Fan

råka radera era kommentarer. Fan skriv dem igen. snääälla!

ÅNGEST

Nu ska jag betala räkningar och alla vet ju hur man mår efter det.
Vet ni? Tänkte att jag skulle berätta lite mer om mig själv. Jaa, jag vet. Jag skriver i koder många gånger och visst får man känslan av att man inte känner mig alls? Jag vet! Jag får samma känsla när jag kollar mig i speglen.
Så jag tycker att ni ska skriva lite om vad ni är nyfikna på så ska jag skriva ihop ett litet inlägg som förklarar mitt förvirrade jag. Jag bara ääääälskar anonyma kommentarer. Lovelovelove. Så bara fråga på!

Godnatt!

Hemma

Precis kommit hem från jobbet. Fyra timmars jävla övertid. Svea fucking horhovrätt har stora problem med sin air condition måste jag fan säga. Rummet där vi satt stank svett blandat med prutt och 30 graders värme på det. Jag tror jag har feber för fan. Jag kan inte sitta här nu. Måste ut och röra på fläsket. Har suttit hela dan, och jobbat förvisso, men ändå. Min röv är platt, och dåå mina vänner, då har det gått för långt. Jag vet inte mer vad jag ska berätta mer än att mina ben flagnar så det ser ut som att jag har en allvarlig hudsjukdom. Jag tänker ofta (för ofta) på the pigflu. Jag har en outvecklad finne på min kind som ser ut som något slags födelsemärke (ett litet då). Jag typ gillar mitt nya "födelsemärke". Jag ska ut och springa nu. Tänka att polisen jagar mig.
Då går det unnan vill jag lova.

Why not

Jag har slutat för dagen. Nu byter jag om och sen blir det kärlek.


Ändlös tid av kärlek trevar sig fram

Idag var bara en sån dag, ni vet.
Då man inte riktigt kommit över helgen och allt vad den innehöll.
En sån dag som man går och letar efter tecken och svar på platser där man aldrig kommer att finna mer än ett par cigarettfimpar och vita tuggumifläckar. En sån dag då man suckar för högt och människor i ens omgivning visar upp en bekymmerrynka och klappar en på axlen. En sån dag då man sätter upp håret, tar ner det, sätter upp det bara för att släppa ner det igen. En dag då man räcker ut tungan och viskar motherfucker bakom ryggen på folk som bara råkar finnas till.

Men så kom jag hem.
och jag fick känslan av att jag var älskad. Kanske.
och jag blev glad. Här i mitten. I hjärtat.
och i magen liksom fladdrade det till. På ett bra sätt.
och jag fick sätta mig ner lite. Bara för att liksom känna hur det känns.
Hur det känns när man är på väg ner.
Och nån sträcker ut en hand och liksom drar upp en. Flera meter.
Bara så där. På två sekunder.Ingen kan älska som vi.

Jag mår som jag förtjänar

Igår var en helt galen jävla kväll. Jag var så jävla snygg, fast jag hade en tjockisdag (mensmage) så jämnade det ut sig för jag hade mina rosa high heels som jag haft här hemma hela sommaren men inte vågat gå ut med på grund av höjdskräck. Men dessa rosa skor trollade bort mens magen på direkten!  Iallafall så fick jag för mig, i samråd med Sandy, att referera till mig själv som advokat. Nu i samband med mitt jobb träffar jag ganska mycket advokater och har blivit relativt insatt i vad de pysslar med. Så det var ganska lätt att lura folk. Haha.  De kom fram och berättade sina historier och frågade om jag var dyr och så vidare. De bad om mitt visitkort men då sa jag att jag har en regel att jag inte går ut och festar med mina visitkort för då bara delar  jag ut dem till höger och vänster. ÅH! Jag måste bara berätta en grej. När vi skulle in till Ambassadeur så vart det två snubbar bakom oss i kön. Båda var relativt finklädda och inte värst onyktra heller. Men så vägrades den ena att släppas in på grund av att hans sneakers var märkta med märket PUMA! Den andra som hade vita NIKE sneakers var mer än välkommen. Men PUMA kunde dra åt helvete. Alltså det blev ett sånt jävla liv på mig. Jag menade att det var hets mot folkgrupp (snubbarna var lite svarta) eller i allafall hets mot kläddmärke. Jag veeet att Puma inte riktigt är vad det brukade vara. Men trodde inte att det fick gå till så här.  Jag skrek högt vid ett tillfälle. "Jag tänker inte gå med på det här. Jag är journalist och tänker skriva om detta" Då vänder sig en snubbe i kön om och utbrister "Är inte du advokat?". Haha. Alltså det var helt galet och jag dansade så mycket. Vi bojkottade Amba och drog vidare till nåt annat place. Men alltså på riktigt. Jag hade skitkul. Men idag mår jag bajs.Igår:


Söta Lina.
Haha, Lina och jag känner inte varandra så bra. Hon kommer på mina pass och då brukar vi prata lite och så. Men alltså när vi såg varandra igår. Shiiiit, vi typ sprang mot varandra och kramades som om vi överlevt Auschwitz ihop.


Okej, men nu måste jag lägga mig i fosterställning igen.


gästinlägg

  1. Tack sötnos för igår... Det var heeeeelt underbart att viga toves lägenhet.. Nu ska vi ladda inför den 7 aug.. Puss från Sevim och Tove

fjärilar i min mun

Det bara känns så där i magen. Som ett hugg. Som om luften inte räcker till. Jag drar min arm runt dig när jag sover. Bara för att vakna av att du inte är där. Mina händer letar efter dig i min djupa sömn. Jag tittar på bilder. Vi två tillsammans. We look so good together. Du lärde mig att i en ring får få kärleksförklaringar plats. Men i blicken såg jag de alla däremot varje dag. Jag kan stirra på ett svart tak om nätterna och fråga mig själv om jag ska vakna upp nu. Har jag verkligen tagit mig hit på eget bevåg? Jag får känslan av att någon dog den där natten. För precis så känns det. Nån dog.
Jag tror att det var jag.
Jag dog.
Och detta är nog mitt sätt att sörja min död.
Stirra upp på ett svart tak. Stirra i en svart vägg. Leta efter Bibeln i mörkret och omfamna den. Hoppas att den ger mig ro. Lite sömn. tröst. hopp. hjälp..

Jesus is my homeboy

Just det!
Godmorgon!

fuckit

Ja, jag har ju tappat det här med att vara en hemmafru helt och hållet. Jag köper sällan hem mat till mitt kylskåp ännu mer sällan lagar jag mat till mig själv. A och så fick jag för mig att det här är ingen vanlig dag för det är ju dagen Prissi ska laga lite mat, hurra, hora, hurra ! Jag kunde ha kokat makaroner. Jag kunde ha gjort någon form av lasagne.Nä, istället får jag för mig att jag ska banne mig göra chilenska piroger. Chiles typ nationalrätt. Jag har fan hållt på sen klockan sex. Jag är så jäälva trött på de jävla pirogerna att jag fick lust att slänga hela skiten, diska och förtränga att det någonsin skett något form av aktivitet i mitt kök. Vilken jävla process. Jag har ringt typ fem chilenska mammor och terrat dem med idiotiska frågor som, vart exakt ska oliven ligga? eller, spelar det någon roll om jag har mina ringar på fingrarna när jag ska dega med degen? När jag väl skulle sätta igång att fixa ihop fanskapet ville jag hellre avtjäna ett livstidsstraff på Kumla för fan. Nu är det mjöl överallt. Det luktar lök i varje hörn. På det så tror jag att pirogbögarna inte ens smakar mat.. Stackars piroger. De har blivit förolämpade i kväll. Deras mammor och fastrar också.

Visst är jag riktigt fin på denna bild?


Hai

Jag hinner inte skriva för att jag måste lägga mig ner och vila mitt feta arsel som varit och ränt på stan i ett antal dagar. Jag sover numera med smink för att jag är så satans sliten när jag kommer hem att jag typ däckar stående. Britney var skitbra! Värsta showen. Och jag träffade min barndomsvän Martina utanför Globen. Bara sådär. Helt otippat. Det var kul. Annars har jag ätit så jävla mycket sushi och så har jag och Lillasyster minglat med K, ätit glass med Rubie, Partat med Sandy, Myspysat och mått bra. Nu åker hon hem och jag vill ta mitt liv.
Denna bilden heter - Pippi på sprången.
Lillasyster kallar ju mig Pippi och har alltid gjort. Jag vet inte varför. Ska faktiskt fråga henne nu,
Hon svarade: Javeäne (jag vet inte, skånska)
Min vackra och underbara Lillasyster. Hon som är precis som jag, fast mycket bättre.
Det har varit så sköööönt för hjärtat och själen att ha henne här. Det är när jag har de nära mig som jag inser hur ensam jag egentligen är här uppe.I´m loving it!

Cirkus

Måndag:I lördes:

Ikväll:

Say, say, say

Fyfan vad jag svullade när jag var utomlands. Hela veckan var en lång matkoma. Jag hann aldrig utveckla några hungerkänslor för jag hade ju för fasen munnen full med pommes hela tiden. Jag svepte även i mig slush hela tiden, när jag inte drack vin vill säga. Lite salongsberusad mitt ute i havet. Det var roligt. Jag sjöng skithögt medans jag simmade runt med ett ben. Jaa, ett ben. Tydligen så lärde sig bara ett ben att simma för det andra hänger bara med som moraliskt stöd. Jag har ingen användning för det. Skulle kunnat lämna kvar det på solstolen. Det andra stackars benet får däremot jobba febrilt. Iallafall så när jag sjöng så märkte jag inte att jag galde på som en tupp. Man hör ju knappt sig själv när man samtidigt kämpar upp mot ytan och försöker förhindra att dö ung. Ett par ungar tittade lite och så började den ena att sjunga med. Då blev jag djävulskt glad för att det vart ju lite allsång där. PÅ TYSKA. Hur som helst så när jag simmade in mot land så har jag svårt att uppskatta när det är dags att sluta simma och ställa sig upp och gåååå in mot strand. Jag gör jämt bort mig. Simma, simma, simma, känner efter om jag kan stå på botten NOOOPE, åker ner, sväljer 5 liter saltvatten, upp igen, simma, simma, simma. DÅ helt plötsligt kan jag känna botten med mina knän och magen. Brevid mig står typ Maja, 2 år på två ben och glor snett. Jag prickar liksom aldrig rätt. Jaaa, jag ska lägga upp bilder nu.


Like I`ve never seen the sky before


Jag fick besök

Och min gäst älskar att fota mig. Det spelar ingen roll vad jag gör. Pratar om grönt snor som blir till is - BILD!
Visar vit hatt som borde häng med till Turkiet - BILD! Kullebytta framlänges - BILD!
Misslyckad kullebytta baklänges med en halvbruten nacke (nära till gråt) - BILD! Allt ska memoreras. Nu ska jag gå till min älskade vän och dricka mig en kopp te. Hoppas hon har grönt annars blir jag hård i magen.


Jag är en levande pepparkaka

Hej mina vänner, jag har inte bloggat på över en vecka och jag har världens bästa ursäkt. Jag har nämligen haft fullt upp med att ligga på en solstol, klunka kallt vin och badat i saltvatten. Jag har haft det helt underbart. Jag önskar att jag kunde berätta exakt exakt vad jag har haft för mig. Men det blir för långt. För underbart. För galet. Jag kan bara konstatera att jag upplevt konstant lycka i en hel vecka och vet ni!. Det känns som om jag landat. Efter en knölig flygfärd med massor av turbulens, dålig mat och jobbiga medpassagerare har jag äntligen landat. Och vilken jävla landning.
Jag ska välja ut de finaste bilder och lägga upp. Den jag åkte med ska förbli hemlig. Men kommer ni ihåg att jag berättade om T ? -  T finns. T gör mig glad.

T hjälper mig att landa varje dag.
Precis som det ska va!