Nivå 1

För att jag hööööööööööööööööööööööööööööööööör fortfarande hur han visslar.
speciellt såna här dagar. Då kunde jag alltid räkna med dig.


jag kommer aldrig att komma över dig.
Aldrig.ljusa nätter och mörka dagar

fotboll fotboll fotboll
Det sitter tre män på min soffa och skriker och har sig.
Jag är hustru och bakar lussekatter. Jag skall icke misslyckas i år.
Jag njuter av att höra ljud runt mig.
Idag har jag verkligen fått slåss mot mig själv. jag hatar dessa dagar med hela mitt hjärta.
Jag vill ha en kontaktperson som jag kan ringa när det blir så här. Men i slutändan så vet jag att jag är min egen kontaktperson. Det finns ingen annan jag kan ringa efter mer än mig själv. Även om jag är dödstrött på Priscilla är det ändå henne jag måste hänga med konstant. Det går det inte att göra något åt.
Och jag ropar fortfarande hans namn ut genom fönstret. Jag liksom hänger ut med halva kroppen. Måste se jävligt komiskt ut. Har någon av er någonsin klappat en sovande get på magen? Någon??... du? nej?
Nä trodde inte det heller.
Jag måste lita på livet. Lita på att på något magiskt sätt så kommer allt att lösa sig.
Just nu vet jag inte hur. Och det är därför jag lägger mig raklång på golvet och skriker. Jag skriker och rullar över på sidan. Under bordet ser jag min kontroll. Kontrollen till boxen. Kontrollen till boxen som går till tvn. Kontrollen till boxen som går till tvn som visar fotboll. Babe, kom i sin byxa när jag visade honom kontrollen. Kontrollen till boxen som.... ja, ni fattar.
fotboll fotboll fotboll


TOMT

Det är en viss tomhetskänsla som infinner sig varje gång man tittat klart på veckans The Hills och The City. Det känns som en bit rycks ifrån en liksom. Man vet inte riktigt hur man ska gå vidare i livet. Nästa vecka är det säsongsavslutning. Jag är rädd. Jag är rädd för om jag någonsin kommer hitta något annat att leva för igen. Har precis tittat klart på de nya avsnitten, och det känns jävligt tomt som sagt. Jag vet inte vad jag ska göra nu.

I dont wanna be friends

Fan vad jag älskar den här låten. Jag lyssnar sönder den.
Lady Gagas låtar får mig att bli ledsen, helt konstigt. Men jag har gråtit till paparazzi. HAHA! på riktigt.
Folk gråter till lugna favoriter. Jag gråter till house och Lady Gaga. OCH DENNA LÅTEN ÄR SÅÅÅ SORGLIG!!!

I dont wanna be friends

Lite mindre bra dag.

För att jag tror jag håller på att bli sjuk. Min hals gör ont. Och mina krafter har jag tappat.
Men jag ler som en sol ändå. Lasse på jobbet säger att "prinsessan glittrar". Så himla ironiskt att mina kollegor kallar mig prinsessan eftersom jag kallade mig prinsessan jämt när jag var yngre. När jag var runt 6 år så sa jag till människor att jag hette prinsessan på riktigt. Under tonåren så var det mitt självdestruktiva jag som kallade sig prinsessan. Och nu på jobbet. Jag blir aldrig av med det.
A, jag ska inte klaga. Jag kunde definitivt haft ett värre smeknamn och de skulle passa mig galant. Ska ej gå in på fula ord. Nu ska jag ta en dusch, koka te och fira att jag är älskad. För att det är jag.

En bra dag.

Detta skrevs igår. Men publicerades aldrig.Nej, en riktigt jävla bra dag har jag haft.
Först en kaos handledning som gav mig årets huvudvärk. Sen lunch och fika med världens bästa Henke, Henkebarn (internt). Sen från ingenstans av en ren slump kommer Babe in i restaurangen och träffar mig och Henkebarn, vilket var så jälva roligt för att jag brukar säga till babe att han är min nya Henke. Mina fina killkompisar. Sen mys och te med Mirna. Och sen kärlek självklart.
Godnatt

Nu slänger vi in handduken. Molgan och jag!
Juste, Lillasyster är tillbaka och nu starkare än någonsin när hon får stöd av Danmark.

LÄS DENNA BLOGG

Jag får inte nog av henne

 


I have a dream

Eftersom jag numera tar en dag i taget. E n f u c k i n g d a g i t a g e t. Så innebär det att jag dagligen sätter upp små mål som vid dagens slut ger mig lite lyckorus då de blir uppnåda. Självklart finns det dagar då alla mål kan dra åt helvete men jag försööööker verkligen. Dessa mål är verkligen inget av den andra världen. För många är det förmodligen vardagssysslor, sånt man bara gör. Men när man liksom fastnat och haft svårt att andas ett tag så kan dessa mål liknas vid berg som skall bestigas.

Morgondagens Berg.

7.00 - Tvätta
8.00 - Morgonpromenad

Haha. Jag är så jävla lat. Och min säng är så jävla varm.

Jag är sååå söt idag. Mitt hår är fett smutsigt (håll käften lillasyster) men jag har det i hästsvans och sen har jag jättefina kläder som betydder massor för mig. Och mina skoooor. Ni ska se mina skor. Jag vill ta bild. Men jag har inte hittat min sladd än. Så ni får imagine.
Jag är så glad att människor tycker att jag påminner om den här skönheten.
För att hon är helt fantastiskt vacker. Och då vet vi ju alla vad det innebär!
babe och jag

Godmorgon. Fan vad skönt jag har sovit. Jag hade en del sömn att ta igen och det har jag verkligen gjort inatt. Det blev pannkakor igår, dock var de jävligt fula. Något gick fel och gjorde att vi endast fick till två snygga pannkakor. Resten vart svarta. Det här är min och Babes låt. Babe, det är Ebbe. Vi kallar varandra Babe för vi är världens kompisar. För att even if the sky is falling down, så finns Babe där för mig och jag där för Babe. Fast mest Babe för mig, för det är mest jag som brukar vara down, down, down, down, down. Haha.
Aja, nu ska jag göra den här tisdagen. Puss

No mercy

Jag och min bästa killkompis Ebbe sitter på min säng och pratar om hurvida vi ska fixa pannkakor eller inte. Vi överväger om det är värt att käka onyttigt och bli tjock, eller inte äta och vara smal MEN FÖRBLI JÄVLIGT SUGEN PÅ PANNKAKOR. Helt plötsligt spänner Ebbe sin blick och ser jävligt allvarlig ut och säger:

"Babe, jag kommer att skaffa flickvän och glömma dig"

HAHAHAHAHA!


Okej, ni kanske skulle varit med.

Blue

te regalo mi corazon.


idioti

Jag vill skriva nåt riktigt bra ikväll.
Eller slänga upp en fin bild.
Men jag har inget av det.
Jag har pluggat hela dagen typ.
Helt slut i huvet.
Och det känns som jag är så jävlaa osmart och fattar inte ett skit.
Jag pluggar och stannar upp och tänker: Jag fattar inte ett skit.
pluggar om igen. fattar ingenting.


åååååååh

Alltså ÅH!
Jag har två påsar här hemma och varje gång jag närmar mig dem blir jag blyg och fnittrig som bara en tolvåring kan bli, att jag får vända och springa bort från påsarna.
Man kan visst köpa lite lycka. I allafall tillfällig. :)Meeeen Ååååååååååååh, jag är så lycklig! J U S T N U !You die when you are young

så jävla sant.
och vem lärde mig det här.
Jo, Broder Daniel.

Bandet då va.


Upp och ner.
Som en jävla hiss.someone like u

Jag låg med dina armar runt mig och kippade efter andan. Den var så himla svår att hålla igång och ännu svårare att hitta någon form av takt. Rummet var mörkt, för att du släckte varenda lampa och ljus i hopp om att slippa se min fladdriga panikblick. Jag sparkade av mig täcket och du drog det runt mig om och om igen. Tills jag sa: Idjet, jag är varm. Då flinade du bakom mig. Jag varken hörde eller såg det. Men jag visste att du flinade. Du la din näsa vid min hals och andades in min doft. Du flätade dina fingrar runt mina och tog ännu ett djupare andetag om mig. Jag luktar gott. Det säger du jämt. Och så började jag prata. Först lite sluddrigt. Nästan helt osammanhängande. Jag berättade om Dj:n och vilket jävla svek.  Hur jag skrattar och ler, men hur något ändå slocknade när jag var fyra. Jag trodde dessa tårar var slut, men självklart finns det två envisa jävlar som letar sig fram när halsen blir så tjock att det känns som rakblad glider ner för halsen när man sväljer. Du var tyst. Jag berättade. Jag blev tyst.
Det var så jävla tyst. Som om vi höll en tyst minut. En tyst minut för den fyraåriga flickan bakom soffan som håller för öronen medans mamma och pappa skriker och gråter. Jag tog ett djupt andetag, kände hur klumpen löstes ut i ett slags välbehag som spreds sig i kroppen. Det fick liksom bära eller brista.
Jag vill att du ska veta allt.
Vi somnade och jag hade fortfarande dina armar runt mig. Du drog mig till dig, kysste mig på pannan och viskade "Jag älskar dig Priscilla".
Vet du vad som hände då?
Den fyraåriga flickan reste sig upp från det kalla golvet. Hon torkade sina tårar och gick därifrån. En gång för alla.
Hon kommer aldrig att sitta där igen. Hon går vidare nu. Vet du varför?
För att du släppte aldrig taget om mig. Inte ens lite. Du drog mig intill dig. Som om min smärta var din.
Nu är jag din.
Sometimes good things fall apart so better things can fall together


Pust

Vilken dag!
Haha, det känns som om varje dag är en "Vilken dag!" nowdays. Lite så är det. Nån liten fucker vill ju jävlas med mig och ser till att jag glömmer mobil, körkort och Visa kort i Skåne, så mitt liv har stått stilla ett par dagar. Den där lilla fuckern är ju ingen annan än mitt andra jag. Mitt slarviga jag. Idag satt jag på Kungliga Biblioteket i fem timmar så gissa om jag är slut i mitt lilla huvud. Och gissa om jag gjorde fel hela jävla tiden. Hämtade fel böcker, fel datum, fel datum igen. Alltså ett tag kändes det inte ens som om jag hade hjärnan med mig. Sen blev det en massa springande i stan, fika och lite returer av kläder och allt det har i klackar och regn. Masallah vilken kvinna jag är. På tal om absolut ingenting så var mitt hjärta var så varmt idag. In a good way.
Feck, jag har massor med roliga kort men jag hittar inte min sladd. Ska leta lite. Kolla in sen om det kommit upp bilder från helgen, som förövrigt var såååååååå rolig.


puss

Tidigt

Vilken dag igår.
Jag kommer aldrig att glömma den.
Kaos blandat med spya och kärlek.
Men jag vaknade upp ur min dimma.
Och insåg att min verklighet är så mycket bättre än allt där man inte har kontroll.
Jag är Priscilla.
Jag tar mitt liv på allvar.
För det är allt jag har.
Jag har minnen, värderingar, principer, stolthet, hjärta och sinne.
Och allt utgör mig.
Jag är den jag är.
Och jag vill inte vara någon annan.

Jag har vaknat nu.
Jag tänker aldrig somna igen.
Sanna mina ord.ööööö

jag låste mig ute. I en timme.
Sen kom det en kille.Jag tvingade honom att låna mig sin mobil. Han hade inga pengar på luren, sa han. Så jag fick låna ett sms. Kan bara ett nummer. Smsade det. Ingen ringer upp. Killen står kvar och vill ha min facebook, min msn, mitt nummer. HÖR OCH HÄPNA! Jag sa NEJ! NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ....
Och han tjatade. Och jag sa NEJ! Och jag är glad.
Sen kom det en man som skulle in i min port. Och jag sprang in.
Det var det.
Godnatt.


Vi fick en låt älskling

Is our secret safe tonight
And are we out of sight
Will our world come tumbling down?
Will they find our hiding place
Is this our last embrace
Or will the world stop caving in?
Love is our resistance
They'll keep us apart they wont stop breaking us down
Hold me
Our lips must always be sealed
If we live our life in fear
I'll wait a thousand years
Just to see you smile again
Kill the prayers for love and peace
You'll wake the thought police
We can't hide the truth inside
The night has reached his end
We can't pretend
We must run
We must run
It's time to run

Take us away from here
Protect us from further harm
RESISTANCE...
It could be wrong
Could be wrong
But it should've been right
It could be wrong
Could be wrong
To let our hearts ignite
It could be wrong
Could be wrong
Are we digging a hole
It could be wrong
Could be wrong
This is out of control
It could be wrong
Could be wrong
It can never last
It could be wrong
Could be wrong
Must erase it fast
It could be wrong
Could be wrong
But it could've been rightIt could be wrong
Muse - Resistance


Jag älskar dig Lillasyster

You are my guiding light, sjöng lillasyster tillsammans med Muse. Hon sjöng högt och pekade på mig!
Jag höjde ögonbrynen och tittade om det satt någon bakom mig, för jag kan väl för fan inte vara nån guiding light?
You are my guiding light, sjöng och igen och pekade rakt på mitt tryne.
Jag? Jag är ju för fan helt jävla vilse. Hur kan jag vara din guide?
- Mmm, men du är det, sa hon och flinade finurligt.Sen sa hon så här ett par dagar senare.

Lillasyster: Isaak, nu vet jag varför jag inte kom med i Idol. 
Isaak:  Varför?
Lillasyster: För att min syster inte var med mig.

Jag: ( i djup chock)  Va! Vad snackar du om?
Lillasyster - Jaaaa, om du varit där så hade jag lätt kommit med.
Jag:  Varför? Det är ju du som sjunger. Vad snackar du om?
Lillasyster: Priscilla. Om du varit där hade jag varit så jävla bra att jag lätt hade kommit med.

okej?


grissjuk

Jag är sjuk. Tog sprutan mot pigflu igår.
Jag har varit jättekritiskt och sagt att jag inte kommer att ta det.
Men nu sitter jag här med ett plåster på armen.
Äsch. Hela min familj har tagit det och om nåt händer dem har jag ändå inget att leva för så då kan likaväl jag också dö. Men jag är lite sur över att jag tog den. Idag är jag sjuk


Dagens outfit heter "Pojkvänner"

 to

Buenas noches!

Jag satt i mitt flickrum idag och snyftade. Jag såg mig omkring och ingenting är sig likt. När jag bodde här var allt lila, på väggarna hängde Blur, Muse och Kent. På den andra väggen hängde 2pac, Snoop och gänget. Mitt rum var mitt lilla helvete. Det var alltid stökigt och fullt med saker överallt. Inte en vägg eller en vrå fick vara ifred. Ungefär som min lägenhet idag. Nu är allt vitt och stilrent. Psyko Prissi har målats bort. Det är konstigt att komma "hem". Jag har inte ens en tandborste här. Det var ju här jag växte upp. Huset där jag skrek, grät, skrattade, levde och dog i. Nu är det hemma med ändå inte. Det är svårt att förklara det där. Men jag öppnade en kista och jag hittade en dagbok som jag skrivit i sen jag var 14. Haha, fy fan vad jag har garvat. Jag citerar lite.

971031
Jag tycker jättemycket om Jennie. Ibland känner jag att jag tycker om henne mer än Ida och Martina. Mer än Ida är ju självklart men Martina har ställt upp så mycket och jag älskar henne med. Ååååh, jag vet inte.

(haha, vilka problem. Imorgon ska jag faktiskt träffa Jennie)

971205
Varför tittar killar bara på brösten? När de ska titta på det som finns i hjärtat! Idag sa Idas mamma att killar aldrig blir män förrens efter lumpen.

(jaa du Priscilla. Killar tittar fortfarande på brösten och inte blev de några män efter lumpen)

29 april
Jag tror jag har fått min MENS!!!!!

980112
Jag undrar och undrar när min första kärlek kommer att komma? Kommer jag någonsin få min första kyss?
Bara Gud vet. Jag tror aldrig det kommer att hända.

Inget datum
En katastrog har inträffat. Ett disco i Göteborg brann ner och många dog. Vi höll en tyst minut i skolan.

990431
Idag sa Jim att han tyckte att jag var söt. Snacka om att jag är glad!!!!

(Jim är fortfarande skitsnygg och jag är fortfarande glad över att han en gång tyckte att jag var söt)


990513
Jag hatar mina föräldrar. Jag är 14 år och trött på mitt liv. Nu får jag inte gå ut tills jag blir 18!!!!!!
Kan du fatta. Va fan ska jag göra här inne i fyra år. JAG HATAR DEM! Allt för att jag pratade med en kille.

(haha, jaa mina föräldrar var stränga och jag var redan då en dramaqueen)Nu går jag och lägger mig med mina älsklingar MUSE.
Fotitos.
HAHAHA kolla hur jag håller mina händer. WTF?
Denna satt på min dörr när jag kom hem en kall höstkväll.
Min turkiska hörna i mitt hem.


Nu kom pappa hem med godis. Hajdo.


Hörni!

Det ska va gött o leva, annars kan det kvitta.

Mamma, pappa och Lillasyster beställde hem mig. Det var bara att ställa in alla måsten och sätta sig på tåget.
Jag har har jävligt mycket tur med min familj.  


Dagens outfit heter "jag åker till skåne men jag tar babe med mig"..Jaa, babe. Det är din t-shirt.

Åh!!

Om jag dör inatt så är det av hjärtesorg. Och inget annat.
Vad än obduktionen visar.


Jag fick ett sms nyss
2009 NOV 9 00:50

Sett dig i tårar idag,sett dig i smärta idag, sett dig skratta idag, sett dig le idag, sett mig krama om dig idag, sett dig pussa mig idag, sett dig vara ledsen idag, sett mig skälla ut dig idag, sett dig skälla på mig idag, och allt jag känner...är att jag är glad att jag fick vara med dig, idag.


What its like to be me

Don’t let them say you ain’t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you
Don’t let them say you ain’t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you

Vilken jävla dag det hade kunnat bli. Det här dagen hade kunnat sluta i katastrof. Istället tog en vän mig i handen och förde mig till kapitalismens höghus - IKEA! Vi gick runt och låtsades att vi bodde i alla vackra inredna hörn. Ett tag gick jag vilse. Då hittade min vän mig i en säng. Där låg jag och bläddrade i en tidning. Jag fick en prinsessbakelse av min vän. Princess for Prinsess. Sen monterade vi ihop det som skulle monteras ihop och panikstädade i ren desperation av det faktum att ingen mår bra av att vara i ett smutsigt hem. Sen stack jag in mina kalla tår under min väns varma lår och så lyssnade vi på Backstreet boys, Boyzone och sånt bögeri. Vi berättade om våra tonårsförälskelser. Jag berättade om när Niklas Bresch ringde hem till mig och sa att han tjej Julia gjort slut och att han nu planerade att vara kär i mig. Hur mitt rum snurrade runt, runt, runt och jag ville ställa mig på sängen och skrika I LOVE NIKLAS FOREVER (jag gick i 7:an och hade gillat Niklas sen 4:an, så förstå min lycka) Hela höstlovet satt jag på ett rosa moln och levde i en my little ponny värld. Priscilla <3 Niklas liksom. Måndagen efter lovets slut hade man ju knappt sovit en blund. Jag hade nya kläder, nytvättat hår och sånt shit. Och då HADE NIKLASFITTAN ÅNGRAT sig!!!! Nu var han inte kär i mig längre. HUR FAN ÄNDRAR MAN SIG EFTER EN VECKA? ( Kan ställa mig den frågan än idag när det vankas sömnlösa nätter) HUr som helst så gick jag vidare och blev kär i Stefan Arnebert (som i för sig blev ihop med en polska nån vecka senare)

Hmm... kärlek verkar aldrig ha varit min grej va!

ÅH!

Vad i helvete har jag gett mig in på.

141 ta mig hem

Nu förändras allt.
jag pratade med mamma i telefon.
och blev helt plötsligt redo.
för allt.
bara sådär.

Nu går jag in i huset som brinner.wish me luck!


 

 

 Rockenroll - gillis ögon!

Luften har gått ur mig. Jag sover som en björn på nätterna och hör inga alarm eller samtal på morgonen. Vaknar tolv och vill bara fortsätta sova, sova och sova. Jag vet att det finns saker jag måste prata om, men varje gång någon drar upp ämnet skriker jag WooOOooOOOo högt för att bedöva hjärna och hindra den från att sätta igång och tänka. Hur länge ska jag hålla på så? Det enda jag hör i mitt huvud är min lillasysters ord. "Det är okej att vara förvirrad. Det är okej att gråta, det får man, helt okej"  Det ger mig ro. Så när jag vaknar och bara vill somna om berättar Lillasyster att det är helt okej att sova tills man får liggsår. Jag är dock positivt förvånad över hur människor verkar känna av att något inte är helt okej och kommer och våldgästar mig en efter en. Jag skrattar ju och säger att jag mår bra när de ringer men ändå så knackas det på min dörr. Jag är så otroligt tacksam över det.

Jag har en svår period framför mig som jag måste gå igenom. Det finns inga genvägar längre. Det är som att gå in i ett hus som brinner och hämta den man älskar. Man önskar man kunde trolla sig in eller klättra ner genom taket. Men det går inte. Jag måste ta mig in i huset. Jag riskerar att dö av brandskador eller syrebrist. Men OM jag fixar det så kommer jag att få vara med den jag älskar. Och det är värt allt.

Hur det känns?

Det känns som om hjärtat ska spricka.
POOOOOFFFFF.....
så där.


He told me he loved me

han älskar mig...

 

 


Mästare

AIK