker Lillasyster. Vill inte.
Så här såg vi ut idag. Rätt snygga om jag får säga det själv.

image140

image141

Beslutsångest

Okej, jag är mycket väl medveten om jag varit en jäkligt dålig bloggare. Men, anledningen heter faktiskt Lillasyster. Hon har lov och är här och hälsar på. Då vill jag passa på att vara varje liten minut med henne och då kan jag inte förmå mig att sitta och blogga. Dessutom blir jag avtänd av att hon tittar lite över min axel om jag väl sitter och skriver. DU får kolla sen, brukar jag säga till henne. När jag är klar rusar hon  fram och läser inlägget snabbt som fan, kommenterar, skrattar eller suckar. Då vet jag aldrig vart jag ska ta vägen. Nej det bästa är när hon sitter flera mil härifrån och läser. På så sätt får hon en glimt in i min vardag i skriftlig form. Men just nu bara njuter jag av att ha henne här. Hon ligger precis nu och sover i min säng. Önskar jag kunde frysa tiden och memorera just detta ögonblicket. För nu är jag lycklig. Nu vidare till min beslutångest. Jag vill smyga ut ur huset och gå till gymet en sväng. Denna tanken har malt sedan tio i morse och hade jag tagit beslutet då hade jag redan varit hemma igen. Nu börjar klockan bli för mycket. Jag tar det imorgon.