Min grej

PÅ fyllan lämnar jag mina vänner och går runt ensam och letar efter dem. När jag hittar dem går jag igen och fortsätter leta efter dem.  Går runt och letar efter mina vänner det är vad jag gör när jag festar. Och dansar lite off course.

Snart fyller jag år!

Jag blir som en femåring när min födelsedag närmar sig. När någon nämner den 14 maj får jag värsta smilet och hoppar jämfota upp och ner. Den dagen måste vara den viktigaste dagen i min mamma liv eftersom hon då fick sitt favoritbarn, haha. Nä nu ska jag ut och njuta av sol och värme!image312

Party like a rockstar

Sådär ja!
Nu har jag inte bara rakat halva benen utan hela så nu är det dags för fest!
Chauuu!


Okej - PANIK!

Jag har precis käkat typ 5 vitlöksklyftor. Självklart i samband med en maträtt. Men kom på att jag ska ju för fan ut och vara social idag!! Herregud, jag kommer stinka! Fan fan fan fan... men gott var det! Hähä.

My Place

Vill ni se hur jag bor?
Mina tankar

Finns hos min fina Mirna och hennes far. Sorgligt nog är finns det en väg vi alla måste vandra. Och om tiden är inne nu ska du veta att jag finns precis vid din sida. Inatt ligger jag brevid dig och alla dagar efter det. För i mina tankar finns du mig alltid nära. Blöder du, blöder jag. Sörjer du, sörjer jag.Jag älskar dig!

image307

Hemtentan del 2

Jahopp! Surt sa räven, och han hade rätt för här sitter jag med en gammal hemtenta skulle varit inne för ganska länge sen. Gjorde ju ett väldigt tappert försök dagen innan inlämning vid 03.00 och fick ihop en halv A:4. Den sista meningen är ändå bäst. Tror jag måste somnat och gett upp efter denna formulering.

Sigmund Freud syn på vuxendop.

Freud var ateist och trodde inte på Gud. Han ansåg religion vara en kollektiv neuros där Gud intar överjagets plats. Jag tror att Freud skulle ställa sig frågan. What the fuck? Och utefter den frågeställningen göra en analys av varför träden är gröna och himlen är blå


Crazy tankar

Ibland så leker jag med tanken att bli kidnappad. Ett par månader instängd utan någon som helst kontakt med omvärlden. Jag undrar vad jag skulle uppehålla min hjärna med. Kanske skulle jag sjunga mycket och öva upp mig till en Celine Dion röst. Eller snacka mycket engelska med mig själv så att jag blir bättre på det. Kanske göra situps och få värsta sexpacket. Ja nåt hade man fått uppehålla sig med. Men självklart blir jag aldrig varken misshandlad eller våldtaget i mina tankar. Däremot får jag endast ett mål om dagen vilket resulterar i en ganska slimmad kropp. Sen tänker jag på alla som skulle sakna mig, eller inte sakna mig. Och sen blir jag livrädd när det slår mig alla de saker man inte skulle kunna göra där inne vilka är ganska nödvändiga. Raka benen, borsta tänderna, klippa tånaglarna ja sånt där. När jag sedan blir fri hade jag haft ett ögonbryn, äckligt flottigt hår och luktat svett av alla mina situps. Snacka om att det inte skulle bli ett kärt återseende för min man.

So sweet

Älskar att Tamy och jag fulade oss med kameran och jag har mascara över ögonbrynet vilket verkligen förstörde allt! Annars var det jätteroligt att vara 14 år igen.

image304

image305

image306

Men Tjena!

Fyfan vad jag har haft det bra. Min fina, fina kusin Tamara har varit och hälsat på och det har varit helt jävla underbart! Vi har shoppat, fikat, snackat skit och haft det så roligt. Det var så länge sen jag hade det så här. Jag och Tamy har missat många år tillsammans men det är först nu jag märker hur mycket jag saknat det och hur tajta vi verkligen var back in the days. Vi var såna som sminkade varandra, dansade, bråkade och hade tjejsnack långt in på nätterna. Och nu kom allt bara tillbaka..åh, kom hit igen!

Haha, det verkar som lilla Jonna har varit med på mitt pilates pass. Åh, sötnos. Fick du inte snacka med din kompis ifred? Buhuu..och tydligen har hon problem med sin hårväxt också och tog mitt inlägg så personligt.
SLUTA ANDAS!

Jag må ha komplex över mycket men aldrig, aldrig i livet över min identitet. Jag är en stolt chilenare. Jag är hårig, kletar på mig läppstift som en galning och ser lätt ut som en trashig hora. Men jag är även en avundsvärd person som människor vänder sig om och tittar efter. Det har jag mitt ursprung att tacka för. Det finns två saker som jag aldrig i livet skulle ge upp och det är mitt ursprung och min tro. Varje jävla vinter sörjer jag det faktum att mina föräldrar bosatte sig i detta (känslo) kalla land. Jag har min historia i Chile. Min släkt. Mitt ursprung. Aldrig i livet att jag skulle välja att vara något annat än chilenare, eller Priscilla. Däremot vet jag att både chilenare, araber, amerikaner, svenskar med mera ibland väljer att uppföra sig ohyfsat i sociala sammanhang. Varför de gör de vet jag inte. Beror det på att det är så man gör i sitt respektive hemland eller tyder det endast på dålig uppfostran? Vad vet jag. Det enda jag vet är att det här är min blogg, min text och mitt liv. Vem/Vilka jag väljer att vara fördomsfull mot är mina egna val. Och gör jag det mot min egen ras beror det på att jag inte anser någon folkgrupp vara den andra överlägsen. Vi är alla människor och man håller käften på ett pilates pass. Man bara gör det!
Och angående min högskoleutbildning. Jag vet faktiskt inte heller hur jag kom in eller varför jag klarar alla tentor galant. Mitt ursprung där med kanske?