Mina päron



Titta så fint.
Jag vill gråta.

You could change my whole life


Amor por ti

JAG BARA ÄLSKAR DENNA BILD.
Dels för att jag är brun och fin men mest för att jag dansar i armarna på mannen i mitt liv.
Mi papito.


Ett sant nöje

Min Rubie bjöd mig på sushi nyss och det var så underbart gott. Jag älskar sushi och jag är så glad att jag åtminstonde har en vän som jag kan dela det med. Jo just det, Isaac också men du är så sällan här ju. I allafall så är Rubie så gullig när hon liksom väntar in mig när hon äter för snabbt. Hon slutar äta och väntar tills jag har samma antal bitar som hon har och så sätter hon igång igen. Hon lämnar alltid två bitar kvar till mig och ger mig all ingefära. Det är ett nöje att käka sushi med dig min pärla. Är på jobbet nu.  Vi hörs sen!


In my bed.

Nu går jag och lägger mig. Tror jag inte lagt mig så här tidigt sen hösten-95 och då hade jag 39 i feber. 
Today was a good day och jag har spenderat den med endast mig själv som sällskap.
Vill tacka de fina vänner som hört av sig till mig och på ett annat sätt bedyrat sin kärlek. Ni är guld värda!
Godnatt.





Some fun

Snacka om kaxig ungjävel. Men tung också.


Mitt hjärta ...

Mitt hjärta kommer aldrig i livet att hålla käften. Även om jag lyckas ignorera det så kommer det alltid finnas i mitt bröst och tala om för mig vad jag anser om saker och ting. Jag har nog aldrig lärt mig så mycket om mig själv som jag gjort på denna korta tid. Det som lockar men samtidigt skrämmer mig lite är att jag har hur mycket som helst mer att lära. Ibland tror jag att jag funnit en plats i mig själv där jag kan finna kraft och ro. Den finns där för jag har varit där ett par gånger, den senaste tiden. När jag var yngre befann jag mig där ständigt. Men det är så mycket runt mig som gör att jag inte hittar tillbaka. Jag ska inte skylla på andra för jag har endast mig själv att skylla för att det är så. Samtidigt är det så jävla skönt att ha insett att jag i princip bara kan luta mig tillbaka och invänta att saker och ting ska hända. Jag har framför allt lärt mig att jag om någon har varit den trångsynta apan jag tidigare talat om. Det är endast jag som stått i vägen för mig själv. Men det är en del av processen. Jag är stolt över att bära Gud inom mig och det mina vänner är bland den bästa känslan som finns. När man märker att själen är allt. Själen är Gud och jag är endast ett skal (ett snyggt sådant).


02:33

Min önskelista:

Att någon ska bära mig till toaletten, tvätta av mitt smink, borsta mina tänder, sätta på mig något skönt och lägga mig i sängen (glöm inte blåsa ut ljusen)
Att någon ska åka till Willys och köpa massa gott och nyttigt och fylla mitt kylskåp,
Att Lillasyster ska sluta pressa mig till att blogga mer.
Att min lärare Sussane måste akutfödda sitt barn (om hon ens är gravid) och därför blir kursen inställd. Alla får automatiskt VG.
Att mitt konto plötsligt bli 100 000 rikare över natten, och min lägenhet 40 kvm större.
Att min hjärna ska utvecklas till det bättre under natten och jag bara går runt och är äckligt smart i resten av mitt liv.
Att mina vänner ringer mig imorgon och berättar hur mycket de älskar mig.
Att Lillasyster kommer snart och då tar med sig minst tre presenter.
Att de uppfinner en morotskaka som får människor att gå ner i vikt.
Att jag blir frisk. FRISK! FRISK!
Att våren kommer tidigare i år. 30 grader i skuggan i februari. YIHAA!


How cute?

Haha, när jag ser den här påminner den om mig själv när jag står framför tvn. Skillnaden är bara att jag 23 år och att den lilla tjejen är lite duktigare än mig men annars så är det ganska likt.


Time to get dirty


 Jag vill skriva något vettigt här under men jag får inte inte ihop något. Jag behöver en mentor. Anyone?

Jag skickade ett sms

Det var jävlar i det luddigaste sms jag skrivit i mitt liv. Jag började med ett Hej och slutade med typ 100 frågor. Det var långt som en novell och invecklat som en jobbig thriller. När jag var klar gick jag igenom min telefonlista och valde den som jag anser vara den mest psykiskt stabila och skickade det.

Jag har inte fått nåt svar än...


SNORUNGE

Precis kommit hem från en lång fika med mina favoriter. Har kännt mig så jävla snorig hela dan och fett jobbig som drar in snoret upp i hjärnan hela tiden. Det har allvarligt talat känts som om mitt huve ska sprängas och en tsunami av snor ska drabba Sverige. Jag snyter mig hela tiden men ärligt talat hur porrigt är det inte när man snyter sig framför människor, jag vägrar fan göra det.  Jag har aldrig fattat hur människor har mod till det dära. Dra fram ett papper och riva av PFFFFFFFFFFFFFFFF och sen då? Vad fan gör man med pappret. Kastar eller viker det och lägger det i fikan?. Äh, va fan jag drar upp det i hjärnan istället. Snälla Gud låt mig få andas genom åtminstone en näsborre och inte genom munnen. Jag ser lite retard ut nu serru. Men annars har det varit en bra dag måste jag säga. Nu tar jag helg. Jag ger er tillåtelse att göra det samma.


När talar i telefon med mor ser jag ut så här.



Trött och dan. Men sexig i nattlinne. Visst?

Direkt från förorten

Vi börjar dagen så här. Jag befinner ju mig i förorten. Kanske fel del av stan men en del av mitt hjärta finns i byn så det passar mig väl ändå. Dessutom är det gott för mitt patriotiska hjärta.


Hakuna matata

Jag går och lägger mig runt fyra på morgonen, sätter klockan på sju och tror på fullaste allvar att jag ska ta mig upp och tvätta. Ibland tror jag att jag lider av nån slags tillfällig hjärnsläpp och under dessa stunder tar såna här beslut. På tal om absolut ingenting så har jag de senaste dagarna kännt en slags uppskattning till livet. Ganska stört för jag whainar jämt, men jag har lärt mig ett sätt att stöta bort negativ energi och då drar jag automatiskt åt mig positiva människor och roliga oväntade saker händer. Jaa, i januari!  Jag ser iallafall sjukt mycket fram emot Lillasyster visit. Jag bara älskar att ha henne här, se henne runt mina kompisar och bara att hon smälter in i min tillvaro. Annars så fixade jag mina fötter igår. Jag tycker det är sjukt porrigt med röda tånaglar och det typ pirrar till varje gång jag ser dem. Jag tänkte på den här egofasen jag är inne i. Skulle det vara okej om jag lägger upp bilder och pekar på allt vackert på mig själv. Eller skulle det vara för osvenskt för att kunna hantera? Äsch, får se hur jag gör. Just nu njuter jag av att träffa Sandy Baby oftare och ja bara av att finas till. Snacka om att jag i princip kan göra vad fan som helst. Vad fan jag vill. FUCKING LOVELY.

Börjar ni tröttna?



Inte jag.

EGO

Jag bara känner för att ladda upp stora, stora bilder på mig. Varför?
För att jag börjar bli kär i mig själv.



Och det är fan i mig på tiden...


...

FAN FAN FAN

Godnatt


Nu är det faktiskt så här

Jag fick en kommentar nyss, anonym så klart. "Vad fin du är faktiskt", vilket är en komplimang, tack för den, många tack. MEN alltså jag har jävligt svårt för ordet "faktiskt" som jag anser vara nedvärderande. Helt sjukt konstigt egentligen för det är bara ett ord men jag tycker att i de flesta fall som man använder sig av ordet faktiskt så får det en lite negativ klang. Tycker ni inte?
Vad fin du är faktiskt. Det tar tar jag lite som att personen i fråga på ett eller annat sätt uppfattar mig som ful och när denne person såg bilden tänkte den, hmmm mjaa hon var ju faktiskt fin, konstigt jag som trott att hon är ful. Jajaaajaaa, nu låter jag fett paranoid men visst håller ni med mig lite? Faktiskt, är faktiskt inget bra ord.


Jag är fortfarande nästan sjuk.

Aint no sunshine

Alla luvor är uppe och snön är tillbaka. Jag ligger i min säng och är sjuk. Skippade skoldagen och dricker varmt och käkar sånt man bllir frisk av. Jag måste ta mig ut i kylan ändå fast jag borde bara ligga kvar och titta på alla bra filmer jag har hemma. Hoppas att ni har en bra måndag. Jag hoppas att det här blir en bra vecka.



Hellu?

Jag mår skitdåligt över att det är en massa bra filmer på bio som jag vill gå och titta på. Jag är inne i en riktig bio-period och blir upprörd när jag hör om andra som får gå och inte jag,..

Bjud mig på bio för fan!

Ajuste! Nu är tiden för tatuering bokad.


18 de enero

Fifan vad jag suger på Guitar Hero. Jag fick en gitarr i mina händer, det sket sig stort.  Förflyttades till trummorna, gjorde bort mig x antal gånger. Fick sedan vandra till en annan gitarr, som att det skulle hjälpa,  och slutligen till micken. När jag inte ens fick till det där fick jag typ sitta i ett hörn och tjura. Helvete vad svårt det var.


Kan min chef sluta läsa min blogg?

Nice dream



Blev påmind om hur jag knullade mina öron med Radiohead för ett par år sedan, och hur jag njöt av det.




Den här gjorde vi en cover på. Danni spelade pianot och jag sjöng.



Och så har vi creep...

Freaky fucking friday

Buenos dias. Ja iallafall fall för mig. Nu har jag varit och tagit mina sista blodprov och det känns ajib skönt att låta mina ådror vila lite. Har precis käkat frulle och tänkte traska iväg till plugget för en inlämning. Den sista journalistik delkursen är avslutad så nu kan man bara slänga alla jävla papper och anteckningar. Det ska bli skönt att börja med något nytt. Lillasyster brukar ibland snacka om att hon känner sig som min skugga. Det tycker jag är ganska bisart med tanke på att hon är den som coolast av oss båda. Den som vågar, tar för sig, skriker och gapar. Saknar dig.



Jag fattar ärligt talat inte vad hon snackar om. Vaddå skugga? Vaddå att jag alltid är i centrum? Bullshit! 

Alåååååååååå

Ej Martin, nu händer det jävlar grejer!

När jag behövde det som mest

En sån här kall och mörk torsdag lyste detta verkligen upp min dag. Alltså jag tycker jag fått så mycket fint denna veckan. Först fick jag någon slags vitaminer i form av Blutsaft som ska vara bra för mig nu när jag tar så mycket blodprover. Sen blev jag bjuden på bio. Sen silikon komplimangen och nu den här. Fina, fina SandyBaby.



Nu vill jag inte sitta här mer. Har suttit framför en dator i för många timmar och redigerat. Jag som bestämt mig för att redigering inte var min grej. Men jag fick göra den till min grej, haha. Så var det med matte B. Jag bestämde mig från dag ett att matte inte var min grej. Och jag försökte inte ens så, så blev det med det. Alltså "matte" som i Matematik, inte Matte Bengtsson 20 vårar, spelar hockey och mekar med bilar, då va!


 Yasmin säger:

sitter o äter banan
Yasmin säger:

cok porrigt det ser ut när man stoppar den i munnen

 Yasmin säger:

jag skäms att äta banan framför killar

priscilla säger:

banan är en riktig porrig frukt alltså

 Yasmin säger:

HAHAHAHA

priscilla säger:

jag brukar bryta den i småbitar

 Yasmin säger:

jag med!

 Yasmin säger:

när jag är bland boys liksom

 Yasmin säger:

annars fnittrar jag bara om jag stoppar den bara sådär i munnen

 Yasmin säger:

samma med calippo

priscilla säger:

men ibland suger jag på den.. När jag är ensam.. haha fett porrigt

 Yasmin säger:

hahahahahaha



Skam

Jag skäms.

För tidigt.

Jag gillar inte när swennar åker till mitt hemland. Jag vet inte riktigt varför, but I dont like it. Det äcklar mig.
Godmorgon!

Alba och Jag

Vet ni. Jag har en lite grej som jag gör. Kan tyckas vara lite patetisk, men det bjuder jag på. När jag tittar på otroligt vackra människor som till exempel kändisar så försöker jag se mig själv i dem. Typ, ja men mina ögon påminner om hennes, eller, jag har lika feta armar som henne. Förstår ni? Iallafall när jag hittar någon som verkligen påminner om mig så klipper jag ut denna människa och typ sparar henne. När jag är full drar jag ibland fram bilderna och visar för folk eller så sätter jag upp de på spegeln när jag sminkar mig. Haha, fan det här låter inte så bra som jag ville att det skulle göra. Iallafall så här ser ni mig när jag sminkade mig igår.




Nu är det Lasse på ettan och en kopp te.


Nu ska vi få höra

Idag var det jävlar en tjej (!) som vart helt övertygad om att jag hade silikonbröst. Haha, så jävla skön. Hon vart helt ställd när jag sa att det var mina naturliga. Vaaa? du menar inte allvar. Jag var helt säkert på att du hade implantat, de är ju enorma, sa hon.  Jag svarade, HAHAHAHAHAH!
Men jag har stått och smygtittat i speglen nu ett par timmar. Och jaaa, om man tittar snabbt och från rätt vinkel så ser de ganska okej ut. Jag tar det som en komplimang faktiskt. Mina bröst ser ut att kosta 50 lax. Det ni!


Uppdaterar

Idag: Skola, fika, jobba, bio.





banan & kaffe

För ett tag sedan kände jag hur vardagen kvävde mig. Den tillvaron jag belåtet befann mig i dög inte längre och allt utanför rutan lockade. En simpel fika i stan kändes omöjlig och ju svårare det blev desto mer ville jag dit. Det var som om någon satt en tickande bomb vid min sida och jag med panik försökte hinna med allt som jag missat och varit rädd för att missa. Jag fick ingen ro för ingen kunde någonsin hindra mig från att försöka, våga och agera. Jag klättrade på väggarna. Nu har det mesta lugnat ner sig. I denna känslovåg träffade jag flera människor, vissa av de behåller jag i mitt liv, de andra kan fara åt helvete. Men alla har de haft en tydlig och viktig roll i mitt liv, och alla har de på något sätt påverkat mig och framför allt lärt mig mycket. Jag älskar att lära mig nya ting. Växa som människa. Bli klokare och inte trångsynt som vissa apor på denna planet. Som sagt. Nu råder en stilla tystnad men jag känner än hur magen knyter sig vid tanken på att nu är det klart. Jag kan säkerligen tysta ner mig själv. Som jag så många gånger gjort. Men vill jag det?. Vill jag förbli en tråkig sten som vandrar samma gråa väg vi alla bör vandra. Eller vågar jag ta mig in på sidospår. Jag vet ju att jag är kapabel till att ta mig tillbaka. Jag kan om jag vill. Jag är rädd för mina känslor som tycks överraska mig gång på gång. Jag sover på höger sida av min säng men hjärtat mitt ligger på vänster sida. Det pågår en ständig kamp i mig och jag är så jävla trött på att vara rädd. Jag är trött på allt. Framför allt trött på mig själv som känner och tänker för tok för mycket. Jag föreslog för en man att han skulle vika ihop mig och bevara mig i en låda. "Dig ska man aldrig stoppa i en låda, Priscilla", blev hans svar och det stämmer fan i mig. Jag tänker aldrig hålla käften. Och jag tänker fan aldrig i livet bli en tråkig grå sten. Jag äter hellre bajs med ketchup på.


Godmorgon

Den här vaknade jag till imorse.



Jag vet precis vem den är till.

Alltså...

Mina beloved kurdkompisar har fått mig att noppa mig på platser jag aldrig i livet trott var fysiskt eller psykiskt möjliga.

Vad händer bre?

Fan vad Lillasyster tjurar när jag inte uppdaterar yao. Jag har inget vettigt att skriva ju, bäst att låta bli. Idag vart jag nere i affären och handlade hem lite. Det är jävlar i den ett fantastiskt tecken på välmående från min sida. Har inte varit där sen oktober 08. Mina vänner och diverse restauranger har gett mig föda. I allafall så går jag runt där och kollade bland allt grönt och träffade på ett par grabbar.  Så här lät dialogen

- Sho, vad händer?
- Hej, nä inte mycket. Hur mår ni?
- Bara bra tack, va händer själv?
- Nja inte så mycket. Handlar lite mat bara. Själva då, ska ni laga mat?
- Ja, kanske det. Vad händer annars då?
- Inte mycket. Ha det bra.
- Du med.

Alltså fan vilket meningslöst snack, eller hur?. Och whats up med "vad händer, vad händer, vad händeeeer?". Jag sa ju att det inte händer mycket. YAOO! Tänk er även att under samtalet så kollar snubben in mig från topp till tå, från tå till topp, från topp till tå, från tå till topp till rumpa, bröst, tå.

Annars har jag haft en soft helg där Erre och jag kommit överrens om att jordens undergång är nära och så har jag ätit friterad fisk. Pecao frito con ensala haha.

Pyss.

Shololo bitches

Jag mår lite bättre nu när läkaren tafsat på mina bröst och jag fått bekräftat att inget är fel där iallafall. Nu väntar hundra blodprov. Men det känns bättre iallafall. Annars så har jag haft en ganska bra dag. Fast jag bråkade lite, men det hör till vardagen. Jag och dLo är bäst på redigering. Fan vad värdelös jag känner mig. Dlo gör allt och jag försöker lära mig Facebook, haha. Jag har iallafall tänkt lite i all despo och kommit fram till att jag ska minsann sluta vara en sån jävla banger och verkligen våga mig ut i livet. Alltså jag vet ju att livet bara väntar på Prissi. Kolla bara bilden där uppe. Den säger i princip allt. Det här är lite som en ny chans. Som en tankeställare och om allt går bra, då ska ingen stoppa mig. Jag ska bli en positiv jävla människa som läser ut sina böcker och köper hem frukt och sånt.

Kolla bara vad färgglad och positiv jag är här. Älskar denna bilden. Den utstrålar lycka! Visst?


Öppet brev till Miss Terrorist!

Jag hatar att bli så här privat i denna ytliga blogg men du ger mig nu inget val. Jag skriver här för att jag vill att vi alla ska kunna gå tillbaka till en text som berättar åtminstonde en version av det som sker mellan oss. Kanske är detta ännu ett patetiskt försök till att nå det förnuft du en gång i livet hade. Jag vill att du ska veta att i mina ögon var du jävligt speciell. Du var en person som öppnade en stängd dörr i mitt hjärta.  Du lärde mig att lita på dig och uppskatta dig som vän. Jag har haft så äckliga erfarenheter av vänner att jag verkligen trodde att jag aldrig mer skulle släppa in en vän i mitt liv. Jag blir så jävla arg på dig. För vi ger dig chans efter chans för att ställa allt till rätta. Jag försöker få dig att förstå, och nog förstår du, men inte tillräckligt för att agera. Du har ärligt talat inte brytt dig ett skvatt om att rädda denna vänskapsrelationen. För du har haft ditt på det torra. För allt handlar om det i slutändan. Inget av detta hade hänt om du fortfarande varit den vän som jag lärde känna. Nu är du någon annan. Jag är så jävla arg på dig att jag skulle kunna sparka dig mellan benen, dra dig i håret och stoppa fingrarna i dina ögon. Du har gjort mig så jävla besviken.

PUNKT
SLUT

Konversation med Lillasyster

priscilla säger:

jag vill bli påsatt av justin timberlake


Lis - Aklin varsa evlevme säger:
jag med


priscilla säger:

HAHA


Lis - Aklin varsa evlevme säger:
trekant?


priscilla säger:

HAHAHAHAA


Lis - Aklin varsa evlevme säger:
vi kan juh fråga


priscilla säger:

aaa fast han kanske vill ha betalt


Lis - Aklin varsa evlevme säger:
hahahah


Lis - Aklin varsa evlevme säger:
då betalar vi


priscilla säger:

hahaha


priscilla säger:

lätt


priscilla säger:

jag tar lån marafacka


Lis - Aklin varsa evlevme säger:
hahaha

priscilla säger:

jag säljer mamma


Lis - Aklin varsa evlevme säger:
jag pappa

priscilla säger:

haha, vi får nog ta lån ändå


Jag är rädd

Livrädd.


Fånge i min egen kropp

Jag känner mig så konstig. Som att en sjukdom bara väntar på att bryta ut i min kropp. Jag vill så mycket. Gå promenader. Ut och leka i snön. Hyra en massa filmer. Men jag känner mig så svag. Som att något viktigt i min kropp har lagt av. Idag börjar skolan. Ska dit nu snart. Tänkte dricka lite te först. Kanske sova lite till.



 Kusin. Du ska veta att du aldrig är ensam. Jag är bara ett tåg bort från dig, (möjligtvis byte Alvesta) men ändå. Försök att sammarbeta med de som älskar dig. För vi älskar dig. Jag vet att det inte är lätt att vara i din ålder. Fråga mig, jag dog typ 50 gånger under ett år. Men kom ihåg det jag sa till dig. Det är helt okej att ramla och slå sig. Men du måste resa dig upp och fortsätta gå. Din familj stannar på vägen och ger dig stöd så att du lättare kan resa dig. Men om du inte vill, om du vill ligga kvar i skiten, så kommer även de att gå vidare.
Jag älskar dig.

När livet tar en annan vändning

Har vi människor inget att säga till om utan det är bara att åka med i karusellen.
Detta hände mig igår och nu är inget sig likt.

Godmorgon!

Tillägnad till min skatt. Det finaste jag har. Mitt allt. Mitt liv.




Lillasyster

Sthlm!


Here I come

Skönheter

Fick återigen höra att jag påminner om Carolina Gynning.



Lite senare fick jag höra att jag påminde om - Adriana Lima.



Sen hörde jag inte mer för jag fick så jävla mycket luft i mig att jag tuppade av.

Have a nice Sunday people!

Porrigt eller?

Vad tycks om min nya porriga design?

Samtal med mamma

- Ska du lägga upp bilder på Fjejsfjais?
- Va?
- Ska du lägga upp bilder på Fjejsfjejs?
- Va säger du?
- Fjaisfjis?
- Facebook?
- Ja, Fisbok!

Jag orkar och pallar dessutom

Tjäna fan vad jag just nu är slut som artist. Den här typen av yrke som jag har ägnat mig åt hela dagen tar verkligen kål på mig. Har legat i koma ett par timmar och bara återställt min kropp. Haha, nu låter det som att jag horat mig hela natten. Skulle i för sig behöva cashen men det är så satans kallt ute och jag tror inte ens torskarna vågar sig ut. Haha, ni vet att jag driver, elleeeer?.
Vad jag har gjort får ni kanske se om ett tag. Annars så står lillasyster , Ville och fina kusinen Solle (fan vad jag älskar att ha henne här) och fixar ihop våfflor. Pappa städar och mamma sympati däckade med mig och sover vidare.
Jag saknar dig.

Jag, just nu. Man kan tro jag fått nåt starkt uppkört någonstans men det är bara jag som är trött.





Solle & Me


Gullplutten Celine

Orka

Palla!

Blockad

Haha, lillasyster tipsade om nån hemsida där man kan kolla vilka som blockat dig på msn. Så jag gjorde det och vart lite stött och förvånad faktiskt. Vissa av dem har ju jag blockat först och sen har de blivit ciggiga och blockat mig men en del är verkligen What?, va fan gjorde jag för fel. Jag har faktiskt funderat "Fan vad längesen det var hon/han loggade in" så har the motherfucker gått och blockat mig. Helt utan anledning. Fan  vad mobbad och blockad jag känner mig.


2009 - bus-året


Pappas flickor

Med min underbara sötaste finaste gulligaste energirikaste Celine




Haha, jag och alla män.





Aklin Varsa Evlenme


Min vackra vackra Lillasyster


Carolina Gynning i chilensk version. ( Haha, Asti istället för Champange. A lo Chileno)


Med min favorit kusin vitamin



Vackra som få. Båda två.

Jaa, jag ska!

... lägga upp bilder från igår.
Måste bara vakna till liv.