Imorgon klockan 12

...så har jag värsta deadline. Fan vad kul att vara jag eller hur? Kommer ut från den ena deadlinen och in i den andra. Jag ska sitta hela jävla natten och sen skola tidigt imorgon för att hinna tikll deadline. Är det så här mitt framtida liv i samband med mitt yrke kommer att se ut? Hur länge går det innan man får magsår? Mina nerver pallar inte. Efter deadline får jag sitta på toa minst en timme för att tömmas på all materia som jag samlat på mig. Vilket liv yao!

Good News

Lillasyster kommer till mig!

Konstig Söndag

Nu tackar jag för mig och går till min bed. Jag hoppas att nästa vecka blir en bättre vecka. För oss alla.




Gammal bild tagen av miss dLo med skolans sköna kamera.

När en vän piggar upp dig

finns inga ord kvar. TItta här!

It´s my party and I cry if I want to

Har känt en klump i magen hela dagen. Tänkte att det var bara den vanliga ångestsöndagen som infann sig men inte för så länge sen kom tårarna. Bara sådär. Jag vill inte berätta vad det är men jag kan säga att jag saknar Lillasyster och jag vill att du ska komma hit NU. Min älskade Lillasyster. Som är precis som jag fast mycket bättre. Min fina syster som förstår precis allting och som alltid står på mig sida. Jag tror aldrig någon kommer att kunna ta din plats. Du är den som jag älskar mest av allt. ALLA kan dö, men bara du aldrig fattas mig. Om du någonsin skulle försvinna så svär jag att jag inte skulle kunna fortsätta leva. Du är min andra hälft. Och jag behöver dig här. Nu.


The Lion King

Haha. Yassi och jag (mest jag) tycker att Mofasa är porrig när han säger "Du har varit mycket olydig (Simba/Prissi/Yassi)"
Skön kväll alltså. Imorgon blir det plugg plugg plugg.

Try me

Jag vill bara påpeka för er som kommenterar och menar att ett VG inte är något att hurra över. På högskolenivå så är ett VG det högsta betyg du kan få. MVG existerar alltså inte. Jag vill även påpeka att det inte är lätt att få ett VG. Man måste vara lite av ett geni, och det är tydligen jag. Haha. Och till Alex vill jag hälsa att om jag ändå kunde svälta mig själv. Satt igår och beklagade mig över allt jävla skit jag äter och hur dåligt inflytande mina vänner har som får mig att fika flera gånger om dagen. Så svält är inte aktuellt. Sen vill jag tacka för de kommentarer om att jag är ful. Jag kanske är ful men jag är fan så mycket snyggare än dig som tar dig tiden att trycka ner en annan människa som aldrig har gjort dig något. Det där kallar jag fult. Aja, ha nu en riktigt bra lördag.

I`ll do it like Gynning


Fan fan fan

Jag har spytt som en katt. Varför? Jag vet inte. All stress ger mig ångest, dödsångest och en av mina vänner mår bajs och jag önskar att jag kunde hjälpa henne och bära åtminstånde hälften av bördan hon har över sina axlar. Ja och sen så har vi precis lämnat in alla uppgifter men ingenting är över för på tisdag ska en jävla rapport på åtta sidor vara inlämnad. Ja, och allt det plus lite till gör att jag inte kan behålla mat i magen. Och nej, jag skryter inte Lillasyster. Det är inte rooooligt. Förresten. Jag fick en klocka idag. En jättenice.

Här kommer bild.




















HAHA. NOT!

Done

Mitt huvud kommer snart att sprängas så därför ska jag och dLo.....guess what!
Fika!


PANIK

Två uppgifter har deadline imorgon klockan 12. Help me God.


Proud

Delkurs ett var asjobbig och innehåll flera svåra uppgifter. Jag höll för ögonen när jag tittade efter mitt betyg. VG!
I cant believe this. Alltså jag är så jävla braaaaa!

Bad vibrations

Gud vad jobbigt det var att göra den här intervjun. Alltså själva innehållet är kanon men det är jävligt kämpigt att lyssna på och ännu värre när jag själv ska spela in mina prator. Min kropp skakar omedvetet och jag får en klump i magen som bara växer. Det känns jätteskumt. Nu förstår jag när läraren uppmanar oss att inte jobba med människor som man känner. Materialet blir extra känsligt och därmed även arbetet man lägger bakom det. Men jag hoppas jag får ihop någon bra. Vill det så gärna. Mest för hennes skull, för hon är så modig som går ut och berättar om detta.  Det är en jättefin dag idag och jag skulle vilja gå ut en sväng och bara få andas in den kalla och friska hösten. Men jag hinner inte. Ska till skolan och redigera och kommer blir kvar där tills det är dags att jobba. Rubie har min kamera, så det är därför jag inte lägger upp bilder. Men ni får nöja  er med de här snyggingarna så länge. 

Not prepared


Definitely prepared

I`ll think about that tomorrow

Tja! Snälla Yassi ska hjälpa mig med min intervju som måste göras idag för att kunna redigeras imorgon och slutligen lämnas in på torsdag. Så jag tänkte att vi skulle fixa ihop lite käk här hemma hos mig och sedan köra igång med intervjun. Yasmin har inga problem med att komma hem till mig, till skillnad från vissa andra. PIK PIK. Ska bli så skönt att ha den gjord för den har verkligen painat mitt ass under hela helgen. Ni vet när man vet att man måste göra nåt men man bara struntar i att tänka på det, men det hänger ändå efter där i bakhuvudet. Då säger jag som Scarlett O'hara "I`ll think about that tomorrow".


Stolt storasyster

Kolla vad jag hittade på youtube. Lillasyster !



Tvätta

Snart är jag klar med tvätten. Tänkte på ut och röra på mig lite. Har en riktig stillasittande dag så det behövs. Nu ska jag dricka lite kaffe och försöka komma igång. Jag hoppas det här blir en bra måndag. Har en äcklig känsla men vet inte varför.

Snygga Penélope



Förresten så såg jag en film med henne på bio häromdan . Va fan hette den. Vicki Christina Barcelona, typ. Det va ganska tråkig. Penelope räddade filmen helt klart. Men efter att ha pratat lite om filmen med Julia så var den bättre och den hade ett budskap helt klart. Men jag vet inte. Kanske hade jag för höga förväntningar helt enkelt. Brukar blir pung av det mesta då.  HAHA, kom på en grej som sas när vi strövade runt på Heron City igår.
dLo. - Usch, här luktar stekt Syrian
Jag. - Ja, faktiskt. Stekt Syrian pung!

Rehab

Det här har varit en riktig rehab - helg. Eller en vit helg kanske man ska säga. Igår träffade min Julis som var snyggare än någonsin. Vi fikade och snackade en massa jävla skit. Med Julia kan jag verkligen prata om allt. Och det bästa är att jag kan typ prata om min lilltå och hon lyssnar med sådant stort intresse. Hon ger råd och tar mitt lilltå-problem på blodigt allvar. Allt är viktigt för Julia. Dessutom får man värsta självförtroendet efter att vi träffats. Vi kan verkligen konsten att peppa upp varandra. Så här kan det låta.

- Men du är ju så jävla sjukt snygg.
- Näää, nu överdriver du!
- Neej Priscilla. Jag gör verkligen inte det.Du har något som ingen annan har och din skönhet är så påtaglig (Här låter hon jävligt övertygande)
- Njaa... jag vet inte. Tycker du det?
- Men jaaa.... Alla här inne stirrar ju på dig för att du är snygg. ( eller för att min gylf är nere)
- Va? Gör dem? Oj, jaa kanske de gör. Ja joo, jag ser ganska bra ut ju.
- Ja! Kolla bara på dig. Du är snyggast i universum. ( Vi vet båda två att hon överdriver)
- Ja! Jag är jävligt snygg då. Meeen duuuuu då ? Du är ser ju ut som en modell, alltså kolla på din stil, din personlighet. Alltså du är den bästa jag vet.
- Vaaaa? Nääää, jag är ganska tråkig...

OSV.

Haha. Jobbiga tjejer va?
Men iallafall så hade vi det jättemysigt. Och sen åkte hon hem. Och då fick jag en kram och blev lite ledsen.
Senare åkte Rubie och jag in till dLo och hennes syster och hade en riktig tjejmiddag, helt spontant sådär. Sååå god mat!  Vi hade skitkul och garvade åt massa "Shawn the man" klipp på Youtube. Eller så ska jag säga vi doooooooooooog av garv som alla blattebrudar säger. Jag säger som Shawn säger. Ingen dör av garv. Ingen har gjort det och ingen kommer att göra det. Fan va trött jag är på det uttrycket. Man hör det jämt. Och det förvånar mig inte om jag själv använt det. Så nästa gång jag säger det, spotta mig i ansiktet. Ok?

Okej, men nu ska jag fortsätta städa och plocka här hemma.
Ha en riktigt skön ångest-söndag.
PYSS

Miss fome

Haha. Jag vet att Yassi tycker så om mig idag.
Nu ska jag in till city för att fika med ljuvliga Julia!

En ros från en ros

Idag fick jag en röd ros av min röda ros som piggade upp detta förjävliga väder. Som jag sa till lillasyster, tänk Russia! Fan va skönt att det äntligen är fredag. Denna veckan har varit jobbig. Jag är helt slut som artist efter praktiken och så hoppar vi i en helt annat intensivt avsnitt. Det tar på nerverna vill jag lova. Det är tur att jag har min röda ros som jag kan hämta tröst hos på lektionerna. Idag körde vi en kul grej. Vi hade slutat lyssna för länge sen på vad som sas under lektionen men när alla skrattade så skrattade vi också. Högt och falskt vilket naturligtvis bidrog till att ett äkta skratt bryter ut och alla, inklusive läraren vänder sig om, tittar och tänker "Ok, så kul var det inte". Haha, fjortis va?
Alltså jag hittar inte den sladden man tankar över bilderna med, så det blir inga bilder. Ha en brau helg.

Hey there

Har en jävla massa skolskit just nu. Så njut av en av de, enligt mig,  vackraste sånger som någonsin gjorts.



Galen PMS

Jag tycker så synd om Rubie som har fått umgås med mig när jag varit så tjurig. Jag är ett vandrande åskmoln. Men jag har faktiskt informerat alla om att jag har PMS och därför beter mig som om livet är surt. Ändå så frågar hon "varför är du så låg?". Annars så har jag kommit tillbaka till mitt gamla liv. Skola, fika och jobb. Det känns bra fast det är höst och det finns en risk för depression. Sitter just nu med ett par levande ljus tända och ska snart sova.
Fan förlåt, jag ska bli bättre på att lägga upp bilder i samband med inlägg. Det blir så mycket roligare då.


I´m back!

Efter världens längsta resa så är jag tillbaka till mitt Stockholm. Idag sätter vi igång med radio i skolan. Kommer bli intensivt. Men det gör inget för nu har vi varandra som jag sa till dLo. Det var ett helvete att åka ifrån mor och far, som vanligt. Nu ska jag dricka lite kaffe och ta itu med denna dag. Ha en bra måndag.


It´s over







Foto: Jörgen Ahlström, för Norra Skåne

Världens bästa mami

Har inte jag världens gulligaste mamma. Kolla vad som väntade när jag kom hem.
En liten nyttig buffe.

Jag måste bara säga en sak till

En jävla eloge till fotograferna på detta stället. Så jäkla trevliga och roliga att ha att göra med. Minus till alla praoelever som är i puberteten och inte har lärt sig vara sociala. Plus till mig för att jag kämpat mig upp varje morgon och undvikit att köra av vägen.

Yeah sure

Jag läser på nån site om matchen mellan Sverige och Portugal som är i helgen. Jaa, jag vet vi skulle gått Rubie!.
Tydligen så ser det mörkt ut för Sverige vars spelare har massa skador. Enligt en expert så är Sveriges enda hopp, snygga tjejer på läktaren, som i sin tur ska stoppa Christiano Ronaldos koncentration. Om detta är Sveriges enda hopp så har jag i princip bara en sak att säga.
HA HA HA HA HA HA HA

Godmorgon världen

Vilken helt underbar dag. Började med ett galet tjafs som verkligen fick mitt morgonhumör att bli ännu bättre. Och nu så är jag här. På min praktik. Med nya uppgifter och nya deadlines. WUNDERBAR!!! Jag har även en fet rapport att skriva. Och jag känner mig återigen så ensam i världen. Saknar mina små troll. Ni vet vilka ni är bitches. Haha, alltså min kusin Solle och hennes vänner (14år) kallar varandra hoes och slampa och grejer. Typ hela tiden. ( Nää duuuuu eee sötast, puss puss på dig min lilla hoe! ;););););) )
Nä, men det händer väl att jag också kallar nån jievla hiorrra (bred skånska) nån gång så där på skoj. Men i`ts all love.
Saknar er.

Igår gosade jag med min mamma i sängen. Vi ligger och kramas och skrattar åt lillasyster, skitmysigt.
Jag brukar alltid borra in min näsa i hennes hår för där brukar jag känna hennes doft. Mammas doft. Och det högg till i hjärtat. För jag vet att någon gång kommer den doften vara borta för all framtid. Det är bara frågan om när. Vill inte.

Så där ja. Lite happy tankar så här på morgonkvisten.

Have a fucky day.


2 dar kvar

Hinner inte skriva speciellt mycket för jag måste gå och lägga mig. Jag har blivit en riktig Svensson. Sova, jobba, sova, jobba. Inte som majoriteten av andra chilenare som "tomar tesito" (typ käkar kvällsmat) vid midnatt och sen glor på tv till två trots att de ska upp om fyra timmar. Mina kompisar påpekade jämt det när vi var små, det fanns liksom ingen tid då det var försent att ringa hem till mig. De kunde ringa halv ett på natten en vardag och mamma stod och lagade mat och pappa spikade upp en tavla. Haha. Aja, men nu ska jag gå o lägga mig. Jag mår liiite bättre så jag tänkte lite sömn på det kan inte skada.
Hoppas ni haft en bra dag. Puss

Just det. Har tänkt bli bättre på att ladda upp bilder. So here you go!

Jag ska bara säga en sak

3 dar kvar!

Hörru!

Måste bara göra reklam för två snygga flickor som står mig nära.
Den
HÄR och den HÄR bloggen måste ni bara läsa.

matlådan

Nu när jag är hemma hos mor och far så passar jag på att spara in lite cash. Därför fixish jag ihop lite käk nu på kvällen så jag inte svimmar imorgon. Jag slösar så galet på bensin så jag går ändå back, men strunt samma.
Här är jag! och mamma.





Okej, let me explain. Första bilden är kycklingfile med spenattärningar över. Sen på andra bilden så har jag ju blandat skiten, och kryddat och så. Sen på sista så är det färdigt. Lite körsbärstomater och vindruvor över ( jag jag vet, lite äckligt, men jag tycker det är gottis) och sen lite frön på det. A just det, feta ost oxå. Hm, dålig beskrivning kände jag där.

Ännu en dag

Ännu en dag avklarad. Fyra kvar. Tror ni att denna vecka kommer få ett slut? Snälla säg aaaaa, för jag är nämligen inte så säker på att det kommer bli fredagkväll. Tänk om tiden stannar och jag blir kvar på min praktik i all evighet. Om tiden stannar så vill jag sova när den gör det. I love sova. Nej men jag ska inte klaga så mycket. Jag har faktiskt börjat komma in i det. Idag klampade jag tillexempel  in med höga klackar som en världsvan arbetare. Slog in koden för att komma in till redaktionen, tog en tidning och satte mig tillrätta för att delta på morgonmötet. En liten praoelev log fjäskigt mot mig som praoelever bara gör mot de som jobbar på stället. Jag är en av journalisterna liksom. En i gängen, så att säga. I work here. NOT!  Idag kände jag verkligen mig levande. Fick använda min kreativa hjärna och styrde och ställde i mitt skapande. Det kändes skitbra. Jag har hamnat rätt och I love it! Visst jag hoppas att det snart blir fredag men jag hoppas ännu mer att jag känner mig nöjd med min insats när jag är klar för dagen. Annars får gärna tiden frysa till is.

New design

Det behövdes lite renovering och efter många om och men bestämde jag mig för this!
Vadt tycks?

Sunday

Ja ingen jävla sun - day här inte. Det regnar och är sau grått ute att man vill bara dra nåt gammalt över sig. Jag är fortfarande inte frisk men ska följa med päronen och inhandla en ny vattenkokare då vår har gått sönder. Numera kokar vi vattnet i en kastrull som man gjorde på stenåldern liksom. Phat jobbigt. Annars då? Snart är det dags för praktik igen... EN vecka kvar. Ha en skön söndag nu.

Just det

Här får ni bilden då jag ansåg mig själv vara snygg. Dålig bild dock. Det såg bättre ut i verkligheten. Men visst är min kofta mysig?  Idag har jag en riktig myspysmysdag då jag bara kryar på mig. Drack lite whiskey igår och det lindrade thank god mitt halsont.




Det här med kärlek

På hemvägen satt jag och funderade starkt över det här med kärlek. Kanske lite väl starkt men det beror nog mest på att jag har feber och svårt att svälja mitt saliv. Alltså det gör så ont när jag sväljer att jag hellre spottar ut skiten. Men så kan man väl inte göra hela tiden. Det här med praktiken börjar arta sig förresten. Jag hittade en kaffeautomat med te, choklad och nåt god cream choklad shit. Vet ni vad det bästa är? En kopp kostar en krona. Snacka om att jag springer där fram och tillbaka. Men vet ni vad det värsta är? Efter man har stoppat in kronan och gör sitt val får absolut inte glömma att sätta ditt en platsmugg. Jag vill påpeka att jag inte har glömt det här bara en gång utan två gånger och har fått sitta på knä och torka upp skiten. Konstigt nog reagerar ingen när de går förbi mig. En chilenare som städar är nog inte så ovanligt. Aja, vart va vi? A just det. Kärlek. Jag satt och tänkte över alla relationer som mäniskor väljer att leva i. Många nöjer sig med skit. Andra siktar på sitt livskärlek och så finns det de som bara flyter på. Hursom helst så kom jag underfund med att jag inte tror på många kärlekspar i min omgivning. Det kvittar hur många år de varit ihop eller hur bra de passar ihop eller inte. Jag tänker jämt "Det där kommer inte hålla, de gör slut!" och det är ju för jävla sorgligt att jag tänker så här. Finns det alltså inget hopp för kärleken?  Jag tror nog bara på ett max två par och inte ens där är jag 100 procent säker. Jag kan inte se att ett par kommer hålla tills döden skiljer de åt. Men så tittar jag på mina föräldrar eller äldre par som går hand i hand och så säkerligen hållt samman sedan tonåren. Hur fixar man det och finns det något recept, undrar jag. Och vad går allt ut på? Träffa en person. Blir kär. Inleda ett liv tillsammans. Problem kommer. Man gör slut. Träffar en ny person. Fyfan vilket äckligt kretslopp. Någon gång måste man väl hitta rätt? That`s the plan väl? Men varför har jag sådan pessimistisk syn på kärleken. Jag minns när jag en gång sa till en snubbe "Kärlek handlar om kåthet blandad med rädslan över att vara ensam". Han höll inte med för han var kär. Idag håller han kanske med för de gjorde slut för inte så länge sen.  



God middag

Är det eftermiddag nu kanske? Just nu sitter jag och väntar på att en fotograf ska komma så vi kan skynda oss iväg till en grej som ska vara färdig idag. Jag känner mig sliten som fan och har ont halsen. Tror faktiskt att Lillasyster har smittat mig. Det skulle inte vara så konstigt med tanke på att hos hostar och nyser mig i ansktet hela tiden. Haha, kommer ihåg när jag nös Henke rakt i fejan en gång. Jag vände mig för att inte nysa på någon annan och så stod han där och fick sig en dusch.  Iallafall så känner jag mig sjuk och men jag hoppas att jag klarar mig och får krya på mig under helgen istället. Gud vad jag känner mig ensam. Men jag är jävligt snygg idag, ni får se bild sen.
Må väl!