Mess in my head
Min telefon har varit avstängd ett tag. Förlåt, men den dog.
Nu är jag hemma igen. Förlåt, men jag känner mig ensam ändå.
Min säng är för stor. Förlåt, men jag fryser så.
Jag orkar inte vakna upp. Förlåt, men jag vilar liksom aldrig ut.
En bitande känsla som numera är bekant. Förlåt, men den äter upp mig inombords.
Jag är välsignad, jag vet. Förlåt, men jag glömmer så lätt bort.
Du skrek i min telefon. Förlåt, men jag var tvungen att lägga på.
Vi glider ur varandras grepp. Förlåt, men du håller för hårt.
Ingen vill egentligen släppa taget. Förlåt, men allt gott har ett slut.
Ingenting spelar någon jävla roll. Förlåt, men du svek mig först.


husets katter


Mormor hatar singellivet

Samtal med mormor.

- Jaha Priscillita linda preciosa que siempre pienso tanto en uested mamita (fina, vackra Priscilla som jag alltid tänker på så mycket) Nu när du är snart är klar med din utbildning ska du väl flytta hem till de som älskar dig
- Nej, det hoppas jag verkligen inte.
- Va? Vad pratar du om Priscillita
- Nej men jag trivs bra i Stockholm, jag stannar nog där.


Tystnad


- Hallå? Abuelita? ( mormor)
- Buhuuuuuuuuuuuääääää, hur kan du säga sååååååå (GRÅTER SOM FAN) Du är så ensam i stockholm och har lidigt sååå mycket (?) Räckr det inte du måste heeeeeeem.
- Jaaaa abuelita. Vi fårse.
- Du måste. DU måste. Tänk på din stackars mamma som gör inget annat än saknar dig.
Du måste ha en pojkvän Priscilla. DU ska inte vara ensam.
- Ja abuelita. Det löser sig.
- INTE ENSAM PRISCILLITA. Det är inte roligt ensam.
- Jaaaaaa
- Jag älskar dig. Men kom ihåg. INTE ENSAM.

Min stackars mormor blev ensamstående när hon var 23 år och har varit ensam sen dess. Kan ni fatta! Helt jävla ensam med fem barn. En annan 23 åring står på bardisken och dansar på helgerna.

Hon är så fin min älskade mormor som ber varje natt att jag ska hitta en pojkvän och slippa utstå det helvetet hon fick utstå. Min halvturkiska mormor.

lugna dig hjärtat mitt

det finns en morgondag.


Chilenita

Hur vet du att du är en Latino/a??

1- Har du nånsin blivit slagen av en ”Chancleta”? [x]

2- Har du varit rädd för ”el kuko” hela din uppväxt? [x]

3- Har folk bett dig o inte skrika när du bara pratar normalt? [x]

4- Använder du dina läppar för att peka på nånting? [x]

5- Kallar du frukostflingor för ”con fleys”? [x]

6- Skriker din mamma allt vad hon har när maten är klar, fast ni bor i en etta? [ ]

7- Dansar du merengue, salsa eller cumbia när det inte ens finns nån musik? [x]

8- Använder du ”margarina” istället för olivolja, o ändå inte hajjar varför din röv bara växer? [ ]

9- Har du minst 30 kusiner som jobbar som städare eller på McDonalds, förutom Loco Julio som sitter inne? [ ]

10- Åker du i en personbil för 5 passagerare, ni är sju o ni ropar fortfarande ”subanse nomá, todavia caben!!”? [X]

11- Tvättar din mamma fortfarande dina kläder fast du är 25? [ ]

12- Kallar du alla blonda för ”Gringos”, alla mörka för ”negritos”! o alla asiater för ”Chinos” eller ”Chinitos”? Och livsmedels butiken heter ”el turko”? [X]

13- Heter dina idoler ”El Chapulin colorado” eller ”Cantiflas”? [ ]

14- Kommer du alltid två timmar försent överallt o kallar det för ”hora Chilena”? [X]

15- Är du sämst på att hålla hemligheter o när du får reda på en hemlis så skyller du på att ”el pajarito me contó”?? [/] Hemligheter håller jag. Men det händer faktiskt att "un pajarito me cuenta algo"

16- Har du ett förnamn, fyra mellan namn o två efternamn? [X] Haha typ.

17- Pratar du med händerna? [/]

GRATTIS, Du tillhör världens bästa folkslag!

skönt

så jävla skönt
att ha en skön familj
med sköna föräldrar
och sköna kusiner
sköna syskon
så jävla sköööööööööööööööööönt

Miss Fatty

Fyfan vad jag är tjock idag.
Från alla håll och kanter.


Jag är i skåne, så ni vet.


Jag gick genom den tidiga morgonen

Jag lyssnar på herr Hellström och det finns vissa toner i vissa sånger som får mitt hjärta att bokstavligt talat skutta av nostalgi blandat med melankoli och allt annat som som slutar på koli. Livet är bra lustigt. Det är som ett pussel som kan kastas/ramla ner på ett golv. Bitarna flyger åt alla håll och man ser inget mönster eller mening med pusslet. Men så helt plötsligt så hittar varje bit tillbaka och man blir komplett igen. Ibland försvinner bitarna. De sugs in i damsugaren eller hamnar under möbler som är för tunga för att lyfta. Då byts bitarna ut mot nya och i samband med det förändras pusslets mönster.
Men hel igen, det blir man alltid.

RDP


Helt spontant

Innan jag gjorde det.

 

Medans jag gjorde det.Efter att jag gjort det.


HejåHå

Fick inget gjort idag förutom tvätten. Men mysig dag ändå.
Martin gjorde mål idag.
När man köper hem koftor och halsdukar så blir det sommar igen.
Vädret ska alltid slyna sig lite.
Vi lever i ett land med konstigt klimat och inbyggd alkoholkultur.
Nu är fastan över.
I november blir det kanske resa.
Jag har ont i magen.
Ska städa lite nu.
och dricka te.


jag som inte ens lyssnar på Beyonce.Ska jag alltid köra samma pose på alla bilder?


On my way

Nu ska ni få höra. I fredes fixade dLo ihop en liten get2gether som verkligen satt fint. Prat, skratt och bra musik. Jag var Dj och eftersom det var Chiles nationaldag spelade jag en hel del cumbia som alla kurder, araber och svennebananer uppskattade så. På lördagen fick jag äran att följa med till en kurdisk fest som var helt galet kul. Alltså kan ni tänka er en liten chilenare bland hundratals dansande kurder. Jag gjorde mitt bästa för att hänga me i dansen och jag lyckades väldigt bra, om jag får säga det själv. Men mina höfter rycker till helt automatiskt. Mina latinamerikanska gener fattade noll och undrade varför jag inte skakade rumpan?. Istället fick armar och axlar vakna till liv och så ska man hålla koll på alla steg. Det var jättekul!
Kvällen till ära hade jag en fin tatuering.

Turkkurd från Chile. Kan man vara det?


Shake Shake Shake

 

Trött som fan. Men glad ändå.


Viva Chile

Nej, det är ingen vanlig dag för det är Chiles nationaldag, hurra, hora, hurra!
Jag är såååååå stolt över att vara chilenare och det finns ingen annan nationalitet jag skulle vilja tillhöra. Jag älskar Chile!
Chile är det vackraste landet ever och är även världens längsta och smalaste land. Chilenarna är däremot inte världens smalaste eller längsta, men det hör inte hit. Vi har fett med bland annat koppar, tenn, guld, järnmalm och weed. Vi har en kvinnlig president och hon banne mig ersatt hälften av alla ministerpostar med kvinnor, GIRL POWER/LATIN POWER!
Chile är det ENDA landet i Latinamerika som har TVÅ nobelpristagare i litteratur. IN YOUR FACE MARAFAKA! Inom sport har vi flera fina prestationer genom åren. Vi har Sydamerikas första etta inom ATP-touren (tennis!) och även en världsmästare i brottning. 1962 kom vi trea i fotbolls-VM. Detta kommer chilenarna aldrig att glömma. Om Gud vill så vinner vi VM 2010. (hoppas han vill, *BeR tILl GuD*)  Dessutom hade världen en chilensk Miss Universum 1987! Så det är så!


Så jag vill önska mitt chilenska folk en riktigt feliz 18 de septiembre.
VIVA CHILE MIERDA!


Mycket upprörd!

Jag har mens.
Och inte nog med det så hade jag femton utbytestudenter på mitt pass idag. Jag insåg till min stora fasa att jag var tvungen att köra passet på engelska. Alltså jag bara ge mig själv lite creed för att mitt uttal faktiskt är ganska sexigt. Inte sådär svenskt och töntigt utan mer rutinerat. Tänk Lauren i The hills. Ibland snodde jag meningar direkt från den serien och vissa av de funkade jättebra. Men jag måste ju typ instruera mina kunder och även peppa dem till mer träning. På svenska skriker jag "Jaaaa, det är skitbra" på engelska blir det "Yeaaaaaaah, thats good" och det bara kändes fel,  som om jag var med i en porrfilm. Vissa meningar blir inte bra när man översätter de rakt av. Hur i helvete säger man spänn magen på engelska????? Jag bara typ nollställdes och sa eh eh eh .. tens... stomach... eh. (?). Alltså jag lyckades genomföra passet. Men jag lovar att vissa ord som jag sa inte finns med i en engelsk ordbok. Jag freestylade rakt av och hoppades att de ord som studenterna inte förstod skulle uppfattas som avancerad engelska som de inte har lärt sig.
Jag var ju för fan tvungen att fylla ut meningarna med något.
Nu går jag runt här hemma och tänker på engelska. Pusssssssssss.


FLUGFAN

Alltså idag skulle jag upp tidigt och jobba. Och jag lägger ju mig aldrig i tid. Detta medför att jag sover som en tickande bomb på nätterna. Drömmer att jag försover mig. Vaknar och somnar om varannan timme. Skriker HUR MYCKET ÄR KLOCKAN? på spanska och somnar om. Helt sjuka nätterna alltså. Idag vaknade jag med ett jävla ryck klockan fem på morgonen. Jag flöööög upp för sängen och panikletar efter något som kan berätta vad klockan är. Stirrar på fjärkontrollen och tror på fullaste allvar att det är mobilen. Tar mobilen och försöker få igång tvn. Galen människa här. I allafullafall så blir jag ganska pigg efter ett sådan uppvaknande att jag sätter på en film och börjar käka godis ( alltså det är fortfarande natt). Fem minuter senare har jag ju däckat, meeeen jag käkar godis fortfarande. I sömnen alltså. Jag ooooorkar inte vara sockerberoende hela tiden! Hur ska jag bryta mönstret?. SÄG INTE käka morötter för det är fan inte gott.
Från det ena till det andra så flög det en fluga in i min näsborre när jag slutat för dagen. Jag gick där med min kollega men så andades jag in  lite för djupt. Jag skulle göra en sån där "ååh, äntligen är man klar för dagen" och då drar man ju in syre så att man fyller lungorna och sen andas man ut i en pust. Ja, och så flög den in. Jag blev lite snopen och tänkte först skita i det. Tänkte inte göra en stor grej av det och gå vidare med mitt liv. Men så fick jag lite lätt panik över att flugan skulle överleva min snor- tsunami och starta ett liv där inne i näsborren. Skaffa fru, barn och utbildning och sånt där. Så jag hade två val. Antingen köra upp fingret lite diskret och gräva ut flughelvetet. Eller förklara situationen för min kollega och hålla för en näsborre för att frusta ut flugjävlen. Det blev det sistnämnda. Min kollega vart lite ställd. Kanske för att jag kallas prinsessan på jobbet och står och frustar som en jävla tjur på allmän plats. Jag vet inte. Nu ska jag vila. Jag är trött.


Snabb uppdatering

Idag satt jag i skolan heeela dagen. En kurd, en turk och en chilenare. Bästa gänget.Och så upptäckte jag att det finns någon som tycker om mig så mycket att den har mig som bakgrund på sin mobil. Bara sådär.Godnatt alla barn


Vi gick på bio, och det var sååå roligt.!
....

Jag rullar runt på en gräsmatta
och inget får stopp på mig.
Liten har jag aldrig varit.
Inte i hjärnan min.
och där hjärtat inte får ro
kan jag inte längre stanna.
för att liten har jag aldrig varit.
Aldrig någonsing.

fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vilken bull bild. soooo 2004! och såååååå dålig. HAHA alltså kolla in sminket. ANSIKTET  är typ becht och kroppen brun/orange. sminkade mig så tjugofyrasju och har grov ångest över det.
men m9 e bra. d e han.

today

 

Så här ser man ut när man är 80 % frisk. Man ser lite halvhorny ut och lägger sig ner så fort tillfället ges.
Nu ska jag sova.


Shu

Jag är frisk. Men ändå inte. Mår bra, sen blir jag seg och allmänt deppo av att inte må hundra. Hälsa är fan allt. Man uppskattar hälsan så mycket när man är sjuk. Jag har även en jävla bloggtorka gott folk. Jag vet fan inte vad jag ska skriva. Jag vet att jag lovat nån form av beskrivning av mig själv. Och den kommer,.
Men inte idag.

Jag är ofta lite rädd för mig själv. Det blir så när man fortfarande inte åkt ner till Indien för att hitta sig själv. 

 

I skolan. Innan sjukdomen bröt ut. Min nya mobil brevid mig. Mitt rosa bh-band syns.


Turkiet - Alanya 09

Helgen

Fan, det blev inga bilder. Det ar varit en tuff helg för oss alla.
Men vi har varandra och det är allt som betyder något.
Annars så har jag snart botat min sjukdom, bara lite hosta kvar, så snart kan jag börja träna.
Just det. AIK vann idag. Ingen tvekan där.
Godnatt.

VIVA CHILE MIERDA

Upp i era rumpor!CHILE VINNER VM!!!

...

jag kan bara andas genom en näsborre och halsen har gett upp.
Jag vet att jag försummat er.  Men jag lovar att ikväll lägger jag upp bilder och förklarar vad som sker.
Så länge kan ni lyssna på låten där nere. Alla älskar den. Kom ihåg vart ni hörde den först.