Sandy Baby och jag

Här är hon. Den ni så många frågar efter. Sandy Baby.

och lite andra bilder...
Visst vart min kläning lovely?
Beskrivning

Överst: Martina och jag på en av våra förfester innan Granada. Vi satte på "toxic" med Britney och så var porrblicken igång.
Brevid: Mario och Alex. Mina två storebröder som jag dyrkar så.
Mitten till vänster: Alex och hans fru Rosa, brevid två barndomsbilder på Stephanie, Alex dotter alltså min brorsdotter.
Mamma och Pappa. Älskade päron.
Leyla och Alex: Kusin och Brorsson. Älska. Sakna. Älska.
Fredrik: Min ungdomskärlek. Fiddeliten.
Längst ner till vänster: Min skatt. Mitt syre. Mitt allt. Lillasyster.
Mor och far badar.
Längst till höger. Danni, Kathi Tamara, Lillasyster och jag. Kusiner och barndomsvänner I love, love, love.

Jalla. Mår dåligt nu. Puss. Haj.

En livsviktig tavlaÅterkommer med beskrivning.

Nu är vi här igen

Jag känner inte alls för att ha en blogg längre, men på Lillasysters befallning får jag inte stänga ner den, än. Därför ska jag bildblogga i fortsättningen så jag inte tappar er läsare, än. Allt för er!Förresten. Det var länge sen jag mådde så här bra.

Upp i det blå...

...i ett par timmar som kändes som sekunder.

Jag ler nu.

Underbart

Jag drömde att jag gick längs en strand, tillsammans med Gud. Bakom oss lämnade vi våra fotavtryck, ett par var mina och ett par var Guds. Jag är alltid med dig genom hela livet sa Gud till mig. Bilder ur mitt liv trädde fram, och samtidigt såg jag våra fotspår i sanden. När jag sett hela mitt liv, märkte jag att vid vissa tillfällen, när jag haft det som värst i livet, under dom svåraste stunderna, fanns bara ett par fotspår... Jag frågade Gud "Jag förstår inte hur du kunde lämna mig när jag behövde dej som allra mest?!"  då svarade Gud "Jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig. De svåra tider, när det bara är ett par fotspår, det var då jag bar dig.

Todo lo puedo en Cristo que me fortalezeTodo lo puedo en Cristo que me fortaleze - Allt kan jag i Gud som ger mig styrka


Filipperbrevet 4:13

Aj!

Tatuerad!


jag har inga ord kvar
Imorgon kommer Lillasyster, tackar Gud för det!

Alla hjärtans dag

Denna dagen vill jag tillägna till en otroligt speciellt person. En tjej jag älskar med hela mitt hjärta och som jag är så stolt över. Hon lever sin dröm och ingen har någonsin kunnat stoppat henne från att tro på sig själv. Denna tjej har inte bara överlevt en sjukdom hon bär med sig i resten av sitt liv, hon kämpar även dagligen mot den. Denna tjej är alltså en riktig kämpe och när hon hamnar i skiten krigar hon mer än någonsin. Hon är en tjej många väljer att trampar påav diverse anledningar och hon kan till och med gå med på att vissa människor trampar på henne. Men endast för att hon själv vet sitt stora värde hos Gud, och hur han belönar henne gång på gång för hennes ödmjukhet till livet. Hon må ha svårt att släppa in människor i sitt liv och när hon väl gjort det har hon lika svårt att låta dem gå. Detta är en del av den lojalitet hon belönats med och det är en av hennes starkaste sidor. Ibland gör hon fel vilket resulterar i stora misstag med ödesdigra konsekvenser. Men det gör inget. Jag förlåter henne varje gång, för hon har aldrig dåliga avsikter med sina handlingar och ibland blir det bara fel. Denna tjej kan ibland ha svårt att inse sitt värde och de gånger hon är dum mot sig själv och inte uppskattar sitt värde vill jag bara hålla om henne, torka hennes tårar och berätta för henne för fin hon är.
Hon är en fin vän. En fin dotter. En fin syster. En fin människa.

Jag älskar dig Priscilla!


A quien le importa - Orka bry sig!

Alltid när den här låten spelas så grabbar jag tag i närmaste pryl som får agera mikrofon och sjunger halsen av mig. Denna låt stämmer så jävla bra in på mig och den har alltid gjort det. Här kommer en liten översättning så att ni kan sätta er in lite bättre.

 

Människor pekar på mig, talar bakom min rygg, om inte fan bryr jag mig om det.
Vad gör det, jag är så olik dem. Jag är ingens. Ingen äger mig.
Jag vet att de kritiserar mig. Säkert hatar de mig också. Avundsjukan tar över och de fascineras av mitt liv.
Varför är det så? Ja, inte är det mitt fel.
Mitt öde, väljer jag själv. Det öde som passar mig bäst väljer jag,
Orka bryr sig om vad jag gör, orka bryr sig vad jag säger. Jag är sån. Så kommer jag alltid vara. Aldrig kommer jag förändras.ALDRIG!
...och tro aldrig att jag kommer att bry mig om vad folk talar bakom om min rygg. Människor har snackat skit om mig i 23 år och inte fan kommer jag börja bry mig om det nu. 

Godnatt

Nu tycker jag vill alla går in på dLo:s blogg och läser ett fint inlägg skrivet av mig sen får ni sova så gott.

Hålla käften


Tycker denna reklamen är så fin, eller låten är fin. Självklart är det mitt underbara fina Kent som står för den. Vad annars.A Golden day

Nu sticker jag till jobbet, ses snart Sandy!
Jag tar bilen trots att det är tio minuters gångväg. Allt för att minimera risken för att blir våldtagen. få urinvägsinfektion eller köldskador. Jag är rädd om mitt underliv. Så det är så.

La comedia

Är det bara i min familj eller har alla chilenare gått igenom en så kallad "comedia period",. Ett par år i sitt liv då man tillsammans med sin mamma såg på mexikanska såpor som innehåller pampig, dramatisk musik, den goda och den onda och en el massa "Porqueee Fernando/Patricio/Luis Alberto?". Jag fattar inte att man pallade. Alla såpor följde exakt samma dramaturgiska upplägg. Den goda tjejen, som självklart var en sexig mamacita, men låtsades vara så omedveten om det, får gå igenom en jävla massa skit. Hon träffar sin drömprins som alltid heter någon med två namn ja typ Luis Miguel eller Juan Roberto. Och så finns det alltid nån elak jävla bitch som går emellan och så följer man dessa motgångar i ett par månadet ( tänk våra bästa år) och så löser sig typ allt två dagar innan finalen. Tadaaa!  Jag minns att min mamma vart helt besatt och pappa med för den delen. Varje dag efter skolan, klockan fyra satt vi alla bänkade. Haha, goda tider.   

 

 

söt!

L säger:

du är snygg som fan med ditt leende

L säger:

hade barack obama sett dig

L säger:

tro mig

L säger:

han hade dumpat michelle


En kväll som denna

Så, har jag gråtit klart!
Vilken jävla dag alltså. Har kännt mig helt slut från att jag gick upp ur min säng. Så kan det vara ibland. Redovisningen gick bra, förutom att jag inte förstod va jag själv babblade om. Sen fikade jag. Tre gånger. Fick en rejäl sockerkick som inte la sig förrens runt åtta och då kom huvudvärken. Och sen hände lite annat shit och sen grät jag.
Det var det!
Imorgon är en ny dag.

Mamma skrev till mig:

"Hörru din fuling, jag har Dilan som vän på Fjeisfjeis, vad tycker du om det?"


Någon har fått luft!

Äntligen klar

Både med plugg och jobb. Haha, i början av mitt pm vart jag så jävla noggrann och precis "Shaft menar att de aspekter som de sekulära forskarna tagit ställning till..." i slutet lät det mer så här "Shaft gick in lite på buddismen, lite på hinduismen och andra grejer. Han gick lite på allt, så att säga. Eller inte allt. Men typ"
Aja, imorgon får vi se om allt slit var förgäves. När jag kom hem så mötes jag av ett tiotal indier som spelar någon form av brännboll i trappuppgången. Medelåldern var väl runt 35 och alla inväntade snällt att jag gått förbi innan spelet satte igång igen. Först vart mitt försvenskade jag lite chockat men sedan blev jag glad över att människor vågar bryta mot vardagstristessen. Så det var en trevlig upplevelse, förutom currydoften. 
Vad gör man när ens vänner ligger och samlagar med sina pojkvänner? Jo, man plattar håret och klipper tånaglarna.


Gael Garcia.
Me Lajki!

Fjeisfjais

Vill informera alla om att min mamma har skaffat vad hon kallar Fjeisfjais, alltså Facebook. Än så länge har hon två vänner, Lillasyster och jag. På sin profilbild posar hon med sin kille, min far. Ehm... jag har ännu inte bestämt mig för vad jag tycker om detta. Älskar att hon heter Leyla och inte Lila, som är den rätta stavningen på hennes namn. Tjaa, Leyla låter lite mer internationellt I guess. Jag sitter just nu i detta ögonblick på jobbet och pluggar. Seg söndag verkligen.
Jag återkommer.

Kan inte ni bli vänner med min mamma på Fjeisfjais?
Leyla Varela Henriques
Kom igen nu. Vill ju göra henne glad.

Buhuuu

Jag måste bara berätta vilken jävla tabbe jag gjorde idag. Jag jobbar. Sandy är där och tränar. Vi ska till affären och handla ihop så vi stänger ner tillsammans. Jag tar maskinerna och tv:n, hon tar nödutgångarna och samtidigt så väntar vi på att kunderna ska gå därifrån och tittar oss runt så att ingen blir kvar. Det sista vi gör är att gå in i omklädningsrummen och tittar och släcker. Jag larmar och stänger. DONE, tror jag då va. Väl inne i affären träffar vi Russel (coolt namn va, låter som en hund) som chockad berättar att vi låste in honom på gymmet. Han hade gått ut, allt varit mörkt och så gick larmet självklart. Alltså jag blev helt svimfärdig. Hundra tankar. Larmet, låset? Hur fan kunde detta hända?. Jo då sitter Russel och bajsar på toa medans vi stänger ner stället. Vill poängtera att klockan var över stängning och att man kan väl för fan bajsa hemma god damn it. Ja, chefen är ju inte glad. Så om du nu läser detta.Fijåt!

Prissi says

Kolla vem som man ser i Lalehs senaste "Simon Says" om inte lilla Sevim, ni minns väl Sevim från min klass?. I onsdes satt hon och sket på sig av nervositet under sin redovisning och idag ser man henne på tv. Inga konstigheter.Det luktar fis

Jag har legat i min varma säng i två timmar och satt ord på känslor och tankar. Kom fram till att jag hävdar jämt hur glad jag blir av att träffa nya människor. Hur mycket rikare ens liv blir av att släppa in friska fläktar och nya perspektiv genom att våga vara social och vara mottaglig för nya relationer. På gott och ont, så klart. Men jag kan fan säga att vissa människor ångrar jag att jag lärt känna. De har i princip inte bigragit med ett skit eller så har de kanske gjort det ett tag men gjort mig så besviken i efterhand att det goda inte väger över. Visserligen har kontakten brutits och dessa människor ingår inte längre i mitt liv. För det är jag ganska bra på, klippa band som ger mig magont. MEN, det stör mig ändå något djävulskt att jag har minnen med dessa personer. Att de en gång fanns i mitt liv. Att jag inte kan gå förbi de som en främling på en gata. Det kommer alltid reta mig att jag slösade tid på dessa nobodys och den tiden kommer aldrig åter igen. Visserligen kan dessa människor liknas vid en fis i min stoooora rymd. Men ändå, en fis. Det räcker för att irritera mig en dag som denna.

Ja, om man skulle tvätta lite.


Oj oj oj

La Prissi säger:

VA? ALltså tänk dig en film om Turkiet... Om Turkarnas folkmord på  kurder tillexempel... och så springer alla runt och snackar english... fett avtändande

(•̪●) säger:

haha, till att börja med så vet jag inte ifall vi har gjort ngt folkmord på kurderna

(•̪●) säger:

men de e sant, jag fattar vad du menar =)

La Prissi säger:

Ni mördar kurder än i dag...

(•̪●) säger:

Nej, vi mördar PKK medlemmar!

(•̪●) säger:

sen om dom är kurder eller ngt annat e en annan sak

La Prissi säger:

Aja... mördare som mördare

(•̪●) säger:

jamen dom har ju me dödat turkar

(•̪●) säger:

haha

(•̪●) säger:

han den sletna apo

 (•̪●) säger:

deras ledare

(•̪●) säger:

ful e han

La Prissi säger:

Jag är kurd från Chile... så den här diskussionen är kanske onödig


du får mig...

du får mig.du får mig. du får mig & förresten så har du mig redan. och du får aldrig ge bort mig för jag vill aldrig tillhöra någon annan. jag fyller varje tomt papper med ditt namn och andas in din doft från dina tröjor när du inte ser på. för jag tröttnar aldrig på att lyssna på dina hjärtslag och jag sänder böner till Gud varje natt att han ska låta mig vara dig värd. det finns ingen annan. det har aldrig funnits någon annan. det kommer aldrig finnas någon annan. för att jag vet precis hur dina fingertoppar känns mot min hud och jag älskar hur du kramar min hand lite hårare än vad den tål. våra fingrar trasslas ihop i sömnen och det handlar inte om att bli kär vid första ögonkastet. det handlar om att fortsätta vara det. dag efter dag. I all oändlig framtid.
Ps. I Love you to the end.Helvete

Nu fick jag svårt att andas...

Imorgon

Usch. Jag ska absolut icke vara ensam imorgon. Jag ska hänga mig vid dLos hals och hänga där hela jävla dan. På kvällen ska hon få ledigt en timme då jag jobbar men sen hoppar jag på henne igen. M å s t e k ä n n a n ä r h e t. Annars tror jag att jag falller ner i en mörk säck. Och det vill vi inte.
Det är fan tur jag har dLo. Nu när hjärtat brister.

Pff

Jävla härmapa.


Vi gör så här

Jag slutar skriva en stund. Kommer kanske tillbaka när jag orkar.

Para siempre

o