Tack 2008

Jo, men det blev ett ganska bra år. Dock har jag svårt att minnas något som sticker ut lite. Men no news är väl good news. Jag fann vänner och de fyllde upp en plats i mitt liv och hjärta som var tom och till min förvåning saknades. Jag blev sjuk och sängliggandes i en månad. Att komma tillbaka från den sjukdomen var tuff. Jag reste till utomlands och fick chansen att uppleva helt nya underbara saker i ett nytt land. Min sommar spenderades flitigt med mina föräldrar vilket är något man aldrig kan göra för mycket av. Jag blev förvirrad, föll och låg kvar. Jag reste mig alldeles ensam och fortsatte gå precis som jag alltid gjort. Jag har upplevt svek från nära och kära och jag har även svikit mig själv flera gånger men jag förlåter mig själv för det. Förmågan att kunna förlåta är en av mina bästa egenskaper och jag hoppas att kunna bära den med mig genom hela mitt liv. Jag förlåter er allihopa, bitches! Nu i slutändan känner jag att jag är en älskad kvinna, och det mina vänner, är något man aldrig bör ta för givet.

Gott nytt år kära läsare.
Vem ni än är, vad ni än vill.

Nu blir det så här igen

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag  just nu vill heta Ebba, vara två bast och bara tänka på att leka.

Forgetful PrissiTack!

JulmysKolla hans hand! Den skulle nog kunna sätta mig på plats.

Alla hästar i stallet?

Mamma: Meeen, du kan inte sitta och rita sånt på din arm Ricardo, det fattar du väl?
Pappa: Hahahahaha
Mamma: Sluta nu
Pappa: Hahahahaha
Jag: Vad ritar du pappa?
Pappa: Hahaha
Mamma: Kolla vad din pappa ritar Priscilla!
Pappa: Hahahaha
Jag: Vad? Jag får se?
Pappa: Hitlerkors, hahahaha
Jag: Ritar du hakkors på din arm?
Pappa: Okej, okej, jag ska ta bort. Herregud. Ingen humör ni två. Ingen humör.


I väntans tider

Nu är det bara att vänta på det nya året. Yassi och jag har bestämt oss för att 2009 blir vårt år. Ett galet kalas år, med andra ord. Lillasyster har märkt att jag saknar Sthlm och slänger ihop en pastasallad som man annars kan köpa för 49:- i skolrestaurangen Arom, som kan räknas som mitt andra hem.  Mitt första hem är mitt jobb, andra Arom och tredje min lägenhet. Annars så börjar jag få liggsår av att endast ligga i fosterställning eller sitta vid datorn. Osby, Osby, Osby, say no more. Vi beställde hem lite mat igår och la den i vår grymma feta bil. Vi pumpade  turkmusik på högsta volym, det luktade mat i hela bilen och vi konstaterade att våra turkgener uppenbarar sig mer och mer. Jag ser ut som stryk. Puss. Hej.

HAHA. Vi kallar denna tid i Lillasysters liv som reggietiden. Smoke and fly typ.God damn vilka ögonbryn alltså. Till er som undrar hur de ser ut när vi inte plockar, nu vet ni.

Fin julklappFrån världens bästa eB

Kärlek 2
MIN!

Kärlek 1


Ensam i stugan

Ni gick alla och jag ensam kvar.

- Aha, men vill du inte följa med då?
- Nej, jag ska plugga
- Säkert?
- Si papi, det är lungt
 - Men du är inte ledsen då? Har du sett när katten bajsar ut diarré?
- Nej och Nej.

Lillasyster är på jippo. Tittade på när hon sminkade sig och sprang stressat omkring och letade efter körkort och pengar. Hjälpte henne snatta lite sprit från päronen och tuperade hennes hår a`la iranistyle. På den gamla goda tiden var man på lyset runt den här tiden. Åhh, jag minns vid ett tillfälle då vi firade jul hos ett par vänner till familjen. Jag var 17 och drack inte, enligt mina föräldrar då va, och det var alltid ett jävla jobb med att fixa alkohol till den 25:e. Iallafall så såg det ut att bli en nykter juldag och det var jag fan inte pigg på. Bara tanken gav mig grov panikångest. Så det stod mellan att sniffa aceton eller baxa sprit från... vem fan som helst. Hade förmodligen sålt en njure för en flaska vin. Iallafall så efter att alla öppnat sina klappar så började de vuxna dricka lite och jag som snart var 18 fick även ta del av de goda drinkarna. Så jag satt och smuttade på mitt glas och när ingen såg.... Åh, Gud det här så patetiskt kan inte fattar att jag berättar... ja när ingen såg så smet jag in på toa med min väska och tog fram en PET- flaska där jag hällde i drinken. Mmm, det är sant.  Försökte fråga efter samma sorts drink så att det inte skulle bli en alltför äcklig blandning. Men det slank nog ner en och en annan Baileys shot. Örk. Men kul hade jag dagen efter.


Aja, den tiden är förbi.
Tackar Gud för det.

Tänker på dig


....

Välkommen till årets segaste dag. Fyfan. Jag ska inte ens supa idag. Vill bara ligga i fosterställning och gråta.

A purple christmas

Körde en lila favorit i repris och så även Lillasyster. Eftersom allting var som det var när vi var små så bestämde vi flickor oss för att bära lila. Fick jättefina julklappar och det bästa var att alla var nöjda med mina gåvor. Precis som man gör i Chile så väntar vi till tolvslaget för att öppna våra klappar. Det bästa var när klockan slog tolv och jag försökte hitta MTV på tvn och hamnade istället framför värsta porrfilmen. Jag försöker bläddra vidare i panik men tryckte för många gånger på knappen så bilden liksom fastnade. Till en början vart alla i chock och bara stirrade rakt fram men så småningom kunde vi alla skratta åt mitt lilla porriga misstag. Snacka om att förstöra julstämningen.
One LOVE

Vet ni vad?

"Vänner är Guds ursäkt för familjen"

Jag älskar er.

Nu är det jul

Detta är den dag mina föräldrar som mest påminns om att de är gäster i ett främmande land. Vid tolvslaget tåras deras ögon och samtalen till hemlandet påminner de om den tid då vi var enade och samlade som en stor familj. I Chile hörs musik och skratt. Det är varmt och männniskor dansar och firar jul. De har inte alls så dyra presenter eller så god julmat som vi har. Men de är lyckliga och nöjda. Här är allt annorlunda. Vi är vana, vi i den andra generationen. Men våra föräldrar vänjer sig formodligen aldrig. Min släkt är ett jävla skämt, rent ut sagt. Istället för att hålla ihop och ge varandra stöd och tröst så gör vi varandra illa. Jag vill aldrig blir som er. Med er menar jag er, vuxna. För vi är fortfarande barn i denna soppa. Vi påverkas automatiskt då ni bestämer er för att antingen knyta eller lösa upp familjebanden. Jag missade åtta år av min brorsdotters uppväxt. Nu fick jag träffa henne under drygt fyra år och kanske ses vi igen den dagen hon tar studenten. Det vill säga om vi överhuvudtaget får chans att gratulera henne. Detta blir en jävligt ensam jul. Men jag är trots allt tacksam till Gud över att vi fyra är tillsammans. Vi har hälsan och framför allt så har vi varandra. Så småningom kommer denna familj utökas, vi kommer att bli fler och fler och julen kommer att kännas mindre plågsam. Men en sak lovar jag. Jag tänker aldrig bli som er när jag "blir stor." Jag tänker kriga för att hålla ihop min familj. Speciellt under dessa tider.

Feliz Navidad


Shooooz

Nu laddar vi inför julafton. Alla julklappar är köpta och står så fint under granen.
Vi fyra, min älskade familj och jag har ingått i en pakt. Allt är hemligt. Men om Gud vill (Inshala) så kommer allt gå bra.


Här "skakar vi hand" på det.


Annars så har jag doppat pepparkakor i en kopp te, som jag bara älskar att göra. Det var min och Rubies grej. Det hör till att jag tappar mjuk pepparkaka överallt. Kolla bara hur det flyter äcklig kaka i koppen. Jag drack upp allt sen!!!!Och idag såg jag ut så här. Det var länge sen jag lekte modebloggare.

That´s one fine piece of ass, höhö.
Det kommer bli mer bilder än text framöver. Osby suger allt must ur mig.


Just nu

Bir zamanlar hey ah ben neydim ben yok muydum be
daldan dala ah konar uçardım her güzele
dal kırıldı bak
ah dedim vah dedim hata ettim
ben ne yaptım acırım kendime

ben ettim sen etme çekersin bak böyle
ahhh ahhh

aklın varsa evlenme
gençliğini tüketme
biri gider biri gelir hayatını yaşa bence

Mama,I`m coming home

...


You changed my whole life

It's not a bird, not a plane
It's my heart and it's going, gone away.

Visst sker mirakel

- URSÄKTA? Ursäkta? URSÄKTA?
- Ja?
- Snälla ge mig inte böter. Jag försov mig och är till och med försenad till jobbet. Snälla, jag är ju bara några minuter sen.
- Jag vet inte ens vilken din bil är?
- Den. Snälla, alltså jag försov mig. Det är ett ärligt misstag. Snälla?
- Aha, vet du vad jag gör då?
- Nej? (panik)
- Jag tar bort den. Kolla här skärmen visar "Ta bort, är du säker?" och sådär nu har jag tryckt bort den!
- Va? Menar du allvar?
- Japp, den är borta. Kör till jobbet nu.
- Skojar med mig?
- Nej, den är borta.
- Jag kan inte fatta att det är sant. Jag kommer alltså inte få böter?
- Nej, den är borta.
- Hur ska jag kunna tacka dig?
- Ingen fara. Kör nu.
- Tack så heeeeemskt mycket. Det här händer aldrig mig. Att någon är så här snäll. Jag är så chockad. Tack tack tack tack tack.
- Jaja, kör nu.
- Tack tack tack tack  tack.. God bless you för fan!


Anonym, här är dina bilder!
Sånt man saknar

Jag uppskattar ärligt talat någon/något som mest när det är borta. Jag försöker faktiskt ändra på det och kan komma på mig själv när jag kniper ihop ögonen och försöker memorera en viss känsla eller tillfälle bara för att verkligen ta vara på det och slippa tänka tillbaka med sorg. För jag saknar allt. När jag pluggade i Kalmar saknade jag Osby (?). När jag började plugga i Växjö saknade jag Kalmar. När jag började plugga i Stockholm saknade jag Växjö. Just nu sitter jag och saknar då jag levde på fika. Då jag inte gjorde annat än att fika med mina vänner. Just då var det vardag. Idag är det lyx. Fan, varför är det så att all good things come to an end? Det är fan inte rättvist. Måste saker och ting få ett slut för att man ska kunna tänka tillbaka till de som bra. I dont know. Jag kan sakna de tider jag hade koll på Våra bästa år och satt hemma och grät till Oprah varje eftermiddag. Eller de tider jag hängde med ett gäng blattar och rökte L&M menthol och käkade godis. Eller de tider vi hinkade och rökte, hinkade och rökte, och älskade. Och jag vet att det kommer att komma en dag då jag saknar just de här tiderna. Tider då jag jobbade varje dag och var allmänt vimsig och förvirrad. Tider då min dLo kommer upp till jobbet med en matlåda och frågar hur hennes "chilli willi mår?". De tider då jag som människa formades.

Lets just fucking ta vara på denna tid.
Kniiiiiiiiiiiiiip.


Flames to dust. Lovers to friends. Why do all good things come an end?

Livsviktiga hjärtslag

Jag låg på ditt bröst. Lampans sken över min nakna axel. Dina andetag i takt med mina. Din hand som drog längst min ryggrad. Jag kände hur ditt hjärta slog för min skull. Bara för min. Det skrämde mig samtidigt som det är bland det vackraste jag upplevt. Jag lämnade kvar mitt hjärta bland dina lakan. Du hittar det där.

Vad ska jag med det till?


Ord till dig

Du är mitt tjack
Mitt afghanska heroin
Mitt colombianska kokain.

Min ljuvliga Julia!
Ät frukost

Blev precis påmind om att frukost är dagens viktigaste mål så nu sitter jag här och trycker i mig lite. Hade tänkt julhandla lite till idag men det sket sig för jag prioriterade sömn och det är helt okej. Försöker tänka i de banorna nu. Sluta vara så hårt mig själv och känna mig dålig för minsta lilla. Allt här i världen är subjektivt så vem fan bryr sig. Tänker massor på min Rubie. Önskar jag var hos dig min vän så jag kunde ge dig lite styrka. Men du ska veta att jag tänker och ber för dig flera gånger om dagen. Till helgen ska jag vara duktig och fixa ihop min hemtenta så att det blir inlämnad innan det är dags för julfirandet. Det blir en lite annorlunda jul i år. Helt okej det med.

Jag vet att jag har haft en helt fuckt up period nu ett tag. Jag har liksom balanserat på en lina över ett världshav och många gånger har jag verkligen varit nära att falla. Äsch, vem fan försöker jag lura. Jag har fallit flera gånger. Jag har för fan simmat mer än vad jag har gått på lina. Men på vägen har jag haft underbara people runt mig och inte nog med det har jag lärt känna nya människor som jag hoppas vill stanna i mitt  liv. Alltså, Lillasyster tycker att mitt liv är jättespännande. Det kallar jag Osbyeffekten, allt utanför Osby kommun är exotiskt.

Ja, jag har blivit Lil Wayne torsk.


"Watch me. Bitch, watch me!"

Haha

Lis - Gencline tukenme biri gider biri gelir hayatini yasa bence säger:Solange säger att lilla solange svär på celine hela tiden så vid det här läget borde celine vara stendöd
Lite senare...

Lis - Gencline tukenme biri gider biri gelir hayatini yasa bence säger:
jag noppar armhålan


Svar till Lillasyster

Hörru. När man har bott i Stockholm ett tag och speciellt hängt i förorten så ser man den där näsan överallt. Ö v e r a l l t. Efter ett tag (bra tag) så börjar du vänja dig. Och efter ytterligare ett tag så är näsan så bekant att du kan skilja på ful, fulare och fulast. Nu är jag i det stadiet att jag till och med kan uppskatta den. Jag kan tycka att en sådan näsa är charmig och har karraktär. Numera är den där näsan inte ett problem längre.  Svenska potatisnäsor är dessutom inget för mig.

Godmorning

Fan, snart är det verkligen jul. Snacka om noll julstämning. Man borde kanske bara ge upp den tanken. Det kommer aldrig kännas som det gjorde när man var sju bast. Grått och kallt ute. VIll bara stanna i min varma säng.

Fan va bra det är när Darin kommer in. Agnes är snygg och liknar Leona Lewis. Jag tänker bara på pappa när Danny sjunger "if only you". Sibel kan dra nåt gammalt över sig. Fan va divigt av Måns och Amanda att inte komma när det är tack vare Idol om överhuvudtaget syns. Vem är snubben i början? Varför har inte Marie Picasso gått ner i vikt än?
Darin, Darin, Darin. Fint lammkött det!Festen som Gud glömde

Här är bilderna iallafall


Rubie&Me

G var där för att fira sin Rubie


Skumpa

Porrig porrdans

Vackra födelsedagsbarnet Rubie

Mina blommor

Världens godaste tårta, bakad av dLo & Pri

Bra där

Alltså fan vad jag älskar min hårfärg och fan vad jag älskar min hudfärg och fan vad jag älskar att lila är min färg.


in love

Igår tittade jag på Darin och Kat de Lunas video och jag vart helt inne i den. Speciellt när de sjunger "Breathing your love ah love ah  love ah, love ah, love ah, love ah" Ja, ni fattar. Alltså helt plötsligt så förenades jag med vartenda liten fjortis i Sverige. Det pirrade till i magen och jag insåg bara så där att jag vill ha Darin. Darin <333 hihi.

Aja, skit i det nu. Hur mår ni? Jag mår som jag mår och det är ju helt okej. Allt är bra så länge man kan ta sig upp på morgonen. Nu försöker jag införa lite struktur i min vardag och det är precis det jag behöver. Min svarta syndiga klänning hänger på tork och nu är den fin igen. Jag luktade på den imorse och allt var borta. Den är fin min klänning och det är bara jag som bestämer hur den ska få bli behandlad. Så från och med nu står den klänningen för allt som var och allt som kommer att hända. Jag ska julshoppa snart. Det är dags. 

Ska ut och gå en sväng nu...

Vet ni? Härom dagen så räddade jag mig själv. Så jag har bara mig själv att tacka för att jag idag skriver att jag ska ut och gå en sväng. Duktiga Priscilla. Fina fina Prissi. Okej, det räcker.
 

Jag fick ett mejl

"Du måste plugga ge inte upp det aldrig du har lite kvar av skolan o sen efter det så kan vi få barn o gifta oss"

Ett utkast

Nu börjar vi om.


this is whyI still breathe

Mitt hjärta det brinner

Har suttit med huvudet mellan mina knän i två timmar nu. Det gör så satans ont i bröstet och varje andetag är en pina. Jag dränker mina sorger.
från
och
med

Nu.

CUmbiaaaa

This is the shit
 

Så jävla skön


har ni hört om personalfesten?


Det var tider det.


Danni och jag. Älskar Dannis push-up, Jag är småporrig, som vanligt.Now days ser vi mest ut så här.jag måste få skryta


Jag är så GLAD

Min vän. Julia Svensson. Ska bli läkare. På riktigt.


En assimilerad kurd yao

Julpynt hos min kära vän dLoLussebullar och shit


Självklart avslutas kvällen med vattenpipa. Vi är ju inga riktiga svennar ju.

Bekräftelsekåta jag

Samtal vid middagsbordet hos familjen Flores Varela.

Priscilla - Ja, nu slutar vi prata om det där tråkiga och går över till något mycket roligare. Nu ska ni säga alla bra egenskaper som jag har.
Mamma - Aha, först får du förklara vad egenskaper betyder för din pappa.
Pappa- DU!, jag vet vad egenskaper betyder. (ser jävligt förvirrad ut)
Priscilla - Ja, men kör då!
Tystnad.
Tystnad.
Priscilla - Hallå?
Mamma - Du är inte lika tjurig som du brukade vara. Fan vad tjurig du var? Kommer du ihåg Ricardo? Hon brukade....
Priscilla - BRA EGENSKAPER, sa jag
Lillasyster - Du är söt!
Priscilla- Tack, fler?
Pappa - Du har mognat!
Mamma- Ja för för fan vad du var jobbig innan. Du gav mig psykologiska problem. Jag kommer ihåg när....
Priscilla- Men vad i helvete?

JAG SAKNAR MIN FAMILJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dag 1


I´m back bitches

Nu jävlar.

Här är mitt stora problem

Trots att många tror att allt handlar om ett spel så har jag jävligt lätt för att känna mig värdelös. Jag gör det nog alltid. Låt oss smaka på ordet. VÄRDE - LÖS. Inget värde alltså. Som människa. Ibland känner jag det starkare, ibland svagare. Men känslan finns nog alltid där. Va fan kan jag göra åt det? Det är bara så det är. Något gick väl fel när jag var liten. Kanske borde jag skylla på mina föräldrar eller så bara helt enkelt föddes jag så. Men det är helt enkelt en del av mig. Vissa kämpar med missbruk, andra tänder på barn. Jag har svårt att sätta ett högt värde på mig som människa. Det är ganska viktigt att jag har insett det. Jag har vetat det ganska länge dock. Men nu kan jag jobba med det. Kanske förbättra det. Eller lära mig knep för hur man lever så här. Idag satt jag på tåget och tittade ut och såg livet passera förbi med i rasande fart. Och bara så där så insåg jag att det är dags att lära sig att andas på nytt. Kanske renovera lite. Kasta bort lite skit. Köpa hem lite nytt.


Sovgott.


Hos mor och far, och Lillasyster så klart


Godmorgon

- Alltså vem fan är Kenneth?
- Haha, va?
- Ja alltså, ni pratar väldigt ofta om honom
- Hahaha, Kenneth?
- Ja, vem är han, Är det någon du dejtat? För han dyker liksom upp i alla samtalsämnen
- HAHAHA.


Bilder som säger mer än 1000 ord
När klassen har seminarium är vi på toa och sminkar oss


Smutthis
Hur bra var/är inte denna låten !


Dagens föreläsning

              

LADDA NER SOME GOOD SHIT

Har jag inte berättat om världens bästa Issac? Min barndomsvän som kommer bli något galet stort inom musiken.
Side Effects heter gruppen de kommer direkt från Växjö, Småland. De består av Linkan (rap) , Juancan (rap+produktion) och Akopalips (Isaac)  (produktion + DJ).....
De släppte mixtapet 'AsfaltAllanz MuskotMadness Vol.1' och debutplattan 'AOTS The Album' i våras och är nu tillbaka med ny skit i form av 5-spårs EPn 'Elephant Ears' som släpps gratis på nätet den 24 november.....

Alltså det här är bra musik.

Ladda ner det
HÄR

Och mer info hittar ni HERE


Okej då, Men bara bilder inga texter.

Ny vecka och nya tag

Varje kväll så hoppas jag att morgondagen ska bli en bättre dag. Att morgondagen ska vara början på något nytt. Men så fort jag slår upp ögonen inser jag att gårdagen trots allt var en bra dag och att saker i princip bara känns och blir värre. Jag vet inet vad jag vill få sagt just nu mer än att jag förmodligen kommer ta en paus från bloggen. Det känns som om att det är dags. Jag menar, jag skriver inget vettigt utan bara massa depp, och det gör ju ingen glad, i dessa finanskriser och allt. Känner mig ganska besviken på mänskligheten måste jag säga och framför allt trött. Så jävla trött.
Jag ska bara lappa ihop mig lite, sen är jag tillbaka.

Alltså

Haha. Aventura de är ju lite som Backstreet boys. Sjunger massa smörsånger om kärlek och svek och bla bla,. Men det är så jävla konstigt när de börjar varje låt med "Soo nasty" och säger det med värsta nastyrösten.  hahaha. Typ bara whooot?
A det var det. Yalla bye.