Just det

Ett litet glas vin, vet ni vad det kostar ute?
82:-

Det är för fan våldtäkt!



Lägg till en 20:a och du får dessa med dig hem från systemet.



 


Yesterday

Fan vad roligt jag hade igår. Vi hamnade på Berns där det var någon form av mosquito tema. Alltså inte så att alla kommer utklädda till mygg, men de spelar massa bra latins musik och det är väl det som är mosquito Äsch jag vet inte. Men iallafall så blir jag så galet sugen på att ha en riktigt bra danspartner när det är salsa och grejer på gång. Ni vet en sån där som snurrar, kastar  upp dig mot taket, fångar dig och snurrar dig igen. Man bara liksom bara hänger med i dansen. Istället dansade jag med R som var en bra partner hon med. Jag måste bara säga att vi verkligen var galet snygga igår fast jag var "på smällen". Jag har börjat gilla min hårfärg som jag varit jätteledsen över. Men den är cool. Den är bra. Och jag fixade hollywood lockar till R som såg ut som en riktig star. Träffade hennes syster med som var jättetrevlig och kompenserade sin låga längd med tuperat hår. När jag sa att hon var fin, svarade hon "Nä jag ser ut som en transa" och jag bara ja? Det är väl det som är grejen. Jag ser jämt ut som en transa när jag är ute. Fuck less is more. More is Bäst. Så resonerar de flesta invandrarbrudar och är man blatte så är man.


Jag


Rubie

ready for party

Här sitter jag i mitt svarta skinn och är redo för en utekväll. Snacka om att jag idag ställer upp för mina vänner. För jag är fan inte sugen på detta alls.

1. Jag har en uppsvälld ballong i magen. Gör plats för havande kvinna typ.
2. Jag är på ett jävla humör. Irriterad. Arg. Ledsen. Frustrerad.
3. Jag har inga snygga skor till detta tillfälle. Får ta ett par fula som jag typ går till skolan med och dessutom får skoskav av.
4. Jag känner mig blek, tjock, ful och äcklig.
5. JAG HAR MENS.

Vill inte festa. Vill inte festa.

Tänk att någontans i världen så sitter en kvinna och tänker "Jaha, undrar om vi kommer överleva denna dag. Måste fixa pengar så jag kan mata mina barn. Snart kommer jag dö för jag har aids. Men jag får nog sälja min kropp ikväll också för att de ska kunna äta några dagar. Jag ber till Gud att jag inte blir mördad ikväll. Vill inte sälja mig. Vill inte sälja min kropp"

Ganska stor kontrast till mitt "Vill inte festa", eller hur?

Ibland undrar man

Tittade igenom en gammal tenta (vilket jag aldrig gör när jag hämtar mina tentor för jag vill bara glömma att de existerat) där jag svarat på en fråga helt konstigt. Jag typ säger emot mig själv i varannan mening och ångrar mig angående det jag skriver hela tiden. Två sidor med bara konstig text. Jag har inget minne av hur jag överhuvudtaget tänkte när jag fick ner detta på papper. Sen längst ner har jag avslutat med.

Flummigt resonemang = Tidig morgon

Varpå läraren har svarat

Jag räknar in trötthetsfaktorn, självklart!


Jag kom på nyss att jag skriva tenta imorgon klockan nio,

Jag säger som jag brukar, Feck!

Mein Hertz Brennt

Jag önskar att jag haft kameran med mig för jag o R lagade världens godaste nattamat. Alltså den där tjejen har så dåligt inflytande på mig. Hon har typ världens bästa fettförbränning och jag är chilenare. Iallafall så hade R druckit två cider innan så hon var full när vi lagade mat. Haha. Så söt. Jag har galen pms nu alltså. Jag undrade precis innan idag vart min mens var och sen nån timme senare när jag gick på toa så låg den där som på beställning. Men iallafall så tror jag att jag kommer vara  lite upprörd imorgon, På grund av det röda blodet då alltså. Åh, en vildkatt som tigger mat av oss har fått kattungar och Lillasyster hittade de och jag vill att hon ska födda upp en. Jag vill. Jag vill. Jag erbjöd mig att skicka money så hon kan köpa mjölk o sånt. Jag bara älskar att ha en katt hemma.Vår lilla Missy sprang ju iväg. Pappa är skitsur för att han hatar katter men det skiter väl vi i. Mamma struntar ju i att hon typ är allergisk då kan man väl inte ta hänsyn till honom. Idag så hörde jag en låt som verkligen är jättebra. Jag kan hela texten trots att den är på tyska. Den är verkligen mäktig  låten. Jag får lust att lyfta nåt tungt när jag hör den. Eller bara springa i ösregn. Eller hoppa ner från ett tak. Okej, det sista var att ta i. Men alltså den är tung. Och jag är stolt över att jag kan hela texten. Något jag är mindre stolt över är att jag på nåt skumt sätt lyckats lära mig Spaniens bidrag till Eurovision contest. Ni vet den Perrea Perrea, 1. El breikindance 2. El crusaito. 3. El maiquel yason 4. El Robokop, Baila el chikki chikki osv...  Alltså jag kan hela låten. OCH DANSEN!

Nu ska jag sova.
Ni får båda låtarna.
Sov gott.



 

Lalalalala

Vet ni vad jag gör? Bakar bröd. Yes. Duktigt va?
Och jag har diskat! Kanske, kanske städar jag också. Det återstå att se.

Dumma jag

Tar vitaminer på morgonen och trycker in en sån här på kvällen. Snacka om ingen respekt för sin kropp alltså. När vi beställde blev turken helt ställd.
- Två 200 g, Menyer tack.
- Vaa? Två 90?
- Nej, 200 g, två stycken.
- okej, två 90?
- 200!!! 2 stycken.
- 200?
- Ja!

Sen sa han nåt till sin kollega på turkiska och så skrattade dem så hjärtligt.
Jag gissar på att det var nåt i stil med "Kolla de här tjejerna imorgon kommer de vakna och se ut som kossor. HÖHÖHÖHÖHÖ, mashalla"










Snälla jag

Kan redan börja pricka av min "mitt nya liv" - lista för igår så inhandlade jag minsann vitaminer speciellt anpassade till mig. De ska ge mig styrka, näring och allt sånt där som gör att man mår bättre. Det kallar jag vara snäll mot sig själv. Förövrigt blev jag lite upprörd när jag hamnade framför vitaminburkarna "Mitt val". Ni vet, mitt val vegetatian och så. Tycker det är skam att hela serien heter mitt val. Jag menar okej, mitt val veggo men mitt val kvinna och mitt val 55 + . Det är väl för fan inte mitt val, det är ju naturens gång. Så länge de inte menar att det är mitt val som kvinna att ta de här tabletterna. Hm... men jag blev lite småstött faktiskt.
Aja nu ska jag traska iväg till jobbet.

Puss på alla där ute.

Skratt förlänger livet

Jag har skrattat ikväll, som fan.


Vilken dag

Kom hem precis för en liten stund sen. Det här har verkligen varit en händelserik dag. Inte nog med att två av mina vänner hamnade på akuten så blev den ena även opererad varpå jag fick hålla hennes hand medans kirurgen gjorde sitt. Sen blev det är jävla massa tjejsnack med mat och godis till efterrätt. Nu ska jag sätta mig med mitt plugg och imorgon hoppas jag att jag får lite gjort här hemma.

Jag är så ensam just nu,
Feel sorry for me. Please.

Morning

Hade offrat en lilltå för att få sova vidare idag. Nu är jag tillbaka i min lilla etta. Alltså den här terminen kommer bli galet sjuk. Vi har redan inlämning till idag och imorgon har vi en ny deadline. Så jobbigt. Fan önskar man kunde typ slappa de första två veckorna som det var på högstadiet. Lärarna presenterade sig. Böckerna delades ut och så satt man och bläddrade och funderade vilket papper man skulle klä de i. En gång hade typ julklappspapper på alla för pappa hade glömt köpa hem till mig. Phat mobbad. Plus att man fick lust att slita upp alla böckerna som såg ut som julklappar.
Nu ska jag snart promenera iväg. Ska regga mig och skaffa lite annat nödvändigt.
Jag är lite sådär halvtrasig idag och livet känns lite som en slowmotion film.
Nu går jag,

Ps. I love you








I love you until the end

We are all dreamers

Mamma grät nyss när vi åt. Hon började gråta helt utan förvarning för att jag ska åka. Det är verkligen hjärtekrossande att åka härifrån. Är så van att hänga med mamma och pappa att det kommer va himla konstigt att vara ensam nu. Mina föräldrar och min Lillasyster betyder verkligen ALLT för mig. De är min prioritet nummer ett och det vet alla runt omkring mig. Vi fyra har en väldigt speciell relation. Och nu vet jag att ni tänker, jaaa men klart man älskar sina föräldrar. Men alltså vi har verkligen en speciell relation. Det är liksom beyond allt annat. Imorgon kommer jag gråta. Det vet jag. Hursom så har det varit en bra sommar måste jag säga. Förutom allt slit så har jag även haft fin stunder med mina vänner och familj, sånt värmer alltid i hjärtat. Denna sång är en ny favorit och tillägnas min goda vän Jennie som är en sann drömmare. Men som inte bara drömmer utan går i mål och sätter även upp nya. För det är nog lite det som är grejen med att leva.

Hejdå Osby.



Lördag kväll

Lilla Pärlan Josse firar sin 20 årsdag idag med en stor fest. Grattis Pearly Pearl.
Det regnar ute. Mamma bakar äppelpaj. Och Solle är här. MysPys.

Här får ni en fin fin fin fin låt.
From me to you.


Bad day

ganska ironiskt när jag lovade mig själv att det skulle bli en bra dag. Vissa saker går inte att undvika bara, I guess. Med risk att låta som en dramaqueen så känner jag bara för att svälja ett par piller och sova bort ett par dagar. Ingenting stämmer. Och inte fan hjälper det att jag ska stå på jobbet imorgon och serva äckliga Osbybor. Skjut mig. Snälla.
Och jag stör mig på människor som antar saker. Det går aldrig att anta något när det gäller mig. Fråga Julia. Jag är så jävla icke förutsägbar som det bara går att vara.

Och vissa kanske tycker det är konstigt att Julia vet så mycket och att hon överhuvudtaget står mig nära. Men den här människan satt vid min sida när jag praktiskt taget spydde ut mina inälvor och hade jävligt svårt att andas. Sånt glömmer man inte.  Rättare sagt, A l d r i g .


Snart åker jag hem

SKa bli roligt att sätta igång med skolan igen. Jag är verkligen peppad och på lördag jobbar jag mitt sista, sista, sista pass. Idag är en bra dag. Trots att jag vaknade av att jag praktiskt taget badade i ångest så tänker jag gå ut och gå en sväng och sparka av mig det. För idag är en bra dag.

Hehe, mamma var så söt igår. Hon knöt ett band hårt runt min och hennes handled medans jag pratade i telefon. När jag var klar så sa hon "Du får inte åka hem", och pekade på våra armar som sätt tätt ihop.


Jag ser ut som en clown

En gång för inte så jättelänge sen skulle jag på fest. Jag la min makeup nogrannare än vanligt och la verkligen fokus på ögon. Hade tänkt testa nåt nytt liksom. När jag var klar gick jag ut till mor och far som ryckte till lite när de såg mig. "Ooooj...oj... ehm, oj va fiiiin du va" sa mamma lite gällare än vanligt. Pappa svalde hårt och tittade bort. När Lillasyster såg mig stirrade hon bara stint. Sen skrek hon "Du ser ju för fan ut som en clown". Både mamma och pappa blev skitarga på Lillasyster. Lite för arga tyckte jag. Som om jag inte kunde hjälpa att jag såg ut som en clown. Som att det var ett handikapp. Igårkväll testade jag på det igen. Jag ser fortfarande ut som en clown.


girls girls girls

Jaaaaa...
They are back!


Förlåt!



Men alltså är det meningen att jag ska tänka på någon annan än mig själv när jag skriver en lista som handlar om mig och mitt liv?


Mitt nya liv

  • Jag ska sluta äta kladdkaka (varje dag)
  • Jag ska köpa en kalender ( och använda den)
  • Jag ska tvätta minst en gång i veckan
  • Diska varje dag
  • Ut och gå mer
  • Sluta skratta så högt
  • Köpa nya underkläder
  • Ringa Julia oftare (och hon ska börja ringa mig)
  • Vara snällare mot mig själv
  • Bädda sängen (varje dag)
  • Lägga ner den här bloggen
  • Ta avstånd från idioter som kräver energi
  • Plugga mer
  • Jobba mindre
  • Dansa mer (och snyggare)
  • Sluta gnälla på banala saker
  • Äta mer frukt
  • Sluta hyra dåliga filmer


Denna listan behöver definitivt fyllas på.


Så trött på allt



Celine


Idag är en depp-dag bestämde jag nyss. Jag har sau jävla ont i nacken och har haft hela dan. Så det och andra anledningar gör att denna dag är en dag att minnas som en deppig dag. Det blev en del "dag" i den meningen. Som tur är det bara typ 5 minuter kvar på depp-dagen. Så nu ska jag passa på att deppa lite till.

Hat

Alltså jag bara klagar och klagar på att jag jobbar. Men nu har jag varit hemma i typ två dagar och jag gör fan inget vettigt. Bara sitter här och ugglar och läser dåliga bloggar. Fan vad jag suger.

chile chile chile chile chile chile chile chile




Oj oj oj

Sitter o käkar plommon. Är inne på min 20:e typ. Jag säger bara stackars toalettstol!
Vilken tråkig måndag det har varit, visst?. Bara för några timmar sen hade jag massa roliga planer och nu hade jag inga planer alls. Eller jo, ska snart bort till Steffy och käka tårta för min tia fyller år. Fan det regnar och det känns som om hösten är på intåg. Jag har bestämt mig för att denna höst ska bli en bra och mysig höst. Inga höstdepressioner eller sånt dära. Bara en jävla massa mys. Jag måste snart börja intala mig det där mer frekvent för att börja tro på det.
Fan vad jag inte saknar att vara 14 bast. Min kusuinvitamin S typ svävar på moln på förmiddagen och planerar sin död på eftermiddagen. Hello hormoner! Jag satsar fan en tunna bajs på att denna veckan kommer gå så långsamt. Och det är ju bra på ett sätt för att i helgen åker jag tillbaka till mitt lilla hus i sthlm och då kommer jag saknar min familj. Men på... alltså jag pallar inte skriva mer . Jag typ somnar av min egen text.

Godmorning

Många somnar till fina godnattvisor men jag bara älskar att vakna till dem. Ibland går jag upp när jag egentligen inte behöver, sätter på musik och somnar om. Får för mig att min dag börjar bättre på det viset.
Idag börjar vi så här.
 

HAHA - oh my god

Alltså . Jag måste bara visa er detta. Dessa män var såååå stora i Chile. Jag var typ 12 och befann mig dessutom i Chile under hysterin. Alltså låten spelade hela jävla tiden och killarna var ikoner. Tjejer svimmade när de sjöng. Jag var själv typ dökär i sångaren och han den blonda med skinnjacka och utan tröja. Och nu när man kollar så garvar man ju rakt ut. Håret, kläderna och framför allt DANSEN!
HAHAHAHAHA
Jag bajsar på mig just nu. Av garv alltså.
En eloge till koreografin. HAHAHA





Magneto - Vuela vuela



Nu jävlar

Snart börjar mitt nya liv. Haha så här säger jag jämt när sommaren avslutas och efter nyår. Sen så går det typ en vecka och blir jag mitt vanliga lata igen. Idag sa en tjej på jobbet något jävligt bra som beskriver mitt jobb ganska ingående.
"Man kan ju plocka ut hjärnan på vägen in och sätta tillbaka den sen när man går hem för dagen" Haha, klockrent. Snart är helvetet över. Inte många pass kvar. Fan jag saknar mina vänner. Här kommer lite bilder från min vilda helg. Fan jag har supit och ramlat och ramlat igen.

Sådär lite blyg innan vinet börjar verka




Dancing Queen


Hittat min vän Tania och aboslut inte blyg längre. Vad har jag på kjolen?


Dans med - the only man a girl can trust.
Papi
 
Sötnosarna S & S









El Koala

Det här ett lite smakprov på hur det kan gå till på våra chilenska fester.


Mina två bästisar



Tania!



kusinvitamin Sollehoe





Fiesta

Ikväll blir det kräftskiva med hattar och grejer. Riktiga svenne fasoner. Dannigirl vill att vi ska dra några snabbsvisor men jag tycker det känns lite löjligt med tanke på att alla förutom max tre är chilenare. Härligt med snappsvisor kombinerat med den exotiska brytningen våra päron har. Well well, jag har iallafall varit inne i stan nu på morgonen och besiktat papis bil samt köpt ett linne/klänning för 40:-. Nu blir Sandy superglad eftersom hon köpte exakt samma för 200 spänn. Kanske drar jag på den ikväll. Eller så skippar jag hej - kom - o - knyyylla - mig - looken och kör något mer casual. Man måste ju inte alltid vara värst. Helst skulle jag vilja vara utklädd till kräfta och supa tills jag stupar.
Ni får ha en helt jävla underbar kväll och kom ihåg... nej kom inte ihåg nåt, det blir bra så.
Puss

Ugly

Så här ser jag ut här i Osby.
Och detta är en bra dag.


Idag är jag tjock

Oh no!
I`m so fat!


Bye girls

Nu åker mina vänner till solen.
När ska jag få sluta vara avundsjuk på människor som åker på semester?

Nej men allt det bästa till er tjejer. Och kom ihåg... nej kom inte ihåg något. Bara njuuuuuuuuut!

Low Low Low Low

Så där sjunger jag för folk när de är lite nere. Som T-pains - Low. När Lillasyster är tjurig skriker jag LOW LOW LOW LOW och så dansar jag ner mot golvet. Sen brukar jag få damp och typ skriker/sjunger resten av låten samtidigt som jag headbangar tills pappa och mamma ser självmordbenägna ut. Aja iallafall så är jag ganska low low low low nu och jag har ont i huvet. Så därför går jag till kojs. Och om ni undrar så ska jag snart bli fotograferad till ett ganska så stort projekt. Och det är ju KUL!

YA CHAO FEOS!

MEN...

...vi får aldrig någonsin glömma denna man.






Okej då...

...om jag nu måste välja en svenne så blir det självklart denna man...


Alexander Skarsgård

( Haha, älskar mitt flitiga arbete på paint )


Guds gåva till kvinnan

Måste vara denna man.



Benjamin Bratt

Godmorgon

Ni ligger säkert och sover fortfarande era jävlar medans jag redan haft att göra med minst 25 kunder. Idag blir en rolig dag förhoppningsvis. Ska iväg på ett kul möte efter jobbet. Mer än så kan jag inte berätta. HAHA, som att det är värsta grejen. Nej men jag pallar helt enkelt inte berätta just nu för jag har fullt upp med att hålla mig vaken. Aja, sov vidare suckers och ha en riktigt jävla bra dag.

Mina vänner

Jag vill bara uttrycka en tanke för mina fina vänner..
Ni är inte många. Men fan vad ni är bra.


working 9 - 5

Eller ja,  5 - 12 är det idag.
Tro det eller ej. Jag jobbar just nu. I denna sekund.

I dimman

Tyvärr så finns det inga bilder av helgen som snart varit. Och lite tur är väl det - all evidence destroyed. Men fan vad kul säger jag bara. Fan vad kul!


Wisin y Yandel, Viña del Mar - Chile

Åh Chile!

Nu var det Chiles tur. Gud jag får lust att gråta av stolthet så fort Chile utmärker sig lite. Det räcker med att en chilenare hoppar på ett ben så klappar mitt chilenska hjärta.

Nu kom Sverige oxå. Kändes nästan lika bra. Men bara nästan.


Shololo

Jag HATAR när folk hälsar på det där viset. Det kryper i hela kroppen! Sholoololololololo. Fan ta er.
Sitter o glor på OS - invigningen. Ja, kineserna har ju inte sparat på krutet om vi säger så. Väntar på att Chile ska komma in. Mamma skrek nyss "Dina släktingar gick precis förbi, alla hade din hårfärg". Haha, hon menar turkarna. Min vän Henke hälsade på idag på jobbet. Då vart jag mäkta glad. Nu ska jag snart färga min utväxt och sova en sväng.

Här är förresten Karlas lille kille. So cute!


Nu är vi där igen

Jag åt precis en nyttig pizza. (!)

Godnatt igen!

Har inte tid med bloggen. Har fullt upp med att inte äta socker.

Önskar jag var här och åt det här



Godnatt alla barn

Nu ska jag sova. Imorgon blir en helt underbar dag för att jag ska till IKEA. Kapitalismens höghus. Jag är fan socialist så jag får blunda hela vägen in. Hursom helst. Hon var 16 och jag var 11 och vi sjöng den här låten och om igen.

Jag älskar ju dig för fan.
 

Emma

Jag har väl berättat om min vän Emma. Hon är en jävel på att... ja, hon är en jävel på det mesta. Bäst på att baka. Bäst på att leka med barn. Bäst på att ha hand om de äldre. Bäst på språk. Bäst på matte. Hon är en sån som aldrig missar att skicka ett vykort om hon är utomlands, eller att gratulera på födelsedagen. Nu kommer hon vara tärna på sin bästis bröllop och vara med och planera och sånt där. Och det är ju bra eftersom Emma är även bäst på att planera bröllop.  
Kolla här så fint hon har skrivit om mig. Min
Emma.


Tv-mys

Tittar på denna fina serien. Var som besatt av den när jag var liten.


Shalom!

Min första lediga dag efter tre veckors work. Ja, jag har inte gjort något så där jätteupphetsande men jag var i Helsingborg med mina flickor. Hittade lite fynd och eftersom jag är pank fick Lillasyster pröjsa. Känns väl så där när man är 23 bast och flyttat hemifrån. Men Men, det var bara och bita ihop och låta henne dra sitt kort, haha.
Fan nu är det nog ett faktum. Sommaren är över.
Det är bara att gömma/glömma alla såna här outfits och dra fram vinterjackan!
FUCK ME HARD!


Video

Här får ni höra mitt vackra skratt och hur Solle ramlar när hon tror att hon ska landa på benen.


SNART SKA JAG JOBBA

Hej. Här sitter jag med min kusin Solle och lyssnar på shake that ass - music. Vi försökte muta Celine med 20:- så att hon skulle sova men hon ligger där uppe vaken och 20 spänn rikare. Vi tittar igenom semesterbilder och jag minns att jag var så jävla sur på den här bilden. Vi hade typ åkt i en timme för att komma till denna strand. Väl framme upptäcker jag att jag glömt överdelen på bikini och får värsta utbrottet. Sitter i skuggan och vägrar vara social. Efter ett tag drar jag upp linnet så här och då är klart att ögonblicket fångas på bild. Det var bara att gilla läget liksom.








Hon är hemma!

och fan vad snygg hon är.


How cute

Igår kväll när det var som stressigast och jag stark övervägde att sticka kniven i mig så ringde min chef.
I bakgrunden hördes en jävla massa människor och alldeles underbara Kent som spelade. Och där bland all min skit blev jag faktiskt lite rörd. Det var första gånger jag hörde dem live och bara genom en telefonlur kändes det magiskt.
Tycker det var wunderbart att han tänkte på mig. Kanske beror på att jag blängt på honom hela veckan för att han skulle på konserten och inte jag.

Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)











Än finns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen passerar vi deras gränser


Snart kommer hon hem

Lillasyster. Fan vad jag har saknat henne.
Fick detta sms för ett par dagar sen.

Hej Pippi. Jag har fått världens största finne över läppen, skitsnyggt! Ville är en pussy som lägger kräm över hela sin kropp! Saknar dig. Puss