image3

image3
Turkiet 2006

Snart är sommaren här. Jag känner det på nästippen. Det är där solen sitter som skönast.
Tentaångest och annat smått och gott förgyller min vardag.

all by myself

Tja!
Här sitter jag. Lägenhet är upp och ner och studentlitteraturen ligger på golvet och blänger på mig. En gainomax var min kvällsmat och jag känner mig jävligt ensam.
Baby är i Göteborg och festar till det. Chile och Brasilien spelade idag och hur skulle jag kunna neka min pojke den upplevelsen. Han förtjänar det. Underbar och Förstående, ibland skrämmer han mig. Det känns verkligen som han är för bra för att vara sann. Jag vet det låter fånigt, men vi har faktiskt varit tillsammans i 2 år snart, är det inte meningen att han ska börja vara otrogen, slå eller dissa mig? Är det här man kallar kärlek, mamma?
Han har ringt och kollat till mig en 30 gånger. Sista samtalet var jag fett disträ men det var bara för att han ringde under "Extra Extra" och jag satt och smågarvade. Faaaan. Hjälp mig någon.
Jag har tenta på fredag. Jag och Dilan smällde ett par timmar på biblan och sen var det löpbandet som gällde. Dilan bantar helt hysteriskt.. "Men jag äteeer juh. Kolla idag har jag ätit, en banan och två äpplen" Synd bara att klockan var 18.00 när hon gjorde detta uttalande. Men jag kan inte vara arg på henne. När jag gjorde mina situps sneglade hon på mig och sa, "Du har grym kropp, Priscilla. Verkligen jag menar det". Vem är jag att döma egentligen? Jag menar tjejen har ju trots allt alla höns hemma. Suck, vad tråkig jag är.
Jag känner mig tråkig. Varför Varför Varför.
Vet ni vad jag ska göra? Krypa  ner i sängen. Förtränga tentan och ta 1000 sömntabletter. Synd bara att jag inte äger några.
Jag önskar jag var en modeikon. En söt tjej som alla bara älskar. Jag önskar framför allt att jag var riktigt jävla smart så jag slapp kämpa mig igenom allt plugg. Hur stavas igenom? egenom?... nää, det är igenom.
Kan ni tänka er att jag ska bli journalist?
skrattretande va?..
nää nu lägger jag ner...
Love me , love me Do.
Jag saknar dig älskling.


som bara jag kan

En ny Priscilla är född.
En en pytteliten varelse, men små små händer och fötter och som en endast komunicerar med ord som "iehahh" "guaää", typ. Hon skall heta så mycket som Priscilla. Ett underbart namn som bärs av ingen mindre än, moa!
Fatta jag är bebissugen. Tänk att få medela sin pojkvän att man väntar sitt barn. Som tur är behöver jag inte oroa mig för att han ska ta sitt pick och pack och dra, hota med att sparka min mage eller köra mig till abort avdelningen. Han skulle bli överlycklig. "aha när ska vi ha barn?" "ska vi ha baaaaaarn?" "Hallå? ska vi ha barn nångång?" Faktum är att jag har alla odds mot mig. Precis påbörjat min journalistutbildning i Stockholm, har blivit träningsnarkoman och byggt upp en lagom schysst kropp och dessutom bor jag på 23 kvm.
Skitsamma. Nu till grejen! Jag är deppig as fuck.
Fråga mig inte varför.. jag skäms för mycket för att prata om det. Usch nu låter jag sm Tove i min klass.
- Nää, jag vill inte prata om vart jag jobbar! Det är föööör pinsamt! jag klarar inte det.
- joo men säg Tove, så farligt kan det inte vara
( nu tänkte jag alla olika slags pinsama jobb. Undrar vad hon jobbar med? Strippa? Hora? Dragshows? Kebabkiosk?)
- usch.. det här är verkligen hemskt. Jag hatar er för att jag säger detta nu.....
(pauuus, alla håller andan)
- DRESSMAN!
Tove håller sig för ansiktet och låtsasgråter.
Alla andra suckar och går diskuterar vidare gårdagens avsnitt av Greys anatomy.
Kan man vara löjligare? vad är det för pinsamt med att jobba på Dressman? Jag skulle hoppa på ett ben om jag fått jobb där. Bättre än Shell och mina korvar.
Två veckor senare medelade hon oss att hon sagt upp sig.
- Hallå? Man skulle gå runt med ett måttband runt halsen, aldrig i livet.


Skitsamma, nu till grejen. Jag är deppig as fuck!
Haha, jag kom på en grej Aysel i min klass berättade. Hon jobbar på Claes Olsson tillsammans med en riktigt moralmamma. En asseriös tjej som går med näsa i vädret och predikar "Nää, så får man inte göra". En vacker dag så fick personalen skiva upp sina mejladresser på en lapp och då kom det fram att det här tjejens mejladress bar namnet.... SexyBitch
Haha. Fan va jag skrattade!

Jag pallar ärligt inte berätta vad det är nu.. I´ll be back
image2
This Is The New Princess P
Priscilla Marita Morales