Back to basic

Jaha, idag bär det av.  Osby väntar och det känns väl så där. Missförstå inte, jag har verkligen saknat familjen. Det ska bli så skönt att hänga med mamma. Men, Osby är ju Osby och kommer alltid att vara. Det kvittar hur långt bort du har kommit, när du väl är i Osby känns det som om du aldrig varit därifrån. Trivs otroligt bra med min tillvaro här i Stockholm. Jag sitter i min lilla etta, bloggar, glor på tv, städar och tvättar. Möter min man på stan, shoppar, tar en glass, träffar S och T, fikar, snackar skit. Jag jobbar på världens bästa jobb där jag har möjlighet att utvecklas och känner definitivt att jag är bra på det jag gör. Jag älskar mitt liv. Gud, så befriande det känns att erkänna det. Jag älskar mitt liv. Är lite av en konservativ jävel som har svårt för förändringar. Förändringar är goda ting men de bör ske i långsam takt, så långsam att jag inte hinner märka av de. Tyvärr innehåller mitt liv endast drastiska ibland livsavgörande förändringar. Grillade med flickorna igår vilket var mycket givande. De två jävlarna kompletterar mitt liv och mig som person så himla bra. När folk ser oss ihop måste de undra. Tre tjejer. Alla med helt olika stilar, hårfärg, längd, ursprung och liv. Det enda vi har gemensam lär vara kärleken till varandra och utbildningen.

I kändisvärlden är det som att dessa tre kvinnor skulle umgås.
Lite halvmysko blandning.

image57
Här har vi då T. Överraskande påklädd vilket är ovanligt för både Silvsted och T.
image58
Här är S. Fast med lite större bröst, det bjuder jag på. S kommer iförsig från Iran men påminner en hel del om denna skönhet.
image59
Här är då jag. Finns faktisk de som påstår att vi liknar, så det så.

Konst?

Gynning kan till största del tacka sina silikonrattan för hennes smaskiga inkomst. Så när hon bestämer sig för att plocka ut silikonet är det väl rättvist att tjäna en hacka där med.
Konst eller ej? Jag får mest ont när jag tittar på bilden. Funderar över om bilden är tagen innan eller efter att implantaten tagits ut? Hursom ser Carros bröst relativt stora ut på bilden. 
image56

Min man och jag

Min man och jag hade ett galet gräl igår. Orsaken är så banal att jag skäms över att jag överhuvudtaget bloggar om den. Vi skulle gå på bio, Oceans 13, men det sket sig. Klockan blev mycket, tågen slutade gå, dag blev natt ,osv.  Självklart blev vi besvikna, men hey! life goes on, tänkte jag och fortsatte mitt Sex and the city- maraton. Min man däremot hade svårare att släppa tanken att det inte skulle bli någon bio. Han muttrade, gick bort till sängen och slängde sig över den som en hösäck. Högljuda stön av besvikelse hördes från honom och när han tröttnade ställde han sig vid diskhon och skrek "Puuuuchaaaaa", vilket betyder ungefär "Men va faaaaaaan" på spanska. Han var ett väldigt irriterade objekt men jag höll låda och ignorerade honom. Det är ju så det står i alla böcker att man ska bete sig mot besvärliga 3- åringar. Jag stod ut i en kvart sedan började tjafset. Hade en svag känsla av att han beskyllde mig för att vi inte hann på tåget och därför uppförde sig som en apa. De flesta bråk min man och jag har är totalt menningslösa, tror nämligen aldrig vi bråkat om någon seriöst. Min man iallafall en förmåga att provocera fram det värsta ur mig. Jag går genom 5 faser under ett bråk.
Fas 1: Irritation, vilket medför muttrande, tjurighet och annat smått och gott
Fas 2: Vrede, här brukar jag skrika och komma med mina bästa argument.
Fas 3: Under denna fas säger jag absolut ingenting. Argumenten är slut och jag straffar med min tystnad vilket driver honom till vansinne.
Fas 4: Detta är den värsta av alla faser som funnit på denna jord. Hans gapande gör att jag tvunget måste hävda mig på ett drastiskt sätt och efter att ha varit tyst ett tag brukar detta inslag vara väldigt oväntat. Med drastiskt menar jag; Slå en knytnäve mot något så att det gör sönder. Klippa sönder hans kläder. Slå sönder ett glas, tallrik eller liknande. Jag vet att jag låter som ett psyko men det skiter jag i. Ni behöver inte oroa er. För det mesta spelas dessa scener endast upp i mitt huvud. Det brukar bli något halvhjärtat och smålöjligt som att smälla igen badrumsdörren extra hårt eller sparka på något som ligger i min väg.
Fas 5: Här brukar jag bittert ångra mitt psyko-uppförande och går smidigt över till fas 3.

Hursom helst så låg jag i fas 3 och tittade med spänd blick på tv-rutan. Min mans röst var som en jobbig insekt som man bara vill slå bort. Så jag kastade en hamburgare på honom. En mumsig hambugare som han precis proppat full med sallad, ketchup, majonäs och rubbet. Den flög nästan en och en halv meter och delades på två i luften. Alltså låg det en salig blandning av ketchup och majonäs över madrass, lakan och honom. Jag tog snabbt mitt förnuft till fånga, sprang in i badrummet och hämtade en handuk för rengöring.
Vi skrattade åt det idag.
Min man och jag.

image55

He´s the father

Kändisvärldens största idiot är väl för tillfället Eddy Murphy. Efter att ha lämnat Mel B ( Scary Spice ) i femte månaden på grund av ett otrohetsrykte, hävdade han bestämt att han inte var far till barnet. Istället lämnade han Mel med en halvfärdig bulle i ugnen och skaffade sig en ny flickvän och pratade skit om Mel och hennes så kallade "fadderlösachild". All creed till Mellan som tog det hela med en nypa salt och tog sig lungt genom sin graviditet . Rätten tvingade Eddy att göra ett fadderskapstest, som visar att TADAA - He`s the father!

 Alltså jag tänker på vilka coola kändisar våra barn kommer att växa upp med. Undrar vad kändisbarnen kommer att sysselsätta sig med. Jag följer med gärna deras uppväxt.

Shiloh Pitt Jolie - dotter till världens snyggaste par ( enligt media)
Suri Cruise - dotter till TomKat
Appel Martin Paltrow - dotter till Colplay-Chris och Gwyneth Paltrow
Violet Affleck - dotter till Ben Affleck och Jennifer Garner

Ett par ungar som jag inte känner världens entusiasm över är Britneys och Beckhams. De kommer förmodligen bli ett par bortskämda, rikemansbarn som super, knarkar och sexar.
Nää, vilka fördomar Priscilla du har.
Jo jag vet, men vad fan, jag har tråkigt.

By the way! visste ni att Liv Tylers mamma Bebe Buell var en groupie till Steven Tyler, sångaren i Aerosmith. Ja, en sån som hänger med ett rockband till alla spelningar, fester och ligger med dem. Så Liv Tyler är ett slags groupiebarn. Hade ju inte tippat på att hon skulle bli så städad som hon faktiskt är.
En respektabel skådespelerska.

Snygging
image54

Steven & Bebe
image53


Sveriges coolaste brud

Jag älskar min blogg och tycker att det är superduper sorgligt att Katrin Zytomierska, Alex Schulmans brud, har över 10 000 besökare på sin blogg medans jag inte ens vet hur man kollar sin besökstatistik. Människan började blogga för typ 4 dar sedan och har tydligen tagit över nätet med storm. Men jag har redan fattat hennes taktik. Inte nog med att Alex redan har målat upp henne som värsta bruden i sin egen blogg så kör hon på den klassiska "så här gör tjejer när de vill vara speciella och häftiga". Ja vad gör man då som tjej och hur erövar man världen? Jo genom att charma dess auktoritär, alltså män. Hur agerar en flicka när hon vill impa på killarna i klassen, den manliga kollegerna på jobbet? Jo, man beter sig som ett jävla kukhuvud. Du utrycker dig med hjälpa av grova ord som kuk, avsugning, fläskberg, precis som killar gör.Jag vet precis vad effekten av detta blir. Killar blir helt tills sig över att ett motsatt kön vågar använda sig av sådana ord. Tjejer blir generade och framför allt imponerade av hennes "I dont give a fuck" attityd. Så här gör du. Du ger skamliga förslag och vet med säkerhet vilka kort som skall läggas fram och när. Det gäller nämligen att lura i killarna att du är ett djur i sängen som går med på vad som helst, men APPAPPA, du får inte luras så att pojkarna tror dig. Ena stunden är du en "Independent woman/ I dont need a man" för att i nästa vara "I`m a slaaaaaave, for you/ I wanna suck on you lollypop". Öhh, nu tappa jag tråden. Ja just det, lilla Katrin, i sitt senaste inlägg skapade hon en märklig tävling. Sista kommentaren vann nämligen en avsugning av henne. Typ 300 kommentarer, med allt från  "Fan va du är cool" till "Du är Sveriges tuffaste tjej". Men hallå? Ska jag behöva lova ut en avsugning för att koras till Sveriges tuffaste tjej. Nej Katrin, jag är varken fet eller ful men jag tycker ändå inte att du är cool. Din man är ganska cool,inte du.
Nu är jag bara en bitter avundsjuk bitch vars blogg saknar kommentarer. Så snälla ni som läser där ute, kommentera. Jag är också cool. (Speciellt utan blåsa)


Inför den stora dagen

Äntligen har vi, me and my boyfriend, kommit igång med lite shopping inför min brors bröllop. Gjorde värsta kappet när vi köpte snyggga byxor till kostymen. 300:- är ju inte en jättehemsk summa, lägg till 70 % rabbat på det och byxorna är dina för 89 riksdaler. Det kallar jag Fett Billigt Yaoo. Nu är det bara min outfit som saknas. Jag har ingen aning vad jag är ute efter. I vanliga fall brukar jag ha en liten bild i mitt huvud, the perfect dress som man ändå aldrig finner, men nu har jag ingen aning. T och S får tvunget hjälpa en vän i nöd. Imorgon blir det en fika med tjejerna och sen jobb. Åhh, jag pallar inte med mitt jobb längre. Är sååå mätt på det hela.
Här är iallafall en bild på TomKats söta, söta Suri.
image49

News

Jag klarade tentan!
LYCKA!
image48

Sexyback

De är här, båda två.
Min älsklings-Jessica och Justin som is "bringing sexy back". Den låten, jag kommer aldrig tröttna på den. Om mitt liv blir en film så ska sexyback definitivt vara ledmotivet i en scen där jag är som snyggast in my high heels och håret svallande "a` la Carola".  Shit, jag ser det framför mig. Oh my, va snygg jag är när jag går så där i slow motion. Vilka långa ben jag plötsligt har och hur fasen hade jag råd med den där Mercan. Nåväl, jag kommer inte shake my booty på Globen men vad är en bal på slottet. Det kommer säkert vara jättetråkigt, och fult och alldeles, alldeles....underbart.

image47

So are the days of our life

Nu börjar det så smått krypa i mig. Visst är det fullkomligt underbart med sommarlov men rastlösheten hinner alltid ikapp. Egentligen borde jag ligga och dra mig i sängen och njuta av varje sekund av mitt meningslösa liv. Snart är det dags för jobb, jobb, jobb på Shell, Shell, Shell. Jag vet, jag ser också mig jobba på ett annat place, vart som helst i stort sätt, förutom Shell. Drömjobbet vore i en av alla coola butiker är Stockholm men jag har helt enkelt inte fått tummen ur röven för att söka ett jobb. Så, nu får jag skylla mig själv och ställa mig på Shell.

Eftersom mitt liv består av oändliga talkshows, komedier och "Våra bästa år" så har jag uppmärksammat en ny slag mat/talkshow, Rachael Ray, vem är denna kvinna och vart fick hon luft ifrån? Rachael är en mörkhårig kokerska som haft turen att bekanta sig med vår allas Oprah och PANgBOM så har hon en egen show. Rachael lider av lätt damp blandad med nervositet, hon har taskig humor och är dessutom italienare vilket hon gärna räknar till en av sina meriter. Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Kolla in programet, det går inte bara en gång utan även en repris sänds på förmiddagen, bedöm själva. Själv lider jag mig genom timmen med den skrikande Rachael i väntan på almighty Oprah. En annan kul grej är att när man googlar på Rachael Ray får man fram en drös med halvporriga bilder när hon slickar slevar och grejer. Jag fattar nada.
Har de klistrat på hennes huvud på någon annans kropp, är det någon som liknar Rachael eller är det verkligen hon?
image45

Jag kan tyvärr inte uppdatera er om mitt glamorösa liv eftersom jag inte äger något. Nu är det dags för "Våra bästa år". Jag saknar den gamla Philip, den nya är ugly. Bästa paret är ju såklart Marlena och John. Älskar att Marlena jämt är tårögd och Johns macho fasoner.
image46

En kväll som denna

Just Nu: En riktigt grovstädning in my place. Oh, om jag ändå fått en tjuga för varje gång jag skriver att en städning pågår. I dag fick jag verkligen smak på uttrycket "ligga i sin egen skit". Låg på en madrass på golvet och glodde på komedier när jag plötsligt fick någon slags uppenbarelse. Jag såg mig själv uppifrån, fan jag vet inte hur jag ska förklara. Ni vet när någon dör och plötsligt är det som om själen sveper ut ur kroppen och obeserverar det hela ovanifrån? Just det hände idag. Klädd i mysko kläddeplagg som jag numera sover i, en "Brittan - tofs" mitt på hjässan, en blåsa på min överläpp ( jag vet att jag tjatar, men den är fortfarande kvar, och jag lider) och så all röra runt mig. Jag låg bokstavligt talat i min egen skit och från ovan såg det rent ut sagt för jävligt ut.

Nu till min blåsa. Den är större! Hur ska jag kunna jobba imorgon? Jag vet att ni säkert tänker att jag överdriver och det gör jag ibland när det gäller mitt utseende. Men inte denna gång. Önskar att jag hade bildbevis, men jag äger ingen kamera.

Men ungefär så här
image44

söndagsdepp

Känns som om det har varit en underlig dag. Kanske beror det på att lillasyster har åkt med tåget till Skåne eller att jag sov bort hela eftermiddagen. Har haft en konstig känsla inombord av..tomhet (?). Men efter vad? Jag kan inte riktigt peka på mitt problem men något är det. Kanske är det bara för att det är just söndag och det går massa dåligt på tv. ELLER för att jag har en stor, stor blåsa på min överläpp.

Något jag stör mig på är när gossen min tycker en kändis är snygg. Nä, det är inte alls så att han inte får tycka någon annan förutom jag är snygg ( I wish) men är det inte extra störigt när man själv tycker just att den människan inte ser alls bra ut.

- Vaaaaaaaa, hon är ju skitful. Hon ser helt konstig ut i ansiktet.
- Är du svartsjuk nu?
- Vaaaaaaaa
(extremt gällt tonfall) Nää verkligen inte. Varför skulle jag vara det? Hon är ju skitful...tycker jag iallafall
- Aja, jag tycker iallafall hon ser bra ut.

Tystnad.
- Jag förstår inte din smak, jag menar Eva Mendez är inte alls snygg, såg du henne i filmen med Will.. hon ser ut att vara 40 +. Okej Jessica Alba, men hoooooon? alltså du får ju tycka vad du vill men.. (Nu är jag uppe i falsett)
- Okej, okej, okej...
Tystnad.

Här är ju snyggingen.
Personligen tycker jag att tjejen under Eva är snyggare.
image42
image43


I´m a Mii

Nu ska jag förklara. Wii är Nintendo's senaste spelmaskin. I den finns det olika channels där man kan göra saker. En av dessa saker heter "Mii channel" och där gör man sina egna Mii's. Mii är alltså små gubbar som man ska med så enkla medel som möjlig få att likna någon. Idag avslöjade en vän till mig att jag är en Mii i hans Wii, förstår ni? Jag har lite brun hudfärg, blont hår, grön tröja och heter Priscilla.
Hur coolt är inte detta? Nästan som avsnittet i Sex and the city då en kille tecknar av Carrie som en superwoman.
Jag är så ful. Lider av grov förkylning och påföljden av detta är världens största förkylningsblåsa min läpp. Är det bara jag som har för mig att sådana blåsor får man endast inne i munnen. Jag ser ut som Linda Rosing. Log mot en liten pojke idag och hans blick fastnade genast på min blåsa, sen såg det ut som att han skulle börja gråta. Egentligen vill jag bara hänga en skylt runt min hals, "Det är en blåsa jag har på läppen", det är så jobbigt att förklara för alla. Struntar jag i att förklara får jag ingen ögonkontakt med folk utan deras fokus ligger på blåsan. Snälla människor försöker undvika att titta på den utan faklar med blicken från blåsan till mina ögon till blåsan igen. Jobbigt.

image41
På det här viset ska det se ut när man skapar sin Mii.
Jag är dock snyggare än denna version, hoppas jag.

Grönan

Snacka om att ta vara på dagen, idag. Uppe tidigt och hemma sent, så ska det va!
Gröna Lund i drygt åtta timmar. Jag åker inte, har varken nerver eller psyke till sådant. Packåsnan, det är jag det. Hon som står med alla väskor runt sig och vinkar på alla som åker. Är hon tillräckligt snabb får hon upp kameran och tar en halvtaskig bild. Hamburgaren satt gott och sockervadden likaså. Nu är jag hemma och min säng väntar.
Ridå.

Min vän Emma skickade denna roliga bild. Som det kan bli...
image40


Din och Min dag

Detta är dagen som bär namnet  "Our day".  För två år sedan blev han min och jag hans. För ett år sedan var vi i turkiet på vår kärleksemester vilket känns lite halvtråkigt nu när man minns tillbaka, med tanke på vår svenska sommar. Jag skulle ge min lilltå för att sitta på ett plan på väg till varmare grader. Men vi ska vara tacksamma för att denna dag firas och framför allt att vi nowdays befinner oss i samma stad. Det är jag glad för.
Jag har gjort min första smörgåstårta, med lillasysters hjälp.
Jag har inhandlat värdens finaste kjol. To Die For.
Jag funderar på att fixa ihop ett par pannkakor till ikväll, men först måste jag bestiga mitt diskberg.

Skål på dig min man.

My heart belongs to you.
image39

Efter tolvslaget

Ta fram den slitna jeansjackan från sommaren-99. Jag minns när jag inhandlade min första. Jag praktiskt taget bodde i den fram tills vintern-03. Men nu är de tydligen tillbaka. Den ska vara i slitet ljus denim och det ska knappt gå att knäppa den. Över klänningen, linnet eller ja whatever... Jag bara älskar när gamla things kommer tillbaka och man slipper köpa nya.
Just nu: Städar min stia. USch usch usch... Bor jag verkligen här?
På tv: Oprah, me like
Ur högtalarna: Shakira
Sedan: Lillasyster kommer, wohooo

Ursäkta, men kan någon förklara hur det ligger till med Paris. Har hon åkt in igen? Fotboja? Jag hänger inte med.
image38

S-dag

image37

Jag vill shoppa och se ut såhär vid dagens slut. Den sura minnen skippar jag självklart men alla påsar, ja tack!

All or nothing- that`s me!

Okej, har massor att uppdatera.
Kan börja med att berätta att this guuurl har sommarlov. De två dagarna innan tentan var hektiska och vid flera tillfällen var jag övertygad om att ett nervöst sammarbrott var på intåg. Tack vare mina kvinnor, S och T, så tog vi oss genom skiten. Dagen innan tentan hade vi tenta-/bantarläger in my place. Det gick väl sådär. Istället för att studera och banta som vi borde, gav vi oss ut på chips-med-dipp-plus-något-annat-gott jakt. Chips, dipp och Cola light fick vi med oss hem. Kan inte förstå varför man envisas med light. Jag menar resten av inköpen är ju inte direkt lighta så det kan inte spela någon roll. Väl hemma så fixade S ihop en pizzadeg sedan tömde vi kylskåpet från eventuella pizza-tillbehör och gjorde egna spännande pizzor. Efter att ha tryckt ihop oss i min 120-säng och beundrat kändiskroppar blev det lite tenta-förhör. Framåt småtimmarna, nolltrenollnoll - slaget  panikpluggade vi.
Med "1,50:- påsar " under ögonen och ett face "endast en moder kan älska "satt vi i tentasalen.
"Okej, nu kör vi. Gode Gud hjälp mig. Första frågan...vad är CMYK färg och bla blabla.. nääää, detta är inte sant. Fan jag hoppade över den biten ju. Fanfanfanpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip".
Fick ihop ett tjugotal sidor och kände mig trots "första frågan" missödet ganska nöjd. Utanför tentasalen fick jag plötsliga högstadie-flash backs med kommentarer som  "Vad skrev du på 7:an" "Nää, du skrev fel på 2:an". Jag fick klart för mig att jag minnsan inte är Guds smartaste barn. Well, vi får se. Kanske fixade jag det. Nu är det iallafall lov och solen lyser på. Självklart kommer värmen avta imorgon eftersom jag utalade mig om det här. Har väldigt många gånger fått erfara hur allt jag tänker och råkar säga högt vänder sig mot mig. Till exempel har jag och darling märkt att varje gång vi konstaterar att vi har det bra ihop, så tjafsar vi dagen efter. Förstår ni vad jag menar? Jag är jämt rädd för att utala mig om min lycka eftersom jag är övertygad om att den kommer att försvinna. Fick sådan känsla när jag låg och kramades med S och T. För första gången på länge känner jag hur roligt det är att ha kompisar. Snacka kläder,smink och män. Beundra, respektera och tycka om varandra. Det var så länge sen jag upplevde den känslan. Trodde att det var över för mig, jag slarvade/kastade bort alla dagis-högstadie bästisarna och var ganska tillfreds med mitt liv utan vänner. Alltså nu menar jag inte att jag är en utstött/mobbad looooser. I Osby vet de flesta vem "Priscilla, hon som jobbar på Shell" är, och jag hälsar flitigt på många. Jag har kompisar, det är inte det, jag har bara inga "Sex and the city"- sitta i en bar, dricka drinkar och skvallra- stunder. Antar att det har varit ett medvetet val i mitt liv. Har förmodligen träffat på för tok för många falska,svekfulla,avundsjuka- bitches och gav upp den delen. All or nothing liksom, jag tänker inte nöja mig med sånt, då får det hellre vara. Men iallafall, jag låg som bäst sängen med S och T när jag fick världens lust att säga något fint-sött och bra men hejdade mig eftersom jag blev livrädd för att de skulle försvinna, sådär hux flux gone. Därför skall jag inte uttala mig mer om detta. Kalla mig en löjlig överanalyserande idiot men jag föredrar att inte ta risken.

Annars har jag lunchat med Linda Rosing. (Bara ett fönster mellan oss).
Grillat med Aycash och köp en perfekt "den lilla svarta".

Bad day

Det bara är en sådan dag. Är allmänt irriterad över min existens och alla andras. Vet inte vart jag ska bli av. Lägger mig på sängen, kokar av värme. Soffan, för liten, mina fötter får inte plats. Ute, getingar, solen steker, kan inte andas. MÅSTE PLUGGA. Imorgon gäller det. Sommarlovet börjar när jag avslutat min tenta. Förr i tiden satt man i klänning, lyssnade på prästen och sjöng "den blomster tid nu kommer".  Now days har man tentaångest. Jag bör inte skriva idag. Är på världens dåligaste humör. Over And Out.

mitt liv i ett nötskal

"Okej, nu måste jag gå. Vart är mobilen... vart fan är den.... jag såg den här innan, där är den! Så, och nycklarna har jag i väskan. Okej, nu går jag. Vart är nycklarna? Jag tyckte jag la dem här igår.... hmm, kanske i den fickan... jag får tömma väskan. Nej nyckarna finns inte i min väska.. lalala in i lägenheten igen och leta efter nycklarna, vart är dem...snälla jag måste verkligen gå nu... kan jag inte bara hitta nycklarna. Jag kollar i väskan igen.... snälla,måste hi...JA, där är dem. Nu går jag...äntligen...ska ringa mamma nu och prata lite skit på vägen till skolan. Vart la jag mobilen nu då? Just det den ligger i jackfickan, ehm nej det gör den inte... väskan då? Leta, leta,leta.. jag är en idiiiiot..lalalaaa... Nej, mobilen är inte i väskan..jo där är den.  Nu har jag inte glömt något va? Nycklar,mobil, vattenflaska, läppglans.... Oh nej, boken, jag glömde ju boken. Vart la jag den igår? Ligger den i väskan?.. nää inte där...fan måste tillbaka och hämta boken.Vart la jag nycklarna nu igen?"

Följande tankegångar repeteras i mitt huvud varje gång jag lämnar houset. Inte bara då, detta är ett vanlig inslag i mitt liv. Jag sammarfattar det såhär, mitt liv är ett evigt letande. Så fort jag hittar det ena, tappar jag bort det andra och det tredje. Inte hjälper det att jag har världens största väska som rymmer allt mellan himmel och jord. Dagligen fyndar jag i den väskan. Jag finner allt från förra veckans halvuppätna Snickers till viktiga papper som skulle varit inlämnade för många herrans års sedan.

Hjälp mig!


Charlies Angels

Jag, eller rättare sagt vi befinner oss mitt i en action/komedi rulle. Sevim, Tove och jag alltså. Vi är flera flickor i klassen som har problemet jag redan nämnt. Inga pengar till litteratur vilket innebär att vi alla är ute efter daglån på biblan. Ett daglån innebär att du har det över dagen, men böckerna måste vara inne senast 21.00. Detta skulle inte vara ett problem ifall att vi flickor skulle kunna enas, eventuellt plugga tillsammans och på så sätt får alla ta del av booksen. Detta är inte fallet. En av dessa flickor, är kolosalt sur på S, T ,mig och lägger därför beslag på alla böckerna på morgonen. Vi får inte ens titta på omslaget för den här tjejen är tydligen så smart att hon läser alla fyra böckerna samtidigt. Kan ni tänka er? Så, planen är och har varit att jag tidigt som attan skulle befinna mig på biblan, fråga efter böckerna, vänta på att de har kommit in och sedan springa hem för att studera med S och T. Vad säger ni? Jag hade fjärilar i magen när jag kröp till kojs igår kväll, lite spänd för vad morgondagen väntade mig. Så, nu sitter jag här. Booksen är förhoppningsvis mina, väntar bara på att de ska komma in för hon har tydligen haft de över natten. Jag har meddelat S och T via telefon att kusten är klar. Kom på mig själv att jag viskade i luren, som att det var ett hemligt uppdrag.
Åh, måste bara berätta vad Mark (amerikanskt uttal) sa om min intervju och layout på SkrikNiklas.
- WOOOOOOOOOW.....WOOOOOOOW.....Jag blir så glad när jag ser sånt här. Du har perfekta marginaler.
- Va? vaddå marginaler, viskade jag i S öra.
Jessica Biel is one of a kind. Hon blir dock inte så jättebra på kort,
men älskade henne i "sjunde himlen" och jag älskar henne fortfarande.
image36

Inför den stora dagen

Tentatider.
No use for more words.
Jag är en vandrande plugghäst med snygg frisyr.
Mm, jag gillar den nu. Faktiskt.


Sjung om studentens lyckliga dagar

Idag har jag gjort "vuxen-grejer". Vaknade och gick en rask promenad till skolan för att möta upp en vän. Tillsammans kopierade vi lite viktiga saker inför tentan och satte oss på pendeltåget. Jag hoppade av i Huddinge, gick in i banken och fick köa i 40 minuter för att få service. Sedan snabbt upp på tåget igen och hem. Har betalat mina räkningar,dock en dag försent men dosan strejkade igår. Massor av studenter överallt. Fulla, glada, skrikandes och tjoandes. Åh! nostalgi känslor på intåg. Hatar när det vankas för studenttider, kanske för att mina är förbi och jag är på väg mot 30. Nej, jag tror det är mest för att jag ångrar så mycket på min student. Eller ska jag säga, jag ångrar för lite. Mamma fixade ihop en jättefin fest till mig med villkoret att jag inte fick dricka en droppe alkohol. Jag som ändå hade  tröttnat på att spy i busken och ramla i trapporna gick med på det. Jag fick så jäkla dåliga presenter. En massa album som man aldrig fyller upp, hello digitalkamera (!), min dåvarande pojkvän var en skit som lämnade min fest för sina kompisars och hade dessutom även han en piss-present med sig. Nu låter jag som värsta material - girl men det är jag inte. Jag tycker bara att ,ska du ge något så snälla tänk efter och ge mig något braaa. Det behöver inte vara dyrt, bara du har en tanke med din gåva. Ett album, jag menar, hur tänker man då? Iallafall, jag var en nykter, bitter, subba på min studentfest. I ett litet bord stod all alkohol och  mors blickar brände i nacken bara jag gick förbi bordet. Det blev en lugn, sansad och ganska tråkig kväll. Inne på borgen, dansstället, var alla as-kalas själv jag hade skoskav  och var allmänt trött på skiten. Så jag gick hem och sov. Det jag minns tydligast var när vi sprang ut. Jag grät redan när jag sprang mot min familj och när jag såg den stora klungan med svartskallar grät jag ännu mer. När en av dem skrek, C H I..chiiiiii, L E...leee, Chichichi Lelele Viva Chile, ja då var jag helt hysterisk. Även mamma och pappa grät och jag minns att jag tänkte "de gråter för att de trodde nog aldrig jag skulle ta studenten överhuvudtaget". Varför grät jag? Min student-skylt var så himla fin och jag var så vacker som barn, det är nog en anledning. Att se familj och vänner samlade, alla där för att titta på mig. Men framför allt en sådan lättnad över att det var över, skiten var över. Gymnasiet var ett par helvetiska år och jag avskydde min klass. Jag var så fruktansvärt glad att det var över. Nu ett par år senare känner jag mig mogen att ta studenten. Jag vet precis vilka vänner jag skulle omringa mig med, hur mycket jag skulle dricka och framför allt skulle jag inte gråta som ett barn denna gång.
Men det går ju inte.
Den tiden är förbi.
image35

Done

Klockan är mycket och det är inte blogg-dags men ska bara uppdatera lite.
Idag hände det inte mycket mer än att jag satt dryga elva timmar i sträck och jobbade med min layout till SkrikNiklas intervjun. Hade stora svårigheter med texten. Vet inte om det beror på att jag har blivit mer pedant eller bara har tappat stinget. Satt flera timmar och petade innan jag var nöjd. Som vanligt upptäckter jag slarvfel efter att jag lämnat in skiten, men sånt är livet Lite av en utmaning faktiskt att intervjua någon man inte har någon som helst relation till. Det är svårt att inte tycka om Niklas och jag fick sätta band på mig för att inte beskriva honom som en "superstar".
Men min rubrik var inte blyg... "En stjärna i den politiska himlen"...den du Niklas!
image31
Lovely Niklas Larsson.

Efter en jobbig dag väntade baby med en liten present hemma. Hade helt glömt bort att jag en vacker dag stått och drömt bort mig i en parfymaffär. Snällt hade butiksbiträdet noterat parfymen som jag förälskat mig i och lappen hamnade i handväskan. Där bland smulor, gammalt chockladpapper och läppglans fann baby den och detta är dagen då jag bär den himmelska doften. Jag får värsta sommar-känslorna och jag bara älskar den. Vilket är konstigt då jag är lite av en "tung-mystisk-doft-parfym" tjej. Inget light blue och fruktiga gucci dofter för mig. Men denna godbit är precis vad jag behöver. Finns även en manlig version av den.
image32
Under dagen hann jag fundera på varför Jessica Simpson har färgat håret brunt? Är det en trend nu att alla blondiner blir brunetter? Eller är det så att hennes pojkvän John Mayer (låter som en mördares namn) försöker dra ner bimbo-stämplen? Elleeer är det så att hon vill likna exmakens nya flamma?
Hmm.. vilka djupa tankar Priscilla!

image33
Vanessa Minnillo
image34
Jessica Simpson