Jag visar skrevet!

Jag som egentligen lever efter mottot - Inget är för sött och inget är för kort, har verkligen fått tänka efter. Hittade en gul historia (haha, som en sann modebloggare skulle uttrycka sig) som inhandlades sommaren- 79 typ. Den ska vara ett linne men jag vill ha den som en klänning. Fråga är, är den för kort? Jaaa den är lite väl vågad vid skrevet, eller hur?



En underbar helg

Fan jag har haft det så skönt med min tjocka familj. Mami fyllde år i lördes så alla var här och firade henne. Vi hade tacos och god jordgubbstårta och drinkar. Precis som det alltid sker när chilenare samlas så flyttas jämt ett bord så alla får dansa. Det spelar ingen roll vad man firar, bordet ska alltid bort, haha. Alla jag älskar var här och igår grillade vi och glodde på matchen. Very nice. Var även och gratulerade min vän M som även hon fyllde år. Min fina sötnos Celine var här och jag har saknat henne så. Ju äldre hon blir ju bättre överrens kommer vi. Ni vet, jag och barn (!). Men den här ungen kan man ändå inte annat än älska.



Those days!

Jävlar vilka minnen man har med den här låten. Det var dem där dagarna man helst låg och snackade skit med en tom telefonlur och kröp hem med röda vinfläckar över kjolen. Dem dagar då man dansade tryckare med sig själv i någons vardagsrum långt ute i skogen och skrek "pissepaus" hela vägen hem. Dem dagar då man kunde stirra in i väggen i flera timmar och grubbla över varför alla blåmärken hamnat på kroppen. Dem dagar då man kämpade med att få bort allt skit under naglarna medans nån låt med Kent gick på repeat

Vilka dagar!



Låt mig få presentera - min kusin!



Leonor Varela




Livet i Osby

Här händer aldrig för mycket. När jag är i Stockholm går jag in i väggen varannan dag. Men icke här icke. Här rullar allt på i ett jävla harmoniskt tempo. Det mest dramatiska som vardagen bjuder på är om någon släpper sig. Och skönt är väl det. Jag sover till tolvslaget ligger och vänder mig i ångest i en halvtimme innan det är frukost. Tittar ut genom fönstret, förbannar dagen päronen flyttade till Sverige. Sen slöar man framför datorn. Läser värdelösa bloggar och försöker kanske få ihop ett meningslöst inlägg själv (som detta). Kanske laddar man hem en låt eller två. Lyssnar sönder de i nån timme. Tittar sig speglen. Klämmer och plockar lite skit tills man är röd i nyllet. Äter lite. Tittar lite på tv. Slappar lite. Nästa dag - samma visa om och om igen. Ibland kombinerat med lite jobb som är det mest jobbigaste fittjobbet ever. Allt är bara lungt och sköööönt!

Kill me långsamt!

Buenas!

Mamma är sjuk så jag hinner inte bloggslampa mig här. Här är i allafall jag igår under shoppingen och armandet jag köpte för typ tre guldtior (rea).



Godmorning Lovers!

Klockan är tio över ett och jag har redan hunnit skaffat mig två ovänner. Härligt!
Snart kommer min Tamy och då ska vi käka frukost och snacka skit!
Jag återkommer!


Jag är Carrie!

Nu har vi pausat en stund efter en 20 avsnitt av oavbrutet Sex and the city- tittande. Jag bara älskar den serien mer och mer för varje gång jag ser den. Man hittar en massa nya saker att skratta åt och den lämnar en sån skön känsla efter sig. Can`t wait to see the movie! Jag är ju heeelt klart Carrie! Haha, alla vill vara Carrie och alla blir galet upprörda om man säger att de är Samantha eftersom man då är lite av en H O E, haha. Nä men fan Samantha äger. Hon är skitkul. Jag tror jag är en liten blandning av alla fyra. Haha, en gång för länge sen drömde jag att jag hånglade med Miranda (som sedan förvandlades till en rödhårig apa (!) ). Inte nog med att jag var chockad över att jag var lesbisk i drömmen jag var även förtvivlad över att jag tvunget hånglade med den fulaste av alla. Och fan vad jag älskar när Aidan skriker, You brooke my heart! Man verkligen känner att hans hjärta är krossat. En gång skrek en kille samma replik till mig. Fan Priscilla, du krossade mitt hjärta. Varpå jag svarade. Du krossade mitt först! Haha IN YOU MOTHER FUCKING FACE liksom, eller hur?
Aja nu ska jag iallafall laga mat med Lillasyster och sedan forsätta njuta av SATC!


Johohooohoho

I´ts just one off those days. Ont i kroppen och SATC maraton. Det blir jag och sängen idag. Lovely!
Här är min Lillasyster!



Jag blir kissinödig av denna bild!

Min mejl!

[email protected]

Sara! Mejla nummer!

Beauty is the beast

Här om dan sa en god vän till mig, i samband med att jag satt och suckade över Eva Longorias skönhet , att tjejer tenderar till att tycka tjejer som påminner om en själv är snygga. Va nej, tyckte jag och menade på att man oftast gillar allt det där som man inte själv har. Men så började jag tänka. Sandy tycker ju att alla glamourmodeller och playboytjejer är det vackraste på denna jord. Kan det bero på att hon själv ser ut som en? Jag gillar latinas som Eva (inte Mendez), Alba, Penelope, Shakira. Ja kanske såna som jag själv kan se mig lite i. Haha och Ville, Lillasysters pojkvän säger att hans drömtjej i kändisvärlden är Jennifer Lopez. För att hon har fin och sund kropp osv. Haha, alla fattar ju att det är för att Lillasyster och Lopez har samma ass storlek. Haha så guligt, Lopez är ju den som Lillasyster kan jämföra sig med. Typ skulle han säga Paris Hilton skulle förmodligen Lillasyster skjuta sig på plats. Men jag tror även att man tilltalas av det som är ens motsats. Jag dör ju även för Jessica Biel som verkligen är allt som inte jag är. Någon jag inte kan gilla, hur mycket jag än vill för att jag vet att hon ser bra ut, men jag gillar henne ändå inte är Angelina Jolie. Och det är ju lite häftigt nu förtiden att gilla Jolie. Alla coola tjejer måste ju älska henne. Bää, så överskattad hon är! Jag vet inte vad det är men hon inger inget förtroende. Det kan bero på att jag sett henne i skumma roller men jag får känslan av att hennes psyke är aningen ostabilt. Ingen man vill bli instängd i en källare med så att säga.



What the F*ck

Vad ser folk i denna tjejen? Jag tycker faktiskt helt ärligt att Chloe Sevigny är någon att hurra över. Phat ugly!
Det här är en sån tjej som jag skulle uppfatta som kanske intelligent men tråkig och ful. Booring helt enkelt! Men varför älskar alla henne? Är det jag som har helt hel smak eller?
Jag ser inte skönheten!  Hon ser ut att heta tant Monica...





Kan jag få en...

 

?

GNatt

Önskar att jag kunde berätta om min helt fantastiska dag. Men tyvärr så jobbar jag som om det inte fanns en morgondag och det innebär allt annat förutom fantastiska händelser. Imorgon är en ny dag, thank God!
Sov gott alla barn!


My Look Alike - Penelope Cruz








Dont you think?

Det här är humor!


Mamma borstar tänderna, förlåt mami!

Nattblogg

Förlåt för mitt hetsiga bloggande men har ju haft paus några dar så nu måste jag avreagera mig!
Broder Daniel är så klart bäst men denna version är ändå okej att lyssna på nu när klockan snart blir två och man ska upp snart.! Nu så! Godnatt Bäbys!


Jag äter godis

Hungrig och trött efter ett jobbpass. Tur att det finns godis. Alltså ärligt talat ibland äter jag så mycket sött (Läs: Godis, kakor,choklad) att jag verkligen känner hur min kropp får en sockerkick. Jag får ont i huvet så där bara hux flux och ibland skakar mina händer lite väl mycket. Haha, scary va? Jag har allvarliga problem med mitt sockersug. Alla säger "Men äh du som tränar behöver väl inte bryr dig om vad du äter" Nä, det behöver jag kanske inte. Men när blodsockret svänger så drastiskt att man skulle kunna ställa sig på en allmän plats och skjuta ner människor så kanske man borde tagga ner lite på godiset. Fan jag saknar mina vänner. Sandy? Rubie? DLo? Where the fuck are u? Vi borde fan tittat på Sex and the city filmen jö. Men hemma är bra oxå. När Lillasyster får sin första lön har hon loooovat mig att köpa mig nåt fint, så de så!
I fredes fyllde lilla Steffy år. Nu är hon en riktig fjortis och så här snygga var vi!



Bilden innan denna så visar Lillasyster röven för kameran och då måste man fnittra hysteriskt ju!




In med magen, ut med brösten! Nästa Slitz!

Sandy!

Här har du bildbevis på att jag har besökt en frisörsalong!


Before: Slitet och långt


Now: Slitet men kortare!
Ja, och ljusare!


You like?

Midsommar

Jag befinner mig i en djuuuuup depression och det beror till största del på det faktum att jag idag ska jobba. Och även imorgon. Skjut mig!


Godnatt Sverige

Tack för alla elaka kommentarer kära kära läsare.
Ni får mig bara att skratta och inse att ni är fan ett gäng hopplösa avundsjuka tjocka äckliga fittor som inte kan sluta läsa min blogg! Härligt att jag upprör och påverkar så många!

Raaaap!


Gästinlägg - Den bortskämda ungen

Hej alla! Nu tänker jag berätta lite om den vackra tjejen ni ser på kortet bredvid. Priscilla var en väldigt påhittig storasyster som alltid hade något nytt att sysselsätta sig med. En gång när jag var ca fyra år och hon nio kom hon på en lek som gick ut på att när hon skulle handla mjölk åt mamma skulle hon göra det på minst fem minuter, hann hon inte var hon ute ur leken och med det menades att hon antingen blivit mördad eller påkörd. Min uppgift var att stanna hemma, ta tiden och vänta, tråkigt nog berättade aldrig Priscilla för mig att det var en lek. När jag såg att det gick mer än fem minuter och hon inte kom hem trodde jag på fullt allvar att hon var ute ur livets lek. Jag grät förtvivlat! Om ni har sett filmen Den lilla sjöjungfrun kommer ni kanske ihåg den sorgliga musiken som spelas när Ariel är i fara. Ialla fall när Priscilla ville ha ett glas vatten räkande hon ner och började sedan nynna denna melodi vilket betydde att hon var nära döden. När nedräkningen började kutade jag in i köket, klättrade upp på köksbänken och sprang tillbaka med ett glas med vatten. Ibland hann jag inte, då grät jag! Ni förstår nog inte hur skönt det var när Storasyster trots allt överlevde, då sprang jag mot henne och kramade henne allt jag kunde. Jag kommer också ihåg att hon tvingade mig att suga på hennes stortå... Varför gjorde du det? Och varför i hela friden gjorde jag som du sa?
/ Love Lillasyster

Musikens konst

Jag har alltid haft en otroligt speciell relation till musik. Den har varit min vapendragare i alla år och min smak är den mest splittrade och samtidigt bästa i hela världen. Människor blir jämt förvånade över vad jag lyssnar på. Men skit i det nu. Saken är den att jag en av de sorgligaste låtarna jag vet är egentligen en galen partylåt. Jag får värsta klumparna i halsen av den. Som när M hade blivit dumpad av sitt livs stora kärlek, som hon för övrigt är typ gift med snart, ja då grät hon till Country Road. Ni vet den där, "Are you ready to party! Country Road take me hoooome, to the place I belooooong" En annan skulle böla till All by myself och inte värsta partylåten. Men en gång i ett väldigt onyktert tillstånd grät jag faktiskt till Tarkans- Kiss kiss. Detta är sanning. Jag tyckte den låten var sååå bra och jag hade en jävligt bra kväll så när Dj:n rev av den strömmade tårarna. Här är iallafall den sorgligaste låten ever...



Örk

tungt i bröstet
blodsmak i munnen
och allmänt förvirrad.

På tal om villkorslös kärlek


Den 14 juni

Detta är en mycket viktig dag. Minst lika viktig som den 14 maj, då lilla jag kom till jorden.
Inte nog med att min man fyller år så var det även under den här dan som vi för tre år sedan blev ett par. Vid ett kylskåp stod jag och vinglade. Alkoholförgiftad som jag var och alla fjärilar i magen gjorde oblyga mig blyg. "Jag vill vara din tjej" sa jag varpå han svarade "Jag vill vara din kille" och sedan dess har den här mannen lyssnat på klädproblem, hårdilemman, kompistjafs och kärleksförklaringar. Livet har lärt mig att resa mig upp själv när jag faller men det är alltid tryggt att ha en utsträckt hand som hjälper mig upp. Jag tror på fullaste allvar att jag aldrig kommer hitta någon som älskar mig som du gör. Du ser mig för den jag är och jag har aldrig någonsin behövt vara någon annan i dina ögon. I dina ögon är jag värsta tjejen. Drömtjejen. Din drömshino.
Jag vill tacka dig för all din tid, allt ditt tålamod, all din omtanke och framför all din villkorslös kärlek. 

Grattis på din och vår dag!


En första dikter jag skrev till dig.


Kom, sov med mig,
för dina armar runt mig gör att jag tappar mina muskler

och alla telefonsamtal
och alla biljetter
och alla delade andetag
och all sorg
och all saknad
gör att jag ler när jag somnar
För att dina händer har redan varit överallt och ingenstans.och när det inte längre
finns några ord så får vi komma på nya. Du har döpt alla stjärnor efter mig och dajmtårtan kommer alltid vara speciell. För vi ljög om vår kärlek i början för att sedan skrika ut om den, i lagom doser förstås. Jag har lärt mig att i en ring ryms aldrig några känslor men i blickar får de plats. Och du kommer alltid köpa hem mjölk när jag har glömt, andas längst min ryggrad när klockan sover, skratta åt dåliga skämt och trösta när jag inte ler.
Jag kommer aldrig att kunna städa bort dina fingeravtryck från min kropp. Det är de som gör den vacker. Vi skapade en egen värld. Där cigaretter och vodka hade en central plats. Men under fyllan, nikotin och soliga dagar fanns två vilsna blattar som hade Stockholms himmel i fickan.


Imorgon gäller det Sverige


Obs bilden är manipulerad!
Jag tror på alla med rosa runt sig.


This is Rubie




Fredag den 13

Den började ju bra iallafall!


A Just det

Dagens kommentar:

- Jag är deppig nu!
- Varför?
- För att jag vill kyssa Zlatan!

HAHA

Jennie säger:

oj, fick bara lite dåligt samvete när jag läste din blogg...


IDIOTVÄNNER

Vissa går verkligen genom livet och tror på allvar att de lever i ett seriöst och lyckligt förhållande. Jag träffar såna här tjejer dagligen. Alla andra utifrån bara tycker de är en dumbrud som är med en idiotkille. Jag var en dumbrud en gång i mitt liv. Jag trodde jag hade ett perfekt förhållande. Hade en snäll kille som älskade mig. Men no no no. Alla utom jag visste att han var ett svin. Men ingen berättade det för mig. Förutom mamma, men henne lyssnar man ju inte på, hon vill ju bara förstöra allt som var kul. När jag kom ut ur det förhållandet bestämde jag mig för att aldrig bli en sån som vet att min kompis kille är en skit men inte berättar det. Jag har vänner som vet att deras vänner har otrogna pojkvänner. Varför berättar inte dessa tjejer inte för sina så kallade vänner om detta? Såna vänner är inget att ha! Tviii på er.


Vila i frid

Mina tankar går till en stark kvinna som klarade en av de största motgångar i livet, att förlora sin livspartner.
Nu var det hennes tur att gå och mina tankar går till hennes familj.


Onsdag igen

Här springer dagarna iväg! Eftersom jag den senaste tiden verkar ta mig över de flesta hinder som stått i min väg och det väl snart dags för nästa - klädberget till höger om mig. Igår fyllde jag på det med två nya plagg. Åh jag var så sugen på att köpa en lång klänning. Ni vet en sån där kändisar har på galor och grejer. Jag kände mig som Jessica Alba (gravid) i min men det var ändå jättefin. Frågan är när man ska använda den. Det går ju inte direkt att "klubba" i den.
Den fick inte följa med hem. Borde jag ha köpt den?



Fan

Kan ingen piska mig över magen som de gör på Rocky när jag gör situps?
Anyone? .... Sandy?

Nu jävlar!

Nu är Rocky på gång igen...

Heja Sverige!

Vilken match alltså. R och jag sprang runt galningarna och skrek och kramade varandra när det blev mål. Jag tänkte på min kära far som säkert satt med sin kaffekopp och tre kakor vid tvn och klappade nöjt med händerna. Min pappa är en sann fotbollsälskare och stackarn har aldrig haft någon att dela intresset med då både jag och lillasyster blev konståkare. Men fan när Sverige spelar blir man helt galen. Man skiker idiooot, neeeej, jaaaaa om vartannat. Bäst är ändå när Zlatan gör mål. Jag tror alla blattar i Sverige känner sig extra stolta när Zlatan gör mål. Han representerar vartenda liten förortsunge i Sverige och han gör juuu det såååå braaaa. Haha. Go Sverige.
Jag och R kompletterar varandra ganksa bra under matcherna. Hon har koll på om det är offside och vilka spelarna är och jag vet vad deras flickvänner heter och gör. Vår fika var dock inte lika nyttig som igår, tråkigt nog.

Men vad gör det om hundra år?

Jag är så glad!

Jag fick VG på min B-uppsats. Det här är helt sjukt!
Fan det här VG:t slår alla komplimanger jag fått i hela mitt liv.



(kom ihåg att VG är det bästa betyg man kan få när man läser på högskolenivå)


Tårar

Det här skrev jag inatt men bloggen fackade.

Jag grät nyss till Rocky! Det var matchen mot Apollo Creed som blev oavgjord. Rocky blöder och skriker Adrien, Adrieeen Aidrn. Och Audreen springer genom folkmassan, tappar sin röda mössa men skiter i det, och skriker Rocky, Rocky, Rocky. Så smiter hon in i ringen och fram till Rocky som står där med sina svullna ögon.
- I love you Rocky!
- I love you!
Och så kramas dem också den där pampiga musiken i bakgrunden. Åååååh alltså jag dööör!

Jävla linser

Tentan är inne. I did it! Skulle dragit in till stan idag men det var massa tågknas så det fick bli en powerwalk istället. Jag är så jävla konstig ibland. Jag vet att jag inte gillar linser. Ni vet såna här fejkblåa/gröna linser som blattebrudar har på sig. Det ser så jävla fejk ut att det ser grymt trashigt ut. Dessutom tycker jag att det är jävligt ansträngande att ha på sig färgade linser. Man ser suddigt och det känns bara onaturligt. Ändå har jag köpt linser till mig själv typ 50 gånger. Varje gång jag ser det på en annan tjej blir jag så sjukt sugen på det att jag tar mig tiden till att gå till en optiker och köpa dem förbannade linserna. Jag dra på mig dem är glad i en kvart sen blir jag sur. Jag ser för jävlig ut med dem. Helt fuckt up! Faaaaan 300: - åt helvete. Iallafall så hade jag o R en riktig nyttig fika idag. Precis som vi lovat varandra. Se så fint!




En sånt här har ni väl saknat, en outfit! Som jag planerar ha imorgon igen eftersom det inte blev någon stan. Hade på mig kläderna en halvtimme.

Hemtentan del 3

Nu fan, idag ska den in. Jag har fortfarande chans att få ett VG så nu fan ska här läsas på engelska. Det spelar ingen roll att jag inte förstår. Jag får helt enkelt improvisera. Solen lyser och lägenheten är ostädad. Allt är som vanligt! Har sån brådis att jag inte hinner vända på denna bilden men här min stolhet, mitt allt.



SAKNAR DIG SÅ TURKBURK!

Underbara Söndag

Fan jag har haft en helt fuckt up dag. Typ åkt en känslomässig bergochdalbana och mår allmänt illa nu på kvällskvisten. Hamnade i ett lagomt djupt samtal med R om olika incidenter som har drabbat människor. Händelser som oftas slutar med döden och lämnar kvarlevande offer, vilka är de som får utstå den största smärtan. Jag berättade om den gång jag tog en promenad genom Osby city och stötte på ambulanser och en folkmassa. Då en sjuttonårig tjej föll ner från en balkong och hennes pojkvän efter. Enligt rykten hade pojkvännen skojat med tjejen och ¨hållt henne över räcket, förlorat styrkan i armarna och fallit ner med henne från fjärde våningen. Jag glömmer aldrig hennes ljusblåa strumpor med små nallar som skymtade under filten som lagts över henne. Eller den starka strålen med vatten som spolade bort blod och rester från hennes hjärna. Pojkvännen överlevde pågrund av att han landade på hennes kropp. Det här var något som verkligen markerade mitt liv. Jag låg sömnlös många nätter och funderade över hur lätt allt bara kan vara över. Även om det var väldigt sorgligt att prata om sånt här så kändes mina steg hemåt lite lättare. Vägen kändes lättare att vandra. Ibland gör man verkligen en hel bur med hönor av en fjäder. Man har så sjukt mycket att vara tacksam över. Jag lever. Jag är frisk. Jag är älskad. Livet väntar med många tråkigheter och bara Gud vet vilka som kommer drabba mig. Men just nu är allt ok. Mer än ok faktiskt. Saker och ting är bra


PUNKT!

Du får mig

Min pappa har ringt tre gånger idag. "Hola Hija, como esta? Todo bien? Esta tranquilita? Verda? Seguro?"
Haha, så söt. Jag låg på en blött gräsmatta i fyra timmar och nu har jag feber.
Så var det med det!

Bilder

Lite bilder från torsdagens bravader.

Sudding bild på klänning



Jag och min fina fina vän Rubie




Alltså jag måste säga det här. Mitt hår så jävligt bra ut med tanke på hur slitet och fult det igentligen är. Jag vet för jag sliter med skiten varje dag. Men på bild ser faktiskt ok ut!

Osby Student

Skrev inte för så länge sen ett inlägg om hur dåligt Osby var. I take it back. Spelar ingen roll att Osby är en incestby och att den består av idioter för det är ju där min älskade familj befinner sig. Och jag hade fan offrat 10 cm av mitt hår för att vara där idag. Just idag då jag verkligen behöver dem. Snacka om att känna sig ensam i storstaden.
Hursom haver så tar en speciellt person i mitt liv studenten idag.
K. Klockan är ett och jag tänker på dig just i denna situation. Nu springer du ut och har fixat en av de största utmaningar livet ger oss. Jag så galet stolt över dig.

Party like rockstars ikväll alla Osbybor.
Jag vet att ni kommer trängas på Borgen. Fulla och glada.

Sjung om studentens lyckliga dagar!

Ensam i min lägenhet

fan om man skulle dricka vin och dränka sorgerna.

vilken dag

Det är svårt att andas idag och det beror inte på värmen.
Jag vill hem till dem som älskar mig.
Med eller utan bröst.
Förstår inte vad bröst har med det här att göra. Men det kändes bra att skriva så.
Jag har jättefina bilder från igår och jag hittade fin fina svarta shorts som Y har. Fast inte likadana. Jag såg mig framifrån i provhytten - looking good. Bakifrån, vrider huvudet bak från höger sida - Looking very good. När jag kom hem glodde jag på bakitfrån från vänster sida. Och där satt den. Ett vit STORT fjortismärke med en fjortistext som "Give me sugar".  Phat fult! Hela jävla morgonen fick jag sitta och klippa sönder märket från shortsen. Det ser sådär ut!
Aja. Sånt händer.

Mer bilder

Skolfesten;

Ser jag pittögd ut på denna bild? Svar: SI!
image321



image327

 

Kodjo!

Alltså Kodjo från Vakna med the voice tränar på mitt gym. (YANI MITT GYM) ja, men varken jag eller alla andra dumma brudar har fattat att det är han. SÅ kom han upp idag när jag jobbade.
Jag: KODJO, det är ju duuuuu
Kodjo: Ehh, jaaa det är jag
Jag: AA, det är ju duuuuu Kodjo!
Kodjo: aaaaa eeh

Stackars Kodjo.

uppdatering

Känner att det har hänt en del och jag känner att jag har en del bildbevis som jag känner att jag känner att jag känner måste lägga upp!

My B-day!
Fick en alldeles utomordentlig kamera av min kära mor!

image315

Tre syskon! Bjuder på att jag ser gravid ut!


Min barndomsvän Martina


Syster + pojkvän


Tre söta flickor


Posing


HAHA

Okej då! Ytlig som jag är så är min blogg tillbaka! Jevla shet va? Sitter just nu och plockar bort oönskad hårväxt som det så fint heter. Jag ska snart jobba i fleeera timmar.. Nu när det är så fint väder. Men vad gör man inte för pengar. Jag gör nog i princip vad som helst för pengar. Förutom säljer min kropp, klart. Men alltså om någon erbjöd mig 20 lax för min lilltå skulle jag lätt gå med på det. Blunda och kör bara. Lite scary va? Okej, rör inte mitt hår bara. Om jag var med i det där Fearfactor programet och jag fick 100 000 för att raka av mig håret. Noo way. Jag rakar bara av mig håret om jag får en filmroll, typ G. I Jane eller en sjukdom då jag inte har något val. Fast nu är det fan bud på att raka av mig skiten. Blir så jävla deppo av att kolla mig i speglen. Whyy liksom, whyyy? 

Papi!

Jag vill fan hem till pappa nu. Min älskade pappa som är världens bästa. Som tittar på mig och säger "Min lilla flicka. Vad du är fin min älskade dotter". ALLA JÄVLA MÄN ÄR IDIOTER förutom pappa.
Fan jag är arg nu och solen skiner. Inte fan blir jag gladare av det. Alla män kan ta och stoppa upp nåt där det gör mest ont.

I mitt lilla berg

Gissa vart jag sitter? I ett berg med kläder, jaaaaaa! Det är sånt jävla mess i min lägenhet, det är inte klokt. Jag får paniiiik, eller inte. Men det har varit en skön helg. Massa häng med DLo och softat i stan. Hängt på H&M. Provat läppglans. Sprutat 10 olika parfymer inne på Kicks och käkat för många hamburgare i en viss grillkiosk. Här lever man livet Osbybor. HÖrni det? Era byavarv, tripps till Kristianstad eller häng på torggrillen är bajs värda. Här lever man livet på riktigt. Fan snart ska jag till Osby. Hindra mig, någon?
Köpte en rosa glass idag som smakade pung och åt för mycket kladdkaka.

PUSS HAJ

Nu jävlar

Fan allt bara snurrar. Runt, runt, runt.
Vet ni vad det konstiga är?
Jag är nykter.