I love you to the end


Ett litet skratt

Jag sitter och skrattar för mig själv. Smygskrattar åt dLo. Hon är så jävla rolig och säger massa skit som man sen går och tänker på och skrattar åt. Människor frågar vad som är så kul, men det blir aldrig lika roligt när man återger historien. Som nu sitter jag och skrattar åt att hon igår slängde ut sig att hon saknar Denis.
- Men han dog ju i kriget
- Ja, jag vet. Det är därför jag saknar honom.
- Hur dog han?
- Han trampade på en mina.
- På väg till toan eller?
- Ja, precis.

Alltså Denis är hennes påhittade jugge pojkvän dög under kriget och även dog där.

HAHAHA. alltså ni ser. Ni tycker detta är bara fånigt. Men om ni är på plats när såna här dialoger utbyts slår det allt.

Bilder

Jag har varit och rotat i min lunarstorm. jag veeet., tragiskt att det överhuvudtaget går att logga in där ännu. Men jag hittade lite bilder och annat smått och gott som visar att man nog aldrig riktigt haft alla hästar i stallet. Ha en bra söndag.1 advent

Nu är den här, på riktigt. Julen alltså. Ikväll ska jag hämta mitt julpynt och fixa till lite hemma. Fan vad deprimerande. Jag förstår verkligen varför siffran på antal självmord ökar under julen.

Titta vad jag hittade.

15 dec 2006. 00:29
Just nu hänger jag över räcket, precis som Leo gjorde i Titanic.
Jag är så lycklig.
Alla tårar.Brustet hjärta, Ångest och svek.
Jag gör om allt igen. Bara för att känna såhär.
Det finns en Gud. Det har jag aldrig tvivlat på.
Jag tvivlar på nu är om jag verkligen är värd all lycka?
Det känns som om bubban spricker snart och det hoppar fram en dvärg som skrattar och pekar på mig. "Haha, gick du på den"
Jag nyper mig om och om igen.
Detta är min verklighet.
Och jag har bestämt mig för att jag förtjänar den.

I`m the queeeeeeeeeeeen of the world.
mm.

Två lussebullar

Rubie kom upp med te och två lussebullar. Jag måste passa på när jag känner aptit är rädd att jag försvinner annars. Sitter på jobbet och väntar på dLo. Det är meningen att vi ska få något gjort idag. Skolshit alltså. Jag borde fan inte skriva här längre för jag pallar inte låtsas att mitt liv rullar på som det ska när allt bara har rasat. Jag tror inte jag är någon rolig människa att läsa om. Jag har liksom inga outfittor att bjuda på. Inga dagens lunch eller kolla vad jag köpte idag. Det är bara ren jävla ångest på papper eller skärm rättare sagt.
Jo jag kan bjuda på ett samtal som jag hade med Rubie precis innan hon gick.

Jag: Jag vill sticka en kniv i mig.
R: Ja, jag vet jag har också känt så. Jag tänker "Hoppa ner från 7:e våningen? Näää det gör för ont. Tabletter, ja!"
Jag: Men hur får jag tag på tabletter då?
R: Idjot! Man tänker så, men man gör inte det.
Jag: Aha.


tragisk

Varför i hela friden sitter jag och lyssnar på KEN RING?

Rastlös

Jag vill ringa nån. Vem ska jag ringa. Jag har gått igenom hela min telefonlista. Fan vilka tråkiga människor jag känner. Inget drama någonstans. Här sitter jag. Borde sova. Men pallar inte somna och sen behöva vakna upp.
ONT:ONT:ONT:ONT:ONT.
Mina tårar har tagit slut har jag märkt. Jag gråter inombords numera. Varför i hela friden gör man så här mot sig själv?
Förlåt att jag inte publicerar eller svarar på alla kommentarer. Jag har inga svar på frågor.  Snart är det jul förresten.

Fylld

Raaaaaaaaaap. Jag är mätt.

Livet från den ljusa sidan


Ensamt och otryggt

Snart orkar jag inte mer. Ska det kännas så här varje jävla natt?
Finns så många ord men för få bokstäver. Det blir väl så när ord blir mer än bara bokstäver.
Jag önskar jag hade en "krisperson". Någon man ringer hit när det krisar sig. Typ som en mamma, eller mentor kanske.
Någon som skedar och väcker en när man dreglar. Någon som bryr sig om att man får i sig något på morgonen. Någon som påminner mig om att ta med vantarna när det är kallt. Någon som fixar matlåda och köper hem frukt och grönsaker. Någon som har koll på när man duschade senast.
Jag glömmer aldrig vid ett tillfälle i mitt liv då jag knappt kom upp ur sängen. Mamma stod inte ut och flippade till sist. Hon släpade mig till duschen mot min vilja. Jag skrek och grät men hon vägrade släppa taget. Jag skulle in i duschen. Hon var fan hårdhänt, blir fan lite upprörd nu när jag minns. Hon slet av min kläderna och jag stod och skakade som en liten kyckling. När det kalla vattnet träffade min kropp var det som om nålar stack mig. Det låter som tortyr men så levande hade jag nog inte kännt mig på länge. Mamma var asförbannad, tvättade mitt hår och svor på spanska. Jag grät tyst och tyckte mamma var så jävla elak. Jag kände att hon var så jävla arg. Frustrerad. Frustrerad över att se sin dotter ligga som en zombie i en säng. Arg över hur hennes dotters magra kropp tynade bort. Men när hon kammade mitt hår hörde jag hur hon grät och till slut kunde hon inte hålla sig. Hon kammade mitt hår med så stor ömhet att jag kände mig som om jag var gjord av porslin. Hon drog mig till sig och så grät vi i varandras armar. 

Idag drar ingen mig ur sängen. Jag måste dra mig ur den själv.
Just nu känner jag mig stolt över mig själv för jag fixar något som inte alltid varit så självklart.
Jag fixar det här.
Ensam.


Orale 2

Okej. Skrev till fem och sen upp åtta. Och inte fan är det en bra text för det. Hade liksom högläsning ut Bibeln där ett tag och sen diskuterade Sandy och jag Gud. Hon var lite confused över vart Mohammed kommer in i bilden. Nu ska jag fan gå och spy lite. Det känns som jag behöver det. Är det meningen att jag ska gå runt me 20 fjärilar i magen hela dagen? Jag ska fan spy upp de jävla fjärilarna. Sen ska jag sminka mig. Sen ska jag in till stan o möta en gammal vän och sen ska jag jobba och ikväll blir det film för hela slanten.

Orale

Ett jävla bloggande eller hur. För fyra timmar satt jag här och nu är jag tillbaka. Min hjärna är paj och jag kör på reservbränslet just nu. Jag återkommer.

Ja...


EHm

Är det okej att röka inne i lägenheten när man sörjer?
Ja, det är det väl.

Okaj.

Nu ska jag skriva lite. Vi jobbar bäst under press är det sagt. Nu får vi se hur det går.
Jag vill till mitt hemland. Där alla är svartskallar och 1.50 långa. Där det spelas musik vart man går och människor hälsar och ler på gatan. Men Sverige är bra också, här kan man bära guldörhängen utan att riskera att bli av med örat.Godnatt på er alla.

Mina bästisar

I allt mörker finns ändå lite ljus. Igår träffade jag världens bästa Julia och idag kom miss Sandy baby och hälsade på. Inte nog med det som kom mina två kurdisar från stan med lite presenter till mig. En förlåtpresent och en dumårsåjävladåligt-present. Jag var så glad så glad så. Det bästa var ändå motiveringen till presenterna.

"Jag vill inte ge dig något som påminner dig om den här jobbiga tiden. Men dessa ljus lyser upp ditt mörker och när de brunnit upp så mår du bättre, då slänger du dem."

"Ja, och så dricker du te så länge"


But my smile still stays on

Jobba bör man, annars dör man. Eller hur var det nu? Har för mig att man ska äta någon gång också. Jag har noll aptit och då är det illa, vill jag lova. Jag är liksom den som slickar tallriken och får jag bara in huvuvet i grytan slickar jag även den ren. Just nu är det massor i skolan. Jag måste tänka på låten "Show must go on" och prestera för fan. Världen har inte gått under. Bara min egen. Men utanför mitt fönster är allt sig likt. Jag kan sitta och betrakta andra människor och önska jag vore dem. Men så kan man ju inte heller tänka. Alla bär sitt eget kors och jag vet att många skulle vilja byta till mitt liv. Iallafall ha min familj och mina vänner. För det är bland det finaste jag har.
Familj, vänner och min rumpa.

My life

Aj. Idag var det svårt att slå upp ögonen. Låg och lyssnade på min andetag ett bra tag innan jag vaknade till liv. Jag håller om mig själv när jag sover har jag märkt. Typ tar med båda armarna runt min midja sen ligger jag typ på mina händer hela natten. När jag vaknar är de helt avdomnade, jag fattar ingenting. Det snöar ute. Det är verkligen vinter alltså. Jag vill vara lucia i år. Vet ni. Det enda jag vill är sova. Sova sova sova. Det är som min kropps försvarmekanismer aktiverar all sömn. Jag sover så jävla tungt och vill aldrig vakna. Jag vill vakna och inte känna att jag vaknar upp till en mardröm.
Vart tog jag vägen?Ja det är väl  ganska passande att vara lite emo nu.


Ni blir bara fler och fler

Speciellt nu när jag mår dåligt och allt. Andras olycka lockar inte sant.
Godnatt på er.

And it hurts with every heartbeat

Idag är jag en riktig jävla bitterfitta. Har gått runt och tyckt synd om mig själv hela fucking dan. Människor vänder sig om och undrar "Va fan är det med den där tjejen. Varför gråter hon och varför snyter hon sig på sin vante, fan va nasty" Men stundvis är jag glad. Som när jag och Julia satt och väntade på hennes intervju. Då skrattade jag. På rikigt. Inget sånt där, he he he he, utan verkligen HAHAHAHAHA, och det var skönt. När Julia skulle gå till sin intervju böjde hon sig ner för att pussa mig och jag liksom reste mig upp för snabbt och pussen blev helt wierdo. Ett tag kändes det som om vi skulle hångla för vi liksom krockade. Hon skulle bli intervjuad av en psykolog och jag var så jäkla besviken över att psykologen inte kom närmare mig för då hade jag fan grabbat tag i henne och ställt tre snabba frågor och unnat mig lite gratis terapi för fan. Julia lärde mig ett nytt ord - förvisso! Hon sa det lika ofta som jag säger liksom. Innan sa Julia bisarrt hela tiden men nu är det förvisso som gäller. Och jag tänker börja säga förvisso för det låter fint. Förvisso, förvisso.  
Aja.  nu får vi alla bara vänta och se om Julia blir läkare eller inte. Om inte, så kan hon alltid bli modell eller strippa, eller lektor i något avancerat, eller pizzabagare, eller professor. Vet ni vad jag ska göra nu. Dricka te och titta på Desperate Housewife.


Jag vill att min mamma ska vara här.


Julia och Oscars händer!

Läkare

Idag har jag lekt KI student och låtsas att jag när som helst tar min läkarexamen. Ja, så var det med det.

Nu är vi rika

Den 25:e är här och livet blir något lättare att leva. Men bara något för om den här klumpen i halsen inte försvinner kommer jag blir blå och försvinna. Jag känner att jag har gått sönder. Mitt itu. Ena stunden gråter jag, andra stunden skrattar jag. Men så fort jag minns tar den där förbannade handen tag om mitt hjärta och vrider om så jävla hårt att jag tappar andan. Jag svarar knappt på samtal så ni vet. Joo, jag vet. Den här bloggen är just nu Sveriges deppigaste blogg. Men jag hoppas att ni hänger med ändå. Och tack så hemskt för ert stöd.

Så länge fötterna bär, så länge lungorna kan.
Det är livsfarligt att leva, rent ut sagt.


Jag vet att jag borde lyssna på något mer passande. Typ Unbreak my heart. Men det här är allt jag lyssnar på. Om och om igen.


Jag är snygg

Det är jävlar en konst att borsta tänderna, platta håret och välja ögonskugga när hjärtat är brustet. Man får liksom hindra sig hela tiden från att kasta allt och krypa ner i sängen i fosterställning. Men jag är klar. Nu ska jag göra den här måndan. Snygg och förtvivlad. Men ändå snygg.

Godmorgon världen

Klockan är 06.57 och mitt hjärta har stannat. Smärtan jag känner går rakt igenom mig. In genom hjärtat och ut från ryggen. Den kramar om mig och gör mig handlingsförlamad. Jag känner inte mina ben eller armar. Det gör ont när jag andas och varje hjärtslag känns som knivhugg.
Hjälp mig Gud.

Detta är dagen

Dagen då ingenting längre är sig likt.


El poeta

En väldigt speciell man blev förälskad i mig. Han fyllde en hel bok med dikter och idag skickade han mig sin sista.

 
                                     

                                    Se que la distancia nos aleja
                                       pero duermo pensando en ti
                                       y despierto con tu nombre en mis labios
                                        se que nuca besare tus labios...
 
                                        Se que no tomare por la calle tu mano
                                        quisiera volar en el basio de tu corazon
                                        quisiera ser yo al que le dice mi amor....
 
                                        Estas dibujada en mis ojos
                                        se que no debo amarte pero naci con este arte
                                         que me hace desearte y suplicarle a dios
                                        una bendicion para este amor que en mi nacio...
 
                                        Nadie sabra jamas el amor que tu corazon rechaso
                                        nadie sabra que nos paso, algo que nunca comenzo
                                        y jamas termino...
 
                                        No se si podre olvidarte es tan dificil si naci
                                        para se tu otra parte
                                        es tan dificil como encontar al sol de noche
                                        tan dificil que la luna duerma en mi cuarto
                                        mas dificil que me digas algun dia te amo...
 
                                        Discupame por no conocerte antes
                                        disculpame por no conquistarte
                                        disculpame por no buscarte
                                        disculapame por esperarte....
 
                                        Quisera ser yo el que te hable de amor
                                        pero asi lo quiso tu corazon
                                        y con mi dolor en mi corazon tengo que decir
                                        adios...
                                        mi ultimo poema lleva tu nombre
                                        no necesito escribir mas me voy en paz
                                        me despertaste que seas feliz aunque
                                         no estes junto a mi.
 
por siempre tu amigo y tu poeta particular
todo lo mas bello somos tu y yo....

Stockholmsnatt

Nu ligger snön som ett vit duntäcke över staden. Jag tycker det är ganska mysigt jag. Vintern är en jävligt hård tid för oss alla och detta är bara början. Men lite mysigt är det nog, tycker jag. Äsch, bry er inte om mig. Jag är jävligt psykiskt ostabil just nu. Lite "skjuta - på - allmän - plats - utan - anledning" känsla. Om man ändå kunde krypa ur sitt eget skinn.Ni vet väl att jag är en rock-tjej i hjärtat.

...

Om Lillasyster skulle se mig nu skulle hon förmodligen se ut så här


Dagens bästa citat

- Ya Prissi. No pensi tanto con el poto, ya!

sagt av:
Yassi

No use for words

När allt går fel hos någon i min familj, vänner eller bekanta så försöker jag så gott det går att finnas till hands.
Men när något går fel i mitt liv, vart vänder jag mig då?

Den bästa känslan när allt är fuckt up är att träna. Fan vad jag älskar träning. Träningen har räddat mig från ett liv i sjukhus och den räddar mitt liv varje dag. Det är som terapi att lägga på extra vikter och utmana sig själv utan att tänka efter. För säga vad man vill om mig. Jag är dålig på mycket. Dålig människa, speciellt just nu. Men fan va bra jag är på träning.

Bilder


Rubies fina presenter


Hon fick blombud direkt till jobbet. Sååå fint. Här ser ni mina fuckade ögonbryn.


Fina blommorna Rubie fick av sin familj


DLo var pussglad


Jag lekte tyngaste


Födelsedagsbarnet - miss fatahi


Maaat.


Fruktsallad och lilla jag


Bästa Bästa Kladdkaka


Fikat får plats i en egen magsäck


SmsloverOch den avslutande posen för idag. Väääldigt internt!!

En helt underbar dag.

En intervju mindre

Jag måste köpa mig en vinterjacka. Det här går inte. Jag tycks inte ha fattat att jag bor typ en kvart från nordpolen. Ikväll blir det födelsedagsfirande och massa mys.


Kedjesms och kärlek

Haha, idag fick jag ett asgulligt sms från Yass och i vanliga fall raderar jag sådana sms utan att läsa dem. Men detta var så sött att jag var tvungen att skicka vidare det till 9 personer på min telefonlista och vilken känsla sen när man får tillbaka från folk. Förutom Lillasyster som skrev "fuck off" och Julis som svarade "fjantmaja"
Haha, jag sitter och sjunger till Celine Dion - Alone. Typ pekar på en stol och med inlevelse sjunger "I really didnt care until I met you" och sen tar jag ett läppglans som mic och ylar "Uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaah". Ja, polisen kommer nog och knackar på när som helst.
Idag är det en jävligt speciell dag för idag föddes en speciell människa. Det var en väldigt svår förlossning men när barnet kom ut skrek mamman HALLLÅÅÅÅÅÅAAAA? och såg bajsnödig ut, men när hon fick se sin fina dotter lysa upp i ett vackert leende och hennes lååånga ögonfransar (Loreal Telescopic mascara) så var hon så lycklig, så lycklig så. Och det är jag också. Så tack så mycket Rubies mamma för att du tryckte ut en sån fin människa.
GRATTIS PÅ DIN DAG DIN LILLA BAJSKORV!

Här är vår låt (Dlo, Rubie och Pri)
När jag är typ 70 kommer jag lyssna på denna låt och dansa Dlo:s mongodans och minnas tider så vi levde på hallonpaj och vitlöksås. Då vi sa HALLÅ hundra gånger om dagen och ville nylla allt som rörde sig. Tider då man inte fick tala om Tunisien och vi började ett nytt liv varje måndag. Tider då håret var så slitet av allt tuperande att personalen på Arom ville använda oss för att moppa golvet. Tider då det bästa jag visste var att vara med min vänner.

Livet är en gåta

och det sa bara klick!
Vad gör man sen?

Grattis Rorrito ...
Grattis Rorrito " el que nunca lo dejan basilar" på din 45 årsdag!
Detta skulle publicerats igår men bloggen fuckade med mig.


Måndagens To Do

- Ta tag i mitt liv
- Ta tag i allt som händer i mitt liv
- Reda ut saker i mitt liv
- Göra upp en plan på hur jag ska ta tag i mitt liv
- Senast tisdag ta tag i mitt liv.

Uäää. Nu ska jag sova. Jag känner mig jävligtful idag. Kan min mens komma så mina finnar kan sticka o brinna nån jävla gång. Ska jag alltid vara i puberteten??????Aaa just det. Haha, mamma o lillasyster och jag var med om värsta grejen, haha. Vi hade iallafall sett Saw, o gick och la oss. Vi sover alltid tillsammans när vi är hemma och skickar upp pappa på övervåningen. Så iallafall började vi höra massa mysko ljud och dörren typ öppnades och stängdes. Alltså jag höll på att skita på mig och mamma va helt nojjig. Och det är inte likt mamma för hon brukar vara den som står i källaren fyra på natten och tvättar kläder. Men iallafall så låg vi alla under täcket och lyssnade efter ljud. Till slut så pallade vi inte trycket och bestämde oss för att springa upp. Jag hittade en väska med lite verktyg i och delade ut vapen. Jag tog en sax (pulsådern), Mamma fick en skitliten skruvmejsel som hon otacksamt gav tillbaka till mig istället tog hon ett glas med vatten som hon hade på nattduksbordet. Lillasyster ville ta en borste av något slag, varpå jag undrar om hon ska borsta tänderna på mördaren. Tills slut tog hon en lite större skruvmejsel. Sen så gick vi ut ur sovrummet. Jag först, vilket jag ska ha jävligt creed för. Jag liksom offrar mig för mor och lillasyster, det tycker jag är bra och modigt. Iallafall så gick vi till köket där Lillasyster övervägde att bre sig en macka mitt i paniken. Hon är fan makalös. När vi va i hallen så fick jag för mig att kolla om ytterdörren var låst och det var den inte trots att mamma låst den innan hon gick och la sig. Så vi typ hade ett litet nervsammanbrott där mitt i hallen och jag började be Gud som haver, fast jag kan den så jävla dåligt. Det blir typ  Gud som haver, liten är, jorden svänger och grejer händer, ge mig mat varje dag så jag kan va mätt och gla, tack för allt. Amen.  Och sen så sprang vi upp alla tre och mamma typ fällde mig på vägen upp så jag slog i mitt smalben. Mamma bad inte ens om ursäkt utan försvann upp för trappan. Jävligt nonchalant av kvinnan som gav mig livet, tycker jag. Jag tappade saxen i fallet och fick gå tillbaka för att hämta den. Lillasyster övervägde i typ en halv sekund att följa med mig men hon hade liksom två mackor och ett glas med oboj i händerna, skruvmejslen hade hon lagt i trosorna. Så jag gick ner för den mörka trappan och böjer mig ner efter saxen när jag plötsligt känner en iskall hand på min rumpa. Jag tyckte det var ganska behagligt men vänder mig ändå om i slow motion och ser en stor stor, enorm, gigantisk....
Alltså nu somnar jag snart. Godnatt.

Mina gullungarPåminner om varandra, tycker jag.

Michael Jackson ringde mig!

Han ville ha tillbaka sina ögonbryn. Faaaaaaaaaan. Jag har fuckat mina ögonbryn. Jag fattar inte hur det gick till men jag råkade tydligen noppa bort ett litet strå som var avgörande för hela formen. Så höger ögonbryn ser förvånat ut och det högra är asförbannat. Jävla pincett jävel.

Vad jag gör här?

Myser med mor och far. Kör familjens splitter nya bil. Tack. Hej.


Vet ni

jag är i skaune.

OMG

Fan. Jag är så jävla dum alltså. Förlåt för mitt flummiga sätt att uttrycka mig ikväll men jag kan inte säga så mycket mer än att jag är typ värd 50 öre max. Tack gode Gud för dLo utan hennes smarta hjärna skulle jag just nu kräla i ångest.
Vill ni ha en godnatt sång? Jaaaa det vill ni.


ÖÖÖÖ

Trött och snart får jag mens. Ge mig choklad NUUUU!

Som vi dansade.

Förlåt för mitt spammande, men jag gör inget annat just nu är slynar mig online. Sitter på youtube och nostalgitubar.
Julia, hur många gånger dansade vi inte till denna? Har för mig jag höll på att bryta ett ben vid ett tillfälle.


Eller den här. Gud vilka minnen.Och den här. Jag tror vi körde den där stol leken till den med SP3 på någon maskerad. Den när man går runt stolar och så ska nån stänga av musiken och alla sätter sig ner. Jonte var den som skulle stänga av  men  han tyckte det såg så kul ut att han också gick runt i ringen och krigade för en stol. Så vi bara gick runt, runt och runt. Värdelöst. Men låten är fortfarande bra.


We must never be apart, julis.

Latinolover

Alltså jag måste erkänna att jag tycker att Enrique Iglesias är en riktig latinohunk. Jag kom på det igår när han gästspelade i Two and a half men. Såååå het. Han är vad jag kallar en riktig latinolover. Kanske lite för snäll och mesig, inte riktigt manlig. Men man vet ju aldrig. Som sagt allt går med lite våld och vaselin.
Sovmorgon.

Sitter och pratar med Julis som har halva inne i läkarlinjen. Jag vet att hon kommer in. Jag bara vet det. Hon är ju smartast i världen. Och tänk er då har jag en kompis som är läkare. Gratis sjukvård plus att hon kan skriva ut en massa nödvändiga pills till mig.

Like a prayer

Hahaha, Yasmin. Jag publicerar inte din kommentar. Jo, men jobbet gick bra. Jag och praktikanten skrattade åt Americas funniest videos. Vi skrattade så jävla högt att alla vände sig om. Det där kallar jag uppmärksamhet. A men annars har jag gått runt med halvflottigt hår och lite ångest över mitt och dLos skolprojekt. Jag har ju då ett problem när det gäller skolan och det är att jag har mitt tumme uppkörd i röven, så det tar ett litet tag innan saker och ting blir gjorda. Min vän dLo har dock hela handen uppkörd i arschlet så det här projektet är ganska dödsdömt. Men allt går med våld, och lite vaselin. Jag känner mig lite allmänt förvirrad ikväll så jag ska nog slänga in handuken, be min bön till Gud och sova.

Ämnen jag ska be för:

- Rubie
- Skolprojektet
- Mamma, pappa, lillasyster + hela tjocka släkten ( släkten, nämner jag lite snabbt bara, palla)
-  Att M och J: s och mitt framtida gudbarn ska komma snart.
- Att mitt hår ska bli finare, friskare och att min utväxt inte ska synas.
- Alla barnen i Somalia ( Jag vet inte varför just Somalia, har väl fått för mig att det är fattigast där)
- Finanskrisen
- Obama
- Att det inte ska vara så kallt inatt ( tänker på alla uteliggare samt alla de som måste skrapa frosten från bilrutan på morgonen)
- Att min pappa ska vinna på lotto (och att han ska börja spela snart)
- Att inget ska fattas mig eller mina nära och kära.
- Hjälpa mig bli en bättre människa och lära av mina misstag.
- Och förlåt för alla synder som jag gjort och tänkt från och med att jag kom till jorden. Och förlåt för de jag ska göra i framtiden.

Ja, det var väl typ allt. Amen.

Godnight.

I´ts getting hot in here

Jag är på jobbet.!

Återigen en måndag

Men måndagar är ganska bra. Har mycket svårare för tisdagar, Sitter och käkar frukost. Var uppe med tuppen och har tvättat kläder och snart ska jag börja göra mig klar för skolan. Alltså fan va gott det är med leverpastej och saltgurka på. Antecknar ni?


Helgen

Fikat med M gick oväntat bra. Kändes precis som vanligt om inte bättre och det är jag jävligt glad för. Min klippa!
Jag lovar att bli bättre på att uppa. En jävla massa löften, eller hur. Så funkar vi. Människor. Godnatt.Förra helgens fyllekäk
Alltså kolla mina käkar. Värsta pittbullkäkar.

Muñeca de trapo

Gud vad det är svårt att leva. Ikväll känns allt rakt upp och ner. Jag har gråtit som ett litet barn hela kvällen. Mascara över hela ansiktet men när tårarna tar slut, för det gör de så småningom, snyter jag mig på ärmen och tar tag i mitt liv. Jag börjar med troslådan. Fan jag har ju trosor kvar sen högstadiet. Bleka och trötta, precis som jag. Jag slänger bort det gamla. Även fast det känns rätt sorgligt. De har ju varit med så länge. De har tvättats i 60 grader och värmt i kylan och stått ut i värme. Nu ska allt ner i papperskorgen och jag välkomnar in nytt. Otacksamt av mig, tycker jag. Men sen tänker jag, det är ju bara trosor. Eller?Förresten så tycker jag det är bra att köpa likdana kläder som sina vänner. Då slipper man bli avundsjuk på varandra.


SICK

Idag såg jag det sjukaste jag sett på länge. Jag tog tåget mot Norsborg (inte relevant) och föraren sa "Dörrarna stängs". När dörrarna var ca 10 cm från att stängas kommer en människa inflygandes. Hon liksom hoppade in med kroppen i sidled och hann precis in i tåget innan dörrarna gick ihop. Alltså det gick så jävla snabbt att alla drog efter andan. Det var som hämtat ur en Matrix film. Nej nej, det är inte över än. Vet ni vad det sjuka var. Det var en gammal tant. En abuelita. En mormor. Jag var i chock och kollade på henne tills hon gick av. HELT SJUKT!

Fina flickor


TRIPP TRAPP TRULL


VARFÖR I HELA FRIDEN DRAR JAG UPP KJOLEN NÄR DEN REDAN SLUTAR VID ÄNDTARMEN


PALLA VÄNDA BILDENMINA FINA BLOMMOR

A just det

Imorgon klockan 12 finns KENT,  JA MINA KENT! på Åhlens för att signera deras  box. Och vart är jag då? På föreläsning. Skolka?


Ja nu borde jag ju lägga ut nåt med Kent. Men de vackraste toner håller jag för mig själv. Egoist som jag är. Men här är en vacker melodi. Njut och gonatt igen.


BILDER BILDER

Min kamera lever och jag lovar att så fort den laddats ska alla bevis fram. Nu jävlar ska jag in i duschen och ta en sväng om med rakhyvlen. Så länge får ni njuta av dessa bilder. Gonatt.


Glass i stora lass

Det bästa jag och Lillasyster visste var när hemglassbilen kom. Ni kommer ihåg den där signalen som gjorde vartenda unge överlycklig. Iallafall så fick typ hela familjen panik när glassabilen kom. Vi hoppade upp och ner och skrek glass glass glass. Mamma sprang och sa till pappa som i sin tur började leta efter sin plånbok. Och som vanligt (!) hittade han inte den och då fick vi ännu mer panik och började bli hysteriska. Hoppade på ett ben, slet i håret och bet på naglarna. Mamma hängde ut med halva kroppen ur fönstret och skrek till glassgubben att han skulle vänta. Pappa började dra ut kläder ur garderoben och upprepade frenetiskt "Den var ju här, jag såg ju den här". Till slut körde bilen.  Och som vi grät. Vi skrek av olycka och mamma skällde ut pappa som nu stod på alla fyra för att hitta den förbannade plånboken. Efter en ganska lång stund så hittade han självklart den och då tyckte han så synd om oss som oftast somnat av alla tårar så han gav sig ut på cykeljakt efter glassabilen. Den hade ju hunnit åt helvete så när pappa kom hem var det oftast mörkt. Och så väckte han oss och vi var så glada så glada så. Sen åt vi glass hela familjen och lovade dyrt och heligt att den här gången skulle glassarna vara länge och inte som sist då jag i smyg käkade upp tio stycken mitt i natten.
 


Just det!

Missade mitt favoritprogram igår så här kommer snyggingen på bild. Detta är skönhet. Hon är ju så jävla snygg.


Go Obama

Dricker kaffe och tittar på Obamas segertal. Lovely! Nu ska jag göra den här onsdagen.

I´m back

Jag har hittat mitt internet, så jag är tillbaka och kommer bloggish så mycket jag kan. Nu var jag duktig och fixade mig en matlåda och sen kom jag på att vi inte har någon skola imorgon. Så det blir en massa ärenden imorgon och sedan jobb. Så kul är jag. Ångesten börjar avta. Jag har ägglossning. Allt är som vanligt. 

Nu hoppas vi på Obama, eller hyyyr?

Halal - TV

Jag och dLo såg precis reprisen på Halal - TV efter att vi under föreläsningen hört flera åsikter om Carl Hamiltons bemötande då två av programledarna vägrade skaka hand med honom. Först och främst så tycker jag att det är kalas att tre tjejer som bär slöjor syns och tar plats. Mer sånt. Jag tycker att Carl är en idiot som uttrycker sig på ett sådant sätt och ber de flytta tillbaka till Iran. Han blev helt klart provocerad och men kunde verkligen använt sig av andra ord. Idiot. Dock kan jag ändå hålla med honom i att en del svenskar blir provocerade när någon vägrar skaka hand. Det är en artighetsgest som tyder lite på vett och etikett. Jag har alltid kännt såhär. Jag är inte svensk och Sverige är inte mitt land. Jag är en chilenare som bor i Sverige. Jag är otroligt tacksam till Sverige för att min familj och jag har fått en helt annan tillvaro än den vi fått i Chile. Men det här är inte mitt land. Det kvittar hur länge jag bor här, hur bra jag talar svenska språket eller hur svensk medborgare jag än är. Jag blir aldrig svensk. Visst har jag anammat svenska traditioner, en del bra andra dåliga. Men jag tror på att man som invandrare måste anpassa sig i den mån det går till svenska samhället. Jag tycker att skaka hand är en ganska harmlös gest som svenskarna mår bra av. I Chile pussas vi på kinden. Ska jag då pussa alla svenskar på kinden. De skulle ju för fasen bajsa på sig så fyrkantiga som de är. Tjejerna menar att det strider mot deras religion, men medger att de inte håller på alla Islams regler. Är man då tvungen att hålla på just denna som är så vanlig bland den svenska befolkningen. När jag var i Turkiet besökte jag en moské, för att anpassa mig till deras religion och kultur hade jag både lång kjol, tröja och sjal i 40 graders värme. Det är självklart för mig. Turkiet är inte mitt land (eller jo lite, haha dLo) så därför anpassar jag mig. Ska jag ställa mig på tvären och hävda att i Chile klär vi minsann oss som slynor och de kan väl anpassa sig efter mig. Missförstå mig inte. Jag håller verkligen inte med i att människor som inte anpassar sig ska åka tillbaka till sitt hemland. Dock tycker jag att vi invandrare ska försöka på något sätt respektera de normer och koder som råder bland svenskarna. Kösystemet till exempel. Man provsmakar inte vindruvorna (mamma!), i Sverige får man hoppas på att de smakar bra.

Så här är det

Jag har tappat mitt internet, som en sann blatte skulle uttrycka sig, och därför har jag inte kunnat uppa. Men Lillasyster åkte hem idag och det var jättejobbigt. Nu är det helt tomt. Vem ska jag skeda med i sömnen nu då? Men vi har haft jätteroligt. Verkligen. Fest hela helgen. Jag som snart är 30 pallar ju inte riktigt trycket och idag känns det som om jag blivit våldtagen av en kamel, ridigt på en elefant över Anderna och slutligen simmat över Atlanten, med en åsna på ryggen. Igår hade vi en riktig skön söndag. Först en fet hamburgare in i käften och sen massa shopping, rolig disco bowling och fika i djungeln typ. Men idag är det måndag. Ny kurs har börjat. Jag sitter på jobbet och vill att dLo ska komma hit och skjuta mig långsamt, hur nu det skulle gå till.

Tack för mig.


Jag lever

Och jag ska berätta allt. Jag lovar.

Gästinlägg

En historia måste ha en början, ett slut och ni vet det där som finns mitt emellan de båda delarna. Men början kommer inte nödvändigtvis först i en bra
historia. Den kommer inte nödvändigtvis sist heller. Det här är en historia. En historia som andra historier. Men ändå, kanske inte riktigt. En bra historia låter dig se
saker från mer än ett perspektiv. För att ge dig en större förståelse eller för att få att tänka till, att tänka efter vad som finns där att läsa emellan raderna
 som du ej kan se. Tre år. Så lång är denna historian än så länge. En historia om mig och en väldigt kär vän. En vän som jag verkligen ser upp till. Första gången jag såg
henne visste jag inte vem hon var, jag gick förbi henne på gatan och såg henne. Jag skulle aldrig kunnat glömma henne även om jag aldrig sett henne igen.

Hon hade något som man såg direkt, bara sådär. Ett kort ögonblick hade varit nog. Men ögonblicket blev längre. Jag såg henne igen vid tidningens lokaler.
Jag hoppades, hur osannolikt det än var att hon skulle dit jag skulle. Men hon försvann. Då trodde jag igen att det var sista gången jag skulle se henne. En tanke som var
ständigt återkommande fram till det att ett faktum säkerställdes i mitt huvud. Ett faktum lika osannolikt som nästan overkligt. Denna tjej skulle läsa samma kurs som jag på
högskolan. Jag skulle få en chans att se henne varje vecka. Varje vecka åkte jag upp en dag till denna kursen, resan var på 9 timmar tur och retur för en tre timmars
föreläsning. Men jag älskade varje minut av det. Varje liten chans att få skriva. Varje liten chans att få se henne igen. Att få en chans att höra henne läsa något hon skrivt.

Händelserna blev mer och mer osannolika, ibland kan det kännas som allt var lite som ett dröm när man ser på det i efterhand. Som av en slump gjordes det ett grupparbete på
kursen den terminen och ni kanske kan gissa vad som hände? Om ni gissade på att jag blev placerad i samma grupp som henne har ni helt rätt. Fram till den tidpunkten och även
efter igen är hon den vackraste jag sett. Koncentrationen var kanske inte på topp när jag såg på henne, när hon fanns i min närhet. Nu är det här ingen kärlekshistoria.
Tro inte det. Kanske hade den kunnat bli det. Kanske var den hela tiden menad att bli någonting större. Någonting unikt. Till slut kom dagen då allting var över, bara sådär.
Kursen tog slut.

Jag ville säga något till henne innan jag gick därifrån för sista gången men jag vågade inte. Där hade historen kunnat ta slut innan den knappt ens börjat. Om det inte varit
för just det faktum att vi hade arbetat i samma grupp sedan tidigare. Jag hade henne e-mail; hennes msn. Skulle jag våga använda den? Vad skulle jag säga? Skulle hon ens kunna
placera vem jag var? Jag tog chansen och började prata med henne. Det blev rätt mycket efter ett tag. Nu när jag tänker på henne kan jag nästan inte se hur vacker hon är på
utsidan för hennes insida bländar mig allt för mycket. Jag är stolt att kalla henne vän, jag är stolt för vad hon gör med sitt liv. Hon lever en dröm. Drömmar är inte lätta,
livet är hårt och hektiskt. Men hon gör det. Det gör mig bara så oerhört stolt. Så glad. Min vän heter Priscilla. Detta är hennes blogg. Detta är hennes liv.

// Magnus Book