Tack 2009

Jag vill minnas det fina och det goda i det år som snart tar slut. Ett år fullt av skratt och gråt. Men när det nu avrundas och eftertexten rullar på har jag ett leende på mina läppar. Jag vill först och främst tacka Gud för att han gett mig hälsa och liv . jag vill tacka honom för hans tålamod. För hans villkorslösa kärlek. För att han älskar mig. Idag, imorgon och förevigt. Jag vill tacka min underbara familj. Mina roliga och söta föräldrar som alltid ser till mitt bästa och är världens bästa. Min underbara undebara fantastiska tuffa roliga vackra Lillasyster. Utan dig skulle jag inte ens finnas. Du är mitt allt. Du har varit min klippa under hela året och jag har lärt mig massor av dig. Vi sa att 2009 var vårt busår och det har det verkligen varit. Min klippa nummer två. Babe. Ebbe, min bästa vän. Vad vore jag utan dig min stiliga kurdiska prins. Tjejen som gifter sig med dig är one lucky bitch och jag ska vara tärna på bröllopet vare sig hon vill det eller inte. Babe. Jag har inga ord för vår vänskap. Den är rolig, lojal och helt fantastisk.

Bästa under 2009

- Turkiet resan med mor
En helt amazing resa med mamma, kusiner, Lillasyster och vänner
- Spotify
Alltså awsome. A W S O M E
- Vaccinet mot pigflu
Tack för den svenska staten
- Mitt nya jobb
Mashala vilket jobb. Nya vänner, nya intryck, nya perspektiv. Inget man kan får nog av.
- Party
Alltså fifan vad jag har varit i svängen i år. Festat, dansat, ramlat och stuttsat upp igen. HAHA yasssssssssss.Haha. Alltså jag vill inte ljuga för er. Detta året har varit väldigt tufft. Jag har stått på kanten flera gånger och fått bygga upp mig själv från scratch. Men jag har haft sån tur för att jag har Gud och en underbar familj och vänner som hjälpt mig tillbaka. Allt blir bättre nu. Det är på rätt håll nu. Jag är lycklig.


Jag måste nämna honom.
Han som Gud sänt till mig som ett galet plåser på såren.
Han som har läkt mig och tänt en låga som varit släckt i flera år.
My love.
By your side.

Tredje gången jag skriver om dig


let me just say

ÅH!
jag har haft två underbara dagar.
Året som kommer blir mitt år. Jag bara vet det.Andra gången jag skriver om digjag är lycklig.


Första gången jag skriver om dig

Han sitter i en bil. Och är skitarg på mig.
Han visste inte att det var så långt.
till kärleken.

till mig.Babe

Jag saknar min vän Babe.Babe, liten och tuff


Love Stories

Jag brukar läsa en blogg. Det är en skitkul tjej (som förövrigt går på min skola) som driver den.  Hon förespråkar Girl Power och är sådär kreativ och rolig som man själv önskar att man var när man är som tråkigast. Hennes livs kärlek näms ofta i bloggen och det är även han som hon bor med och gör det mesta ihop med. Tjejen är duktig på att skriva men även en blind skulle kunna läsa sig till hur ooootroligt kär denna tjej är i sin man. Man kan läsa det mellan raderna men även över och under raderna. Det är så otroligt sött och jag blir varm i hjärtat, för att jag vet precis hur det är att älska på detta sätt. Men jag blir även rädd. Det är något hysteriskt över inläggen. Typ. Om - du - försvinner-försvinner - min - livslust. Jag vet att det är ungefär så man resonerar när man är upp över öronen förälskad men jag blir fan mörkrädd. Det är något i sån här typ av kärlek som inte får mig att vilja byta plats med henne. Kärlek är det bästa som finns. Jag älskar att vara kär. Kärlek är a och o. Men ändå. Det kommer så mycket negativt med i det där kärleks paketet. Att jag tänker så här får mig att bli ledsen. Det känns som om jag hellre känner ingenting än känner kärlek. Och det är en tragiskt tanke.

När jag var 14 år mötte jag vad jag kallar "min första kärlek". Vi kan kalla honom Fredrik. (Han hette Fredrik)
Jag svävade på rosa moln i ett halvår innan vi ens blev ett par. Vi träffades bara i skolan under nästan ett år och ibland hade vi följe en bit hem från skolan. (Jag hade Hitler-föräldrar) Efter några månader fick han komma hem till mig. Vi satt i vårt vardagsrum i flera månader (Hitler) och tittade på meningslösa debbatprogram. Så småningom blev vi ett riktigt par. Ett kärt tonårspar. Fredrik och jag var som jang och jang eller jing och jing. Vi var varandras motsatser och drev fram det sämsta ur varandra. Vår relation var stormig och ständiga bråk om svarsjuka och maktkamper avlöste varandra. Jag har aldrig i mitt liv varit så kär som jag var i denna Fredrik. Han var mitt liv. Jag kunder b o k s t a v l i g t talat inte andas utan honom. Jag har aldrig i mitt liv mått så här dåligt som jag gjorde när jag var med Fredrik. Jag kunde varken leva med honom eller utan honom. Fredrik hade lättare för att leva utan mig. För så är det alltid mina vänner. I en relation, så är det alltid en som håller för hårt. Eller en som är för hal. Fredrik och jag var en destruktiv kärlekssaga som jag aldrig vill återuppleva igen. Trots att det innebär att jag aldrig lär älska på samma intensiva sätt igen. Det tog mig år att komma ur denna episod i mitt liv. Det är en av de saker jag numera räknar in i min meritlista, för det var fan inte lätt. Jag lärde mig att leva utan Fredrik och i slutändan var det Fredrik som satt på knä och inte kunde andas för att jag var borta. Vi gjorde varandra mer illa än gott skulle jag vilja säga med facit i hand.

När man träffar en ny människa och tillåter sig själv att bli kär tar man med sig sitt bagage fullt med kärlekssagor, svek, förlåtelser, lycka och sorg. Man är som människa skapad och indirekt påverkad av allt man tidigare gått igenom. Man försöker inte göra samma misstag. Man försöker göra det bättre. Man försöker. För utan kärlek överlever man knappt. Längst ner ligger min och Fredriks kärlekssaga som en rutten banan gör i en skolväska. Stanken och den svarta färgen påminner mig om att jag hellre är ensam än i en sådan saga igen.
Det är fan inte värt det.
Det kan ärren på min kropp och min själ intyga.


I dessa pepparkakstider

Jag har haft en riktigt fin jul. Den var mysig och den tillbringades med familj och vänner. På julafton var det barndomsvännerna Kathi, Danni, Lillasyster och jag som höll låda. Vi pratade skit om hela Osby, många "vaaaaaa, äre sant?" "Vem? Vem? Vem är bög?" utbyttes och Danni konstaterade att det var annorlunda samtalsmänen vid julbordet dagen innan då hon firat med sin svenska pojkvän och hans familj. Sen avslöjades alla lögner som vi dragit för våra föräldrar under åren. Till exempel när Danni fick strikt utegångsförbud och lovade att endast sova över hemma hos mig. Men så fort hon kom så  sminkade vi oss och drog till DISCOT, haha, och hur Lis låg och spände sig under täcket när Dannis pappa nån timme senare ringde på dörren och frågade efter oss. Alltså jag har skööööna föräldrar. Även om de ibland (oftast) är lite bajsinödiga så kunder de överraskande nog stötta mina små äventyr. Som den gången mamma åkte till USA och Danni och jag var så satans sugna på att dra upp till Grottebacken (Osbys uteställe där alla blir fulla och medvetslösa, 14 -16 åringar kommer inte in, men då dricker de utanför, i skogen. CLASSY) Vi var 14 år och ville så gärna stå utanför och hänga som loosers. Jag frågade pappa och han gick med på att köra upp oss och släppa av oss en bit bort, så vi inte skulle skämmas. Sen fick vi stå där uppe en timme, EN FUCKING TIMME, medans pappa stod en bit bort och spionerade på oss. FY FARAO vad lyckliga vi var, Danni och jag. Vi hade så mycket puder på oss att om vi blivit örfilade skulle det bildats en galen dimma. Den natten sov jag jävligt gott. Såna här hemlisar stannade mellan mig och pappa. Och vi har har fler såna här under åren. Likaså har jag och mamma hemlisar från pappa.  AAAHHH, älskar att förstöra mellan dem.Kathi och jag


Skjut mig


Priscilla & Sibel
(och bebishår på pannan)


fyfan. skriv aldrig en c-uppsats.
känns som att bli våltagen av en kamel.
på ett ungefär.

Fan vad jag saknar dig kusin vitamin.
Det är tomt här i USCHBY utan dig.
fan fijåt att jag klipper bort halva ditt fejs prima.

Vi testar en annan bild

sååååjaaaaaaa.
Nu sova. Puss Puss. Idag är det julafton (glad som när jag var fem)


80 talet var en fest

Hej min älsklingar, hur mår ni?
Jag är hemma i mitt Skåne för att fira jul med the family. Bilade ner med ett Osby gäng och så fort vi var inom Osbys gränser satte julkänslan igång. Det blir ju en vit jul och det bidrar mycket. Nu när jag är hemma kan jag äntligen ladda upp lite bilder. SÅ jag tänkte uppdatera er om 80 tals festen jag var på som vart sååå jävla kul. Alltså jag är helt off för temafester. Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig och när man är på fest vill man vara fin och inte klä ut sig att man blir ful. Men alltså det var så jäkla kul att se hur alla verkligen ansträngde sig. Något som är jävligt sorgligt är att jag inte köpte hem något nytt plagg för denna tillställning. Allt kommer direkt från min garderob och det innebär att jag har en del 80 tals kläder tydligen. Faan, 80 talet var så jävla färgglatt. Hade verkligen velat uppleva det mer, framför allt för all kul musiks skull. Jag satt ju i en barnvagn under mitt 80 tal.

Ork Ork

Jag hatar att jag jämt är så jävla duktig på att känna.
Det är som en förbannelse. Ett samtal, ett tonfall, ett sms, en mening. Och jag bara känner, känner, känner, att något förändrats. Eller något inte är som det var för fem minuter sen.
Äsch.
Blä.

SNART ÄR DETTA SKITÅRET SLUT

Din jävla äckel, sa babe till mig en kväll när vi satt och gjorde ingenting. Han bara sa det så där, i ett sammanhang off course, men jag blev ändå sur och kastade mina nyklar på honom. Säg inte jävla äckel till mig mig, ditt jävla äckel, sa jag. Babe skrattade, fångade nyklarna i luften och så fortsatte vi prata om något annat. Jag satte ner foten där. Det va inte okej att kalla mig äckel. Ända sen denna kväll har babe kallat mig äckel. Hela tiden. Det är lite roligt det där.
Jag vill att ni ska veta mina fina läsare, att jag läser era kommentarer och jag blir både generad och lycklig av er som inte vill att jag ska sluta blogga. Ni som tycker jag är duktig och vill veta mer av mig. Jag blir även lycklig av er som kritiserar mig. Som tycker jag driver en värdelös blogg som borde läggas ner. Men ni är ändå här inne och tittar och kommenterar. Ni är alla guld värda. Denna blogg har för mig varit som en liten bebis, som jag måste mata och hålla levande. Ibland glömmer jag bort den Ibland orkar jag inte med den. (Detta visar ungefär hur bra mamma jag kommer att bli) Men jag tänker ha den kvar på grund av att skriva har alltid varit min tillflyktsplats. Jag har dock en annan "dagbok" där jag verkligen skriver ut namn och platser. Det kan jag inte göra här. Jag vill inte att mitt liv ska vara så offentligt att ni ska ha koll på precis allt. Men jag lovar att försöka dela med mig av det jag kan. Trots att det ibland blir lite kodspråk i mina inlägg, så skriver jag alltid i första hand för min egen skull, så det viktigaste är att jag förstår. Och är ni duktiga och lyckats lära känna mig något via denna blogg så kommer även ni att kunna läsa mellan raderna. Bloggen gestaltar väldigt lite av mitt liv och ibland önskar jag att jag kunde göra den mer konkret, för er skull. Men det skulle inte vara jag. Jag är sällan konkret. Det är lite av min charm.  Dessutom får jag aldrig glömma att de finns de läsare som inte vill annat än min olycka. Som går in här flera gånger om dagen bara för att veta vad som händer i mitt liv. Jag vet, det är en del av bloggandet. Men det känns lite äckligt det där. Hur som haver. Jag är inte trasig. Jag är hel. Och jag älskar er. Även er som hatar mig.

Smek!

 

ja, finnen är fortfarande kvar.


IN PAIN

Jag har fått en feeeeeeeeeeeeeet finne på min näsa. Mitt på näsan sitter den och pulserar. De har ett eget hjärtslag och den har skickat in sina papper för att söka asyl här i Sverige. När jag skrattar eller fladdrar med näsborrarna så gör den så djävulst ont. Jag driiiver inte. Jag är fortfarande i puberteten.

THIS IS IT


Förlåt

Men jag är trasig.
Jag återkommer så fort jag är hel igen.