Nu är det natt

Jag stannar upp hela tiden och frågar mig själv. Kommer jag att fixa detta?
Jag kan sorgligt nog inte svara på det. Men sen tänker jag,  att det är klart jag fixar det. Jag har inget annat val. Jag brukar fixa det. Med bravur dessutom.


Det här är då min riktiga ögonfärg. Annars bär jag bruna linser. Höhö

take me away

Fan. Jag oooorkar inte mer. Jag har inte praktiserat sen jag gick i åttan så detta är värsta utmaningen. Neeej, det är inte alls samma sak som att jobba. När du jobbar så vet du vad du ska göra från morgon tills din arbetsdag är slut. Jag sitter som en jävla mupp och hoppas att jag ska få saker att göra. Eller så tar jag initiativ till saker och kommer ni ihåg min lilla skrivkramp - Helluuu!
Alltså fan jag bara längtar tills det är helg så jag får försvinna in i dimman till en sån här låt.



OH BOY

Min vän K har ju fått barn.Har försökt fixa en dejt med henne typ i två månader men stackarn har försvunnit från jorden. Idag när hon äntligen svarade på msn kunde jag inte låta bli att uttrycka min besvikelse. Varpå hon skrev så här.


"kolla..... jag har ett spädbarn...+jag ammar inte ok.,...jag svarar när jag kan. jag pumpar ut min mjölk.... men du förstår inte för du har inte dessa problem .....du har massor dötid det har inte jag...synd att du har kännt dig besviken men det var aldrig min mening....."


Jag känner så här.....kjdösägjeopt u39uOPR ÄJEK<ÄJF ER3 I<O FJKSDGJKIZ<JKLÖjä!!!!


Ajaa... nu ska jag sova lite.
Precis som jag berättade för K, så är jag helt slut

.Jag har så mycket dötid att jag just nu praktiserar på en dagstidning i Skåne. 8 timmar framför en dator där jag på nåt sjukt sätt ska tillämpa allt det jag lärt mig under min utbildning. VISA FRAMFÖTTERNA så att säga.

Godnatt


Kär vid första ögonkastet

Fy jävlar, vilken jävla dag. Journalister ska man inte praktisera hos säger jag bara. De lämnar dig med tusen uppgifter och flummiga direktiv. Lite "rädda dig själv" över det. Jag var så nervös att jag inte kunde sluta tänka på hur jävla bra jag har det i min lilla etta, i min skola, i mitt liv. Want to stay there forever. Arbetslivet är fullt med prestationångest och kaffe.
När jag kom hem väntade den här lilla sötsaken. Jag är kär i honom.










en bild till


Party party

Ska snart sova men passar på att lägga upp lite bilder från i fredes då vi var på nån form av klubb med latino tema. Skiiiiit bra musik. Jag blir typ heeelt galen när de river av alla låtar som man annars bara hör i hemlandet eller på våra chilenska hemmafester. Mina vänner står mest och flinar för jag ser förmodligen ut som om jag når nirvana. Kvällen var jättekul fast jag fick för mig att den var katastrof på hemvägen så jag tjurade rätt mycket. Det var nog mest för att vi drog precis när en det var en skitbra låt. Iallafall här är bilderna. By the way...jag är såååå nervös inför imorgon.








sötboll




Hemma bäst

Sådär. Redo för två intensiva veckor och jag lovar att jag ska bli bäst på att blogga. Ska bjuda på massor med bilder, aiiiight? Alltså vår lilla kisse är så jävla söt. Ska fortsätta mysa med den nu.
Skriver snart igen.



Angelina Yaniii!

fredag är dagen som ändå känns bäst

Jag hatar tvshop. Jag tror på allt och får verkligen hålla mig borta från telefonen så jag inte betäller hem allt. Jättejobbigt. Nu ska jag förbränna lite. Puss

Nice ass

Trots min skrivkramp så lyckades jag hålla deadline. Det är i såna stunder man är extra stolt över sig själv. Imorgon kommer domen och det kommer bli en mindre vacker syn, men skit i det. Nu sitter jag på jobbet och skriver lite skolskit som ska in imorgon. Snart är det praktik. Jag hatar praktik. Palla jobba i åtta timmar och dessutom ingen lön för slitet. Visst man lär sig massor men det suger ändå kamelpung. Jag är inne i en liten mörk fas i mitt liv känner jag. Men jag lyckas gå upp och fixish mig för att ta mig igenom dagarna. Såna stunder är jag också jävligt stolt över mig själv. Idag kom min vän d.Lo upp till mitt jobb med en present. Bara så där. Med anledningen, du förtjänar det. Jag ville gråta men höll mig för hon hade förmodligen skällt ut mig på sitt hemspråk om jag gjort det. Eftersom jag är inne i en mörk fas bidrar det till att jag känner mig extra ful om dagarna. Men idag var det en liten kille på typ 8 bast som sa "nice ass" till mig när jag gick förbi. Tack desamma,sa jag och ångrade mig genast. Det var bara en ren reflex att svara så, inget mer.

I´m sick

Jag har en diagnos på mitt nuvarande tillstånd. Jag har drabbats av skrivkramp och med tanke på att jag imorgon har deadline på ett repotage så säger jag - WHYYY GOD, WHY?
Jag tackar för alla komplimanger för min nya hårfärg. Jag älskar den. Har varit blond i flera år och behövde verkligen något nytt. Två killar har dock sagt att jag såg bättre ut i blont. Varav en tycker Linda Rosing är snygg och det säger ju i princip allt. Sen har vi ju männen som inte ens märker att jag numera är brunett. "Va? Var du blond innan? Har jag inget minne av"  Snart åker jag hem till mitt Osby för en praktik. Har jävligt blandade känslor inför hemkomsten. Men min mamma behöver mig mer än någonsin så det är ganska bra tajmat att åka hem.

Fan alltså jag vet inte om jag bara befinner mig i ett konstigt skedde i mitt liv. Men jag känner starkt för att lägga ner denna skiten. Kanske beror det på det ökade antal i läsare eller för att det skrämmer mig att folk som vill mig illa tar del av mitt liv. Till exempel så förstår jag inte varför i hela friden du som sitter i Kista läser min blogg. Jag vill inte ha dig nära mig överhuvudtaget. Men sen så är det ett så himla bra sätt att hålla vänner uppdaterade om vad som händer.
Jag vet inte. Får tänka lite på det.

Ni får ha en bra dag.

My new Me


FÖRLÅT

Förlåt. Jag hatar människor som har en blogg och aldrig uppdaterar den och nu har jag blivit en sån. Jag sätter mig här dagligen men ibland så orkar jag helt enkelt inte dela med mig av mitt liv. Inte för att det händer något jätteupphetsande men att skapa ett inlägg kan ibland vara lika jobbigt om att springa en mil. Man vill jättegärna, men man pallar liksom inte.

Tänkte berätta om om gårdagen. Men guess what. Jag orkar inte.

min sista kväll som blondin


min sista kväll som blondin


Yes Yes Yes

Min första version är inlämnad. Fan vad jag har kämpat under helgen. Nu kommer den få galen respons och sågas som fan. Men men, det är bara att svälja. Nu ska jag dricka lite kaffe och komma igång.
Puss

Förresten så har jag lyckas förtränga att jag runt midnatt befann mig på donken. Det var bara en dröm, eller hur?


Ojdå

Jag målade precis mina händer och armar med vit målarfärg. Snacka om befriande känsla. Nu låter jag störd. Men jag tycker det är befriande att göra saker som man egentligen inte ska göra. Alltså nu menar jag inte att det är befriande att snorta koks för att jag vet att man ska göra det. Fast det kanske är befriande, vad vet jag. Men att göra saker som man bara inte gör. Jag målade mig med rött läppstift över hela ansiktet vid ett tillfälle. Satte mig i soffan, skrämde slag på min stackars mor och gick sedan och tvättade bort det. Vi har fortfarande inte pratat om det. Mamma och jag.
Som tur ska ljuvliga Julia plugga till nån form av psykolog så jag kommer få hjälp för det här, för eller senare. Och vet ni vad det bästa är. Det kommer vara gratis.



Samtal med d.Lo

På bussen.

- Hallå?, är det en man eller kvinna?
Syftar på den håriga man/kvinna som sitter i kort kjol med jävligt håriga ben.
- En kvinna, klart!
- Men hon har ju mustasch?
- Jaaa, men om inte du och jag...
- Håll käften Dilan!

Bilder

Här är lite från yesterday på mitt jobb med tjejorna.







Trött som fan

Haft en bra dag måste jag säga. Gjort en intervju med världens coolaste polis som hatar sitt jobb och tycker det bästa med att vara polis är att man får köra fort. Sitta och skvallra med en polis på hennes arbetsplats är inget man gör varje dag. Hehe. Okej, jag ska väl nämna att jag känner henne sen innan. Annars så har jag fikat och fikat och fikat. Nu sitter jag här med nytvättat hår och vatten i öronen. Ska skriva lite på intervjun när man väl har det färskt i minnet. Har förresten en riktigt bra kamera hemma över helgen. Lånad av skolan för mitt skolarbete men självklart fotar vi allt annat som rör sig. Här kommer lite ur denna dagen. Sov gott och var rädda om er.




 

Jag älskar...

Tänkte tillägna detta inlägg till lite av det som jag bara älskar och inte kan leva utan. Och som jag dessutom är såååå tacksam över att det existerar och att jag får ta del av det.

* Muffins, Stora choklad med vaniljkräm på. Shells äppel/kanel muffins, gott gotti gott. Lillasysters hallon med nån vanilj gojja på.
* Kladdkaka. MM.... min favorit. Helst Frödinges kladdkaka men hembakat går också bra, om det är en duktig person som bakar då va. Skolans små kladdmuffins är det bästa jag vet.
* Morotskaka. Får för mig att den är nyttig eftersom den innehåller typ en tesked av morötter och dessutom heter så fint. I love morotskaka. Men fan ta den om den är torr. Men den vita gojjan uppe är ju to die for. Jag slickar upp den först.
* Glass. Har dock fått lite avsmak under sommaren. Innan kunde jag köpa fem glassar på en gång. Typ Dajm, twister, cornetto osv och käka upp allt själv och fortfarande vara sugen på mer.
* Godis. Om jag får välja mellan en kebabtallrik och en påse lösgodis käkar jag mig hundra gånger hellre mätt på godis.

Mys med Lillasyster

Saknar!




Sorry

Fan förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera. Men jag har märkt ett mönster. Dålig uppdatering av blogg - Ren lägenhet.  Men det släpper nog snart. Imorse försov jag mig från min tvättid igen. Det har hänt tre dagar i rad nu och jag börjar bli jävligt trött på det. Annars så har jag bara jobbat och varit i skolan. Har nog skrivkramp för jag vill avsluta detta inlägg så fort som möjligt. Fan förlåt.

Jag vill slå dig

Jag har bara två ord att säga just nu och det är, Fi Fan.


Helgen är över

Och nu är det måndag igen. Ny tid. Ny strid.
Har haft en helt underbar helg. Tänker inte nog inte gå in så mycket på den.
Den här bilden säger ändå mer än 1000 ord.
Godnatt.



I can´t believe this

Min lägenhet är ren.

Godmorgon Sverige

Ibland får jag för mig att göra helt konstiga saker, konstiga i min värld, och då ställler jag mig ofta fråga "Vem är jag?" och eftersom ingen riktigt kan svara på det så förstår jag aldrig varför jag gör dessa ting. Som idag. Vaknar, går upp och fixar en kopp kaffe, diskar och sätter mig och pluggar en stund. Alltså det här kommer från tjejen som sätter fem alarm på sin mobil och hör inget av dem. Hon vaknar av en ren slump en kvart innan hon börjar och brukar dessutom inte dricka eller äta något förrens hon vaknat till redig typ tvid 12 tiden. Och dessutom, dessutom kaffe? Jag dricker inte kaffe. Har aldrig gjort. Har aldrig gillat. Har till och med varit stolt över det. Så här sitter jag och dricker kaffe och är allmänt förvånad. Idag landar Lillasyster och jag är så glad, så glad. Jag skäms dock över att min lägenhet inte är vad den en gång brukade vara ( innan jag flyttade hit) men hon har ju trots allt spenderat sommaren med mig, så det kan ju inte komma som en chock. Idag har jag skola hela dagen. Både föreläsningar och seminarium och sen kanske det blir en sväng till stan.
By the way, så var gårdagen bra och det gör mig mer än lycklig. Solen är framme här så jag lägger upp en sommarbild på kusinvitamin S. Ha en bra dag nu.


Ursäkta

Men jag hade lite panik där ett tag. Tio minuter till inlämning och jag var fortfarande inte klar. Men det är fixat nu.
Detta är dagens to do.

Städa minst halva längenheten.
Slänga kläder
Posta csn och andra viktiga papper.
Plocka ögonbrynen
Jobba

Nu fixar vi detta.


PANIK

PANIK!

Vilken tisdag

Luffat runt i skolan hela dagen. Känns som om innan då man verkligen var i skolan åtta timmar. Fikade med Y vilket var jättetrevligt. Behöver glada tjejer i mitt liv. Snart kommer Lillasyster hit. DÅ blir det galet galet. Nu ska jag röra lite på mig. Puss

Gnight lovers

Imorgon är en ny dag.
En ny vecka
En ny start