Vid min sida

Jag saknar någon vid min sida. Någon som letar efter min hand i sömnen. Någon som strycker bort mitt hår från ansiktet när jag talar om något jävligt viktigt. Någon som hämtar vatten när inte jag gitter. Någon som vill lukta på mig precis hela tiden fast jag typ luktar svett. Någon som lyssnar intresserat när jag pratar om grönt bajs och snygga dojjor. Någon som vill träffa mig precis hela tiden. Någon som förvarar mig mot alla dumma där ute. Någon som håller upp mitt hår när jag spyr. Någon som tycker att min mat är godast i världen. Någon som väntar när jag har skoskav och inte kan gå så snabbt. Någon som vägrar släppa taget om mig när jag är ledsen vill springa iväg. Någon som värmer mina kalla fötter när jag kryper ner i sängen. Någon som kommer hem med sushi och choklad när jag blöder mellan mina ben. Någon som tycker att jag är absolut snyggast i världen. Någon som älskar vartenda liten del av mig.


Lovely Friday

Jag är helt slut som artist vill jag meddela riket. Jag går numera och lägger mig runt halv elva och det har jag inte gjort sen jag gick på lågstadiet. Nu väntar helgen. Lovely. Nu ska ni få se lite bilder från min B-day och lite annat smått och gott.Med mina älskade föräldrar som jag avgudar och dör för.


Med min papiiiiiiiiiii!Min fina familj.


Med min snygga vän ToveMed min primaLite halvt dragen med Sophie!Med syrran M som överraskade mig och jag vart så glad.

Här sitter vi och skriver uppsats.


Det var allt för idag.
Prutt haj.

I´t takes two baby!

Detta är första och sista gången jag tänker skriva om det här och anledningen till att jag överhuvudtaget drar upp ämnet beror på att jag inte vet hur jag ska skriva här längre. Jag tänker inte ägna mig åt pajkastning och använda denna blogg för att driva någon form av smutskastning. Jag tänker inte heller låtsas som att det regnar och skriva om rosa elefanter och blå moln. Jag har alltid varit en ärlig människa. Långt ifrån perfekt, men på god väg. HAHA, nej jag skojar. Jag har fler dåliga sidor än bra säkert men jag försöker iallafall. Varje dag. Jag tänker inte säga jag mår skitbra för det gör jag inte. Stundvis mår jag bra. Men det är självklart att jag är ledsen. Jag tänker inte heller säga att jag har det bättre nu än förrut för det är inte heller sant. Det som händer mig just är inte mitt val. Jag hade valt ett helt annorlunda slut på denna historia. Men nu är det som det är. Och om det något jag lärt mig så är det att det inte är någon idé att gråta över spilld mjölk. Den förblir spilld hur mycket jag än gråter. Det jag kan göra är att torka upp efter mig och försöka undvika att spilla igen. Fläckarna efter den spillda mjölken må aldrig går bort från mattan. Men med tiden lär de blekna bort och då kanske jag ser saker och ting på ett annolunda sett. Just nu knyter sig hjärtat av blotta tanken. Men kommer ni ihåg hur dåligt jag mådde typ i oktober? Något måste jag lärt mig av den tiden och det är just de kunskaper och erfarenheter jag tänker använda mig av för att på ett eller annat sätt ta mig ur detta med huvudet högt. Jag vill tacka alla er som trots att jag ibland försummat er av diverse anledningar ändå har likt envisa åsnor hängt kvar i mitt liv. Det är er jag har haft vid min sida hela tiden trots att jag inte varit uppmärksam. Just nu är det jävligt jobbigt.. Men självklart kommer jag att fixa det här med. Jag tänker aldrig sluta ge människor en chans. ALDRIG. Jag är inte rädd för att bli sårad. I slutändan så är det ändå de goda minnen som hänger kvar och lite får man tåla, tycker jag. Man lever bara en gång.

Blunda och kör bara!

Vänligen respektera att jag inte tänker varken svara på frågor gällande denna text eller publicera fler kommentarer.

Do you believe in love after love

Jag satt på min soffa för ett par timmar sen. Drog mig själv i håret och fick ont. Klappade mig på kinden och log snett.
Så får det bli. Så får det va!

Pssst

Jag har min kamera igen :)
Nu jävlar blir det bilder!

Hej alla barn

Jag har haft en av de värsta men ändå BÄSTA BÄSTA BÄSTA BÄSTA födelsedagar i hela mitt lilla liv. Jag kan ju säga att på 3 dagar har mitt liv vänts upp och ner. Men jag vill inte prata om det, och det får ni respektera. Men lite ska jag avslöja, det har jag lovat.

- Jag har sovit i min mammas trygga famn.
- Jag har gått hand i hand med min pappa på stan.
- Jag har blivit så jävla överraskad av mina vänner att det inte finns ord för att beskriva känslan.
- Jag har blivit så besviken att jag gråtit i mina föräldrars famn,
- Jag har blivit glad, glad, glad.
- Jag äger numera en så jävla snygg väska att jag inte ens vill använda den utan överväger att hänga den på en vägg.
- Jag har dansat salsa och dissa ett flertal indianer.
- Jag har skrattat högt
- Jag har gråtit högt
- Jag kommer gå på Britneys konsert. Jag sa ju det. I disööörvt it. 
- Jag har saknat Lillasyster.
 - Jag har fått komplimanger för mina bröst
- Jag har insett så jävla mycket.
- Jag har suttit på en rättegång och vikit mig av skratt. Tack Joei.
- Jag har fått en cpfin bikini
- Jag har ännu en gång fått bekräftat vilka fina friends jag har

Jag fick den bästa födelsedagen i hela mittt liv. Jag har verkligen känt mig så himla älskad.


Jag är en älskad kvinna,Till min älskade familj. Som jag älskar och dör för om och om igen. Ni tre är de viktigaste i mitt liv. Ni tre är det absoluta. Det finaste. Det bästa.


Ustedes son la razon de que soy la que soy. gracias a ustedes yo soy la que soy. Sin ustedes no soy nada. Yo los amo con todo mi corazon. Ustedes. Nosotros, Y NADIEN MAS

Ge mig sömn

JAG ÄR SÅ SATANS TRÖTT. Igår somnade jag bara så där och vaknade upp med värsta paniken. Klockan kunde vara vad fan som helst och jag skulle vara på jobbet halv åtta. Som tur så var den inte mer än sex så jag la mig igen och försov mig lite halvt ändå. Jag typ spriiiinger hela vägen till jobbet och jag skäms över att jag fortfarande beter mig som en fjortonåring. Så not ready för the arbetslife. Men det går bra :) Har jag inte berättat det mina vänner. Jag fick ett jävligt eftertraktat jobb och jag är så jäkla stolt över mig själv varje gång jag går  (springer) till jobbet. Nu ska jag snart till mitt andra jobb (she works hard for the money) och köra hårt. Först ska jag slå en pling till hemlandet.

Lite kan jag väl avslöja

Vad ska vi kalla personen?
Vi kan kalla personen för T.

T finns.
T gör mig glad.

Man har nog kommit en bit ändå

Idag bara så där slumpmässigt klickade jag mig in ett jävligt gammalt inlägg från 2007 där jag på något töntigt sätt ville få fram att min dåvarande man var ett cp som kunde förvandlas till en kvinnomisshandlare i vilken sekund som helst.
Så här skrev jag;

"Aja hursom helst...nu har jag tappat tråden. Vad vill jag komma fram till?. Ja, jo att du inte alls behöver vara gift med en muslim för att åka på ett kokt stryk. En latinamerikansk man slår nog lika hårt."

Och då tänker jag, hur tänkte jag där? Hur i hela friden kan jag blanda in religion i detta känsliga ämne och hur faaaan kom islam med i bilden? Hur kan jag referera till män från mellanöstern som muslimer men inte till latinamerikaner som katoliker eller kristna? Jag gör ju det där som man inte ska göra. Men jag gör det helt jävla omedvetet och jag är så jävla glad att jag blivit uppmärksam på detta. Det gör vår värld till en bättre plats, tror jag.

Nu är det väl ändå dags att sova

Vilken fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dag det har v arit. Jo jag vet, vädret! Inte det bästa. Men allt annat!
Jag flyyyyger! och ingen/ inget kan stoppa mig.
Vi var på söder idag. Samma beat från högtalarna i typ 2 timmar. Dunk Dunki Dunk Dunk, Dunk Dunki Dunk Dunk. Först vart jag helt off, men vinet gjorde sitt och plötsligt var varje dunk ett livsviktigt hjärtslag.
HJÄRTSLAG! Smaka på ordet. Så jävla mäktigt. Hjärtslag.
Ähhh, jag är full.
Puss jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Nu lägger vi upp lite bilder
Idag fyllde M år

Och hon fyllde MÅNGA år hihi.
Grattis min klippa. Längtar tills du gör mig till Sveriges porrigaste gudmor.
Te quiero muchooooooo....HÄR SKA DET VARA EN BILD PÅ OSS TVÅ MEN JAG HAR JU INTE FÅTT DEM SKICKADE TILL MIG!
SÅ HÄR FÅR NI EN ANNAN BILD ISTÄLLET!Today was a good day

Idag så träffade jag min kära vän i stan och vi mest strövade runt som två luffare. Blev kissinödiga och drog in på bion, väntade på att någon skulle komma ut ur toan så vi slapp betala den obligatoriska femman. Sedan stog vi på t-centralen och bara spanade in människor. Min kära vän bakom mig hittade på en lek som hette - Nu ska vi gissa vem som kollar in Priscilla!  Och så viskade han i mitt öra,  "Han kommer att kolla in dig, yes såg du?" "Han med hatten, nope kollade inte" "Gambianen, jaaa han slickade sig om läpparna till och med". Allvarligt talat såg vart det flest 50 plusare som spanade in mig. Män i kostym. Göran, skild med två barn, gillar långa promenader och indisk mat, typ.  JAG VILL HA TILLBAKA MIN KAMERA FÖR FAN. Alltså fan vad alla köper gymkort nu. Det är som att solen kom fram och alla ser sin spegelbild ur en annan vinkel och genast kom man på att "Helvete, det är ju för fan sommar snart". Och alla tror vi att vi ska se ut som Jessica Alba efter en månad. EN MÅNAD grabbar. Vi hade ju hela vintern på oss, vad fan gjorde vi då? Varfööööör tänkte vi inte på detta innan ? Ska man behöva vara tjock beach 2009 OCKSÅ!  Jag oooooorkar inte. Vad ska vi göra? Nutrilett? Svält? Svälja GI eller räkna points? WHAT TO DO MARAFACKA!  Jag går och lägger mig nu.

Nu ska jag...

...iväg på nåt viktigt. Jag har platta skor för ovanlighetens skull och nästan inget smink. Jag har slutat sminka mig. Jag får blandade reaktioner kan jag ju säga. På gott och ont. Nu måste jag dra. Tack för era tankar. Puss


Jag vill hem nu

Hem. Till mitt riktiga hem.Fick så hemska nyheter igår kväll av min mamma. Min enda moster, som är som min andra mamma har blivit brutalt misshandlad med ett järnrör i Chile. Hon befinner sig på sjukhus nu och hennes tillstånd är allvarligt. Jag är så ledsen över detta. Min mamma är helt förstörd, Tänker om någon skulle misshandla min lillasyster hur ont skulle det inte göra i mig själv.

 Jag ber er sända en tanke eller en bön till min älskade moster.

Seg lördag

Jobbade mot min vilja, men allt går ju med våld och lite vaselin så nu har jag det avklarat. En god vän gjorde mig sällskap och vi käkade min favorit mat sushi och snackade om allt precis som vi alltid gör.
Igår var så jävla trevligt. God mat, gott sällskap och good music. Bästa!
Nu ska jag dra nåt över mig och mysa här i min soffa.
Det går bra nu.
Jag mår bra nu.

Idag är ingen vanlig dag...

...för idag är det min bästa väns födelsedag. Min älskade vackra kurdiska prinsessa dLo fyller år idag.
Grattis min fina vän. Love U!!!