Så trött

Jag hade fel. Jag hanterade inte det där med "mycket över axlarna" så värst bra. Jag föll. Ganska hårt. Känner mig omtumlad nu. Som att jag kommit hem från ett hemskt krig. Sett och känt för tok för mycket. Nu är allt avstängt. Jag liksom bara finns. Jag vet att jag är speciell, och nu menar jag inte i en positiv bemärkelse. Det är jag medveten om. Ibland känns det som om jag är 40 år på grund av mina upplevelser och livserfarenheter. Men tycker att jag är stark. Jag fixar det mesta. Men någonstans tar jag ändå skada. Även om jag lyckas förtränga och ignorera mycket, hinner det ikapp mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det när det väl händer. Överlever gör jag alltid. Men hur tar jag minst skada. Hur ska jag göra när jag förlorar kontroll över verkligheten.
Jag lovar att jag ska bli bättre på det här. Jag kommer att fixa även det här. Men inte just nu. Nu vill jag bara sova, sova, sova.

Så här är det

This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath

Plugg!

Jag är i skolan och studerar med min vän dLo. Vi är väldigt seriösa och jag ska snart ta på mig glasögon.
Jag är hungrig. Men ändå glad. Solen är framme. Livet är värt att leva.

Jag har flyttat

Hem till min ros dLo. Det borras hemma hos mig så jag tog min tandborste och en advokado och flyttade in hos dLo. Just nu röker vi vattenpipa och sen kanske det blir kuddkrig. Jag har massor massor över mina axlar just nu, men jag tycker jag hanterar det ganska bra. Denna låt är min favorit just nu och jag våldtar den mer än gärna.En fett keff dag

fast ändå inte.
Men ändå.


"Dy your ass mate"

...

Esque te quiero...

För jag har glömt vem jag är

Jag har världens världens världens bästa vänner. Jag har min egna lilla familj här uppe i Stockholm och jag är så rädd om er. Jag älskar er.

Grattis K på din dag


Grattis Lillasyster


Dont even ask
...

Upp och ner som en jävla hiss.
Ner åker jag som en trasig jävla hiss.
Jag är trött på känslostormar som dessa.
Mitt psyke är inte starkt nog.
Inte min kropp heller.

Jag måste sluta tugga på min hjärna.

Viva La Food

Öff. vad jag är mätt. Så fort jag kliver in genom dörren här hemma hos mamma så är det som om jag måste käka för kung och fosterland. Jag bokstavlig talat länsar skafferi, kyl, frys. Mamma, pappa och lillasyster står med öppen mun och betraktar monstret som angripper deras kök. Men det var gott. RAAAP!Ricardo Priscilla Lila
Arlanda, Stockholm 1986
Ett nytt land, nya möjligheter, en chans till ett nytt och bättre liv.

Redan lördag

Mätt och belåten. Myskväll med Rubie och en massa bra musik i bakgrunden, Imorgon åker jag hem till mitt Skåne och det känns så jävla skönt att få komma hem till mor och far. Gott för själen. I onsdes vart jag ute och festade till det. Det gör jag aldrig om. Inte på en onsdag i allafall. Hjärtat slog dubbelslag när jag körde pass på torsdagen och det mina vänner är extremt ovärt. Men kul hade vi. K och jag.

On my way 

Åh!Freedom to love

...you gave me reason to love.

Konsten att säga nej

Jag kom nyss på att jag ska dricka te med ett par Jehovas vittnen imorgon.Fifan

Det känns som om jag sitter på mitt hjärta. Jag tappar stundvis bort mig själv och jag kan känna att jag saknar den där gamla "Priscillan". Den nya skrämmer mig lite. Hon är överallt och ingenstans. Ibland kan jag stanna upp mitt i allt och undra hur jag resonerar, hur jag igentligen mår. Är det här en del av den process som kallas att finna sig själv. Då man möter sin spegelbild och viker undan blicken. Då man inte förstår eller minns hur i helvete man hamnade just här. Då jag finner fläckar på mitt golv som vägrar gå bort och kläderna inte doftar som de brukar.
Jag kanske bara behöver åka hem.


Så coolt!


Det är nog bara jag som tycker detta är kul!

"Jag är muslim som är gift med en svensk tjej. Hennes kompisar var tveksamma till att vi blev ihop. De sa till henne: 'Men han är ju muslim! Han kommer att stänga in dig! Du kommer inte ens att få gå ut!' Jag fattade inte vad de menade. Det var ju orättvist. Klart hon får gå ut - på balkongen!"

- Özz Nujen

Wiiiiiiiiiii

Kolla min fina tofflor som värmer mina fötter.

Klockan är mycket!
Alltså igår. När jag var hos ett par där mannen fyllde 50 så berättade jag om min tatuering. Då sa mannen (som fyllde 50) "Ah den såg jag på nätet"
Alltså läser han min blogg. Jag vet inte hur jag ska ställa mig till detta.

Tycker inte ni det är lite Nanny Fine över min outfit här på bilden?

På Sandys Befallning

Här kommer en ny bild!

Nöjd?